-
Μόλις μπήκα.
Ευτυχώς εκατσα μακριά απο τον Κυριάκο και μπόρεσα να φάω. Ο qsis δεν άκουσε τη συμβουλή μου βέβαια και υπέστη τις συνέπειες.
Επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά που καθοντουσαν κοντά μου και έτρωγαν λίγο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά που καθοντουσαν κοντά μου και έτρωγαν λίγο.Παρακαλώ
Πολυ εκανες , εγω ειχα βαλει και Limit στο αμαξι λογω καμερων ειδικα στην Αο στην περιφερειακη Υμηττου
Εμείς περάσαμε από λιμανάκια κύριος όπου και ξεδιπλώνουν τα καθαρόαιμα αγωνιστικά τις δυνάμεις τους (όχι εγώ πάντως )
(Οταν εφευγα ειχαν μεινει Thaliarque, Efthymis, Orestisren, μελος εκπληξη και Angel)
Η παραλλαγή έκανε την δουλειά της τελικά
-
Εγω πρεπει να ειμαι ο τελευταιος που μπηκε σπιτι του
Ωραια ηταν, ουτε εγω εφυγα σκασμενος χαρηκα που ξαναειδα φιλους και που γνωρισα καινουριους, εις το επανιδειν!!!
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Παρακαλώ
-
Κι εγώ πέρασα πολύ ωραία αν και δεν έφαγα πολύ (για την ακρίβεια σχεδόν καθόλου...) Κρίμα γιατί το ελάχιστο
μπιφτεκάκι και άλλο τόσο λουκανικάκι που δοκίμασα ήταν πολύ καλά!Λοιπόν! Επόμενη συνάντηση αρχές Ιουλίου για καρτ και μετά (πραγματικό) μπανάκι; Και μετά (πραγματικό) φαγάκι;
-
Το βασικοτερο, εγω εφυγα σκασμενος .. Την αλλη φορα στην Καλυψω ειχα φυγει σχεδον πεινασμενος ομως οποτε πατσοι.. Το ταξιδι με το πλοιο του Κάπταιν Θωμα πολύ ομορφο.. Ειδικα στην επιστροφη πηγε να με παρει ο υπνος απο την ανεση..
-
Ωραία ήταν...24 κιλά κρέας φάγαμε και ακόμα είμαι σκασμένος.
Πολύ χάρηκα που γνώρισα νέα πρόσωπα και συνάντησα παλιά.
Άντε και στην επόμενη.
-
καλά περάσαμε
σοβαρά θα ρχόμουν αλλά μου βγήκε η κούραση και δε γινόταν να ρθω μέχρι εκεί έτσι. έπεσα ξερός απτις 12 -
Μπραβο παιδια!!
Πιστευω να κανονιστει κατι συντομα παλι!! -
Εγω ενα εχω να πω....κυριοι αποκαλυφθηκε ποιοι ειστε (Κυριακο & Co)! Την επομενη φορα τα κολπα σας δεν θα περασουν ....Με ενα τοστακι απο το πρωι, κι εφυγα νηστικος ....και η προσπαθεια να βγαλω τα σπασμενα δεν απεδωσε αφου δεν ψαρωσε ο Θωμας με το 1.6
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τον Ορέστη τον αφήσατε πίσω με τον...λογαριασμόΆστα Κωνσταντίνε.Μόλις ήρθε ο λογαριασμός την έκαναν και μετά έπλενα πιάτα μέχρι τις 8 το πρωί.Πτώμα είμαι
Βέβαια μου έχουν τάξει ένα ban αλλά μπορεί λέμε τώρα να το γλίτωσα κιόλας(μάλλον όχι όμως γιατί δεν έχει μπει ακόμα ο Onyx).
