-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι ένα ψόφιο σκυλάκι στον παράδρομο του Κηφισού λίγο πριν το φανάρι της γέφυρας προς το ΚΤΕΛ και το βλέπω από χθες παρατημένο ελεος ρε πουστη μου πού ζούμε;1ον κ τι εκανες εσυ για αυτο?
2ον τι ακριβως θεωρεις οτι πρεπει να γινει?(εκτος αν αυτο που κατακρινεις ειναι το γεγονος οτι υπαρχουν αδεσποτα στην Ελλαδα, που αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα).
-
Να το μαζέψει ο δήμος;
-
Α μπραβοοοο. Για να το μαζεψει ο δημος ομως, πρεπει καποιος να τον ειδοποιησει (εξ ου κ το τονισμενο 'το βλεπω απο χτες').
Εκτος αν θεωρεις λογικο να υπαρχουν (και αλλοι, αναμεσα στο 1 μυριο) δημοσιοι υπαλληλοι που αντικειμενο εργασιας τους ειναι το να τριγυρνανε στους δρομους κ να ψαχνουν να βρουν τυχαια, αν υπαρχει καπου καποιο νεκρο ζωο/σπασμενο καπακι υπονομου/πεσμενη πινακιδα/οτιδηποτε αλλο που ειναι αρμοδιοτητα του δημου, ωστε να το δουν απο μονοι τους/να το παρει χαμπαρι 'ο δημος' κ να κανει κατι για αυτο.
Επι 3 μηνες εβλεπα ενα σπασμενο καπακι υπονομου, απο αυτα με τις πολλες μακροστενες γριλιες. Με 2 γριλιες σπασμενες, ειχε δημιουργηθει μια μεγαλη τρυπα (κ μαλιστα οπου ηταν κομμενο ηταν σαν ξυραφι). Οταν τελικα επεσα μεσα με το ποδι κ το εκανα σκατα, σκεφτηκα 'μα καλα βρε μαλακα Kacey, τοσους μηνες το βλεπεις, γιατι δεν το λες σε καποιον?'.
Τριτη πρωι ενημερωσα τον δημο (κ μαλιστα τον Δημο Πειραια, που υποτιθεται οτι ειναι μπουρδελο), Πεμπτη μεσημερι το ειχαν αλλαξει.
-
είναι ένα ψόφιο σκυλάκι στον παράδρομο του Κηφισού λίγο πριν το φανάρι της γέφυρας προς το ΚΤΕΛ και το βλέπω από χθες παρατημένο ελεος ρε πουστη μου πού ζούμε;Αναρωτιέμαι πολύ καιρό τώρα ποιος τα μαζεύει αυτά;
Όσο για το 'που ζούμε', σε όλες τις χώρες (μπορεί να) υπάρχουν νεκρά ζώα παρατημένα πάνω στο δρόμο. Τι σε παραξενεύει;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πώς χαρακτηρίζεις κάποιον που σου κορνάρει επειδή έχεις σταματήσει πιο πίσω από το τελευταίο αυτοκίνητο της ουράς για να μην είσαι πάνω στις γραμμές του τρένου;Μαγεία.
Μπας και δεν έβλεπε ότι είχες ακριβώς μπροστά σου γραμμές; Τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις; Hummer;
-
Τις τελευταιες 2 βδομαδες μου εχει τυχει 2 φορες να ειμαι σε stop με μεγάλη διελευση και μετά απο 15sec μου κορναρει ο πισω.
Σημερα του εκανα πο τον καθρεπτη... έλα τι θελεις?Την επόμενη φορά τι να κάνω?
Να βάλω οπισθεν να τον ακουμπήσω λίγο και μετά 1η και φεύγω ή να κατέβω κάτω και να τον ακουμπήσω πολύ?Υπαρχει και το ανωδυνο... αναβεις alarm, βγαζεις γιλεκο τριγωνο. Ζητάω κατανόηση χάλασε, σας παρακαλώ κάντε όπισθεν!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Την επόμενη φορά τι να κάνω?Να τον αγνοήσεις;
Η ίδια απάντηση πάει και σε αυτόν που του κόρναραν, με τις γραμμές τρένου μπροστά.
