-
1 κιλό φάβα μάστορα , με αντικαταβολή όταν ερθεις back
-
Σημερα σε επικοινωνια με την παρεα μου στην Αθηνα, εριξα την ιδεα να ξαναπαμε Σκιαθο.
Δεν με χαλαει. Καθολου. -
Φάβα μη πάρεις , εισαγωγής είναι.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Φάβα μη πάρεις , εισαγωγής είναι.στη ναξο σε καταστημα με τοπικα ειδη ειχε φαβα, εισαγωγης, τους το εδειξε η γυναικα μου, που ηθελε σαντορινης
-
Για φέτος όπως και πέρυσι, προσπαθώντας να αποσβέσω, τρόπον τινά, την εγκατάσταση υγραερίου, προτίμησα άσφαλτο, οπότε Λευκάδα!
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
στη ναξο σε καταστημα με τοπικα ειδη ειχε φαβα, εισαγωγης, τους το εδειξε η γυναικα μου, που ηθελε σαντορινης
Βρηκα ψαχνοντας μισο λεπτο προηγουμενως καποια 'κτηματα' που παραγουν φαβα στην Σαντορινη (πχ Νομικου).
Γιατι να παρεις στην τυχη απο καποιο μαγαζι εισαγωγης (ή οτιδηποτε) κι οχι να πας εκει να παρεις την φαβα απευθειας; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κλεισαμε ακτοπλοϊκα για Σαντορινη σημερα, με Highspeed καθως με 2 ατομα + αυτοκινητο για το πηγαινελα μας εβγαινε μονο +20€ σε σχεση με τα συμβατικα...Δεχομαι παραγγελιες για κρασια, καπαρη ή ο,τι αλλο θελετε
Kαι σε εμάς περυσι το ίδιο μας βγήκαν τα εισητήρια,αν και αυτοκίνητο πήρα εκεί με ένα 20ευρω την ημέρα Εκτός απο το κρασί να πάρεις και λιαστή ντομάτα
-
Υγ:Ποτε δεν καταλαβα εντυ τι το φοβερο βρηκες στο νησι.Αν ηταν εστω και οριακα πιο ακριβο,θα ηταν στον κλασσικο εμμετικο μεσο ορο των περισσοτερων νησιων.
Το θεωρώ φοβερό value for money υπό την έννοια ότι έχει πολύ καλές ως υπέροχες παραλίες (ντάξει Μήλο πχ δεν φτάνει αλλά έχει εξαιρετικές 'παρθένες'* παραλίες) σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα (δεν θες ένα τσουβάλι λεφτά για τα εισιτήρια), με λογικό γενικότερο κόστος διαμονής και φαγητού και χωρίς να μαζεύει τη Sarah και τη Marah.
Μλκα αν έμενες Μέριχα χέσε με.
Εγώ είχα υπεργαμάτη παραλία με ελάχιστα άτομα, 20 μέτρα από το μπαλκόνι μου.Στα μείον θα έβαζα την αδιάφορη ως πολύ αδιάφορη χώρα (2 μαγαζιά, το εξής 1, συγκεκριμένα κανένα) και τις μέτριες ταβέρνες (αν εξαιρέσεις τα Λουτρά).
Εννοείται ότι αγοροπαρέες ή γυναικοπαρέες θα κόψουν τη φλεβάρα τους τρισχειρότερα από Μήλο.
*'παρθένες': (οι) παραλίες με καθαρό νερό χωρίς 500 κανίβαλους να λαδώνονται, να παίζουν ρακέτες-βόλευ-τάβλι, να ακούνε εκνευριστική μουσική, να κάνουν βαβούρα, ένα καγκουρομπιτσόμπαρο δίπλα να παίζει μαλακισμένη μουσική, κάποιον αρχίδα με ομπρέλες να έχει πιάσει τη μισή παραλία, παιδάκια-κεφτεδάκια, Μιχαλάκη όχι στα βαθειά και άλλα τέτοια καλλιτεχνικά.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
στη ναξο σε καταστημα με τοπικα ειδη ειχε φαβα, εισαγωγης, τους το εδειξε η γυναικα μου, που ηθελε σαντορινης
Βρηκα ψαχνοντας μισο λεπτο προηγουμενως καποια 'κτηματα' που παραγουν φαβα στην Σαντορινη (πχ Νομικου).
Γιατι να παρεις στην τυχη απο καποιο μαγαζι εισαγωγης (ή οτιδηποτε) κι οχι να πας εκει να παρεις την φαβα απευθειας;http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=17000
Τώρα ξέρεις.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Λεχουρι .. κοντα στα Τριποταμα αν ξερειςΛεχούρι;
Πατρίδα συγγενών, μέρος με πολύ συγκινητικές μνήμες. -
πήγα για λίγες μέρες Πήλιο.....
είχα χρόνια να το επισκεφτώ και εντυπωσιαστηκα από την οργιώδη βλάστηση (λόγω βροχων) και την οργιώδη 'βλάστηση' έξοχικων-αρχοντικών....
το διαχρονικό πρόβλημα (και ιδιαίτερα λόγω κρίσης) είναι η στενή θερινή τουριστική περίοδος...όλα τα θερινά καταλύματα, ταβέρνες κλπ ήταν ακόμη κλειστά.....
