-
Ναι, ο τροπος παραγωγης ειναι κοσερ (φανταζομαι εχουν μια λιστα με πραγματα που δεν τα χρησιμοποιουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγαλη γαγγραινα οι περισσοτερες θρησκειες! Προσπαθουν να ελεγξουν απο το τι θα φαει, μεχρι ποτε θα πηδηξει ο καθε ανθρωπος...Το ποιόν θα παντρευτεί, το αν θα έχει δικαίωμα να δουλέψει συγκεκριμένες μέρες κλπ.
Ωπ, μισό, αυτό το τελευταίο...
-
Αυτό το τελευταία που λες έγινε για την προστασία των εργαζομένων από τους εργοδότες και χύθηκε αίμα για να επιτευχθεί. Δεν το επέβαλε δηλαδή κάποιος θεός, το απαίτησαν οι άνθρωποι! Αλλιώς θα δούλευες 24-7 για τα ίδια λεφτά του πενθημέρου...
-
Αυτό το τελευταία που λες έγινε για την προστασία των εργαζομένων από τους εργοδότες και χύθηκε αίμα για να επιτευχθεί. Δεν το επέβαλε δηλαδή κάποιος θεός, το απαίτησαν οι άνθρωποι! Αλλιώς θα δούλευες 24-7 για τα ίδια λεφτά του πενθημέρου...Χυθηκε αιμα για την αργια του Αγιου Πνευματος?
EDIT
βαλε και Δεκαπενταυγουστο, βαλε και διαφορους πολιουχους πολεων, πχ Αγιο Ανδρεα Πατρα, ΑγιοΣπυριδωνα στον Πειραια,
δεν ξερω τι κανετε εκει επανω του Αγιου Δημητριου -
Αυτό το τελευταία που λες έγινε για την προστασία των εργαζομένων από τους εργοδότες και χύθηκε αίμα για να επιτευχθεί. Δεν το επέβαλε δηλαδή κάποιος θεός, το απαίτησαν οι άνθρωποι! Αλλιώς θα δούλευες 24-7 για τα ίδια λεφτά του πενθημέρου...Ε, νταξ, αν χύθηκε αίμα για να επιτευχθεί τότε δικαιολογείται...
(και τις εντολές της θρησκείας άνθρωποι τις έγραψαν, αλλά δεν βαριέσαι)
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το γεγονος οτι δε σου αρεσει προσωπικα η εναλλακτικη που δινεται, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ουτε οτι δεν υπαρχει εναλλακτικη, ουτε οτι δεν ειναι η σωστη, ουτε οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερη, ουτε, ουτε, ουτε.
Το μονο που μπορουμε να συμπερανουμε με ασφαλεια ειναι οτι απλα ΕΣΕΝΑ δε σου αρεσει, το οποιο επισης δε σημαινει οτι πρεπει να αλλαξει για να ικανοποιησει τις δικες σου αναγκες/απαιτησεις/φαντασιωσεις/ιδεολογια/γουστο.Το τι αρέσει σε εμένα κι εσένα και οποιονδήποτε άλλον πολίτη αυτής της μπανανίας δεν έχει καμμία σημασία. Υπάρχουν νόμοι, σύνταγμα και λοιπά χαρτάκια, τα οποία οι κυβερνήσεις συχνά ρίχνουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Δεν καταλαβα το σχολιο 'πρωτα απο ολα σαν Χριστιανος', για εξηγα.
Προφανώς και το διάβασα όλο. Προσωπικά χέστηκα για το ΚΚΕ, μιας και δεν είμαι καν sympathizer...
Εσύ λοιπόν είπες ότι νευρίασες που ο συγκεκριμένος λειτούργησε πρώτα σαν κομμουνιστής κι έπειτα σαν δάσκαλος. Όποιος όμως λειτουργεί πρώτα σαν χριστιανός κι έπειτα σαν δάσκαλος δεν σ' ενοχλεί, γιατί 'κανένας δεν δίνει σημασία σε αυτά'...