Επειδή λοιπόν για παν ενδεχόμενο βγήκα στο βουνό για το αντάρτικο που θα ξεκινήσω σε περίπτωση ban(λέμε τώρα ) και κάνει κρύο εδώ γράφω εν συντομία
Μια χαρά περάσαμε.Ευχαριστώ Γιώργο και Θωμά για τα παιχνιδάκια στην Αττική οδό και τα 180ρισαματα που ρίξαμε (αναμένουμε κλήσεις τώρα )
Βέβαια η διλιτρούμπα Merc μας έδειξε τα δόντια της καθώς αν το πάταγε ο Θωμάς θα τον ψάχναμε μετά (ευτυχώς που ήξερα μόνο εγ'ω το δρόμο )
Εξαιρετική η παρέα πάντως.Χάρηκα που γνώρισα κι άλλους συμφορουμίτες πέραν των γνωστών από Πήλιο και Καλυψώ.Βέβαια δεν πρόλαβα να μιλήσω με όλους όσο ήθελα αλλά νομίζω όλοι το παθαίνουν αυτό .Βέβαια απ' αυτούς που τα κατάφερα (τους καινούριους γιατί οι άλλοι πάνω κάτω με ξέρουν) αποκόμησα τις καλύτερες των εντυπώσεων
Παραλίγο βέβαια τρέχουμε στα νοσοκομεία όταν εμφανίστηκε εκέινη η μπλε Laguna Coupe του Aliask αλλά και μετά όταν πριν φύγουμε την επεξεργαστήκαμε λίγο .Τράβηξε τα βλέματα όλως χωρίς καμία αμφιβολία.
Πολλές φωτογραφίες δεν έχω γιατί τα πιάτα δεν πολυ προλάβαιναν να κάτσουν κάτω κι έπρεπε να φάω κι εγώ -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Παρακαλώ
Ναι μην σας ματιάσω και τους δύο τίποτα δεν φάγατε
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω ενα εχω να πω....κυριοι αποκαλυφθηκε ποιοι ειστε (Κυριακο & Co)! Την επομενη φορα τα κολπα σας δεν θα περασουν ....Με ενα τοστακι απο το πρωι, κι εφυγα νηστικος ....και η προσπαθεια να βγαλω τα σπασμενα δεν απεδωσε αφου δεν ψαρωσε ο Θωμας με το 1.6Αχ ρε Θωμά.
Πάλι ρεζίλι τον σκυλιών με έκανε ε? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
...............
Πολλές φωτογραφίες δεν έχω γιατί τα πιάτα δεν πολυ προλάβαιναν να κάτσουν κάτω κι έπρεπε να φάω κι εγώ....ε τότε καλά έκανες!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...............
Πολλές φωτογραφίες δεν έχω γιατί τα πιάτα δεν πολυ προλάβαιναν να κάτσουν κάτω κι έπρεπε να φάω κι εγώ....ε τότε καλά έκανες!
Ναι ναι ειδικά όταν έκατσα δίπλα στους λιτοδίαιτους Angel και ddl με επιδέξιες γρήγορες κινήσεις έπιανα ότι προλάβαινα γιατί πραγματικά κατανάλωναν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες
-
Να ευχαριστήσω όλους για την εξαιρετική βραδιά...
Sorry qsis αλλά έπρεπε να το είχες καταλάβει ότι με εμένα και koketsi δεν υπήρχε και πολύ ελπίδα να φας....
-
Τώρα βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη για να μην χάσουμε ρυθμό νομίζω
-
...............
Ναι ναι ειδικά όταν έκατσα δίπλα στους λιτοδίαιτους Angel και ddl με επιδέξιες γρήγορες κινήσεις έπιανα ότι προλάβαινα γιατί πραγματικά κατανάλωναν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες
Λες να ηταν κι αυτοι στο κολπο? Παλι καλα που παραγγειλαμε με το ταυρο δυο πραγματακια εξτρα, γιατι στο τελος θα πηγαινα για σουβλακια...
-
Τώρα βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη για να μην χάσουμε ρυθμό νομίζωΚοιτα να 'χει και βολτα κυριος...
-
...............
Λες να ηταν κι αυτοι στο κολπο? Παλι καλα που παραγγειλαμε με το ταυρο δυο πραγματακια εξτρα, γιατι στο τελος θα πηγαινα για σουβλακια...
Δεν λέω.Είμαι σίγουρος.Αυτοί δεν έτρωγαν.Σκούπιζαν οι άτιμοι
-
Τώρα βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη για να μην χάσουμε ρυθμό νομίζω
Κοιτα να 'χει και βολτα κυριος...
Θα έχει αυτή τη φορά.
Βεβαια θα το κάνω κλίπερ το δικό μου με τόσα πανιά που θα του βάλω για να σας προλαβαίνω αλλά νταξ δεν βαριέσε
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις