-
Shanghai Race Date: 17 Apr 2011 Circuit Name: Shanghai International Circuit Number of Laps: 56 Circuit Length: 5.451 km Race Distance: 305.066 km Lap Record: 1:32.238 - M Schumacher (2004)
time table local time (Gre)
Fri 15 April 2011
Practice 1 05:00 - 06:30
Practice 2 09:00 - 10:30
Sat 16 April 2011
Practice 3 06:00 - 07:00
Qualifying 09:00
Sun 17 April 2011
Race 10:00Onboard Schumi 2006
Απο τις αγαπημενες μου πιστες!!!! Φοβερη πρωτη στροφη που αν το παρακανεις....
Λογικα το DRS Activation point θα ειναι στην 13....
Αντε παμε μωρη Αλονσαρα!!!
Καλο αγωνα να εχουμε!!!
-
Shanghai Race Date: 17 Apr 2011 Circuit Name: Shanghai International Circuit Number of Laps: 56 Circuit Length: 5.451 km Race Distance: 305.066 km Lap Record: 1:32.238 - M Schumacher (2004)
Fri 15 April 2011
Sat 16 April 2011
Sun 17 April 2011
Καλο αγωνα να εχουμε!!!
-
Fri 15 April 2011
Sat 16 April 2011
Sun 17 April 2011
Καλο αγωνα να εχουμε!!!
-
Το είπε o Monte .... γκάζι στο πάτωμα .... τους έχουμε λέμε ........
Δική μου η πρώτη για τον FA .....
-
Ξερουμε ποιοι θα εχουν βελτιωσεις στην Κινα;
-
παντως βλεπωντας το βιντεο με τον αλονσο,αλανθαστος ο ατιμος...και η ρενο ομως ε???
ε ρε αν ηταν και η φερραρι ετσι θα σαρωνε -
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
παντως βλεπωντας το βιντεο με τον αλονσο,αλανθαστος ο ατιμος...και η ρενο ομως ε???
ε ρε αν ηταν και η φερραρι ετσι θα σαρωνεΑν ήταν η Ferrari έτσι θα είχε 2 πρωταθλήματα αντί για 16! Άλλωστε το 2006 η Ferrari είχε συνολικά καλύτερο μονοθέσιο! Απλά στην αρχή της χρονιάς έχασε πολλούς βαθμούς.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ξερουμε ποιοι θα εχουν βελτιωσεις στην Κινα;Για McLaren και Ferrari έχω διαβάσει εγώ μόνο.
-
Το σημαντικό στην Κίνα είναι ότι το KERS για άμυνα δεν θα πιάνει μία. 6' χρήσης όταν ο αντίπαλος θα έχει το DRS για τα διπλάσια περίπου ΚΑΙ KERS αν θέλει
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
... παντως θα προτιμούσα - όπως στην Μαλαισία - να επιλέξουν να μην ενεργοποιήσουν το DRS στο - ήδη - υπάρχον (ω?) κλασικό σημείο προσπεράσματος αλλά να δημιουργήσουν ( ή να σιγουρέψουν ) ένα άλλο.
Τεσπα επισήμως ...
Αυτό κάνει μονόδρομο την χρήση ΚΕΡΣ του αμυνόμενου στην πίσω ευθεία ( για να αντισταθεί ) που σημαίνει ότι ο επιτιθέμενος θα το έχει διαθέσιμο στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού. ( και αυτός που μόλις προσπεράστηκε πίσω τώρα θα είναι κτλ κτλ ... )
Τεσπα ( ξανά ) ... δεν θεωρώ και πολύ σόι ( ή θεαματικό ) το προσπέρασμα σε μια ευθεία 1300 μέτρων όπου έχεις και λιγότερο φτερό ....
όπως έγραφε καποιος στην υπογραφή ...' όλοι είναι γρήγοροι στην ευθεία'
-
μηπως μας φοβουνται
-
Απλά αναρρωτιέται πως είναι δυνατόν να τα κάναμε τόσο θάλασσα...
-
απλα μαλλον θελει να βρει τι σας κανει τοσο αργος ωστε να εχει λιγη πλακα στον αγωνα
-
-
ελα λυσα το καναμε...σεβασμο λιγο στην πρωταθλητρια
-
Της Red Bull ειναι το μονοθεσιο;
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
:ysterical:ελα λυσα το καναμε...σεβασμο λιγο στην πρωταθλητρια του 2008...
Fixed.
ΥΓ: Πονεμένος tifoso είμαι και για αυτό τα χώνω. Δεν είναι αυτή αυτή η εικόνα αντάξια του ονόματος και της ιστοριας της μεγαλύτερης ομάδας όλων των εποχών!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
:ysterical:
ελα λυσα το καναμε...σεβασμο λιγο στην πρωταθλητρια του 2008...
Fixed.
ΥΓ: Πονεμένος tifoso είμαι και για αυτό τα χώνω. Δεν είναι αυτή αυτή η εικόνα αντάξια του ονόματος και της ιστοριας της μεγαλύτερης ομάδας όλων των εποχών!
We shall overcome
-
-
Υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα με τον τρόπο ενεργοποίησης του DRS και αναφέρομαι στο σημείο ανίχνευσης διαφοράς και τη διάρκεια χρήσης του. Ο οδηγός που βρίσκεται πίσω, έχει δικαίωμα να το ενεργοποιήσει αν βρίσκεται εντός 1 δευτερολέπτου από τον μπροστινό στο συγκεκριμένο σημείο. Από αυτό προκύπτουν τα εξής:
Α. ΔΕΝ μπορεί να το ενεργοποιήσει αν φτάσει σε απόσταση μικρότερη του 1 δευτερολέπτου μετά το εν λόγω σημείο αλλά μέσα στην ευθεία ενεργοποίησης του DRS
B. Αφού αποκτήσει το δικαίωμα ενεργοποίησης κρατά το σύστημα ενεργοποιημένο μέχρι τα φρένα, χωρίς ο αντίπαλος να έχει δικαίωμα επίσης να ενεργοποιήσει DRS αφού τον προσπεράσει ο άλλος. Δηλαδή... ανοίγεις την πτέρυγα και 'εξαφανίζεσαι', χωρίς ο αντίπαλος να μπορεί να αντεπιτεθεί.
Στην ευθεία της Κίνας (αντίστοιχη περίπτωση π.χ. θα ήταν το Fuji) τα παραπάνω θέματα είναι αρκετά σημαντικά. Εύκολα, μάλιστα, σε τραινάκι 3 μονοθεσίων χάνεις 2 θέσεις. Προβλέπω στο μικρό oval να μένουν επίτηδες πίσω κάποιοι για να έχουν αυτοί τον τελευταίο λόγο στην ευθεία... Αυτό θα είναι κάπως καραγκιοζιλίκι...
2011 UBS Chinese Grand Prix