-
Σωστός ο kacey, ειδικά για Αγγλία όπου έχω ζήσει 9 χρόνια συνολικά. Οι πολίτες όσο παρτάλια (gay/μεθύστακες/κτλ) είναι, έχουν τη συνείδηση και την παιδεία να πράττουν τα αυτονόητα. Αν δουν κάτι, θα ειδοποιήσουν, είτε την αστυνομία, είτε το city council.
dmitspan μια κλήση στη δημοτική αστυνομία της Γλυφάδας, και καθάρισες
Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Γλυφάδας: οδό Διαδόχου Παύλου 42
Tηλέφωνα εξυπηρέτησης του κοινού : 210 89 43 020 και 210 89 48 803.
e-mail: dimotiki.astynomia.glyfadas@gmail.comή όποια άλλη υπηρεσία θες στο http://www.glyfada.gr/frontoffice/porta ... &cnode=200
μασημένη τροφή
-
ποιος μίλησε για γλυφάδα
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εννοειται βεβαια οτι αν ενας μπατσος εβλεπε καποιο νεκρο ζωο στο δρομο, θα ασχολιοταν εκεινος με το να ενημερωσει τον αρμοδιο, αλλα αυτο δεν εχει να κανει τοσο με την αποτελεσματικοτητα κ την οργανωση του κρατους μας/τους αλλα με την προσωπικη νοοτροπια του καθενος.
είσαι κοντά σε αυτό που θέλω να πω. Το 2ο μέρος της πρότασης όμως έρχεται σε αντίθεση με το 1ο. Εδώ δεν ασχολούνται τα όργανα επειδή δεν υπάρχει οργάνωση. Έχοντας οργάνωση τότε μαθαίνεται και η νοοτροπία, έστω και με τον καιρό. έχουμε δω τέτοιο πράμα;
όπως και να χει πάντως ψιλοξέφυγα απ'το τοπικό
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω εχω ζησει 5 χρονια στην Αγγλια κ σου λεω οτι ΠΟΥΘΕΝΑ στην Αγγλια δεν υπαρχει καποιος που να τριγυρναει για να ψαχνει τυχαια να βρει προβληματα σε δρομο/υποδομες/οτιδηποτε.Υπαρχει η προγραμματισμενη συντηρηση, με διαδικασιες/χρονικα περιθωρια/ημερολογια οτι αυτα τηρηθηκαν, απο κει κ περα για οτιδηποτε εκτακτο εννοειται οτι οι αρχες βασιζονταν στον καθενα μας να τις ειδοποιησουμε ΩΣΤΕ να επιληφθουν (οτι εγραφα πιο πανω δεν το εγραφα τυχαια, το εγραφα και απο την σκοπια του πρωην 'Αγγλου').
Εννοειται βεβαια οτι αν ενας μπατσος εβλεπε καποιο νεκρο ζωο στο δρομο, θα ασχολιοταν εκεινος με το να ενημερωσει τον αρμοδιο, αλλα αυτο δεν εχει να κανει τοσο με την αποτελεσματικοτητα κ την οργανωση του κρατους μας/τους αλλα με την προσωπικη νοοτροπια του καθενος. Αυτο ομως απεχει πολυ απο το να υπαρχουν καποιοι που δουλεια τους θα ηταν να τριγυρνανε ωστε να πετυχουν αυτα τα τυχαια/εκτακτα θεματα.
ΥΓ Εχεις φαει πολυ περισσοτερη ωρα εδω περα να το συζηταμε, απο οσο θα χρειαζοταν να εχεις ψαξει+βρει 10 νουμερα για 10 διαφορετικα προβληματα της γειτονιας σου.
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ!
Υ.Γ Tα caps ειναι γιατι φωναζω!
-
Βρε, οργανωση να εχουμε (κ απεχουμε ΠΑΡΑ πολυ απο αλλους), αλλα αυτο που ζητας εσυ -περι υπηρεσιας που να ψαχνει να βρει τυχαια τα προβληματα, σου θυμιζω οτι η κουβεντα ξεκινησε απο ενα τυχαιο πεθαμενο ζωο στο δρομο - ειναι εκτος πραγματικοτητας κ δεν υπαρχει πουθενα.
Παραδειγμα: προχτες πηρα τηλ. το τοπικο δημοτικο διαμερισμα κ τους ειπα οτι λογω της απεργιας των απορριματοφορων κ του ογκου των σκουπιδιων που ειχαν ξεχειλησει απο τους καδους στους δρομους, οι υπονομοι ειναι γεματοι πατημενα κ διαλυμενα σκουπιδια κ στην πρωτη καλη βροχη θα ψαχνουμε βαρκες. Σημερα το πρωι ηρθαν, τους ανοιξαν κ τους αδειασαν απο τα παντα. Χρονος αποκρισης = λιγοτερο απο δυο 24ωρα (κ σε δημο που υποτιθεται οτι ειναι μπουρδελο). Εγω για σενα τα γραφω, μπορεις με λιγα τηλ. να φτιαξεις ΠΟΛΛΑ πραγματα τριγυρω σου απο αυτα που σε ενοχλουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://local.direct.gov.uk/LDGRedirect/index.jsp?LGSL=557&LGIL=0&ServiceName=Report a potholeΤους έστειλα μήνυμα για μια λάμπα στο δρόμο που μένει αναμμένη 24/7, για να δούμε σε πόσες μέρες θα το φτιάξουν.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποιος μίλησε για γλυφάδαEίδα το Αθήνα/Νότια Προάστια που γράφεις στο προφίλ και νομίζω παλαιότερα στο θέμα με τις ΧΥΤΑ, είχες αναφέρει ότι μένεις Γλυφάδα. Αλλά και πάλι, σε οποιαδήποτε περιοχή κι αν είσαι, το να βρεις το τηλ μιας υπηρεσίας πλέον, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Το θέμα είναι αν σε ενδιαφέρει...
