-
Όχι μωρέ αυτά είναι στερεότυπα. Η Μύκονος είναι το πληρέστερο νησί. Απλά τυχαίνει να ψήνονται όλοι απ' την παρέα οπότε γιατί όχι? Ας βλέπω εγώ τους κώλους στο Καλό Λιβάδι κι ας βλέπει και η άλλη τα 6packs. Ούτως ή άλλως μαζί θα καταλήξουμε το βράδυ.
Αλλιώς πάω και Χανιά που έχω και σπίτι δικό μου...
-
ε αφού αυτό θέλει η παρέα , εκεί θα καταλήξεις
απλά εγώ είμαι του στερεότυπου, ότι Μύκονος με ζευγαράκια δε λέει
καλύτερα να πας κάποιου πιο όμορφα (γιατί σαν νησί/ομορφιά/τοπία/θάλασσες για μένα είναι μηδέν ) να δεις και τίποτα άλλο ενδιαφέρον
-
Μα δεν είμαστε ζευγαράκια σου λέω! Με το ζόρι παντρειά??
-
Τι πιο ενδιαφερον απο αφθνονα ποιοτικα μαυρισμενα κωλαρακια και μπουτακια;
-
Μάλλον θα πάμε στην Θάσο, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη για φαγητό, παραλίες κλπ
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ούτως ή άλλως μαζί θα καταλήξουμε το βράδυ.To θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα αν καταλήξεις με κανέναν άλλο κώλο το βράδυ.
-
Μα δεν είμαστε ζευγαράκια σου λέω! Με το ζόρι παντρειά??εγώ με το ζόρι; εσύ με το ζόρι
κάνε πώς κοιτάς άλλη και τα λέμε
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μάλλον θα πάμε στην Θάσο, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη για φαγητό, παραλίες κλπδες στη σελιδα 100 (+ λιγο πριν, λιγο μετα) για καποιες γνωμες που γραψαμε.
για φαϊ (δεν το ανεφερα στο ποστ εκει) θυμαμαι το κατσικακι του θεολογου. δεν το δοκιμασα, το ακουσα απο 3-4
-
Δες και αυτό http://www.alkyonmykonos.gr/
Είχα μείνει πριν χρόνια και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.
Πολύ καλή τοποθεσία καθώς είναι κοντά στην χώρα.
Εχει χώρο στάθμευσης αλλά λίγο μικρό.Πάντως εγώ δεν θα έπαιρνα καλό αμάξι.
Σε μερικές παραλίες είναι χάλια ο δρόμος. -
Σε καμια περιπτωση καλο αμαξι στη Μυκονο
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ούτως ή άλλως μαζί θα καταλήξουμε το βράδυ.
To θέμα είναι να μην έχεις πρόβλημα αν καταλήξεις με κανέναν άλλο κώλο το βράδυ.
Άμα είναι γυναικείος γιατί να έχω πρόβλημα?
Μα δεν είμαστε ζευγαράκια σου λέω! Με το ζόρι παντρειά??
εγώ με το ζόρι; εσύ με το ζόρι
κάνε πώς κοιτάς άλλη και τα λέμε
Μα είναι δοκισμένα πράγματα ρε. Πάμε και στο εξοχικό μου έτσι και στο εξοχικό τους, γενικά είναι free η φάση. Ας κοιτάει ο καθένας όπου θέλει. Αφού δεν υπάρχουν δεσμεύσεις.
Υπερβάλλετε με τα αμάξια. Πήγαινα Μύκονο από 18 μέχρι 23-24 κάθε χρόνο. Ξέρω τους δρόμους και ξέρω ότι δεν θέλω με 4 άτομα να νοικιάσω κάνα ψοφίμι όπως παλιότερα που δεν μπορούσε να ανέβει την ανηφόρα του Super. Όχι ότι θα πάω Super φέτος αλλά you get the point...
-
Στεφαν, εγω θα εμενα Ορνο παντως και εχω την εντυπωση οτι μπορεις βρεις οικονομικα ξενοδοχεια εκει ενω μ αρεσε πολυ και η ησυχια του μερους.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Μάλλον θα πάμε στην Θάσο, κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη για φαγητό, παραλίες κλπΟ hrdoukas ζει εκεί και εγώ κατάγομαι από κει. (υπάρχει κανενας ακόμη; δεν θυμάμαι) Οπότε γίνε όσο πιο συγκεκριμένος μπορείς για να πάρεις και συγκεκριμένες απαντήσεις.
-
Υπερβάλλετε με τα αμάξια. Πήγαινα Μύκονο από 18 μέχρι 23-24 κάθε χρόνο. Ξέρω τους δρόμους και ξέρω ότι δεν θέλω με 4 άτομα να νοικιάσω κάνα ψοφίμι όπως παλιότερα που δεν μπορούσε να ανέβει την ανηφόρα του Super. Όχι ότι θα πάω Super φέτος αλλά you get the point...
εγώ το point το ξέρω καλά , έχω πάθει ατύχημα εκεί πέρα, έχουμε πάει να φύγουμε σε γκρεμό εκεί πέρα και ξέρω άτομο που έχει ακρωτηριαστεί εκεί πέρα..
για αυτό και θα έμενα μες στη χώρα όπου το χειρότερο που μου χει συμβεί είναι να μου καρφωθεί πατομπούκαλο στο πόδι
-
Εγώ επιμένω στο θέμα του αυτοκινήτου.
Ο Ορνος έχει ανέβει τελευταία και γίνεται πανικός.