ΟΚ...
Δεν ειναι ο 'καλος Χριστιανος' το αντιθετο του 'κομμουνιστη'.
Αν σκεφτείς ότι ο καλός κομμουνιστής είναι άθεος, τότε θα μπορούσε να είναι κοντά...
Που ακριβως ειναι ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ απο το Υπουργειο Παιδειας? Δε σε πιανω. Για εξηγησε.
Ποιος είπαμε είναι ο τίτλος του μαθήματος των θρησκευτικών που ανέβηκε στο φόρουμ πριν μερικές σελίδες;;; Ελληνορθόδοξη παιδεία;;;; κάπως έτσι... Αλλά εντάξει, κανένας δεν επηρρεάζεται από το σχολείο...
Εκτος αν εξομοιωνεις την υπαρξη του μαθηματος των θρησκευτικων με το φανατισμο, αν ειναι ετσι σκεφτηκες μηπως εσυ εισαι ο φανατικος της αλλης πλευρας? Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να κοψεις τις πολλες επισκεψεις στη γιαγια του παιδιου, γιατι θυμαμαι εγραφες οτι του λεει διαφορα χριστιανικα (κατι για κεραυνους που ριχνει ο θεος, βαριεμαι να ψαξω) τα οποια αναγκαζεσαι να κανεις undo.
Εξισώνεις την επίσημη πολιτική ενός κράτους με τα πιστεύω μίας γιαγιάς και την προσπάθειά της να μεταδώσει στο εγγόνι της αυτό που νομίζει ως καλό;;;;
Όπως επίσης έχω αναφέρει πιο πάνω, δεν με απασχολούν τα πιστεύω των παιδιών μου. Όταν μεγαλώσουν μπορούν να πιστεύουν σε ότι θέλουν. Ειλικρινά δεν θα τα εμποδίσω ακόμα και σε μοναστήρι να κλειστούν, αν αυτό είναι που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Το μόνο που θέλω να έχουν είναι κριτική σκέψη και την ικανότητα να μην επηρρεάζονται στη ζωή τους από κανέναν (ούτε από τους γονείς τους), παίρνοντας τις αποφάσεις τους μόνα τους.
Αν αυτό είναι φανατισμός, ΟΚ... Αλλά, κλασσικά, όταν στερεύουν τα επιχειρήματα, απλά χαρακτηρίζουμε κάποιον με την Χ ή Ψ λέξη, ασχέτως με το αν ισχύει.
Αυτό το τελευταία που λες έγινε για την προστασία των εργαζομένων από τους εργοδότες και χύθηκε αίμα για να επιτευχθεί. Δεν το επέβαλε δηλαδή κάποιος θεός, το απαίτησαν οι άνθρωποι! Αλλιώς θα δούλευες 24-7 για τα ίδια λεφτά του πενθημέρου...
Όπα, εδώ ο σύντροφος έχει δίκιο. Καθώς θα γνωρίζετε ( ) οι χριστιανικότατοι πρώτοι εργοστασιάρχες του 18-19ου αιώνα είχαν τους εργαζόμενους στα εργοστάσιά τους (μεταξύ των οποίων και παιδιά κάτω των 10 ετών, τέτοια επίπεδα χριστιανικής αγάπης) να δουλεύουν 12-14 ώρες / μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα, ανεξαρτήτως αργιών και θρησκευτικών ή μη εορτών. Το θεωρούσαν αδιανόητο και οικονομικά καταστροφικό να γίνει αλλιώς.
