-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εσυ σταματα, δεν θα βγαλεις ουτε απο τον Θωμα ουτε απο εμενα.Μα γιατι? Ως γνωστον δεν ειναι γερμανικο, αρα εχει μουλαρια, και πλησιαζει τα 100000χλμ οποτε ειναι ετοιμο να καταστραφει αφου ειναι τουρμπο....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα Α κ' Β δεν ειναι γνησια ΜερκΜάλιστα.
Υπάρχουν και μούφες δηλαδή?
Ρε συ σαν πολύ άνετο είναι το δικό σου.Μήπως να κοιτάξεις αν έχει κανένα Laguna 2 κάτω από το καπάκι που έχει και λέει merc? -
@VolvoZeus: Να πεισεις τοτε τον Θωμα. Να του παρεις 50€, μετα να νευριασει, να προσπαθησει να τα παρει απο εμενα και να παρω κι εγω αλλα 50€. Μην εισαι χαζος!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα Α κ' Β δεν ειναι γνησια Μερκ
Μάλιστα.
Υπάρχουν και μούφες δηλαδή?
Ρε συ σαν πολύ άνετο είναι το δικό σου.Μήπως να κοιτάξεις αν έχει κανένα Laguna 2 κάτω από το καπάκι που έχει και λέει merc?Μπα ειναι γνησιο Μερκ Made in Germany
-
Edit
-
Edit
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
@VolvoZeus: Να πεισεις τοτε τον Θωμα. Να του παρεις 50€, μετα να νευριασει, να προσπαθησει να τα παρει απο εμενα και να παρω κι εγω αλλα 50€. Μην εισαι χαζος!Συνομωσιες διακρινω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τώρα βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη για να μην χάσουμε ρυθμό νομίζω
Κάτσε να χάσουμε κάνα κιλό πρώτα
Από που να χάσει κιλά ρε συ Νίκο?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο κύριος ο ψηλός που καθόταν δίπλα από τον Κοτέτσι όμως δεν έχει γράψει ακόμα
... ειχαμε και 'δουλειες' μετα το φαγητο, και γυρισαμε αργα σπιτι...
Εγω παντως πρεπει να ευχαριστησω δημοσια τον Nikos! και τον Κυριακο, για την 'σωστη' τοποθετηση
των πιατων στο τραπεζι...
Επισης ευχαριστω και τον volvozeus, που την στιγμη που τα πιατα ερχοντουσαν, μιλουσε στο κοινο του, και ετσι μπορουσαμε
ανετα να καταναλωσουμε τις ποσοτητες που θελαμε...
Η παρεα ηταν ευχαριστη, και η ωρα περασε πολυ γρηγορα.
Την επομενη φορα, εφοσον ο καιρος το επιτρεψει θα εχει ηδη σχεδιαστει διαδρομη, για βολτα, και οσοι πιστοι,
ακολουθουν... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Την επομενη φορα, εφοσον ο καιρος το επιτρεψει θα εχει ηδη σχεδιαστει διαδρομη, για βολτα, και οσοι πιστοι,
ακολουθουν...Γιατι τι ειχε ο καιρος?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν λέω.Είμαι σίγουρος.Αυτοί δεν έτρωγαν.Σκούπιζαν οι άτιμοι
Καλα ο Διονυσης φαινοταν απο την πιατελα με τα απομειναρια μπροστα του, αλλα ο Angel μου το επαιζε και θυμα!! Τελικα μας ειχαν βαλει στη μεση οι δυο κλικες εμενα και τον Vas και φυγαμε νηστικοι
Φήμες
Τρώγανε όλοι τα παϊδάκια που είχαν πολύ κρέας και αφήνανε σε μένα αυτά με το λίγο και τα κόκκαλα για να φαίνομαι εγώ ο κακόςΚαλυψώ ήταν καλύτερα στο θέμα φαγητού πάντως. Και τιμής και ποιότητας και ποσότητας
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
ακολουθουν...Γιατι τι ειχε ο καιρος?
Πες τα! Μια χαρα τον ειδα εγω ειχε κατι λιμνες που φυγαμε .
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλυψώ ήταν καλύτερα στο θέμα φαγητού πάντως. Και τιμής και ποιότητας και ποσότητας
Έιχε πολύ ψαχνό εκεί
Κοτόπουλα,ψαρονέφρι,μπριζολίδια -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλυψώ ήταν καλύτερα στο θέμα φαγητού πάντως. Και τιμής και ποιότητας και ποσότητας
Έιχε πολύ ψαχνό εκεί
Κοτόπουλα,ψαρονέφρι,μπριζολίδια -
Τελικα ομως Θωμα ξεχασαμε να παρουμε τα ledακια που ειχε εξω...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τελικα ομως Θωμα ξεχασαμε να παρουμε τα ledακια που ειχε εξω...Εγώ θέλω** ροζ** είπαμε όλα τ' άλλα είναι gay
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τελικα ομως Θωμα ξεχασαμε να παρουμε τα ledακια που ειχε εξω... -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Να ευχαριστήσω όλους για την εξαιρετική βραδιά...Sorry qsis αλλά έπρεπε να το είχες καταλάβει ότι με εμένα και koketsi δεν υπήρχε και πολύ ελπίδα να φας....
και ο νικος ηταν πανισχυρος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να ευχαριστήσω όλους για την εξαιρετική βραδιά...
Sorry qsis αλλά έπρεπε να το είχες καταλάβει ότι με εμένα και koketsi δεν υπήρχε και πολύ ελπίδα να φας....
και ο νικος ηταν πανισχυρος
Είχα προπονηθεί καλά.
Τώρα να δω πως θα τα χάσω όμως
-
Παλικάρια...χάρηκα παρα πολυ που σας γνώρισα απο κοντα,όσους μπόρεσα δηλαδή γιατί η παρέα ήταν μεγάλη!
Ευχαριστω για την θερμη υποδοχή όλους! Ασφαλώς ευχαριστώ τον Ορέστη για την κατ´ιδιαν πρόσκληση!
Πραγματικά αισθάνθηκα μέλος της παρέας αμέσως!
Σας ευχαριστεί κσι το laguna μου...αν και ξενυχτησα να το ξεματιαζω... !!! Αυτο το μάτι σου ρε Ορέστη!!!
Ελπίζω σε άμεση νέα συνάντηση της παρέας για να γνωρίσω και τους υπόλοιπους.
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις