-
Ο χρήστης CATHERINE έγραψε:
:hmmm: Σε πόσα συνεργεία το έχεις πάει και δεν βρίσκουν λύση στο πρόβλημα;
Διότι από τα γραπτα σου συμπεραίνω ότι το πηγαίνεις μονο στο ίδιο, εδώ και 6 μήνες, κάτι που μου φαίνεται αν μη τι άλλο, ακαταννόητο.Σωστος!
Δοκιμασε αλλα συνεργεια. Δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα, δεν σε δεσμευει να πηγαινεις στο συνεργειο του εμπορου απο οπου το πηρες.
Του εμπόρου όχι αλλα και πάλι εξουσιοδοτημένο.
Πιστεύεις κι εσυ ότι θα έχει διαφορα; Πάλι δεν θα πηγαίνει ο ίδιος τεχνικός απο ΜΒΗ; Ή μήπως όχι;Απο συνεργειο σε συνεργειο αλλαζουν οι μηχανικοι , αλλα δεν χανεις και τιποτα να δεις.
-
Πηγαινε σε ενα ανεξαρτητο συνεργειο μονο να ρωτησεις...αν και δεν θα εμπιστευομουν αγνωστο να βαλει χερι σε τετοιο αμαξι, παρα μονο σε εμπιστο δικο μου. Καποιος απο δω μεσα πιστευω θα μπορει να σου συστησει καποιον που εχει και καποια εμπειρια στα mercedes.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πηγαινε σε ενα ανεξαρτητο συνεργειο μονο να ρωτησεις...αν και δεν θα εμπιστευομουν αγνωστο να βαλει χερι σε τετοιο αμαξι, παρα μονο σε εμπιστο δικο μου. Καποιος απο δω μεσα πιστευω θα μπορει να σου συστησει καποιον που εχει και καποια εμπειρια στα mercedes.Υπαρχει ενα εξειδικευμεο Μερκ που κανει θαυματα και εχει σωσει κοσμο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πηγαινε σε ενα ανεξαρτητο συνεργειο μονο να ρωτησεις...αν και δεν θα εμπιστευομουν αγνωστο να βαλει χερι σε τετοιο αμαξι, παρα μονο σε εμπιστο δικο μου. Καποιος απο δω μεσα πιστευω θα μπορει να σου συστησει καποιον που εχει και καποια εμπειρια στα mercedes.
Υπαρχει ενα εξειδικευμεο Μερκ που κανει θαυματα και εχει σωσει κοσμο
Να λοιπον, πειτε το του ανθρωπου να ξεμπερδευει.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
ΕΙναι εξειδικευμενο και οχι εξουσιοδοτημενο οποτε νομιζω δεν συνεχιζει η εγγυηση (αν κανω λαθος εδω ειμαστε )
-
ΕΙναι εξειδικευμενο και οχι εξουσιοδοτημενο οποτε νομιζω δεν συνεχιζει η εγγυηση (αν κανω λαθος εδω ειμαστε )
Απλα θα πληρωσει κανονικα την ζημια του. Η εγγυηση θα συνεχιστει παντως για ενδεχομενο αλλο προβλημα.
-
Σε ευχαριστώ πολυ - αλλα στην παρούσα φάση δεν με παιρνει να βγω εκτός εγγύησης!
-
Δεν εχω διάθεση να πληρώσω ούτε 1 € για προβλημα το οποίο δεν εχω προκαλέσει εγώ και ειναι υπεύθυνη η MBH να αποκαταστήσει καθώς το αυτοκίνητο μου παιρνει μπροστα ποτε-ποτε και όχι κάθε φορά όπως όλα τα υπολοιπα αυτοκίνητα!