ακυρώθηκε το οδοιπορικό στα ξένα
φέτος διακοπές τον ιούλιο στο Πήλιο.... και ξεκούραστα και μένουν τα λεφτά στη χώρα.... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λεχουρι .. κοντα στα Τριποταμα αν ξερεις
Λεχούρι;
Πατρίδα συγγενών, μέρος με πολύ συγκινητικές μνήμες. -
Έχουμε καμία πρόταση για μέτριο-καλό ξενοδοχείο στις Μυκόνους για εφέτο, καθότι δεν μας παίρνει για boutique και ιστορίες όπως παλιά που πλέρωναν άλλοι τις διακοπές?
-
Ποσο ειναι το budget σου και για ποσες μερες?
Ρουμς του λετς σε ενδιαφερουν ή μπα -
25 με 28 του Ιούλη, 3 βράδια, μέχρι 100 τη βραδιά το δικλινο. Άστα στην απέξω τα ρουμς το λετς. Θέλω και σε τοποθεσία να χωράει χωράει το Αουντι, άρα η χώρα μάλλον απορρίπτεται...
-
Αρτεμούλα στον Πλατύ Γιαλό.
https://artemoulasmykonos.reserve-online.net/hotel.cfm -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αρτεμούλα στον Πλατύ Γιαλό.
https://artemoulasmykonos.reserve-online.net/hotel.cfmΔεεεεν κακό. Βέβαια palladium δεν είναι...
Επίσης γνωρίζει κανείς κάνα αξιόπιστο site εξωτερικού να δούμε κι από κει τι τιμές παίζουν?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
25 με 28 του Ιούλη, 3 βράδια, μέχρι 100 τη βραδιά το δικλινο. Άστα στην απέξω τα ρουμς το λετς. Θέλω και σε τοποθεσία να χωράει χωράει το Αουντι, άρα η χώρα μάλλον απορρίπτεται...χαρά στο κουράγιο σου να πηγαίνεις ακόμα Μύκονο το συζητούσα με φίλο μου τις προάλλες, αλλά αισθανθήκαμε πολύ γέροι για κάτι τέτοιο (εγώ τουλάχιστον , αυτός ακόμα πρέπει να το σκέφτεται )
η συμβουλή μου πάντως επί του θέματος είναι σταθερή , μείνε μες στη χώρα και ας τα σκάσεις, θα γλιτώσεις την ενοικίαση αυτοκινήτου και τις μετακινήσεις ενώ είσαι τύφλα, εκτός αν είσαι του σκούτερ που είναι πιο οικονομικό (όπου το πράγμα βέβαια γίνεται πολύ επικίνδυνο)
είναι πάντως το καλύτερο όταν έχεις πιει να πηγαίνεις με τα πόδια στο δωματιό σου ή αν κάτσει κάνα γκομενάκι να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτό
ΥΓ όσο για το audi .. μαλακία να πάρεις οποιοδήποτε δικό σου αυτοκίνητο σε αυτό το κωλονήσι
βγάλε όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου και μείνε στη χώρα , άλλωστε δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα το υπόλοιπο νησί
-
Σιγά μην είμαστε γέροι για Μύκονο. Στην καλύτερη ηλικία είμαστε τώρα να εκμεταλλευτούμε το νησί. Έχω να πάω 5-6 χρόνια και το χω πεθυμήσει. Θα παίξω ποϊοτικά, χωρίς καγκουριές κτλ. Θα μαστε παρέα 4 άτομα, 2 αγόρια 2 κορίτσια, χωρίς να μαστε ζευγάρια όμως (τουλάχιστον όχι επίσημα ). To αμάξι δεν το συζητώ ότι το θέλω και θέλω και το δικό μου αντί να νοικιάσω κάνα σαπάκι έναντι των δανείων της Αγγλίας.
Εναλλακτικά κοιτάω και Σίφνο αλλά βλέπω ότι πάσχει στα καταλύματα. Γενικά πάντως παίζουν τρελές πληρότητες. Ο τουρισμός βαράει κόκκινα, η ανάπτυξη ήρθε!
-
αν πηγαίνετε με γυναίκες που έστω και ανεπίσημα πάτε 'μαζι' , διαλέξτε άλλο νησί γιατί θα βαρεθείτε
μύκονο μόνο μικρή αντροπαρέα λέει, χωρίς δεσμεύσεις ήρθαμε μαζί , φέυγουμε μαζί
τη καλύτερη μου μύκονο την είχα περάσει όταν ήμουν μόνο εγώ καί ένας φίλος μου (συναντιόμασταν ξανά κάθε ξημερώματα γιατί στη πορεία της νύκτας χώριζαν οι δρόμοι μας και σολάραμε. μόνο μια νύχτα με απασχόλησε που με πήραν τηλέφωνο να πάω να τον μαζέψω γιατί δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν και πήγα.. μετά από κάνα 2ωρο ) και τη χειρότερη όταν είχα πάει με κοπέλα
εκτός αν παίζει ψηστήρι με τα γκομενάκια και θέλετε να τα ξεμοναχιάσετε, αλλά και πάλι μη σκάσεις εκεί όπου θα είναι όλα τα πιπίνια και θα σου τρέχουν τα σάλια , γιατί μπορεί να σε πιάσει καμία κατάθλιψη
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)