-
Με τόσα λάδια που χάνει κάποια στιγμή θα ξεχάσει ο ιδιοκτήτης του να συμπληρώσει και δεν θα κυκλοφορεί πια.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Μου συνεβει χθες το εξης,
παρκαρω πισω απο ενα νιβα κολλητα το οποιο εχει μπροστα του ενα καδο σε αποσταση μισου μετρου,οποτε φευγει ανετα,και εκει που τελειωνει ο κολος του αυτοκινητου μου ειναι η εισοδος ενος ιδιοτικου παρκιν οποτε ανετα χωραει να μπει το ο ιδιοκτητης του παρκιν(οπως και εγινε),παω να παρω το αυτοκινητο μετα απο λιγη ωρα και μου χε κολλησει ακριβως απο πισω μια μερσεντες και ξερω οτι ειναι το δευτερο αυτοκινητο του ιδιοκτητη του παρκιν και προφανως εψαχνε για φασαρια.Τι εκανα?ανοιξα το Niva(αν ειχατε ποτε ξερετε οτι ειναι ευκολο)ελυσα το χειροφρενο το μετακινησα λιγο,του εγραψα και ενα σημειωμα και την εκανα.
Ευχαριστη λεπτομερεια,περναω απο το ιδιο σημειο σημερα και βλεπω τον κολο του νιβα στραπατσαρισμενο και την μερσεντες να λειπει,προφανως εκανε το ιδιο και σε αλλον με διαφορετικο αυτοκινητο(για να κανει ζημια στο νιβα)και λιγοτερη υπομονη και εφαγε καλα την π@π@ρ@το niva και το μερτσέντες είναι του ίδιου; θα μπορούσες να κορνάρεις να κατέβει, λες να το έβαλε επίτηδες εκεί; επίσης έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσες να καλέσεις την τροχαία να τον γράψει για κλείσιμο πάρκιν, ακόμα κι αν είναι το δικό του (κάπου εδώ μέσα νομίζω ότι το έχω διαβάσει αυτό), στην χειρότερη να έσπρωχνες λιγάκι αν δεν έβλεπες ανταπόκριση. Σε παρόμοιες περιπτώσεις έχω κάνει εκατοντάδες μανούβρες για να βγω για να μην κάνω ζημιά ούτε στο δικό μου ούτε στον άλλον.
Βέβαια αυτό που προσπαθώ να επιτυγχάνω κάθε φορά είναι να αφήνω πάντα λίγο κενό μπρος πίσω και να μην κολλάω σε κανέναν με τη λογική ότι ο άλλος έχει κουβά/πάρκινγ κλπ για να φύγει, ώστε να μειώνω τις πιθανότητες όπως παραπάνω. Βέβαια καμιά φορά στο κενό που αφήνεις θα χωθεί ο παπαρομηχανάκιας
-
Kαραζώα αυτοί που παρκάρουν στο παράλληλο με την αγ.δημητρίου στενάκι δίπλα απ το υπουργείο που περνάει αν δεν κάνω λάθος το 28Β(;).Μισή ώρα σταματημένο γιατί δεν χωρούσε με 6-7 αμάξια απο πίσω κολλημένα να προσπαθούν να κάνουν αναστροφή πάνω στην αγίου δημητρίου ενώ υπάρχει κίνηση κανονικά.
ΥΓ:μέρα παρα μέρα δεν χωράει εκεί το λεωφορείο και γίνεται μακελειό.Τουλάχιστον πιο μετά ήρθε η αστυνομία και βγήκε το λεωφορείο τελικά.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μου συνεβει χθες το εξης,
παρκαρω πισω απο ενα νιβα κολλητα το οποιο εχει μπροστα του ενα καδο σε αποσταση μισου μετρου,οποτε φευγει ανετα,και εκει που τελειωνει ο κολος του αυτοκινητου μου ειναι η εισοδος ενος ιδιοτικου παρκιν οποτε ανετα χωραει να μπει το ο ιδιοκτητης του παρκιν(οπως και εγινε),παω να παρω το αυτοκινητο μετα απο λιγη ωρα και μου χε κολλησει ακριβως απο πισω μια μερσεντες και ξερω οτι ειναι το δευτερο αυτοκινητο του ιδιοκτητη του παρκιν και προφανως εψαχνε για φασαρια.Τι εκανα?ανοιξα το Niva(αν ειχατε ποτε ξερετε οτι ειναι ευκολο)ελυσα το χειροφρενο το μετακινησα λιγο,του εγραψα και ενα σημειωμα και την εκανα.
Ευχαριστη λεπτομερεια,περναω απο το ιδιο σημειο σημερα και βλεπω τον κολο του νιβα στραπατσαρισμενο και την μερσεντες να λειπει,προφανως εκανε το ιδιο και σε αλλον με διαφορετικο αυτοκινητο(για να κανει ζημια στο νιβα)και λιγοτερη υπομονη και εφαγε καλα την π@π@ρ@το niva και το μερτσέντες είναι του ίδιου; θα μπορούσες να κορνάρεις να κατέβει, λες να το έβαλε επίτηδες εκεί; επίσης έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσες να καλέσεις την τροχαία να τον γράψει για κλείσιμο πάρκιν, ακόμα κι αν είναι το δικό του (κάπου εδώ μέσα νομίζω ότι το έχω διαβάσει αυτό), στην χειρότερη να έσπρωχνες λιγάκι αν δεν έβλεπες ανταπόκριση. Σε παρόμοιες περιπτώσεις έχω κάνει εκατοντάδες μανούβρες για να βγω για να μην κάνω ζημιά ούτε στο δικό μου ούτε στον άλλον.