Σιγά μην ασχολούμαστε με τη βλακεία του καθενός. Ασε που αν κάνεις σαν να μην υπάρχουν, δεν εκνευρίζεσαι κιόλας.
-
^^ Ignore. Δεν αξίζει να ασχολείσαι.
-
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Υπάρχουν τόσοι βλάκες εκεί έξω που δεν αξίζει να εκνευριστείς για κανέναν.
Σήμερα ωστόσο στον Κηφισό δεν κατάφερα να παραμείνω ήρεμος με την ατελείωτη ουρά ηλιθίων που είχαν κατακλύσει τη ΛΕΑ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α μπραβοοοο. Για να το μαζεψει ο δημος ομως, πρεπει καποιος να τον ειδοποιησει (εξ ου κ το τονισμενο 'το βλεπω απο χτες').Εκτος αν θεωρεις λογικο να υπαρχουν (και αλλοι, αναμεσα στο 1 μυριο) δημοσιοι υπαλληλοι που αντικειμενο εργασιας τους ειναι το να τριγυρνανε στους δρομους κ να ψαχνουν να βρουν τυχαια, αν υπαρχει καπου καποιο νεκρο ζωο/σπασμενο καπακι υπονομου/πεσμενη πινακιδα/οτιδηποτε αλλο που ειναι αρμοδιοτητα του δημου, ωστε να το δουν απο μονοι τους/να το παρει χαμπαρι 'ο δημος' κ να κανει κατι για αυτο.
Επι 3 μηνες εβλεπα ενα σπασμενο καπακι υπονομου, απο αυτα με τις πολλες μακροστενες γριλιες. Με 2 γριλιες σπασμενες, ειχε δημιουργηθει μια μεγαλη τρυπα (κ μαλιστα οπου ηταν κομμενο ηταν σαν ξυραφι). Οταν τελικα επεσα μεσα με το ποδι κ το εκανα σκατα, σκεφτηκα 'μα καλα βρε μαλακα Kacey, τοσους μηνες το βλεπεις, γιατι δεν το λες σε καποιον?'.
Τριτη πρωι ενημερωσα τον δημο (κ μαλιστα τον Δημο Πειραια, που υποτιθεται οτι ειναι μπουρδελο), Πεμπτη μεσημερι το ειχαν αλλαξει.
δε διαφωνώ, δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικώς δεν ασχολούμαι, απλώς παρατηρώ. υπάρχουν άνθρωποι του δήμου που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά, να ελέγχουν τους δρόμους κλπ σε καθημερινή βάση, απλώς οι τύποι κάθονται στη γραφειάρα τους και πίνουν φρέντο. Αν είναι να πάρει ο καθένας το νόμο στα χέρια του για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο μπουρδέλο κράτος είμαστε.
-
με φρεατιο ειχα και εγω προβλημα στην γειτονια μου. ειχε ενα πανω στο πεζοδρομιο του ΟΥΘ με πλαστικο καπακι. το εβλεπα οτι ηταν ετοιμο για φουντο αλλα δεν ειχε σπασει κτλ. μια μερα περνουσα απο πανω με τα ψωνια και το πατησα. φυσικα εφυγε ακλαφτο και το ποδι μου εκανε βολτα στο φρεατιο(δεν επαθα τιποτα προλαβα και εβαλα χερια κατω). πηρα τηλεφωνο στον δημο την ιδια μερα (τεταρτη). πεμπτη μεσημερι το ειχαν αλλαξει...
-
Α μπραβοοοο. Για να το μαζεψει ο δημος ομως, πρεπει καποιος να τον ειδοποιησει (εξ ου κ το τονισμενο 'το βλεπω απο χτες').
