-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πρίν 1 ώρα στη Λ. Μεσογείων απο Αγ. Παρασκευή, μέχρι Χολαργό, προπορευόμενο Ford Orion 15ετίας, με τελειωμένα αμορτισέρ και πιθανώς και τα ελατήρια. Ο τρόπος με τον οποίο 'χοροπήδαγε' ακόμα και στην απειροελάχιστη ανωμαλία του οδοστρώματος, ιδίως το πίσω μέρος , ήταν διασκεδαστικότατος
Αυτοκινούμενος ΧΑΡΟΣ!!!Μήπως ήταν μπλε με ασπρομάλλη οδηγό;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ζώο το μαλακιστήρι που μου πέταξε αυγό τη νύχτα, περί τις 3.30, στο Αιγάλεω. Ευτυχώς έβρεχε και οι καθαριστήρες ήταν ανοιχτοί και το καθάρισαν γρήγορα αλλά αφενός μεν το αυγό κύλισε και στο πίσω τζάμι και στη διαδρομή προς το Μαρούσι δεν έβλεπα τίποτε, αφετέρου η μπόχα ήταν (και φαντάζομαι είναι ακόμη) έντονη.Σταδιάλα.
Με το μπαρδόν δλδς αλλά μήπως ξέρει το ..nickname σου;
ΥΓ: από θόρυβο πώς ήσουν;
-
@cruzakias: Μπα, πού τέτοια τύχη...
@Danaos: Βρε λες;
Ακούστηκε μεγάλος κρότος, ευτυχώς δεν έτρεχα (~30km-h) και τόσο εγώ όσο και η συνεπιβάτις μου διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας. Στην αρχή νόμιζα ότι έσκασε κάποιο πουλί αλλά δεν έβλεπα αίματα. Μετά μου πέρασε και το αυγό αλλά περίμενα να μην έχει κάνει τόσο θόρυβο. -
Αν δε κάνω λάθος,ο DANAOS_master δεν εννοούσε τον θόρυβο που έκανε το αυγό... Αλλά τι θόρυβο έκανε (αν έκανε) το αυτοκίνητο ,η το στερεοφωνικό σου.
-
Εχμμμ... θόρυβο το φιατάκι; Όχι παιδιά, περισσότερος θόρυβος ακουγόταν από τα λάστιχα που πατούσαν το βρεγμένο δρόμο παρά από οτιδήποτε άλλο. Μάλλον κάποιο κωλόπαιδο (φοιτητής; Ήμουν πλησίον του ΤΕΙ Αθηνών) είχε ορεξούλες...
-
-
Αστυνομία ήρθε?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αστυνομία ήρθε?Όχι γιατί είχε κολλήσει πίσω απο το λεωφορείο
-
.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αστυνομία ήρθε?Δεν ξερω εφυγα,σε αντιστοιχη περιπτωση παντως πρωτα ειχαν ερθει απο τον ΟΑΣΘ και τραβηξαν φωτο το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...Εχμ... ένα τηλέφωνο στο σχολείο μήπως;
-
Ένας πανηλίθειος ταξιτζής με ένα E220 CDI μέσα σε ένα κωλόστενο στο Περιστέρι πάει να παρκάρει ανάμεσα σε ένα Volvo και ένα Lada άλλα όντας βλάκας εντελώς μετά από 10 λεπτά προσπάθεια δεν μπόρεσε και βάρεσε πάνω στο Lada Μετά δεν ξέρω τι έγινε γιατί έφυγα άλλα τα ζήμιωσε και το Lada και το δικό ταξί
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
.
Εχμ... ένα τηλέφωνο στο σχολείο μήπως;
θα το τακτοποιήσω αλλιώς έχω τον τρόπο μου
-
Κώστα αν μπορείς σβήσε το quote μου
thanks -
Αν είναι δικό σου το μήνυμα και είναι το τελευταίο στο νήμα τότε το διαγράφεις και εσύ αν θέλεις αλλλιώς κάντου απλά ένα edit...
-
Οι Mod είναι φίλοι μας, και ακούν τις επιθυμίες μας...
Σβήστηκε εδώ και ώρες. -
thanks
-
20 λεπτά οδήγησης από Αγ. Σώστη-Συγγρού, μέχρι Αιγάλεω.
- Δέλτα Φαλήρου προς Πειραιά: μηχανάκι χωρίς φώτα στην αριστερή λωρίδα με όχι πάνω από 60 χαω
- Έξοδος Ποσειδώνος προς Εθνική: παρκαρισμένα αυτοκίνητα οπαδών στο σημείο που οι 2 λωρίδες της Ποσειδώνος συναντάνε τη μία από Πειραιά. Μισό μέτρο μέσα στην αριστερή λωρίδα από την πλευρά μου, μισό μέτρο στη λωρίδα από Πειραιά.
- Αθηνών-ανισόπεδη Θηβών: μηχανάκι πάλι με 60 στην αριστερή, χελώνες μέχρι το φανάρι των ΤΕΙ.
Δε μαθαίνουμεεεε
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
παρκαρισμένα αυτοκίνητα οπαδών στο σημείο που οι 2 λωρίδες της Ποσειδώνος συναντάνε τη μία από ΠειραιάΓια την κατάσταση γύρω από το Καραϊσκάκη όταν έχει ματς, φταίνε μόνο οι μπάτσοι και κανένας άλλος. Γιατί αυτοί τα επιτρέπουν και τα νομιμοποιούν. Γιατί αυτοί σού λένε κατάμουτρα, ουσιαστικά, 'α, έχει πολύ κόσμο εδώ, βαριόμαστε / έχουμε εντολές να μην ισχύουν πια στοιχειώδεις νόμοι, κάντε ό,τι γουστάρετε'.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
παρκαρισμένα αυτοκίνητα οπαδών στο σημείο που οι 2 λωρίδες της Ποσειδώνος συναντάνε τη μία από Πειραιά
Για την κατάσταση γύρω από το Καραϊσκάκη όταν έχει ματς, φταίνε μόνο οι μπάτσοι και κανένας άλλος. Γιατί αυτοί τα επιτρέπουν και τα νομιμοποιούν. Γιατί αυτοί σού λένε κατάμουτρα, ουσιαστικά, 'α, έχει πολύ κόσμο εδώ, βαριόμαστε / έχουμε εντολές να μην ισχύουν πια στοιχειώδεις νόμοι, κάντε ό,τι γουστάρετε'.
Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το πώς οργανώνεται η αστυνομία σε τέτοιες διοργανώσεις, φαντάζομαι ότι εννοείς ότι υπάρχουν αστυνομικοί στα σημεία αυτά, π.χ. γύρω από το Καραϊσκάκη, και απλά δεν ασχολούνται με το ποιος παρκάρει που. Εγώ θα προσομοίωνα αυτή την ζωώδη συμπεριφορά με αυτή του παρκαρίσματος στις βοηθητικές/δεξιές λωρίδες της Συγγρού, έξω από περίπτερα, διπλή σειρά έξω από καταστήματα, κοινώς 'το αφήνω όπου γουστάρω και χέστηκα για τους υπόλοιπους'. Και ναι, θα μπορούσαν να υπάρχουν μπάτσοι για να το απαγορέψουν, αλλά πρώτα απ' όλα το ζώο είναι αυτός που θα κάνει την κίνηση κατά τη γνώμη μου.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]