-
Οταν ο εχων την επιβλεψη κ εφαρμογη του νομου, μπροστα στα ματια σου, σου δειχνει οτι αδιαφορει για αυτα τα δυο πραγματα, σε εξωθει στο να αδιαφορησεις κ εσυ για το νομο.
ΥΓ Βεβαια απο την αλλη, εγω πχ ΔΕΝ το κανω αυτο. Παω ειτε με τα ποδια, ειτε με το τρενο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν ο εχων την επιβλεψη κ εφαρμογη του νομου, μπροστα στα ματια σου, σου δειχνει οτι αδιαφορει για αυτα τα δυο πραγματα, σε εξωθει στο να αδιαφορησεις κ εσυ για το νομο.ΥΓ Βεβαια απο την αλλη, εγω πχ ΔΕΝ το κανω αυτο. Παω ειτε με τα ποδια, ειτε με το τρενο.
Πάνω που είσαι εξωθημένος και ετοιμάζεσαι να το κάνεις, έρχεται η φωνή της λογικής (κοινωνικής ευαισθησίας ίσως;) που σου λέει 'ε όχι δε πστμ δε θα γίνω κι εγώ μλκς, δεν έμαθα έτσι'.
Ή ακόμα καλύτερα, η λογική λειτουργεί πριν φτάσεις στο σημείο εξώθησης και, όπως κάνεις κι εσύ, παίρνεις τα πόδια σου, το τραμ ή το τρένο
-
ζώο η ψιψίνα που χώθηκε στη μηχανή μου και την κατάλαβα με νιάου νιάου. δε λες που δεν ήταν κοντά σε καναν ιμάντα να τη λιώσει..
επίσης ζώα αυτοί που πετάχτηκαν από στοπ και χτύπησαν τη φίλη μου με τον πατέρα της με το μηχανάκι, 2 φορές σε μια μέρα πολύ κακώς που δεν τους έκαναν τπτ
αστοδιαλο να πέσει scania πανω σας ρε ζώα ε ζώα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώο η ψιψίνα που χώθηκε στη μηχανή μου και την κατάλαβα με νιάου νιάου. δε λες που δεν ήταν κοντά σε καναν ιμάντα να τη λιώσει..επίσης ζώα αυτοί που πετάχτηκαν από στοπ και χτύπησαν τη φίλη μου με τον πατέρα της με το μηχανάκι,** 2 φορές σε μια μέρα** πολύ κακώς που δεν τους έκαναν τπτ
αστοδιαλο να πέσει scania πανω σας ρε ζώα ε ζώα
Τι εννοεις?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ζώο η ψιψίνα που χώθηκε στη μηχανή μου και την κατάλαβα με νιάου νιάου. δε λες που δεν ήταν κοντά σε καναν ιμάντα να τη λιώσει..
[...]Συγκλονιστική ανακάλυψη
-
kouli
kacey,
συνέβησαν 2 παρόμοια περιστατικά (αυτοκίνητα έσφαξαν στοπ) την ίδια μέρα. -
Δηλαδη δυο διαφορετικα αυτοκινητα, εσφαξαν δυο διαφορετικα στοπ, κ πετυχαν το ιδιο μηχανακι με τους ιδιους επιβαινοντες, σε διαφορετικες στιγμες της ιδιας μερας?
-
3 παρα τα ξημερωματα περιμενω στο κοκκινο τερμα Μαιζωνος να στριψω αριστερα στη Γουναρη.. Στη Μαιζωνος χωρανε 2 αμαξια διπλα διπλα και φυσικα καθομαι αριστεροτερα.. Και ερχεται απο δεξια γυναικα-μαυρο clio II το οποιο βγαζει φλας να στριψει και αυτο αριστερα ενω συνεχιζει ευθεια ο δεξις στοιχος.. Ξεκιναω κανονικα και σιγα και απλα το κοβει πανω μου σα να μη τρεχει τιποτα..Οχι ανοιχτα να περασουμε και οι 2 σιγα σιγα ουτε πλακωμενη για να περασει πρωτη.. Αν δε κοκκαλωνα με ειχε χτυπησει..
-
Ώρες ώρες θα θελες να τους ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη δυο διαφορετικα αυτοκινητα, εσφαξαν δυο διαφορετικα στοπ, κ πετυχαν το ιδιο μηχανακι με τους ιδιους επιβαινοντες, σε διαφορετικες στιγμες της ιδιας μερας?ναι!
πιο συγκεκριμένα όμως, την πρώτη φορά που ήταν επιβαίνοντες πατέρας και κόρη το αμάξι τους χτύπησε με αποτέλεσμα να συρθούν λίγο και στη δεύτερη περίπτωση ο πατέρας ήταν μόνος πήγαινε να πάρει την κόρη έπεσε στην προσπάθειά του να αποφύγει το άλλο αυτοκίνητο που έσφαξε το άλλο στοπ -
Να αγορασει αυτοκινητο.
-
Λαχείο να αγοράσει!
Και να παει να ανάψει και κανένα κεράκι... -
Ή απλά να προσέχει λίγο παραπάνω στις διασταυώσεις, έχει-δεν έχει προτεραιότητα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να αγορασει αυτοκινητο.μωρέ εγώ του το λέω, να πάρει ένα παλιό καντέτ που έχει κ να σταματάει πάνω σ'αυτούς που πετάγονται χωρίς να τον νοιάζουν οι ζημιές να δούμε μετά αν θα ξαναπεταχτεί ο άλλος...
Λαχείο να αγοράσει!
Και να παει να ανάψει και κανένα κεράκι...είναι με θλάση
Ή απλά να προσέχει λίγο παραπάνω στις διασταυώσεις, έχει-δεν έχει προτεραιότητα.
δε πάει γ@μι0ντας
-
Δεν ειπα οτι πάει γ@μιόντας. Απλά να ειναι πιο συγκεντρωμένος ή να πηγαινει ακόμα πιο επιφυλακτικά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ειπα οτι πάει γ@μιόντας. Απλά να ειναι πιο συγκεντρωμένος ή να πηγαινει ακόμα πιο επιφυλακτικά.+1, το ίδιο κάνω κι εγώ. Όποιος έχει περάσει από τους δρόμους της Καλλίπολης, καταλαβαίνει.
-
είναι ένα ψόφιο σκυλάκι στον παράδρομο του Κηφισού λίγο πριν το φανάρι της γέφυρας προς το ΚΤΕΛ και το βλέπω από χθες παρατημένο ελεος ρε πουστη μου πού ζούμε;
-
ΖΩΑ!
Ξεθύμανα...
-
Πώς χαρακτηρίζεις κάποιον που σου κορνάρει επειδή έχεις σταματήσει πιο πίσω από το τελευταίο αυτοκίνητο της ουράς για να μην είσαι πάνω στις γραμμές του τρένου;
-
ηθικό αυτουργό αυτοχειρίας.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]