-
Στα καθ' ημάς... Red Bull ή McLaren στην Shanghai? Εγώ πάντως θο παίξω το φαβορί και θα πω RB (Vettel ή Webber είναι αδιάφορο... ένας από τους δύο).
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
οι αριθμοι δεν λενε ψεμματα
Ακριβώς!
Αν δεν υπήρχε ο υπάλληλος Schumacher (και οι υπάλληλοι Brawn, Byrne κλπ), η Scooteria θα ήταν πίσω κι από την Frank's Garage Racing...
Κι αν δεν υπήρχε ο Enzo, δε θα υπήρχε αυτο το thread.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ούτως ή άλλως, F1 υπήρχε ΠΟΛΥ πριν την Scooteria...
Get your facts right. F1 δεν υπήρχε πριν το 1950. Grand Prix Motor Racing υπήρχε.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
οι αριθμοι δεν λενε ψεμματα
Ακριβώς!
Αν δεν υπήρχε ο υπάλληλος Schumacher (και οι υπάλληλοι Brawn, Byrne κλπ), η Scooteria θα ήταν πίσω κι από την Frank's Garage Racing...
Κι αν δεν υπήρχε ο Enzo, δε θα υπήρχε αυτο το thread.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ούτως ή άλλως, F1 υπήρχε ΠΟΛΥ πριν την Scooteria...
Get your facts right. F1 δεν υπήρχε πριν το 1950. Grand Prix Motor Racing υπήρχε.
Και ο Τατσιο έτρεχε με καρτ...
Φ1 υπάρχει από το 46 ΤΥΠΙΚΑ. Ουσιαστικά, από πολύ πιο παλιά.
-
Η F1 είναι αυτό που είναι σήμερα λόγω της Ferrari!
Τώρα αυτό το λες για καλό;
Αν δεν σ' αρέσει Bill μπορείς απλά να μην παρακολουθείς
Σχετικά με την προπολεμική F1, για τον θεσμό μιλάω. Ο Tazio δεν έτρεχε στην F1 γιατί σαν θεσμός δεν υπήρχε τότε.
-
Γεγονός παραμένει ότι η F1 ιδρύθηκε το 1950 και η Ferrari έτρεξε από τον πρώτο αγώνα. And that's a fact!!!
ΥΓ: Υπάρχει thread για WRC για όσους δεν αρέσκονται στην F1.
-
Είμαι μαζόχας και γουστάρω!
Αλλά έλεος, τα τελευταία Ν χρόνια η F1 είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
-
Φ1 υπάρχει από το 46 ΤΥΠΙΚΑ. Ουσιαστικά, από πολύ πιο παλιά.Πολύ απλά ελληνικά παίδες...
-
Αφού γουστάρεις να βλέπεις ακόμα όμως μην παραπονιέσαι κιόλας. Πάντα υπάρχει η επιλογή...
Σημασία δεν έχει το ουσιαστικό. Ο πρώτος αγώνας με το όνομα Formula 1 έγινε το 1950. Δεν μπορείς ν' αποκαλείς κάτι F1 την στιγμή που δεν ήταν.
-
Εππ, τί έχουμε εδώ?
-
Αφού γουστάρεις να βλέπεις ακόμα όμως μην παραπονιέσαι κιόλας.
Προφανώς και θα παραπονιέμαι... Σιγά μη ζητήσω και την άδεια κι όλας...
-
Πολύ απλά ελληνικά παίδες...
Errr... NO!!! Το πρωτάθλημα από το '50.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ απλά ελληνικά παίδες...
Errr... NO!!!
Ούτε Αγγλικά;
Από το σιτε που ΕΣΥ έδωσες:
'Formula One was a new formula agreed after World War II during 1946, with the first non-championship races being held that year.'
Πόσες φορές πρέπει να το κάνω copy paste?
-
Εσύ δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται τι διαβάζεις... Ο πρώτος πρωταθληματικός αγώνας έγινε το 1950! Με τα φιλικά θα ασχολούμαστε;
-
Εσύ δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται τι διαβάζεις... Ο πρώτος πρωταθληματικός αγώνας έγινε το 1950! Με τα φιλικά θα ασχολούμαστε;Νταξ, είναι ανίκητη...
-
Το πρωτάθλημα το είχε πάρει ο Hawthorn με Ferrari αλλά δυστυχώς δεν το πήρε η ίδια η Ferrari όπως παρατήρησες. Οπότε αποτυχία ήταν για τους Ferraristi... ή αν θέλεις, μικρή επιτυχία.Ναι ρε συ! Θυμασαι; Αυτο που μου την ειχε σπασει πιο πολυ τότε ηταν οι εξαλλοι πανηγυρισμοι απο τους Βανγουολικς. Με εκεινο το πρωταθλημα χτιστηκε ο μυθος της Βανγουολ με τα εκατομμύρια οπαδους
-
Με λευκές ρίγες γύρω από τα soft στην Κίνα η Pirelli. Ίσως η καλύτερη λύση και αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει πέρσι η Bridg.
-
Με λευκές ρίγες γύρω από τα soft στην Κίνα η Pirelli. Ίσως η καλύτερη λύση και αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει πέρσι η Bridg.Ψιτ, κύριος! Είσαι οφ τόπικ!
-
-
Με λευκές ρίγες γύρω από τα soft στην Κίνα η Pirelli. Ίσως η καλύτερη λύση και αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει πέρσι η Bridg.
Ψιτ, κύριος! Είσαι οφ τόπικ!
καλό
-
Άποψή σου.
Θυμάται όμως κανείς τον Mike Hawthorn? Πρωταθλητής με Ferrari τη δεκαετία του 1950. Μόνο η χηρα του τον ξέρει. Την Ferrari όμως την ξέρει όλος ο πλανήτης!
Πολύ σωστά το είπες, με φεράρι γι'αυτό και λέμε στους άσχετους ή σε όσους προσπαθούν να μειώσουν τις επιτυχίες των άλλων ότι το πρωτάθλημα ενός οδηγού ανήκει και στην ομάδα. Παρεπιπτόντως τη χρονιά που κέρδισε ο Χόουθορν, το πρωτάθλημα κατασκευαστών δεν το πήρε η φεράρι αλλά επειδή δεν σε συνέφερε αυτή τη φορά ούτε καν που το ανέφερες.
Το πρωτάθλημα το είχε πάρει ο Hawthorn με Ferrari αλλά δυστυχώς δεν το πήρε η ίδια η Ferrari όπως παρατήρησες. Οπότε αποτυχία ήταν για τους Ferraristi... ή αν θέλεις, μικρή επιτυχία.
Aνέφερες το παράδειγμα του Χόουθορν προκειμένου να μας πεις ότι αυτή η επιτυχία του οδηγού δεν ήταν ικανή να τον κάνει μεγαλύτερο όνομα εν αντιθέσει με το τι συνέβη με τη φεράρι και τώρα μας λες ότι πρόκειται για αποτυχία; Είσαι καλός κωλοτούμπας.
2011 UBS Chinese Grand Prix