-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια χαρά είναι ρε σεις το στρογγυλοφάναρο, ιδιαίτερα με κάτι εργοστασιακά σποϊλεράκια που έβγαινε. -
Μεταξυ μας δε βλεπεται και 10 ποδιες να βαλεις πανω και μαζι 18αρες..
-
Tώρα?
-
Τωρα τυφλωθηκα ,δε βλεπω τιποτα..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tώρα?Carlos Sainz for ever !!!!!!
-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Tώρα?
Carlos Sainz for ever !!!!!!
τι μου θυμισες τωρα......αγαλημενο wrc οχημα
-
Για το G6 αν μπορεις οδηγησε το, εμενα μου φάνηκε πολύ μακρύ το κιβώτιο του για 6αρι. Αν δεν κάνω λάθος είχε γραφτεί τότε ότι είναι το κλασικό 5αρι που είχε τοτε η ΤΟΥΟΤΑ + την 6η σχέση με κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης.
Χωρίς να ξέρω το ποσό που πρόκειται να διαθεσεις θα σου πρότεινα να δεις και κάτι πιο φρέσκο και να βάλεις και αυτό στην εξίσωση σου.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1418556/
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Aν είναι έτσι σαν της φωτογραφίας θα το έλεγα και πανέμορφο. Κάτι μπλε-μωβ και πράσινα που κυκλοφορούν όμως ... ότι χειρότερο αισθητικά.
Εχοντας οδηγήσει μια 4θυρη Corolla 1.3 (5ταχυτη όμως) εκείνης της εποχής δεν με ενθουσίασε καθόλου. Συμπεριφορά, κιβώτιο και τιμόνι για να ξενερώνεις.
Τουλάχιστον το f/l είχε καλύτερη εμφάνιση.
Προτιμώ το Ibiza.
Απ' ότι έχω ακούσει/διαβάσει ο 1,4 ήταν αρκετά αξιόπιστος. Κάτι θέματα με τους 'εγκεφάλους' θυμάμαι που πηγαινοέρχονταν στις αντιπροσωπίες μέχρι που λύθηκαν τα προβλήματα.Μπορεί το corolla να μην βλέπεται και να είναι αδιάφορο στο δρόμο αλλά το ibiza έχει τα θεματά του.Σασμάν,πολλαπλασιαστές,
κ.α.Οπότε αν οπωσδήποτε ένα από τα 2 ψηφίζω Ιάπωνα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
300 μέτρα πρίν τον τερματισμό του RAC ο sainz χάνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ του '98 από σπασμένο μοτέρ , χαρακτηριστική η στιγμή που ο Moya σπάει με το κράνος του το πίσω τζάμι .
-
ΚΑι το κιβώτιο του G6 δεν είναι για πολλά πολλά.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΚΑι το κιβώτιο του G6 δεν είναι για πολλά πολλά.Yπερβολές!
-
Πάρε το corolla να είσαι ήσυχος φίλε μου.Αξιοπιστία και αξιοπρεπές στο δρόμο.Πιο αξιοπρεπές απο το σεατ.
-
Φιλοι μου Χρονια Πολλα!
'Χαθηκα' λιγο ξαφνικα απ'το ιδιο μου το θεμα, λογω των ημερων.. σορρυ..
Τα διαβασα ολα οσα μου ειπατε και βλεπω σαφης προτιμηση στο Corolla, κατι που περιμενα, απλα ηθελα και μερικες γνωμες μηπως τυχον και ακουγα τιποτα διαφορετικο που δεν γνωριζα. Ενα αγνωστο για εμενα, ηταν αυτο σχετικα με το 6ταχυτο κιβωτιο του G6, οτι ειναι απλα μια ακομα σχεση στο 5αρι κιβωτιο χωρις ουσιαστικες αλλαγες, αλλα και το οτι δεν ειναι για πολλα τα σασμαν των G6.... Αν υπαρχουν πληροφοριες και αναλυσεις περι αυτου, θα ηταν ευπροσδεκτα στοιχεια...Τωρα οσον αφορα την εμφανιση του, ετσι κ αλλιως κανενα απο τα δυο (facelift και pro) δεν με ελκυει θερμα, αλλα απο τα δυο προτιμω πολυ περισσοτερο το στρογγυλοφαναρο.... πειτετο γουστο, πειτετο ανωμαλία, δεν ξερω....
Για Nissan δεν το πολυσκεφτομαι φιλε sakisalfa, παντως σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!
-
-
Εδεσε το γλυκο με την απλωστρα πισω
-
Eμένα μου αρέσει!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eμένα μου αρέσει!Αυστραλε
-
Θωμά, όταν έτρεχαν αυτά, εσύ ήσουν αγέννητος, λογικό να μην τα θυμάσαι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θωμά, όταν έτρεχαν αυτά, εσύ ήσουν αγέννητος, λογικό να μην τα θυμάσαι.Το γνωριζω ταυρε , απλα τετοια Corolla συναντω μονο στις κανονικες εκδοσεις εξω και δεν ξερω γιατι αλλα μαρερσε αυτη η φατσα .
Corolla G6 ή Ibiza TopGun ??