-
Ασχετο αλλα τωρα που ρθε..
Στο μονακο θα εχουμε DRS?Πρακτικα δεν εχει καμια ευθεια.Τουνελ η ευθεια εκκινησης τερματισμου τα πιο πιθανα μερη ε?
Επισης στην Μοντσα που χρησιμοποιουν ηδη τερμα αεροτομες θα παιζει εκει drs.? -
Λογικά ναι και στα δύο αλλά Μονακό δεν νομίζω να προσφέρει κάτι. Εδώ στην Αυστραλία δεν προσέφερε.
-
Φέτος κάτι μου λέει ότι θα μας πιάνει ο ύπνος στις διαδρομές πόλης. Η διαφορά στο θέαμα που θα έχουν με τις πίστες με τις μεγάλες ευθείες, θα 'ναι -λόγω DRS- χαοτική. Εξαίρεση πάντα αποτελεί το Monaco.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ασχετο αλλα τωρα που ρθε..Στο μονακο θα εχουμε DRS?Πρακτικα δεν εχει καμια ευθεια.Τουνελ η ευθεια εκκινησης τερματισμου τα πιο πιθανα μερη ε?
Επισης στην Μοντσα που χρησιμοποιουν ηδη τερμα αεροτομες θα παιζει εκει drs.?... στο Μονακό - εκτιμώ - ότι θα δούμε χρήση του DRS στο τούνελ.
Λογικά ναι και στα δύο αλλά Μονακό δεν νομίζω να προσφέρει κάτι. Εδώ στην Αυστραλία δεν προσέφερε.
Πραγματικά είναι από τα 'κοντά' σημεία προσπεράσματος στο πρωτάθλημα αλλά δεν είμαι και τόσο απαισιόδοξος μιας που το ανοιχτό flap θα δώσει πολύ μεγάλη διαφοροποίηση ( μάλλον την μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα ) σε σχέση με την σταθερή διάταξη.
( στην Ουγγαρία - πού πάλι θέλει πολύ φτερό - θα έχει περισσότερο χώρο για προσπέρασμα και εκεί είμαι σίγουρος ότι η διαφοροποίηση που θα προσφέρει το DRS - και θα είναι επιπέδου Μονακό - θα κάνει θαύματα )Σχετικά με την Μονζα ...** έχω σκεφτεί μια κοτσάνα** ( και θα την πω )
Επειδή δεν υπάρχει πιο ίσιο από το ίσιο ( εκτός εάν το flap δεν είναι απολύτως σε παραλληλία οπότε έχει νόημα το άνοιγμα του ... ειδικά έαν μιλάμε για 340 km/h ) ίσως η ενεργοποίηση του να έχει νόημα ώς ..... κλείσιμο ( εντάξει ρε μια κουβέντα είπαμε ). Γιατί η ενεργοποίηση του DRS να μην είναι κλείσιμο του flap που θα σου προσφέρει καλύτερο πέρασμα ( άρα πλησίασμα αντιπάλου ) στα δύο σημεία που ευνοούνται ( στην Παραμπόλικα και στις 2 Λέσμο ... ή στο φρενάρισμα στην 1)
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Σχετικά με την Μονζα ...** έχω σκεφτεί μια κοτσάνα** ( και θα την πω )
Επειδή δεν υπάρχει πιο ίσιο από το ίσιο ( εκτός εάν το flap δεν είναι απολύτως σε παραλληλία οπότε έχει νόημα το άνοιγμα του ... ειδικά έαν μιλάμε για 340 km/h ) ίσως η ενεργοποίηση του να έχει νόημα ώς ..... κλείσιμο ( εντάξει ρε μια κουβέντα είπαμε ). Γιατί η ενεργοποίηση του DRS να μην είναι κλείσιμο του flap που θα σου προσφέρει καλύτερο πέρασμα ( άρα πλησίασμα αντιπάλου ) στα δύο σημεία που ευνοούνται ( στην Παραμπόλικα και στις 2 Λέσμο ... ή στο φρενάρισμα στην 1)
Σατανικο
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Luca di Montezemolo: 'this cannot and must not be the team's level. Performance has to improve' -
Σχετικά με την Μονζα ...** έχω σκεφτεί μια κοτσάνα** ( και θα την πω )Επειδή δεν υπάρχει πιο ίσιο από το ίσιο ( εκτός εάν το flap δεν είναι απολύτως σε παραλληλία οπότε έχει νόημα το άνοιγμα του ... ειδικά έαν μιλάμε για 340 km/h ) ίσως η ενεργοποίηση του να έχει νόημα ώς ..... κλείσιμο ( εντάξει ρε μια κουβέντα είπαμε ). Γιατί η ενεργοποίηση του DRS να μην είναι κλείσιμο του flap που θα σου προσφέρει καλύτερο πέρασμα ( άρα πλησίασμα αντιπάλου ) στα δύο σημεία που ευνοούνται ( στην Παραμπόλικα και στις 2 Λέσμο ... ή στο φρενάρισμα στην 1)
Εισαι πολυ μπροστα!
