-
Σκέφτομαι σοβαρά την Κύθνο για φέτος. Το δίλημμα είναι εάν θα πάω με το αυτοκίνητο των διακοπών (Yaris) ή με scooter. Τι προτείνετε; Θα την παλέψουμε 2 άτομα με το σκούτερ ή είναι απίστευτα χάλια οι δρόμοι;;;
Επίσης υπάρχει κάποια πρόταση για κατάλυμα; (με θέα θάλασσα οπωσδήποτε )
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Το 11' με την γυναικα πηγαμε Ελαφονησσο, το 12' πήγαμε Κουφονήσια, φέτος λεμε για Κύθηρα ... ταιριαζει ;
Μιλάμε παντα για 1η βδομάδα του Ιούλη και οπως είναι προφανές, ειναι του γουστου μας οι παραλίες καραιβικου στυλ, χωρίς πολύ κόσμο, δεν μας ενδιαφέρει το sightseeing, παρα μονο μια αξιοπρεπης χωρα με 1-2 μερη για φαγητο-ποτο. Εκτος απο Κυθηρα, υπαρχει κατι αλλο που να ταιριαζει στην περιγραφη ; Απαραιτητη προυποθεση η παραλιες να ειναι αντιστοιχες των προηγουμενων προορισμων μας.
ΥΓ: Στα Κυθηρα λεμε να παρουμε αυτοκινητο προφανως ...
Mαγγαναρι στην Ιο αλλα ειναι μακρια απο τη χωρα
+1 για το Μαγγανάρι όπως και για την Ίο, αρκεί να μην πάτε σε περίοδο αιχμής. Απέχει αρκετά από τη χώρα, αλλά η διαδρομή προσφέρεται για οδήγηση!
Άλλη επιλογή θα ήταν και η Νάξος...
(Nexus + Tapatalk)
-
Ευχαριστώ για τις απαντησεις, δυστυχως κι εγω απο φωτογραφιες-βιντεο που βλεπω απο Κυθηρα δεν εχω ξετρελαθει. Η αληθεια ειναι οτι τα Kουφονησια και η Ελαφονησος εχουν ανεβασει τον πηχη πολυ ψηλα. Και εδω ερχεται το κρισιμο ερωτημα: Περαν αυτων των 2 νησιων, να φανταστω οτι ολες οι παραλιες ειναι σχετικα χειροτερες ; Υπαρχει κατι αντιστοιχο ή και καλυτερο στην Ελλαδα ;
ΥΓ: Μην μου πειτε για Λευκαδα ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντησεις, δυστυχως κι εγω απο φωτογραφιες-βιντεο που βλεπω απο Κυθηρα δεν εχω ξετρελαθει. Η αληθεια ειναι οτι τα Kουφονησια και η Ελαφονησος εχουν ανεβασει τον πηχη πολυ ψηλα. Και εδω ερχεται το κρισιμο ερωτημα: Περαν αυτων των 2 νησιων, να φανταστω οτι ολες οι παραλιες ειναι σχετικα χειροτερες ; Υπαρχει κατι αντιστοιχο ή και καλυτερο στην Ελλαδα ;ΥΓ: Μην μου πειτε για Λευκαδα ...
To Μαγγανάρι είναι πολλές κλάσεις παραπάνω από Κουφονήσια. Για Ελαφόνησσο δεν ξέρω. Επίσης και η Νάξος έχει τεράστιες αμμουδερές παραλίες με γαλάζια νερά.
Στα Κουφονήσια είναι όλο το πακέτο που τα κάνει απίθανα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντησεις, δυστυχως κι εγω απο φωτογραφιες-βιντεο που βλεπω απο Κυθηρα δεν εχω ξετρελαθει. Η αληθεια ειναι οτι τα Kουφονησια και η Ελαφονησος εχουν ανεβασει τον πηχη πολυ ψηλα. Και εδω ερχεται το κρισιμο ερωτημα: Περαν αυτων των 2 νησιων, να φανταστω οτι ολες οι παραλιες ειναι σχετικα χειροτερες ; Υπαρχει κατι αντιστοιχο ή και καλυτερο στην Ελλαδα ;
To Μαγγανάρι είναι πολλές κλάσεις παραπάνω από Κουφονήσια. Για Ελαφόνησσο δεν ξέρω. Επίσης και η Νάξος έχει τεράστιες αμμουδερές παραλίες με γαλάζια νερά.
Αντίστοιχα βρίσκεις και σε Κρήτη + Χαλκιδική.
Η Ελαφόνησος πάντως (δεν ξέρω για τα Κουφονήσια) δεν είναι δείγμα, γιατί πρόκειται για 1 παραλία ουσιαστικά. Οπότε με την ίδια λογική και η Βοϊδοκοιλιά είναι απίστευτη!
-
@Καμπάς
Σίγουρα το Μαγγανάρι. Επίσης:
Μήλος
Νότια Ρόδος - Πρασονήσι
Δυτική Κρήτη - Ελαφόνησος #2, Μπάλος, Φαλάσσαρνα
Νότια Κρήτη - Γαϊδουρονήσι -
Από το Διακοπές 2008 και εντεύθεν λέω το ίδιο πράμα: Ποια Ελαφόνησος ρε; Τρέλα πουλάτε; Το χειρότερο νησί παγκοσμίως με μία (ομολογουμένως) καταπληκτική παραλία, σε τιμές 5αστερου στις Σεϋχέλες, με παροχές του κώλου.
-
Για ποιό Ελαφονήσι μιλάμε, της Λακωνίας ή της Κρήτης?
-
Το 1ο.
-
Της Κρήτης δεν έχει και καμιά παροχή πάνω στο νησάκι.
Εξαιρετική παραλία πάντως σαν τοπίο.
-
Κύθνος κανείς ρε;;;;;
Θα το σπάσω το σκουτεράκι δικάβαλο;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κύθνος κανείς ρε;;;;;Θα το σπάσω το σκουτεράκι δικάβαλο;;
Φαντάσου ότι η Κύθνος είναι ένα βουνό, οπότε για να φτάσεις στις περισσότερες παραλίες (ειδικά στις καλές του νότιου μέρους) έχει κατηφόρες-ανηφόρες.
Θα προτιμούσα αυτοκίνητο στη θέση σου γιατί δεν θα ταλαιπωρηθείς και με parking στη χώρα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
'Πολλές κλάσεις πάνω από τα Κουφονήσια' ως φράση (για τη θάλασσά τους) μάλλον δεν μπορεί να ειπωθεί για τίποτα απ'όσα έχω δει στην Ελλάδα (και έχω δει μάλλον αρκετά). Βέβαια είμαι μεγάλος φαν του νησιού από το 1996 που πρωτοπήγα (όχι ότι έχω πάει δα και πολλές φορές : 3 ή 4).
Να επισημάνω ότι σε ό,τι αφορά τις παραλίες αντιπαθώ τις μεγάλες ατελείωτες παραλίες. -
Μαζι σου, δεν μου αρεσουν οι τεραστιες παραλιες ... Η Βοϊδοκοιλιά που ανεφερε ο Σκους δεν πιστευω οτι ειναι αντιστοιχου επιπεδου, οσο για την Ελαφονησο μπορει να μιλαμε για μονο 3 (οχι 1) παραλιες, αλλα εγω περασα μια χαρα δεν μου ελειπε τιποτα και ηταν ΠΑΡΑ πολυ οικονομικα. Κρητη εχει οντως φοβερα μερη αλλα δεν με παιρνει απο αποψη χρονου, Χαλκιδικη βλεπω τρομερες φωτογραφιες απο παραλιες αλλα φοβαμαι μηπως ειναι οver-edited και τελικα απο κοντα ειναι απλα συμπαθητικες.
Το θεμα ειναι οτι τα πραγματα χειροτερεψαν ... η κοινη αδεια με την γυναικα βγηκε την εβδομαδα του 15Αυγουστου, οπου παντα προτιμουσα να απολαμβανω την αδεια Αθηνα, ή πηγαινα στο εξοχικο στα Καλαβρυτα για δροσια. Τωρα τι ; Παντου θα ειναι πηχτρα και οι τιμες ...
Με βλεπω για σιγουρα ενα ΣΚ Ελαφονησο με 2 διανυκτερευσεις μιας και θα παω οδικως και μετα στο πιο ησυχο νησακι που υπαρχει ... Κασο, Γαυδο, Παργα, Σαρια τετοια φαση
-
Καλάβρυτα που έχεις εξοχικό ρε πατρίδα??
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κύθνος κανείς ρε;;;;;
Θα το σπάσω το σκουτεράκι δικάβαλο;;
Φαντάσου ότι η Κύθνος είναι ένα βουνό, οπότε για να φτάσεις στις περισσότερες παραλίες (ειδικά στις καλές του νότιου μέρους) έχει κατηφόρες-ανηφόρες.
Θα προτιμούσα αυτοκίνητο στη θέση σου γιατί δεν θα ταλαιπωρηθείς και με parking στη χώρα.
Εξαρταται βεβαια και την εποχη που θα παει,δεν ειναι δα και καμια τεραστια η χωρα (η το λιμανι--->μεριχας) κι ενα σχετικο μποτιλιαρισμα το εχει τα βραδια.Αλλα σαφως αν θες (που θα θες) να το γυρισεις με σκουτερ θα δυσκολευτεις.
Τωρα για καταλυματα κοιτας στο νετ,θα βρεις ο,τι θες.Εγω εμεινα μεριχα 5 μερες (για μενα ειναι αρκετες για το νησι) ο εντυ δε θυμαμαι που εμεινε αλλα πρεπει να ταν καλα κι εκει.τιμες λογικες,δεν εχει το νησι τιποτα 5αστερα ξενοδοχεια. υπολογιζε 60-70 γιουρια για αξιοπρεπη καταλυματα.Υγ:Ποτε δεν καταλαβα εντυ τι το φοβερο βρηκες στο νησι.Αν ηταν εστω και οριακα πιο ακριβο,θα ηταν στον κλασσικο εμμετικο μεσο ορο των περισσοτερων νησιων.
χιντ: αν σε βγαλει ο δρομος απο λουτρα σκους μην παραλειψεις να φας στον κουτσικο,οσοι εχουν παει το συστηνουν,με τη σειρα μου κι εγω..
-
Thnx for the tips.
Μάλλον με το Γιάρις με βλέπω, μιάς και η μή ύπαρξη οργανωσης στης παραλίες καθιστά δύσκολη την μεταφορά ομπρέλας με δίτροχο
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλάβρυτα που έχεις εξοχικό ρε πατρίδα??Μέσα είμαι, εσύ ;
-
Λεχουρι .. κοντα στα Τριποταμα αν ξερεις
-
Κλεισαμε ακτοπλοϊκα για Σαντορινη σημερα, με Highspeed καθως με 2 ατομα + αυτοκινητο για το πηγαινελα μας εβγαινε μονο +20€ σε σχεση με τα συμβατικα...
Δεχομαι παραγγελιες για κρασια, καπαρη ή ο,τι αλλο θελετε
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)