Εκτος αν θεωρεις λογικο να υπαρχουν (και αλλοι, αναμεσα στο 1 μυριο) δημοσιοι υπαλληλοι που αντικειμενο εργασιας τους ειναι το να τριγυρνανε στους δρομους κ να ψαχνουν να βρουν τυχαια, αν υπαρχει καπου καποιο νεκρο ζωο/σπασμενο καπακι υπονομου/πεσμενη πινακιδα/οτιδηποτε αλλο που ειναι αρμοδιοτητα του δημου, ωστε να το δουν απο μονοι τους/να το παρει χαμπαρι 'ο δημος' κ να κανει κατι για αυτο.
δε διαφωνώ, δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικώς δεν ασχολούμαι, απλώς παρατηρώ. υπάρχουν άνθρωποι του δήμου που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά, να ελέγχουν τους δρόμους κλπ σε καθημερινή βάση, απλώς οι τύποι κάθονται στη γραφειάρα τους και πίνουν φρέντο. Αν είναι να πάρει ο καθένας το νόμο στα χέρια του για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο μπουρδέλο κράτος είμαστε.
Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο δείχνει ότι είμαστε μπουρδέλο κράτος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο δείχνει ότι είμαστε μπουρδέλο κράτος.
+1
Από το Σάββατο το βράδυ μέχρι χθες το απόγευμα έκανα ~700km πάνω κάτω στην Αγγλία. Εντάξει, πάνω σε λωρίδα δεν έβλεπες ζώα, αλλά δεξιά και αριστέρα απ' τον αυτοκινητόδρομο είχε μπόλικα (καμία 10αρία;).
-
ΚΑΝΕΝΟΣ η δουλεια δεν ειναι (κ δεν πρεπει να ειναι) να πηγαινοερχεται τυχαια μπας κ ανακαλυψει προβλημα. Δουλεια του δημου ειναι να κανει προγραμματισμενη συντηρηση συγκεκριμενων πραγματων, αλλα φυσικα οχι τυχαια ή δειγματοληπτικα ελεγχο δρομων, φωτων κλπ. Δουλεια δικια μας ειναι να βρισκουμε ποιον πρεπει να ενημερωσουμε για το ταδε προβλημα, ωστε να επιλυθει.
-
πού το λέει αυτό; υπέγραψα κανά συμβόλαιο όταν γεννήθηκα ή πήρα το δίπλωμα; ντιριντίνε είμαστε και παίζει ρόλο. Δε μπορείς να νιώθεις σίγουρος από πουθενά και να ψάχνεσαι συνέχεια από πού σου ήρθε; εγώ θέλω να περπατώ/οδηγώ αμέριμνος χωρίς να κάνω χίλιες σκέψεις το δευτερόλεπτο ότι μπορεί να πέσω σε λακούβα, να φύγει κανά σίδερο απ'το μπροστά ακάλυπτο φορτηγό, να σκάσει πάνω μου ένας ακράνωτος ταρζαν με βαρκαντέρο, να διασχίζω πεζός με πράσινο το δρόμο και να αναγκάζομαι να περνάω πάνω από αυτοκίνητα κλπ κλπ. Όλα αυτά συνθέτουν την ποιότητα της κοινωνίας μας. Ε αφού το κράτος αδυνατεί να κάνει κάτι για όλα αυτά θα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Ε δε μ'αρέσει αυτό λοιπόν
-
Δεν υπεγραψες πουθενα τιποτα, οπως δεν υπεγραψες οτι δεν θα κλανεις αναμεσα σε κοσμο. Δεν το κανεις/το κανεις επειδη ετσι πρεπει, αυτο ειναι το λογικο κ γιατι ως πολιτες εχουμε κ ευθυνες, μια μεταξυ των οποιων ειναι η υποχρεωση να βοηθαμε τις αρχες να κανουν τη δουλεια τους (που εξυπηρετει εμας), μονο κ μονο με το να τις ενημερωνουμε για τα τυχον προβληματα που πεφτουν στην αντιληψη μας.