Μέχρι που α) όντως χύθηκε αίμα και β) κάποιος Ford (και άλλοι, αλλά αυτός είναι ο πιο γνωστός) συνειδητοποίησε ότι οι εργαζόμενοί του είναι μία έτοιμη αγορά και τον συμφέρει περισσότερο οι άνθρωποι αυτοί να έχουν χρόνο και χρήμα για να καταναλώνουν...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το γεγονος οτι δε σου αρεσει προσωπικα η εναλλακτικη που δινεται, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ουτε οτι δεν υπαρχει εναλλακτικη, ουτε οτι δεν ειναι η σωστη, ουτε οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερη, ουτε, ουτε, ουτε.
Το μονο που μπορουμε να συμπερανουμε με ασφαλεια ειναι οτι απλα ΕΣΕΝΑ δε σου αρεσει, το οποιο επισης δε σημαινει οτι πρεπει να αλλαξει για να ικανοποιησει τις δικες σου αναγκες/απαιτησεις/φαντασιωσεις/ιδεολογια/γουστο.Το τι αρέσει σε εμένα κι εσένα και οποιονδήποτε άλλον πολίτη αυτής της μπανανίας δεν έχει καμμία σημασία. Υπάρχουν νόμοι, σύνταγμα και λοιπά χαρτάκια, τα οποία οι κυβερνήσεις συχνά ρίχνουν στον κάλαθο των αχρήστων.
**Χαιρομαι που δεν το πηρες προσωπικα, γενικα μιλουσα.
Ακριβως για αυτο- αισθανομαι ενταξει με το μαθημα οπως εχει τωρα (εχω αναφερει αρκετες φορες για τη συζητηση την προσωπικη μου αποψη για το πως θα ηθελα να ειναι, μπορει ομως αυτο που φανταζομαι να ειναι βλακεια)
- θα συνεχισω να αισθανιμαι ανετα αν τελικα λογω πλειοψηφιας καταργηθει ή τελειως, ή αλλαξει μορφη (σε τι μορφη, δεν μπορω να φανταστω)
- θεωρω πως η δυνατοτητα να μην παρακολουθησει ο μαθητης το μαθημα αν δε θελει, ειναι προοδος σε σχεση με αυτο που ηξερα.**
Δεν καταλαβα το σχολιο 'πρωτα απο ολα σαν Χριστιανος', για εξηγα.
Προφανώς και το διάβασα όλο. Προσωπικά χέστηκα για το ΚΚΕ, μιας και δεν είμαι καν sympathizer...
Εσύ λοιπόν είπες ότι νευρίασες που ο συγκεκριμένος λειτούργησε πρώτα σαν κομμουνιστής κι έπειτα σαν δάσκαλος. Όποιος όμως λειτουργεί πρώτα σαν χριστιανός κι έπειτα σαν δάσκαλος δεν σ' ενοχλεί, γιατί 'κανένας δεν δίνει σημασία σε αυτά'...
ΟΚ...
ΧΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
Για καποιο λογο, μπερδευεις το 'χριστιανος' με το 'φανατισμενος'. Καμμια σχεση με αυτο που θελω να πω, ουτε με την ουσια του χριστιανισμου το 'οποιος θελει οπίσω μου ελθει'.
Ο δάσκαλος ΟΦΕΙΛΕΙ να ειναι πρωτα δασκαλος και μετα ολα τα αλλα, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. Οποιος κανει κατι διαφορετικο ειναι για πολλες μάπες. Εκει εγκειται η τσαντιλα.
Η ιδια τσαντιλα θα επαιζε αν ο τυπος ηταν πχ τελειωμενος θεούσος και μας εβαζε να γονατιζουμε καθε πρωι για να προσευχόμαστε ή σατανικος fitness τυπος και μας ετρεχε 3 γυρους γυρω απο το σχολειο για ζεσταμα. Εφοσον τιποτα απο αυτα δεν περιλαμβανεται στο προγραμμα, στην πυρα ολοι ανεξεαιρετως.Δεν ειναι ο 'καλος Χριστιανος' το αντιθετο του 'κομμουνιστη'.
Αν σκεφτείς ότι ο καλός κομμουνιστής είναι άθεος, τότε θα μπορούσε να είναι κοντά...