-
Στο μονακο θα εχουμε DRS?Πρακτικα δεν εχει καμια ευθεια.Τουνελ η ευθεια εκκινησης τερματισμου τα πιο πιθανα μερη ε?
Επισης στην Μοντσα που χρησιμοποιουν ηδη τερμα αεροτομες θα παιζει εκει drs.?... στο Μονακό - εκτιμώ - ότι θα δούμε χρήση του DRS στο τούνελ.
Πραγματικά είναι από τα 'κοντά' σημεία προσπεράσματος στο πρωτάθλημα αλλά δεν είμαι και τόσο απαισιόδοξος μιας που το ανοιχτό flap θα δώσει πολύ μεγάλη διαφοροποίηση ( μάλλον την μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα ) σε σχέση με την σταθερή διάταξη.
( στην Ουγγαρία - πού πάλι θέλει πολύ φτερό - θα έχει περισσότερο χώρο για προσπέρασμα και εκεί είμαι σίγουρος ότι η διαφοροποίηση που θα προσφέρει το DRS - και θα είναι επιπέδου Μονακό - θα κάνει θαύματα )Σχετικά με την Μονζα ...** έχω σκεφτεί μια κοτσάνα** ( και θα την πω )
Δεν ξέρω αν γίνεται στο τούνελ αφού υπάρχει καμπή. Θα μπορούν να στρίψουν τα μονοθέσια με τόση έλλειψη downforce πίσω?
Σχετικά με την Monza, δεν έχεις άδικο για την ενεργοποίηση. Για το άλλο... είσαι όντως πολύ μπροστά!
-
... στο Μονακό - εκτιμώ - ότι θα δούμε χρήση του DRS στο τούνελ.Έχει να φύγει κόσμος και κοσμάκης ευθεία στη Nouvelle chicane τότε...
Δεν ξέρω αν γίνεται στο τούνελ αφού υπάρχει καμπή. Θα μπορούν να στρίψουν τα μονοθέσια με τόση έλλειψη downforce πίσω?
Επίσης είναι βρώμικα εκεί, υπάρχει χώρος να βγουν εκτός γραμμής και να προσπεράσουν; Βλ. Coulthard στα qualifying το 2008.
-
Eγω θυμαμαι παντως στο οχι πολυ μακρινο παρελθον προσερασματα στα ίσια χωρις DRS λόγω ελαστικών
-
Στη Monza ίσως η ύπαρξη του DRS να ωθήσει τις ομάδες να βάλουν λίγο παραπάνω φτερό.
Ειδικά στα δοκιμαστικά θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα.
Στον αγώνα όμως;
Ανάλογος προβληματισμός υπήρχε πέρυσι με το F-duct οπού τελικά η χρησιμοποίησή του + περισσότερο φτερό αποδείχτηκε καλύτερη επιλογή. -
German lawyers confirm questioning Bernie Ecclestone
*German state prosecutors have confirmed to BBC Sport that they have questioned Formula 1 supremo Bernie Ecclestone as part of a probe into an alleged multi-million pound bribery scandal. *
Κι εδώ μίζες; Βαρέθηκα να πέφτω από τα σύννεφα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ασχετο αλλα τωρα που ρθε..Στο μονακο θα εχουμε DRS?Πρακτικα δεν εχει καμια ευθεια.Τουνελ η ευθεια εκκινησης τερματισμου τα πιο πιθανα μερη ε?:hmmm:
Το σκεφτόμουν κι εγώ. Πιστεύω ότι θα είναι ίσως αρκετά επικίνδυνο. Δική μου πρόταση:
Στην ευθεία της εκκίνησης, με ανίχνευση διαφοράς στα 2 sec. Απλά για βοήθεια στο catching up... -
Εντάξει μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας!
-
Τελειωνει το τουρκικο grand prix γραφουνε.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Τελειωνει το τουρκικο grand prix γραφουνε.Πάντα ήταν μια μέτρια πίστα, μόνο η στροφή 8 ήταν όλα τα λεφτά.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στο μονακο θα εχουμε DRS?Πρακτικα δεν εχει καμια ευθεια.Τουνελ η ευθεια εκκινησης τερματισμου τα πιο πιθανα μερη ε?:hmmm:
Το σκεφτόμουν κι εγώ. Πιστεύω ότι θα είναι ίσως αρκετά επικίνδυνο. Δική μου πρόταση:
Στην ευθεία της εκκίνησης, με ανίχνευση διαφοράς στα 2 sec. Απλά για βοήθεια στο catching up...Διαβάζω ότι λένε πως παίζει να απαγορεύσουν το DRS στο Μονακό.
-
Το πιο πιθανό
-
ε δεν εχει και κανενα σημειο να ενεργοποιηθει ωστε να εχει αποτελεσμα
-
Αρα πλεονέκτημα για τις ομάδες που έχουν λειτουργικό kers.
Διαφορα Νεα - Απρίλιος/Μάιος 2011