Βέβαια αυτό που προσπαθώ να επιτυγχάνω κάθε φορά είναι να αφήνω πάντα λίγο κενό μπρος πίσω και να μην κολλάω σε κανέναν με τη λογική ότι ο άλλος έχει κουβά/πάρκινγ κλπ για να φύγει, ώστε να μειώνω τις πιθανότητες όπως παραπάνω. Βέβαια καμιά φορά στο κενό που αφήνεις θα χωθεί ο παπαρομηχανάκιας
Toυ ιδιου ναι,απλα εγω κολλησα στο νιβα με την λογικη να μην του κλεισω το παρκιν αλλα αυτος κολλησε απο πισω με την μερσεντες σε σημειο να μην βγαινει το αυτοκινητο με τπτ οσες μανουβρες και να εκανα
-
Η πλάκα θα ήταν να μην είχες δέσει καλά το χειρόφρενο και να έφυγε το niva και να έσκασε πάνω στην mercedes του! χαχαχαχα
-
παντως καλυτερα να του κοπανησει καποιος την μερσεντες παρα το νιβα. εαν τσαλακωθηκε λιγο το νιβα, οτι το ακουμπησε πρεπει να του λειπει η μιση μουρη
-
Βρίσκομαι σήμερα μεσημέρι σταματημένος στο προηγούμενο ακριβώς φανάρι απ τη διασταύρωση π.ράλλη και γρεβενών στη νίκαια, όντας αριστερά τρίτος στη σειρά και περιμένοντας το πράσινο να ανάψει.. Στη δεξιά λωρίδα το πρώτο αμάξι σταματημένο με αλάρμ και απο πίσω ακριβώς ένα οκτάβια με φλας περιμένοντας να αποφύγει το προπορευόμενο. Κάποια στιγμή το φανάρι ανάβει πράσινο και καθώς πηγαίνω ευθεία, βλέπω το οκτάβια έτοιμο να κόψει αριστερά προς τη λωρίδα μου...Ε λοιπόν την ώρα που περνώ απο δίπλα του ακούω ένα δυνατό κορνάρισμα και αυτό γιατί άραγε; Γιατί έκανα το λάθος να μη του παραχωρήσω προτεραιότητα ή δε ξέρω και γω τι σκεφτότανε και αντέδρασε έτσι.. Γενικά όποτε δεν έχω αμάξι από πίσω μου, πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις ή σε στοπ με περιορισμένη ορατότητα αφήνω να περάσουνε. Πάντως ο σημερινός βλάκας με εκνεύρισε αφάνταστα και αν δεν έστριβε αμέσως δεξία λίγο παρακάτω θα του ζητούσα εξηγήσεις...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η πλάκα θα ήταν να μην είχες δέσει καλά το χειρόφρενο και να έφυγε το niva και να έσκασε πάνω στην mercedes του! χαχαχαχα+1
τουλάχιστον στο σημείωμα που του άφησε, του είπε καμιά χριστοπαναγία? -
Ηλιθια θεια σημερα το πρωι αλλου πηγαινε αλλου βρισκοταν, ξαφνικα γκαζια, προσπερασεις απο δεξια συνεχια,σφηνες και μετα σα τη κοτα..Γενικα αψυχολογιτα και επικινδυνα πραγματα..
Ναι ναι mercedes... -
Με εκνευρίζει αφάνταστα όταν είμαι σε ράμπα εισόδου ή έξοδο σε δρόμο ταχείς κυκλοφορίας πχ ΑΟ, ενώ εγώ φροντίζω να μην πατάω την ΑΣΠΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ και περιμένω να γίνει διακεκομμένη για να μπω κάποιοι «μάγκες» βγάζουν φλας πατάνε την γραμμή και σου τρώνε την σειρά.
Τα παίρνω στο κρανίο μιλάμε! -
Τραβα τους ενα κλεισιμο.
-
Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι....
Που υπάρχει σεβασμός σε θέματα προτεραιότητας (και όχι μόνο) για να υπάρχει σ' αυτό;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Η πλάκα θα ήταν να μην είχες δέσει καλά το χειρόφρενο και να έφυγε το niva και να έσκασε πάνω στην mercedes του! χαχαχαχα
+1
τουλάχιστον στο σημείωμα που του άφησε, του είπε καμιά χριστοπαναγία?Aπλα επειδη εχω παντα στο μυαλο μου οταν παρκαρω να μην κλεινω κανενα και μπορει να κανω και καμια σβουρα παραπανω για αυτο το λογο μου παιξανε τα νευρα,τις χριστοπαναγιες εννοειται οτι τις εγραψα στο σημειοματακι.
-
παρκαρισμα στον Αγιο Εφραίμ στην Νέα Μάκρη την κυριακη
-
To χοντα επεσε πανω στο στιλο και το εσπρωξε πανω στο σ2;
-
Ή το stilo δε μπορούσε να βγει και αποφάσισε να τους τιμωρήσει που τον έκλεισαν
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ή το stilo δε μπορούσε να βγει και αποφάσισε να τους τιμωρήσει που τον έκλεισανηταν παρκαρισμενα και αφημενα ετσι παντως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To χοντα επεσε πανω στο στιλο και το εσπρωξε πανω στο σ2;Μάλλον. Μετά πήγε να ξεσουρώσει.
-
Ή το stilo νόμιζε ότι χώραγε να μπεί ανάμεσα. (και μετά πήγε να ξεσουρώσει)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To χοντα επεσε πανω στο στιλο και το εσπρωξε πανω στο σ2;Εκει θα εβαζα τα λεφτα μου κι εγω..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]