Μαντολες, δεν ισχυει.
Ειχα θειο τελειωμενο κομμουνιστη, με Μακρονησο στο παλμαρε του, που εψελνε το Χριστος Ανεστη το Πασχα στο χωριο κουβαλωντας κατι και την ωρα που εψελνε σκονταφτε και αρχιζε τις παναγιες. Καπως ετσι ειμαι και εγω, (εκτος απο το κομμουνιστης )
Αντιστοιχα, εχω γνωρισει/ζησει απο κοντα, ατομο που οταν πεθανε γραφτηκε το βιογραφικο του στο Ριζοσπαστη με ευχαριστιες για τη δράση του για το κομμα, που ηταν Χριστιανος, του εκαναν θρησκευτικη κηδεια, και πανω στο φερετρο ειχε σημαια με το σφυροδρεπανο απο την τοπικη οργανωση και 4 ατομα γυρω γυρω απο το φερετρο συντροφους μελη του ΚΚΕ σε σταση προσοχης να τον τιμουν κατα την εξοδιο ακολουθια. (Οι παπαδες επαθαν απιστευτο τραλαλα οταν ανοιξαν την ωραια πυλη και αντικρυσαν το θεαμα, αλλα τελεσαν κανονικα τη λειτουργια.)Που ακριβως ειναι ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ απο το Υπουργειο Παιδειας? Δε σε πιανω. Για εξηγησε.
Ποιος είπαμε είναι ο τίτλος του μαθήματος των θρησκευτικών που ανέβηκε στο φόρουμ πριν μερικές σελίδες;;; Ελληνορθόδοξη παιδεία;;;; κάπως έτσι... Αλλά εντάξει, κανένας δεν επηρρεάζεται από το σχολείο...
Αμα δηλαδη λεγοταν ΕΛληνορθοδοξη θρησκεια ή Βασικες Αρχες Ορθοδοξιας θα ηταν αλλιως? Με ποιο τιτλο θα ησουν ευχαριστημενος ρε συ?
Εκτος αν εξομοιωνεις την υπαρξη του μαθηματος των θρησκευτικων με το φανατισμο, αν ειναι ετσι σκεφτηκες μηπως εσυ εισαι ο φανατικος της αλλης πλευρας? Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να κοψεις τις πολλες επισκεψεις στη γιαγια του παιδιου, γιατι θυμαμαι εγραφες οτι του λεει διαφορα χριστιανικα (κατι για κεραυνους που ριχνει ο θεος, βαριεμαι να ψαξω) τα οποια αναγκαζεσαι να κανεις undo.
Εξισώνεις την επίσημη πολιτική ενός κράτους με τα πιστεύω μίας γιαγιάς και την προσπάθειά της να μεταδώσει στο εγγόνι της αυτό που νομίζει ως καλό;;;;
Όπως επίσης έχω αναφέρει πιο πάνω, δεν με απασχολούν τα πιστεύω των παιδιών μου. Όταν μεγαλώσουν μπορούν να πιστεύουν σε ότι θέλουν. Ειλικρινά δεν θα τα εμποδίσω ακόμα και σε μοναστήρι να κλειστούν, αν αυτό είναι που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Το μόνο που θέλω να έχουν είναι κριτική σκέψη και την ικανότητα να μην επηρρεάζονται στη ζωή τους από κανέναν (ούτε από τους γονείς τους), παίρνοντας τις αποφάσεις τους μόνα τους.
Αν αυτό είναι φανατισμός, ΟΚ... Αλλά, κλασσικά, όταν στερεύουν τα επιχειρήματα, απλά χαρακτηρίζουμε κάποιον με την Χ ή Ψ λέξη, ασχέτως με το αν ισχύει.
Δν ειχα σκοπο να σε θιξω, εχεις το περιεργο χαρακτηριστικο ομως απο τη μια να λες 'δε θελω θρησκευτικα' και να κανεις undo τις διδαχες της γιαγιας, και απο την αλλη να λες 'δεν εχω προβλημα να γινει καλογερος'.
