-
Καημό το έχω να φάω τέτοια μπριζόλα στην Ελλάδα...
-
Οταν κατεβεις Αθηνα θα παμε μαζι να φας, deal;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οταν κατεβεις Αθηνα θα παμε μαζι να φας, deal; -
το έλεγαν οι παππούδες.. 'κρέας ώμο και ψάρι ψημένο'
-
Blue Star Ithaki...
Παραγγέλνεις μεγάλο FRAPE (μαύρο χάλι για πέταμα) που κάνει 2,40e... και σου δίνουν απόδειξη 0,35e που γράφει μικρό νερό...
Πάνω στην αναμπουμπούλα, την αναμονή και με ένα υπάλληλο να εξυπηρετεί πελάτες και ταμείο κανείς δεν κοιτάζει αποδείξεις. Ούτε εγώ φυσικά. Πριν λίγο το πήρα είδηση.
Φοροδιαφυγή και άγιος ο θεός... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δε νομίζω ότι έχει σχέση το ένα με το άλλο, ε;
Και το «ροζ από μέσα» απέχει ΠΟΛΥ από το να στάζει η μπριζόλα αίμα όταν την κόβεις (πόσο δε μάλλον όταν έχεις υπογραμμίσει -και πάντα στα ιταλικά- το κρέας να είναι καλοψημένο).α) Δεν είναι αιμα. (Μυοσφαιρίνη)
β) Το κρέας απο μια θερμοκρασία και πάνω χάνει την υγρασία του και γίνεται σκληρό. Πράγμα που δεν θές.
γ) Κάθε υλικό έχει σωστό τρόπο/χρόνο μαγειρέματος πράγμα που στην ελλάδα ποτέ δεν μάθαμε. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
το έλεγαν οι παππούδες.. 'κρέας ώμο και ψάρι ψημένο'Ολο μαλακίες λέγανε οι παπούδες γι' αυτό δεν μαγειρεύουμε σωστά.
-
Ο χρήστης Antong έγραψε:
Μια χαρα μαγειρευουμε.
Οχι θα τρωμε τις αηδιες των ιταλων,μπεσαμελ και τηγανιτα.
Και τι μπριζολες τις ψηνουμε ,δεν ειμαστε βαμπιρ να μας ανοιγει την ορεξη η οψη του αιματος.Δεν περίμενα εσύ να έχει πρόβλημα με τους italακιδες
-
Μόνο μια χαρά δεν μαγειρεύουμε! Το κρέας πρέπει να έχει ροζέ χρώμα μέσα. ΟΚ, δεν μιλάω για χαρντκοράδες σαν εμένα που τρώνε ακόμα και ωμό κρέας. Αλλά το ελληνικό κάρβουνο είναι απαίσιο!!! Αν δεν έχει το μπιφτεκάκι λίγο κοκκινάκι μέσα τι κατάλαβες;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο μια χαρά δεν μαγειρεύουμε! Το κρέας πρέπει να έχει ροζέ χρώμα μέσα. ΟΚ, δεν μιλάω για χαρντκοράδες σαν εμένα που τρώνε ακόμα και ωμό κρέας. Αλλά το ελληνικό κάρβουνο είναι απαίσιο!!! Αν δεν έχει το μπιφτεκάκι λίγο κοκκινάκι μέσα τι κατάλαβες;Το μπιφτεκακι δεν πρεπει να χει κοκκινακι μεσα, αλλιως μπορει να την ψωνισεις ασχημα. Ο λογος που ψηνεις απ εξω τη μπριζολα, (μαζι σου εδω) και δε σε νοιαζει το μεσα ειναι οτι τα μικροβια κυκλοφορουν στην επιφανεια του κρεατος και με το ψησιμο μας αφηνουν χρονους. Στον κιμα ομως, η επιφανεια του κρεατος ανακατευεται και παει παντου, και με ενα απλο ψησιμο δεν σκοτωνονται ολα.
Mods, αν μπορει να παει ολο το πραγμα στα φαγητα, γιατι το σκισαμε εδω και εγω πρωτος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Blue Star Ithaki...
Παραγγέλνεις μεγάλο FRAPE (μαύρο χάλι για πέταμα) που κάνει 2,40e... και σου δίνουν απόδειξη 0,35e που γράφει μικρό νερό...
Πάνω στην αναμπουμπούλα, την αναμονή και με ένα υπάλληλο να εξυπηρετεί πελάτες και ταμείο κανείς δεν κοιτάζει αποδείξεις. Ούτε εγώ φυσικά. Πριν λίγο το πήρα είδηση.
Φοροδιαφυγή και άγιος ο θεός...Nα έγινε λάθος και να πήρε ο πελάτης με το νερό την δικιά σου απόδειξη το αποκλείεις ;
-
Καλημερες! Φιλες Ιταλιανες ερχονται Κασσανδρα/Χαλκιδικης και ψαχνουν τις καλυτερες 5 παραλιες. Για πειτε...
Sent from my MI 2A using Tapatalk 2
-
Άφυτο, Χανιώτη (πριν το χωριό ), Παλιούρι (μετά το μπαρ 'Άβατο' για γυμνισμο ), Σίβηρη και Σάνη.
Sent from my Sony Fola
-
- Ποσείδι (στο φάρο)
Sent from my GT-N7100
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Blue Star Ithaki...
Φοροδιαφυγή και άγιος ο θεός...Nα έγινε λάθος και να πήρε ο πελάτης με το νερό την δικιά σου απόδειξη το αποκλείεις ;
Ναι το αποκλείω, γιατί ο ίδιος μου είπε να μου δώσει την απόδειξη και την έκοψε εκείνη τη στιγμή. Ο προηγούμενος πελάτης είχε πάρει τοστ και ένα νερό μεγάλο (750ml).
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μόνο μια χαρά δεν μαγειρεύουμε! Το κρέας πρέπει να έχει ροζέ χρώμα μέσα. ΟΚ, δεν μιλάω για χαρντκοράδες σαν εμένα που τρώνε ακόμα και ωμό κρέας. Αλλά το ελληνικό κάρβουνο είναι απαίσιο!!! Αν δεν έχει το μπιφτεκάκι λίγο κοκκινάκι μέσα τι κατάλαβες;
Το μπιφτεκακι δεν πρεπει να χει κοκκινακι μεσα, αλλιως μπορει να την ψωνισεις ασχημα. Ο λογος που ψηνεις απ εξω τη μπριζολα, (μαζι σου εδω) και δε σε νοιαζει το μεσα ειναι οτι τα μικροβια κυκλοφορουν στην επιφανεια του κρεατος και με το ψησιμο μας αφηνουν χρονους. Στον κιμα ομως, η επιφανεια του κρεατος ανακατευεται και παει παντου, και με ενα απλο ψησιμο δεν σκοτωνονται ολα.
Mods, αν μπορει να παει ολο το πραγμα στα φαγητα, γιατι το σκισαμε εδω και εγω πρωτος.
Oh really?
http://www.nytimes.com/2010/05/26/dinin ... .html?_r=0 -
Η προθεσμία είναι μέχρι 10/9 και δεν θέλει πολλά δικαιολογητικά.
http://www.oaed.gr/index.php?option=com ... 03&lang=el -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η προθεσμία είναι μέχρι 10/9 και δεν θέλει πολλά δικαιολογητικά.
http://www.oaed.gr/index.php?option=com ... 03&lang=elδεν εχει εισοδηματικά κριτήρια αυτο;
μπορει να κανει οποιος να'ναι?
κοιταξα την αιτηση και δεν ειχε πουθενα τετοιιο πεδιο
(εκτος και αν το τραβανε κατευθειαν μεσω ΑΦΜ... ) -
Βασικά είναι με μόρια...Εισόδημα μέχρι 12.000->30 μόρια, 12.000-20.000->20 μόρια, 20.000-30.000->10 μόρια
http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWS ... sitour.pdf -
Παιδιά, ξέρει κάνεις για το Uffizi (Φλωρεντία) τι ισχύει σήμερα!
Υπάρχει το 'κόλπο' με τα VIP εισιτήρια;
Θυμάται κανείς τις τιμές για VIP;
Γιατί onLine δείχνει 20+ €...
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)