-
ψυχοβγάλτη.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ψυχοβγάλτη.2ον Παραγωγή (σύμφωνα με την wikipedia) 1974-1991
-
Renault 4L?
-
CX
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
CXΠότε πρόλαβες!!!!
Ναι CX... Τιμή σχεδον τσάμπα. Θα χρειαστεί πιθανον (οχι αμεσα πάντως) rebuild αναρτησεων και ίσως ταπετσαρίες πορτών...
Μοντέλο 1976 αν θυμαμαι καλά και 2.2 κυβικά (δεν ξέρω ποια έκδοση...)
Πως σας φαίνεται?
-
Φανταστικό αυτοκίνητο. Μ'αρέσει αλλά προσωπικά δε θα το τολμούσα...εσύ από την άλλη είσαι πιο τολμηρός (και σίγουρα πιο ικανός) οπότε σαν επιλογή νομίζω αξίζει γιατί είναι ιδιαίτερο αυοκίνητο...θα φας αρκετό χρήμα και χρόνο, βεβαια, το ξέρεις.
Πρόσεχε τη βάση σου (ξέρεις καλύτερα από πολλούς από εμάς εδωπέρα) και καλή δύναμη!.
Καλοτάξιδο και.... θέλω βόλτα!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Φανταστικό αυτοκίνητο. Μ'αρέσει αλλά προσωπικά δε θα το τολμούσα...εσύ από την άλλη είσαι πιο τολμηρός (και σίγουρα πιο ικανός) οπότε σαν επιλογή νομίζω αξίζει γιατί είναι ιδιαίτερο αυοκίνητο...θα φας αρκετό χρήμα και χρόνο, βεβαια, το ξέρεις.
Πρόσεχε τη βάση σου (ξέρεις καλύτερα από πολλούς από εμάς εδωπέρα) και καλή δύναμη!.
Καλοτάξιδο και.... θέλω βόλτα!!Θεωρώ και εγώ οτι (όπως και η DS) είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο αλλά ειναι καλύτερο να το έχει ο κολητός σου και να στο δίνει για βόλτα!
Με τρώει να το δοκιμάσω... Θα παω μεσα στην εβδομάδα να το δω...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Καλοτάξιδο και.... θέλω βόλτα!!Θεωρώ και εγώ οτι (όπως και η DS) είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο αλλά ειναι καλύτερο να το έχει ο κολητός σου και να στο δίνει για βόλτα!
Αυτό ισχύει και για πολλά άλλα (ονόματα δε λέμε υπολήψεις να μη θίγουμε)... ειδικά σε κόκκινο χρώμα κάποια καλύτερα να μην είναι καν κολλητός σου (να μη στα πρήζει) αλλά απλά ο γείτονας!
Τραγουδάκι (εντελώς άσχετο ) αφιερωμένο στους γείτονες!
Youtube Video -
δηλαδή είχε ο κολλητός σου CX και σε έμπλεξε, δεν ξέρεις πως με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θα αλληθωρίζεις.
-
CX
Πότε πρόλαβες!!!!
Ναι CX... Τιμή σχεδον τσάμπα. Θα χρειαστεί πιθανον (οχι αμεσα πάντως) rebuild αναρτησεων και ίσως ταπετσαρίες πορτών...
Πως σας φαίνεται?
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
Αγαπητέ Δημήτρη μπορείς να μας θυμίσεις αν το budget είναι στα 3.000 ή στα ... 30.000, γιατί φοβάμαι πως με τη CX τελικά εκεί θα φτάσει το κουστούμι.
-
CX
Πότε πρόλαβες!!!!
Πως σας φαίνεται?
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι αυτή που θα δεις, αλλά όλο το 3ήμερο υπήρχε πράσινη CX 2.5 GTI με πινακίδες ΦΙΛΠΑ αραγμένη μπροστά από συνεργείο εξειδικευμένο στις Jaguar στην αρχή της οδού 17ης Νοέμβρη στο Χολαργό. Κατάσταση άνω του μετρίου αν και μέσα υπήρχαν πεταγμένα χύμα κάποια πράγματα. Πωλητήριο δεν είχε και δεν χόρταινα να τη βλέπω.
Άσχετο: μάντεψε ποιός έχει στήσει το συνεργείο...
-
Αυτη την cx στο χολαργο,την ειδα και εγω,ηταν παρκαρισμενη κοντα στη Δωριδος για μερες προτου παει στο συνεργειο με τα jaguar,δεν ηταν και σε τοσο καλη κατασταση ειχε αρκετα σαπια,ο μπροστα προφυλακτηρας ηταν ετοιμος να φυγει πολυ μετρια!!!
-
Η Δωρίδος έχει μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια...
-
CX
Πότε πρόλαβες!!!!
Πως σας φαίνεται?
Δε το περιμενα..Ειναι αεροπλανο και πολυ πιο συμβατικη στις επισκευες της απο ds..Εχω και καποια λιγα ανταλλακτικα να σου δωσω. Που να ξερα..Οταν την πουλησαμε δωσαμε αλλα 2 σχεδον αμαξια σε ανταλλακτικα και πεταξαμε φανοποια..
Καλο ψαξιμο Δημητρη..
Ευχαριστώ.... Καμμία τέλεια DS χωρίς προβλήματα με 3.500€ θα βρούμε ???
Μου βαζεις δυσκολα γιατι δεν ξερω καποιο αυτοκινητο τετοιο που να διατιθεται..
Ωστοσο εχω κρατησει το τηλεφωνο απο μια αψογη ασημι cx 2400gti '77 με 'ιστορικες' πινακιδες που πουλιοταν καιρο σε προσιτη τιμη οπως χαρακτηριστικα ελεγε η αγγελια με τις φωτογραφιες του αυτοκινητου..Αν θελεις το τηλ.στειλε πμ..Το αυτοκινητο εμοιαζε αψογο.16/4.. Που να ξερα οτι θα βαζα φιτιλια.. Τεσπα μαλλον παρασυρομαι, δε νομιζω να εχει καμια σχεση με εμενα..
Παντως το πμ με το τηλεφωνο απο αυτη που λεω εγω στο στελνω αφου 'ψηθηκες'. -
Η προσφορά της ημέρας : http://www.volantevintage.com/cars/?id=VV0001143
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Η προσφορά της ημέρας : http://www.volantevintage.com/cars/?id=VV0001143Και ειναι Ελλαδα?
-
Αν κρίνω απο τους υαλοκαθαριστήρες, έχει δεξί τιμόνι.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αν κρίνω απο τους υαλοκαθαριστήρες, έχει δεξί τιμόνι.Αν κρίνω από τις πινακίδες, πρωτοκυκλοφόρησε στην περιοχή του Λονδίνου το 1980-81.
-
Διαφορετικά κριτήρια...ίδιο περίπου συμπέρασμα
-
Εγω το κατάλαβα απο το site και την τιμή. Αν ηταν εδώ θα είχε ενα μηδενικό παραπάνω και το σχόλιο Μονο για Συλλέκτες/Γνώστες
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?