Σου προτεινω να μην ασχολεισαι τοσο με το θεμα, γιατι στην καλυτερη το παιδι σου θα γινει οπως εσυ, που εκανες θρησκευτικα και πιθνον ακουγες τις ιδιες νουθεσιες και τελικα δεν ετρεξε τιποτα, στη χειροτερη θα δει την καϊλα σου και θα παιξει αναποδα. Προσωπικα νομιζω υπερβαλλεις εαυτον για θεμα που δεν ειναι τοσο σοβαρο....
ΕΚΤΟΣ,
αν ο δασκαλος ειναι αντικειμενικα τερμα θεουσος και τους πιπιλαει το μυαλο με τον πονο του αντι να κανει το μαθημα απο την αποσταση που πρεπει, καλη ωρα σαν τον κυριο Νικο, που μπερδευε την ταξη με την καθοδηγηση.
Εκει, παμε και μαζι να του τα πουμε ενα χερακι κι ας ειναι Χριστιανος .Αυτό το τελευταία που λες έγινε για την προστασία των εργαζομένων από τους εργοδότες και χύθηκε αίμα για να επιτευχθεί. Δεν το επέβαλε δηλαδή κάποιος θεός, το απαίτησαν οι άνθρωποι! Αλλιώς θα δούλευες 24-7 για τα ίδια λεφτά του πενθημέρου...
Όπα, εδώ ο σύντροφος έχει δίκιο. Καθώς θα γνωρίζετε ( ) οι χριστιανικότατοι πρώτοι εργοστασιάρχες του 18-19ου αιώνα είχαν τους εργαζόμενους στα εργοστάσιά τους (μεταξύ των οποίων και παιδιά κάτω των 10 ετών, τέτοια επίπεδα χριστιανικής αγάπης) να δουλεύουν 12-14 ώρες / μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα, ανεξαρτήτως αργιών και θρησκευτικών ή μη εορτών. Το θεωρούσαν αδιανόητο και οικονομικά καταστροφικό να γίνει αλλιώς.
Μέχρι που α) όντως χύθηκε αίμα και β) κάποιος Ford (και άλλοι, αλλά αυτός είναι ο πιο γνωστός) συνειδητοποίησε ότι οι εργαζόμενοί του είναι μία έτοιμη αγορά και τον συμφέρει περισσότερο οι άνθρωποι αυτοί να έχουν χρόνο και χρήμα για να καταναλώνουν...
**Αχ αυτος ο συντροφος.
Οι εργοδοτες τοτε, ετσι εκαναν ΠΑΝΤΟΥ, και στο Χριστιανικο κοσμο και στο Ισλαμ και στον Ινδουισμο. Δεν ειχε να κανει με Χριστιανους το θεμα, ετσι ηταν τα ηθη της εποχης. Σαφως και τα συντροφια ή αλλοι φωτισμενοι, επαιξαν ενα ρολο στο να μην ειμαστε ετσι. Ασε που το επιχειρημα 'καλοι Χριστιανοι εκμεταλλευτες' ειναι απο μονο του χαζο, αφου πλεον οι Χριστιανοι απολαμβανουν 5θημερα κλπ, ενω τα παλουκαρια στο μουσουλμανικο Μπαγκλαντες, την Ινδουιστικη Ινδια και στην ΑΘΕΗ και τυπικα κομμουνιστικη Κινα, τρωνε πουτσα με το μετρο.ΓΙα εξηγα τωρα ομως και τις αργιες του οινοΠνευματος και του Δεκαπενταυγουστου και των πολιουχων... που καθοματε και περναμε ωραια.