Κ σου ξαναειπα, στο θεμα της συντηρησης του δρομου, υπαρχουν προβλεπομενες διαδικασιες, με χρονοδιαγραμματα κλπ. Δηλαδη υπαρχει το 'καθε 6 μηνες/1χρονο/Χ χρονικο διαστημα, πρεπει να γινεται ελεγχος ασφαλτοταπητα/ελεγχος για λακουβες/ελεγχος για φωτεινους σηματοδοτες/δεν γερω εγω τι αλλο', κ να υπαρχουν ημερολογια για το ποτε κ αν εγινε αυτη η συντηρηση κλπ κλπ (χωρις να λεω οτι γινονται στην Ελλαδα). ΑΛΛΑ κανεις κ πουθενα δεν προβλεπεται να τριγυρναει τους δρομους για να ανακαλυπτει νεκρα ζωα.
ΥΓ Κ εχεις δυο επιλογες, ή να βρισκεις το καταλληλο τμημα (μεσω ιντερνετ, σε 2 λεπτα) κ να ενημερωνεις για το ταδε πραγμα που σε ενοχλει, ή να λες 'δεν ειναι δουλεια μου' κ γκρινιαζεις καθε μερα για το προβλημα που τρως στη μαπα.
-
πού το λέει αυτό; υπέγραψα κανά συμβόλαιο όταν γεννήθηκα ή πήρα το δίπλωμα; ντιριντίνε είμαστε και παίζει ρόλο. Δε μπορείς να νιώθεις σίγουρος από πουθενά και να ψάχνεσαι συνέχεια από πού σου ήρθε; εγώ θέλω να περπατώ/οδηγώ αμέριμνος χωρίς να κάνω χίλιες σκέψεις το δευτερόλεπτο ότι μπορεί να πέσω σε λακούβα, να φύγει κανά σίδερο απ'το μπροστά ακάλυπτο φορτηγό, να σκάσει πάνω μου ένας ακράνωτος ταρζαν με βαρκαντέρο, να διασχίζω πεζός με πράσινο το δρόμο και να αναγκάζομαι να περνάω πάνω από αυτοκίνητα κλπ κλπ. Όλα αυτά συνθέτουν την ποιότητα της κοινωνίας μας. Ε αφού το κράτος αδυνατεί να κάνει κάτι για όλα αυτά θα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Ε δε μ'αρέσει αυτό λοιπόνΣε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά καλό είναι να βοηθάμε και εμείς όσο και όταν μπορούμε.
Δεν υπεγραψες πουθενα τιποτα, οπως δεν υπεγραψες οτι δεν θα κλανεις αναμεσα σε κοσμο. Δεν το κανεις/το κανεις επειδη ετσι πρεπει, αυτο ειναι το λογικο κ γιατι ως πολιτες εχουμε κ ευθυνες, μια μεταξυ των οποιων ειναι η υποχρεωση να βοηθαμε τις αρχες να κανουν τη δουλεια τους (που εξυπηρετει εμας), μονο κ μονο με το να τις ενημερωνουμε για τα τυχον προβληματα που πεφτουν στην αντιληψη μας.
Κ σου ξαναειπα, στο θεμα της συντηρησης του δρομου, υπαρχουν προβλεπομενες διαδικασιες, με χρονοδιαγραμματα κλπ. Δηλαδη υπαρχει το 'καθε 6 μηνες/1χρονο/Χ χρονικο διαστημα, πρεπει να γινεται ελεγχος ασφαλτοταπητα/ελεγχος για λακουβες/ελεγχος για φωτεινους σηματοδοτες/δεν γερω εγω τι αλλο', κ να υπαρχουν ημερολογια για το ποτε κ αν εγινε αυτη η συντηρηση κλπ κλπ (χωρις να λεω οτι γινονται στην Ελλαδα). ΑΛΛΑ κανεις κ πουθενα δεν προβλεπεται να τριγυρναει τους δρομους για να ανακαλυπτει νεκρα ζωα.
