-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν φοβάμαι τίποτα.
Δεν ελπίζω σε τίποτα.Είμαι παντρεμένος.
-
Α κ σε εψαχνα...
Χθες ημουν σε μπαρακι στο Κολονακι, κ επι 15λεπτο κοιταγα αφισα:
'Εκθεση τεχνης Ταδε, της Χριστινας Λαππα'
κ προσπαθουσα να σκεφτω απο που σκατα ξερω την Χριστινα Λαππα.
-
Είναι το καλλιτεχνικό μου. Με την κρίση... καταλαβαίνεις.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι το καλλιτεχνικό μου. Με την κρίση... καταλαβαίνεις.ΠΕΘΑΝΑ ΡΕ
-
Μα ρε πστ μου, μιλαμε 15 λεπτα κολλημα, κ η πλακα ειναι οτι η παρεα μου ειμαστε παρεα εδω κ 15 χρονια, οποτε ολοι οι γνωστοι ειναι κοινοι γνωστοι με τουλαχιστον αλλους 2-3 απο το συνολο, κ να προσπαθω να βγαλω ακρη ποια ειναι αυτη η Χριστινα Λαππα κ απο που την ξερω...
-
Τώρα ξέρεις. Μόνο παράκληση να μείνει μεταξύ μας.
-
μου τη δίνει που όταν είμαι πρώτος στο φανάρι της Ιεράς Οδού επί της Κων/πόλεως και κατεβαίνουν οι μπάρες του τρένου οι πίσω κορνάρουν για να φύγω. Όχι δε φεύγω κύριοι, έχω κόκκινο
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Αυτός που ψάχνει παντού εχθρούς και ζώα…Αυτά θα βρει…+1
Καμμιά φορά σ΄ εκφράζουν καλύτερα κάποιοι άλλοι.
-
Δυο νεκροί και 3 τραυματίες σε σύγκρουση αυτοκινήτων στις Σέρρες
Το δυστύχημα συνέβε στις 8.05 το πρωί στο 26ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών Θεσσαλονίκης στο ύψος του Στρυμωνικού όταν
σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου οδηγού και του 48χρονου συνοδηγού του πρώτου οχήματος και τον τραυματισμό του 27χρονου οδηγού και των δύο συνοδηγών του ηλικίας 23 και 24 ετών του δεύτερου οχήματος.
http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z1aNUUvTaa
ΕΕΕΜΜ ζωα εχω βαρεθεί να σας βλέπω στο τμήμα μετα τις στροφές του Ξυλόκαστρου μεχρι το Στρυμονικο να προσπερνάτε λες κ δεν εχει αύριο!!!!!! Ολος ο δρόμος απο Σαλονικη μέχρι Στρυμονικο εχει τελειώσει αλλα οχι εκει να προσπεράστε κ στα εργα κ παντού!! Πανε 2 ατομα τωρα!!!
-
-
Δεν κυκλοφορεις πολυ ε;
-
Μωρέ κυκλοφορώ (σχετικά) αλλά αυτοκίνητο με στραβωμένη καρότσα δεν είχα δει έντεκα χρόνια που έχω το δίπλωμα.
-
Aυτα ειναι πταισματα ρε συ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aυτα ειναι πταισματα ρε συ!Στην χώρα που ζούμε (και θέλουμε να είμαστε ευρωπαίοι τρομάρα μας) είναι πταίσμα.
Στην πραγματική Ευρώπη ούτε το φαντάζονται αυτό. -
Ζώα οι δυο ποδηλάτες (ένας το πρωί κι ένας το βράδυ) που πέρασαν με κόκκινο φανάρι σε Πειραιά και Μεταμόρφωση αντίστοιχα.
-
Πρίν 1 ώρα στη Λ. Μεσογείων απο Αγ. Παρασκευή, μέχρι Χολαργό, προπορευόμενο Ford Orion 15ετίας, με τελειωμένα αμορτισέρ και πιθανώς και τα ελατήρια. Ο τρόπος με τον οποίο 'χοροπήδαγε' ακόμα και στην απειροελάχιστη ανωμαλία του οδοστρώματος, ιδίως το πίσω μέρος , ήταν διασκεδαστικότατος
Αυτοκινούμενος ΧΑΡΟΣ!!!
-
Πριν λίγο πήγε να με τρακάρει ασθενοφόρο που περνούσε χωρίς σειρήνες με κόκκινο την Κατεχάκη. Γλιτώσαμε παρά λίγα εκατοστά και ευτυχώς δεν έκανα απότομο ελιγμό γιατί έχει τρομερή γλίτσα κάτω.
-
Ζώο το μαλακιστήρι που μου πέταξε αυγό τη νύχτα, περί τις 3.30, στο Αιγάλεω. Ευτυχώς έβρεχε και οι καθαριστήρες ήταν ανοιχτοί και το καθάρισαν γρήγορα αλλά αφενός μεν το αυγό κύλισε και στο πίσω τζάμι και στη διαδρομή προς το Μαρούσι δεν έβλεπα τίποτε, αφετέρου η μπόχα ήταν (και φαντάζομαι είναι ακόμη) έντονη.
Σταδιάλα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ζώα οι δυο ποδηλάτες (ένας το πρωί κι ένας το βράδυ) που πέρασαν με κόκκινο φανάρι σε Πειραιά και Μεταμόρφωση αντίστοιχα.Εδω και καιρό μου τι δίνουν και τους φοβάμε τους ποδηλάτες. 'Αυτοκτονικοί' είναι! Ποιος τους είπε ότι ο ΚΟΚ δεν ισχύει γι' αυτούς?
Ζώο το μαλακιστήρι που μου πέταξε αυγό τη νύχτα, περί τις 3.30, στο Αιγάλεω. Ευτυχώς έβρεχε και οι καθαριστήρες ήταν ανοιχτοί και το καθάρισαν γρήγορα αλλά αφενός μεν το αυγό κύλισε και στο πίσω τζάμι και στη διαδρομή προς το Μαρούσι δεν έβλεπα τίποτε, αφετέρου η μπόχα ήταν (και φαντάζομαι είναι ακόμη) έντονη.
Σταδιάλα.
Τι μαλακισμένα!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ζώο το μαλακιστήρι που μου πέταξε αυγό τη νύχτα, περί τις 3.30, στο Αιγάλεω. Ευτυχώς έβρεχε και οι καθαριστήρες ήταν ανοιχτοί και το καθάρισαν γρήγορα αλλά αφενός μεν το αυγό κύλισε και στο πίσω τζάμι και στη διαδρομή προς το Μαρούσι δεν έβλεπα τίποτε, αφετέρου η μπόχα ήταν (και φαντάζομαι είναι ακόμη) έντονη.Σταδιάλα.
Βρε μπάς και είσαι πολιτικός ?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]