-
Δεν εχω διάθεση να πληρώσω ούτε 1 € για προβλημα το οποίο δεν εχω προκαλέσει εγώ και ειναι υπεύθυνη η MBH να αποκαταστήσει καθώς το αυτοκίνητο μου παιρνει μπροστα ποτε-ποτε και όχι κάθε φορά όπως όλα τα υπολοιπα αυτοκίνητα!Τουλαχιστον ρωτα σε κανενα γνώστη μαστορα να σε καθοδηγησει, το να εισαι 6 μηνες περα δωθε στο συνεργειο δεν στεκει. Το βλεπεις οτι οι ανθρωποι δεν ξερουν, αν εχεις υπομονη οκ, καποια στιγμη θα βρουν λυση....απο Γερμανια.
-
έχεις πληρώσει τόσα λεφτά και αμάξι δεν έχεις και σε νοιάζει το κάτι παραπάνω ? μήπως φταίει καμιά μπαταριά θέλει το αμάξι σου περισσότερα amper εκκίνησης?
-
Ειναι εντος εγγυησης ή οχι?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ειναι εντος εγγυησης ή οχι?Ειναι ακόμα εντός εγγύησης.
-
Ας κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου!Πότε ακριβώς λήγει η εγγύησή σου?Τα mercedes έχουν 2 χρόνια.Μήπως έχουν εντοπίσει το πρόβλημα του οποίου το κόστος επισκευής -αντικατάστασης είναι στα ύψη οπότε δεν θέλουν να το χρεωθούν αυτοί?Οπότε μια ωραία πρωία που ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ θα είναι και η επομένη από τη λήξη της εγγύησης θα αναφωνήσουν στο συνεργειο ΝΑΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ!,Δυστηχως όμως έχει λήξει η εγγυησή σας οπότε θα χρεωθείτε εργασία και ανταλλακτικά.Καθόλου απίθανο.
-
Μακάρι να είναι έτσι
-
Κανένα immobilizer?
-
MERCEDES BENZ ====>
Σε μένα, το μόνο καλό που έκανε , είναι ότι για τα προβλήματά της , μπήκα στο 4tforum και ....
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κανένα immobilizer?+1
Διαβάζοντας το τοπικ από την αρχή, από την όλη περιγραφή του προβλήματος αυτό μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό.
To immobilizer όταν μπλοκάρει εμφανίζει ακριβώς αυτά τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν και εμποδίζει την εκκίνηση του κινητήρα (ενώ ανάβουν και σβήνουν κανονικά όλες οι λυχνίες, όταν γυρίσει το κλειδί την τελευταία στιγμή κάτι κόβει/μπλοκάρει την μίζα και δεν παίρνει μπροστά).
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
MERCEDES BENZ ====>Σε μένα, το μόνο καλό που έκανε , είναι ότι για τα προβλήματά της , μπήκα στο 4tforum και ....
και κατέληξες στο Βόλο με καμιά 35ριά νοματέους
-
Ειναι εντος εγγυησης ή οχι?
Ειναι ακόμα εντός εγγύησης.
E τοτε τι το συζητας?Μην παραλαβεις το αυτοκινητο απο το service αν δεν το επισκευασουν.Καλο θα ηταν να παρεις και καποιο δικηγορο μαζι σου.
-
- Κλειδαριά EIS
- Front SAM
Παρόμοια περίπτωση σε R171 350 ήταν ο SAM, αφού αλλάχθηκαν κάμποσα πράγματα από το συνεργείο (ευτυχώς εντός εγγύησης) έγινε και αλλαγή αυτού και ως δια μαγείας όλα κομπλέ!
Το κακό με τα επίσημα συνεργεία είναι ότι δεν ξέρουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιας φύσης, εάν το Star δεν βγάλει σφάλμα ή δεν τύχει κάποιο κλασικό πρόβλημα μιας σειράς αυτοκινήτων τότε βράστα, τους λες πχ για τον SAM και σου λένε τι σχέση έχει ή το κλασικό της κλειδαριάς, η οποία είναι κυριολεκτικά ο κεντρικός εγκέφαλος με τις περισσότερες γραμμές κώδικα πάνω στο αυτοκίνητο!
ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MERCEDES