ΥΓ Κ εχεις δυο επιλογες, ή να βρισκεις το καταλληλο τμημα (μεσω ιντερνετ, σε 2 λεπτα) κ να ενημερωνεις για το ταδε πραγμα που σε ενοχλει, ή να λες 'δεν ειναι δουλεια μου' κ γκρινιαζεις καθε μερα για το προβλημα που τρως στη μαπα.
+1
Δεν είναι τόσο δύσκολο στην τελική...
-
πού το λέει αυτό; υπέγραψα κανά συμβόλαιο όταν γεννήθηκα ή πήρα το δίπλωμα; ντιριντίνε είμαστε και παίζει ρόλο. Δε μπορείς να νιώθεις σίγουρος από πουθενά και να ψάχνεσαι συνέχεια από πού σου ήρθε; εγώ θέλω να περπατώ/οδηγώ αμέριμνος χωρίς να κάνω χίλιες σκέψεις το δευτερόλεπτο ότι μπορεί να πέσω σε λακούβα, να φύγει κανά σίδερο απ'το μπροστά ακάλυπτο φορτηγό, να σκάσει πάνω μου ένας ακράνωτος ταρζαν με βαρκαντέρο, να διασχίζω πεζός με πράσινο το δρόμο και να αναγκάζομαι να περνάω πάνω από αυτοκίνητα κλπ κλπ. Όλα αυτά συνθέτουν την ποιότητα της κοινωνίας μας. Ε αφού το κράτος αδυνατεί να κάνει κάτι για όλα αυτά θα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Ε δε μ'αρέσει αυτό λοιπόνΣε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά καλό είναι να βοηθάμε και εμείς όσο και όταν μπορούμε.
+1
Δεν είναι τόσο δύσκολο στην τελική...
-
Εδώ και τρεις μέρες κυκλοφορω.... Στη Σρι Λανκα. Δεν οδηγώ Αλλά ειμαι συνοδηγός αυτα που γίνονται στους δρόμους σχεδόν σαν φυσιολογική κυκλοφορία δεν περιγράφονται.... Οι άνθρωποι είναι Θεοί.... Σε θέματα ψυχραιμίας σε αυτα που κάνει ο απέναντι, αυτα που κάνουν οι ίδιοι στους απέναντι.... Ούτε συγκρουομενα να οδηγούσε με...δρόμοι στενοί 2 λωρίδες αντίθετες και κάνουν προς περάσεις που δεν πιστεύεις οτι θα τους βγουν.... Και είσαι και συνοδηγός.. Φοβερή εμπειρία. Ακόμα και το Καιρο ήταν καλύτερο.... Με τέτοιες εμπειρίες στην Ελλάδα είναι όλοι άψογοι....!!!!!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εδώ και τρεις μέρες κυκλοφορω.... Στη Σρι Λανκα. Δεν οδηγώ Αλλά ειμαι συνοδηγός αυτα που γίνονται στους δρόμους σχεδόν σαν φυσιολογική κυκλοφορία δεν περιγράφονται.... Οι άνθρωποι είναι Θεοί.... Σε θέματα ψυχραιμίας σε αυτα που κάνει ο απέναντι, αυτα που κάνουν οι ίδιοι στους απέναντι.... Ούτε συγκρουομενα να οδηγούσε με...δρόμοι στενοί 2 λωρίδες αντίθετες και κάνουν προς περάσεις που δεν πιστεύεις οτι θα τους βγουν.... Και είσαι και συνοδηγός.. Φοβερή εμπειρία. Ακόμα και το Καιρο ήταν καλύτερο.... Με τέτοιες εμπειρίες στην Ελλάδα είναι όλοι άψογοι....!!!!!!!Πήγαινε Ινδία ή έλα Κίνα που είμαι εγώ να δεις τι γίνεται... τρις χειρότερη κατάσταση... απλά δεν υπάρχουν οι οδηγοί σε αυτές τις χώρες...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]