-
-
Μου λείπει:
Του χρόνου ή αντιχρόνου πάλι, να 'μαστε καλά!
-
Για να σε επαναφερω στην σκληρη πραγματικοτητα
http://imageshack.us/photo/my-images/41 ... e2vqy.jpg/
-
Είμαι πολύ ευδιάθετος για να μου χαλάσεις τη μέρα με κομμουνιστικές αφίσες.
-
Με λιγη προσπαθεια ακομα θα φτιαξεις κ την δικη μου
-
:love:
-
πάλι πετάς?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πάλι πετάς?Ευτυχώς προσγειώνομαι κιολας!
(αγαπάμε αεροδρόμια-καλύβες!)
Απιστευτο μέρος.... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ατελειωτες κωλαρες στην αστυπαλαιαΘελουμε φωτο
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γυρισα κ εγω απο παρο (απο τις 10 το πρωι ταξιδευω )
Ωραιο το νησακι με τον κοσμο το βραδυ να συγκεντρωνεται στη Ναουσσα οπου και ηταν το ενοικιαζομενο μας.Καθαρο,οικονομικο και κεντρικο οσο δε παει.Η αληθεια ειναι με βαση οσα ακουγα περιμενα περισσοτερα πραγματα απο αποψη διασκεδασης αφου πρακτικα για μπανιο μονο στην πουντα ηταν συνομιλικοι και το βραδυ ή στο W ή στο Βαρελαδικο (red monster ειχες δικιοοοο ) ενω για πιο χαλαρα πραγματα υπηρχαν τα μπαρακια στο λιμανι κοντα στον μπαρμπαροσσα στα οποια ηπια κατι φοβερα μοχιτα
Για φαγητο,οπου κ αν πηγαμε δεν αντιμετωπισαμε προβληματα με στομαχια κλπ ενω η μετακινηση στις παραλιες ηταν παιχνιδακι λογω της συγκοινωνιας.Αρνητικη η συμπεριφορα των σερβιτορων ΠΑΝΤΟΥ αλλα στα νησια ετσι ηταν παντα αρα who gives a f**k
Συνοπτικα θα προτιμουσα αντι για 5 διανυκτερευσεις να καναμε 3 γιατι γιναμε λιωμα,ομως σιγουρα θα ξαναπαω και με το αισθημαΠολύ όμορφα και σε ζηλεύω.Όμως μην πέσεις στην παγίδα και πας παλι με το αίσθημα.Θα πάθεις ότι πάθαινα και εγώ.Το βράδυ δηλ κατα τη διάρκεια του σεχ σκεφτόμουν όλες τις κ...ρες (ποπολάρος) που είχα δει μεθυσμενος και ξεμεθυστος (τι σημασια έχει) και που δεν μπορούσα να απλώσω το ταπεινό μου χερι ή εστω να πω μια δυό ''βρεφικές'' λέξεις.... .
Με το αισθημα πήγαινε ''ρομάντζα''.Να πάρεις και δυο τρια βαζα μελι μαζί σου και καααααααλά να περάσεις . -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γυρισα κ εγω απο παρο (απο τις 10 το πρωι ταξιδευω )
Ωραιο το νησακι με τον κοσμο το βραδυ να συγκεντρωνεται στη Ναουσσα οπου και ηταν το ενοικιαζομενο μας.Καθαρο,οικονομικο και κεντρικο οσο δε παει.Η αληθεια ειναι με βαση οσα ακουγα περιμενα περισσοτερα πραγματα απο αποψη διασκεδασης αφου πρακτικα για μπανιο μονο στην πουντα ηταν συνομιλικοι και το βραδυ ή στο W ή στο Βαρελαδικο (red monster ειχες δικιοοοο ) ενω για πιο χαλαρα πραγματα υπηρχαν τα μπαρακια στο λιμανι κοντα στον μπαρμπαροσσα στα οποια ηπια κατι φοβερα μοχιτα
Για φαγητο,οπου κ αν πηγαμε δεν αντιμετωπισαμε προβληματα με στομαχια κλπ ενω η μετακινηση στις παραλιες ηταν παιχνιδακι λογω της συγκοινωνιας.Αρνητικη η συμπεριφορα των σερβιτορων ΠΑΝΤΟΥ αλλα στα νησια ετσι ηταν παντα αρα who gives a f**k
Συνοπτικα θα προτιμουσα αντι για 5 διανυκτερευσεις να καναμε 3 γιατι γιναμε λιωμα,ομως σιγουρα θα ξαναπαω και με το αισθημαΤου χρονου Ιω Σωκρατη και θα με θυμηθεις... μαθε και λιγα ιταλικα μεσα στη χρονια...
-
1ο βράδυ Κεφαλλονιά, ξεκούραση απ´το ξενύχτι προετοιμασίας κ οδήγησης κ μάσα στο έναστρον. Απλό κ καλό, ωραίοι οι ντοματοκεφτέδες.
Ακούω προτάσεις για must visit και καλές καθαρές ακόμα κ ερημικές παραλίες, και φαγοποτεία εννοείται
Είναι κανείς εδώ;
Σαν μια μικρή Πελοπόννησος είναι με τόσα βουνά κ στροφιλίκι
-
Στην πλευρά του Ληξουρίου, κοντά στην παραλία Ξι υπάρχει η παραλία μέγας λάκκος. Εκεί βρες το fishbones για κορυφαία γαριδομακαρονάδα και μετά άραγμα στις ξαπλώστρες και τις αιώρες με τη συνοδεία κατάλληλης μουσικής.
Επίσης ο μακρύς γιαλός είναι ότι πρέπει για μπάνιο, ιδιαίτερα αν έχεις πιτσιρίκια.
Τέλος το Φισκάρδο είναι πολύ όμορφο, αν όμως φας εκεί, θα . . . πονέσεις. -
Ο χρήστης kournik έγραψε:
Στην πλευρά του Ληξουρίου, κοντά στην παραλία Ξι υπάρχει η παραλία μέγας λάκκος. Εκεί βρες το fishbones για κορυφαία γαριδομακαρονάδα και μετά άραγμα στις ξαπλώστρες και τις αιώρες με τη συνοδεία κατάλληλης μουσικής.Επίσης ο μακρύς γιαλός είναι ότι πρέπει για μπάνιο, ιδιαίτερα αν έχεις πιτσιρίκια.
Τέλος το Φισκάρδο είναι πολύ όμορφο, αν όμως φας εκεί, θα . . . πονέσεις.Συμφωνώ!
Έαν πάς Φισκάρδο (έχει 2 πολύ καλές ταβέρνες αλλά για μεγάλα πορτοφόλια, κανόνισε να περάσεις και από Άσσο που είναι πολύ γραφικά.
Επίσης κλασσικές παραλίες ο Μύρτος και μια άλλη στην αντίθετη μερία (που γυρίστηκε ο Κορέλι).Πήγαινε και κανένα βράδυ Λυξούρι (καλύτερα με το ferry)
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.006569,23.809948
-
Καλύτερα να πας να φας στο Φισκάρδο και ας πληρώσεις. Μετά πήγαινε Λευκαδα.Καλύτερα θα περάσεις και δε θα ξενερώσεις.
-
Τώρα μπανιάρομαι στη Σκάλα. Λέμε και για καμιά μονοήμερη να περιλαμβάνει και Ιθάκη. Καλύτερα από Σάμη ή φισκάρδο;
-
Ποτε δεν θα φτασουμε!
-
Δεν ξεκινήσαμε καν.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ποτε δεν θα φτασουμε!Bon voyage
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ατελειωτες κωλαρες στην αστυπαλαια
πωπολάρος