-
Υπερβάλλετε με τα αμάξια. Πήγαινα Μύκονο από 18 μέχρι 23-24 κάθε χρόνο. Ξέρω τους δρόμους και ξέρω ότι δεν θέλω με 4 άτομα να νοικιάσω κάνα ψοφίμι όπως παλιότερα που δεν μπορούσε να ανέβει την ανηφόρα του Super. Όχι ότι θα πάω Super φέτος αλλά you get the point...Τελευταια φορα πηγα Μυκονο τον Σεπ. του '12.
[btw εμεινα σε αυτο http://www.fteliabay.gr/Default.aspx?lang=el το οποιο ηταν πολυ καλο, αλλα δεν ειμαι και αντικειμενικος γιατι λογω κονε μου δωσανε την superior σουίτα σε τιμη χωμα]
Εκανα τη μαλακια και πηρα το δικο μου. Για παρκινγκ στο ξενοδοχειο δεν ειχα θεμα, ειχε απλετο, αλλα οπου κι αν πηγαμε ετρεμε η ψυχη μου. Ειδικα σ' εκεινο το δημοσιο κωλοπαρκινγκ που εχει με το που μπαινεις στην Χωρα της Μυκονου κοντεψα να το διαλυσω απο κατω και εκτοτε παρκαρα στο παρκινγκ στο παλιο λιμανι, που σε φουλ σιζον υποπτευομαι οτι θα ειναι μονιμως τιγκα.
Την προηγουμενη φορα που ειχα παει, ειχαμε νοικιασει ενα matiz 4 ατομα και κινηθηκαμε αξιοπρεπεστατα, χωρις αγχος. Ναι, πηγαμε και Super με αυτο, ανετοτατα, αλλο που βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη που πατησα στη μπουρδελοπαραλια
Την επομενη φορα θα νοικιασω ενα οτιδηποτε και τελος.
Η μονη ευκολια ηταν οτι πηγα (και γυρισα απο) Ραφηνα κυριλε, δεν κουβαλουσα βαλιτσες κλπ κλπ -
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
@stefan147Δες και αυτό http://www.alkyonmykonos.gr/
Είχα μείνει πριν χρόνια και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.
Πολύ καλή τοποθεσία καθώς είναι κοντά στην χώρα.
Εχει χώρο στάθμευσης αλλά λίγο μικρό.Πάντως εγώ δεν θα έπαιρνα καλό αμάξι.
Σε μερικές παραλίες είναι χάλια ο δρόμος.600 εούρος η βραδιά και με πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα. Ενδιαφέρον αλλά απορρίπτεται.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τελευταια φορα πηγα Μυκονο τον Σεπ. του '12.
[btw εμεινα σε αυτο http://www.fteliabay.gr/Default.aspx?lang=el το οποιο ηταν πολυ καλο, αλλα δεν ειμαι και αντικειμενικος γιατι λογω κονε μου δωσανε την superior σουίτα σε τιμη χωμα]
Εκανα τη μαλακια και πηρα το δικο μου. Για παρκινγκ στο ξενοδοχειο δεν ειχα θεμα, ειχε απλετο, αλλα οπου κι αν πηγαμε ετρεμε η ψυχη μου. Ειδικα σ' εκεινο το δημοσιο κωλοπαρκινγκ που εχει με το που μπαινεις στην Χωρα της Μυκονου κοντεψα να το διαλυσω απο κατω και εκτοτε παρκαρα στο παρκινγκ στο παλιο λιμανι, που σε φουλ σιζον υποπτευομαι οτι θα ειναι μονιμως τιγκα.
Την προηγουμενη φορα που ειχα παει, ειχαμε νοικιασει ενα matiz 4 ατομα και κινηθηκαμε αξιοπρεπεστατα, χωρις αγχος. Ναι, πηγαμε και Super με αυτο, ανετοτατα, αλλο που βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη που πατησα στη μπουρδελοπαραλια
Την επομενη φορα θα νοικιασω ενα οτιδηποτε και τελος.
Η μονη ευκολια ηταν οτι πηγα (και γυρισα απο) Ραφηνα κυριλε, δεν κουβαλουσα βαλιτσες κλπ κλπΤο αμάξι είναι Q5 οπότε δεν κινδυνεύει από κάτω. Πιο πολύ κινδυνεύουν τα Scorpion Verde παρά το αμάξι. Πολύ ενδιαφέρον πάντως το ξενοδοχείο. Έχει 500€ τα 3 βράδια, που σημαίνει εντός budget. Σημειώνεται πάραυτα.
-
Ok, αν πας με το Q5 θα εισαι σχετικα ασφαλης, αλλα για να κατεβεις σε ορισμενες παραλιες, ισως εχεις θεμα με τον ογκο του.
Το ξενοδοχειο ειναι σε τοποθεσια που βολευει πολυ. Ηταν ησυχο, το προσωπικο πολυ εξυπηρετικο και το πρωινο αξιοπρεπεστατο.
Απλα δεν εχω ιδεα πως ειναι τα κανονικα δωματια και η superior σουιτα που εμεινα εγω (καταπληκτικος γαμηστρωνας btw, αμα ψηνεις γκομενακι αξιζει τον κοπο ) εχει (τιμη πορτας) 210 ευρω απο μεσα Ιουλιου μεχρι τελος Αυγουστου -
Έχει και ένα 4αρι Apartment Sea View με 496€. Είναι και ψιλοκοντά στο Καλό Λιβάδι και στην Ελιά (οι αγαπημένες μου παραλίες) οπότε παίζει δυνατά! Έχει και δωρέαν ακύρωση μέχρι 3 Ιουλίου και σκέφτομαι μήπως το κλείσω ακαριαία και αν στραβώσει ακυρώνουμε...
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)