Η κοινωνία απαρτίζεται από μεμονωμένα άτομα. Αν ο καθείς κοιτάει την πάρτη του, για τον Α ή Β λόγο, τότε δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε παιδεία/οργάνωση/συνείδηση. Αν αλλάξεις εσύ προς το καλύτερο, εγώ, ο kacey κ.ο.κ, τότε σίγουρα θα αλλάξει και η κοινωνία και η καθημερινότητα μας.
ΥΓ:
το κοινωνικό μήνυμα, είναι μια προσφορά του 4Τ φόρουμ
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
...............................Νταξ τι να λέμε
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
...Εγώ ξέρω ότι θα έρθω στη θέση σου αλλά δεν ξέρω αν θα αντιδράσω με χειροδικία...
-
Πως θα αντιδρασεις δηλαδη? Μετα που το σκεφτομουν, θα μπορουσα να φωναξω την αστυνομια και να καταθεσω μηνυση για εξυβριση κλπ
-
Εγώ δε θα χειροδικούσα γιατί δε θα ήθελα να μπω σε μπελάδες εξαιτίας ενός ζώου. Ότι ζητούσε όμως απεγνωσμένα κάποιον να της δώσει μερικά bitchslaps (ίσως και περισσότερα) η συγκεκριμένη, είναι προφανές.
-
helicopter dick για την ακρίβεια
-
Μου συνεβει χθες το εξης,
παρκαρω πισω απο ενα νιβα κολλητα το οποιο εχει μπροστα του ενα καδο σε αποσταση μισου μετρου,οποτε φευγει ανετα,και εκει που τελειωνει ο κολος του αυτοκινητου μου ειναι η εισοδος ενος ιδιοτικου παρκιν οποτε ανετα χωραει να μπει το ο ιδιοκτητης του παρκιν(οπως και εγινε),παω να παρω το αυτοκινητο μετα απο λιγη ωρα και μου χε κολλησει ακριβως απο πισω μια μερσεντες και ξερω οτι ειναι το δευτερο αυτοκινητο του ιδιοκτητη του παρκιν και προφανως εψαχνε για φασαρια.Τι εκανα?ανοιξα το Niva(αν ειχατε ποτε ξερετε οτι ειναι ευκολο)ελυσα το χειροφρενο το μετακινησα λιγο,του εγραψα και ενα σημειωμα και την εκανα.
Ευχαριστη λεπτομερεια,περναω απο το ιδιο σημειο σημερα και βλεπω τον κολο του νιβα στραπατσαρισμενο και την μερσεντες να λειπει,προφανως εκανε το ιδιο και σε αλλον με διαφορετικο αυτοκινητο(για να κανει ζημια στο νιβα)και λιγοτερη υπομονη και εφαγε καλα την π@π@ρ@ -
To οτι παραβιασες ξενη περιουσια δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο.Απο την αλλη δεν καταλαβα τις τρεις τελευταιες σειρες.Τον κωλο του NIva τον χτυπησε ο μερσεντεζακιας με αλλο αυτοκινητο??Και αν ναι γιατι,αφου το Niva ηταν αρκετα μπροστα απο το παρκινγκ του (αν υποθεσουμε οτι εσυ ησουν ακριβως διπλα).Τελος γιατι ειναι ευχαριστη λεπτομερια??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To οτι παραβιασες ξενη περιουσια δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο.Απο την αλλη δεν καταλαβα τις τρεις τελευταιες σειρες.Τον κωλο του NIva τον χτυπησε ο μερσεντεζακιας με αλλο αυτοκινητο??Και αν ναι γιατι,αφου το Niva ηταν αρκετα μπροστα απο το παρκινγκ του (αν υποθεσουμε οτι εσυ ησουν ακριβως διπλα).Τελος γιατι ειναι ευχαριστη λεπτομερια??Τον κολο του νιβα τον χτυπησε καποιος ο οποιος εκλεισε ο μερσεντεδακιας οπως εμενα,το οτι παραβιασα την περιουσια του αλλου ναι ειναι παρανομο και μ@λ@κι@ αλλα ειχα προβλημα και επρεπε να φυγω αμεσα(για αυτο και παιξανε τα νευρα μου και ανοιξα το αμαξι του).Τελος,γιατι τα θελε και τα παθε.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Τελος,γιατι τα θελε και τα παθε.Ποιος ήθελε κ τί έπαθε? Το νίβα είναι κ αυτό δικό του?
-
O Nivaς τις πταίει; Αυτό δε καταλαβαίνω...
-
-
Λάδια βλέπω παντού στο οδόστρωμα
-
Απο εμενα δεν εχει φυγει τιποτα, τωρα αν κι αυτο ειναι τυχαιο, δεν ξερω...
-
Χθές έμεινε κενή θέση στάθμευσης απέναντι απο το σπίτι μου.
Πηγαίνοντας για κάποια δουλίτσα , βλέπω στην άδεια θέση νωπή μιά λίμνη λάδια (τουλάχιστον 3/4 του λίτρου) και, όπως ξεπάρκαρε και έφυγε το ΙΧ, το ίνος της κίνησης απο τα λάδια που έτρεχαν στη διαδρομή για 30-40 μέτρα. Πρέπει να ήταν αποτέλεσμα απο περίπου αλλο 1 λίτρο λάδια που έχασε η μηχανή, όοο λειτουργούσε.
Το ΙΧ αυτό, κυκλοφορεί προφανώς ανάμεσά μας ....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]