Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μόνο και μόνο πάντως που η κουβέντα εδώ και τόσες σελίδες γυροφέρνει γύρω από ένα πιάτο με κοψίδια το πράγμα μυρίζει καταπιεστικός μπαμπάς/παππούς/θείος που έριχνε ξύλο αν σας έπιανε να τρώτε σοκολάτα τη Μ. Πέμπτη.
Ε ναι βέβαια.
Για να έχει κάποιος μια τέτοια άποψη, κάτι φταίει. Καταπίεση, ξύλο. Τέτοια πράγματα.
Τέσπα, μέχρι εκεί που φτάνει το μυαλό του καθενός.
Είναι τελείως ηλίθια η όλη συζήτηση.
και τότε γιατι συμμετέχεις;
Έτρωγες ξύλο μικρός από το μπαμπά/παππού/θείο ;
Πληρωμένη απάντηση....στα πλαίσια της αλληλοκατανόησης, σεβασμού κλπ κλπ, όποιος έχει αντίθετη άποψη, ή δεν την γουστάρουμε είναι βλάκας αποδεικνύονται βέβαια τα όσα είπες περί ζώων, παρτάκηδων Ελλήνων και κοινωνικής δομής με τα γιούχα, τις ύβρεις και τις ειρωνείες που παίζουν σε αυτό το τόπικ.
Έχουμε ανακυκλώσει τα αυτονόητα αρκετές φορές, αν διάβαζες καλύτερα θα καταλάβαινες ότι αναφέρθηκα στο περιστατικό με το ψήσιμο ΔΙΠΛΑ στην εκκλησία την ώρα που πηγαίνουν οι πιστοί και όχι οπουδήποτε αλλού που το επαναλαμβάνεις λες και είπα το πιο τρελό πράγμα με φανφάρες προσπαθώντας να βγάλεις λαυράκι. Ο ίδιος είπε άλλωστε ότι το κάνει επίτηδες για να σπάσει τα @@ των χριστιανών. Σεβασμός μηδέν και είναι αδικαιολόγητος με βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά, φυσικά ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή.
Σε όλα τα άλλα περί να μην δίνει σημασία ο ένας στον άλλον, να μην κρίνει κλπ κλπ συμφωνώ. Και απομόνωση στο παπαδαριό τύπου Άνθιμου κλπ
Όχι δεν θεωρώ οποιονδήποτε μη χριστιανό, μη Έλληνα, και εβραίοι έχουν χύσει αίμα για το έθνος και μουσουλμάνοι, και οι πομάκοι είναι οι καλύτεροι Έλληνες που έχω γνωρίσει. Το θέμα είναι ότι ιστορικά, όσο και να ξενίζει για πολιτικούς και δεν ξέρω τι άλλους λόγους το ελληνικό έθνος έχει ταυτιστεί με την ορθοδοξία, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως προείπα.
Τεσπα, επειδή διακοπάρω κιολας +1000000 σε nass, καλή ανάσταση σε όσους κάνουν (εγώ θα πάω για 10 λεπτά λόγω πεθερικών,ξέρω ξέρω μέγας υποκριτής ), καλό ψήσιμο αύριο και με το μαλακό το φαί και το ποτό