O ford τις εκανε και αυτες ή τα συντροφια? ** -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το 86 που ήσουν Α'Λυκείου δεν είχε καταλήψεις ρε αποτυχημένε παραμυθά. Οι παπούδες στην πλατεία του χωριού τα τρώνε; Γελάνε; Χαίρονται όταν σε βλέπουν; Αααααααααααααααααααααααααυτο εχει σημασία!
Ημασταν στην ιδια πολη/δημο και στο ιδιο σχολειο βρε μπετοβλακέϊτορ που εχεις και αποψη?
Εχεις ιδεα για ποσα σχολεια μιλαμε στην Αττικη, μονο ο Δημος εδω ειχε 3 Γυμνασια Λυκεια φούλ. Εχεις κατεβει κατω απο Λαρισα ποτε, ή δεν σε αφηνουν?
Εγινε καταληψη περιπου μια εβδομαδα, σε ενα απο τα λυκεια ενος τυχαιου Δημου, ετσι γιατι τους σηκωθηκε, τοσο απλα, για τις τριγωνες τυροπιτες. Ουτε ξερω ποια ηταν 'η αιτια', εμεις απλα δεν καναμε σχολειο και απολαμβαναμε και τις φημες οτι οι τυποι στην 3η λυκειου γάμησαν κιολας λέει, πςςςςςςςςςTo 86 δεν υπήρχαν καταλήψεις. Δεν υπήρχε ακόμη αυτή η πρακτική στην Ελλάδα. Οι καταλήψεις ξεκίνησαν το 89 και μετά επί Αλέξιου του Κνιτου. Καλή η προσπάθεια, ακόμα καλύτερη και η επόμενη απάντηση με την οποία θα γελάσουμε με το μείγμα τσατίλας, εξυπναδισμού και κουραδομαγκιάς. ΡΙΧΤΑ!
-
Νομίζω ότι αν τα ποστσ του τριδεντ κλείνουν με ένα
Ευχαριστώ
θα τερματίσει το κοντέρ του φορουμ προσπερνώντας τον πιπινο στα διόδια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το 86 που ήσουν Α'Λυκείου δεν είχε καταλήψεις ρε αποτυχημένε παραμυθά. Οι παπούδες στην πλατεία του χωριού τα τρώνε; Γελάνε; Χαίρονται όταν σε βλέπουν; Αααααααααααααααααααααααααυτο εχει σημασία!
Ημασταν στην ιδια πολη/δημο και στο ιδιο σχολειο βρε μπετοβλακέϊτορ που εχεις και αποψη?
Εχεις ιδεα για ποσα σχολεια μιλαμε στην Αττικη, μονο ο Δημος εδω ειχε 3 Γυμνασια Λυκεια φούλ. Εχεις κατεβει κατω απο Λαρισα ποτε, ή δεν σε αφηνουν?
Εγινε καταληψη περιπου μια εβδομαδα, σε ενα απο τα λυκεια ενος τυχαιου Δημου, ετσι γιατι τους σηκωθηκε, τοσο απλα, για τις τριγωνες τυροπιτες. Ουτε ξερω ποια ηταν 'η αιτια', εμεις απλα δεν καναμε σχολειο και απολαμβαναμε και τις φημες οτι οι τυποι στην 3η λυκειου γάμησαν κιολας λέει, πςςςςςςςςςTo 86 δεν υπήρχαν καταλήψεις. Δεν υπήρχε ακόμη αυτή η πρακτική στην Ελλάδα. Οι καταλήψεις ξεκίνησαν το 89 και μετά επί Αλέξιου του Κνιτου. Καλή η προσπάθεια, ακόμα καλύτερη και η επόμενη απάντηση με την οποία θα γελάσουμε με το μείγμα τσατίλας, εξυπναδισμού και κουραδομαγκιάς. ΡΙΧΤΑ!
Τελικα ζητημα αν εχεις κατεβει παρακατω απο Λιτοχωρο, και αυτο στην πενταήμερη. Εκει τερματιζει η αλυσιδα και πνιγεσαι.
Λειτουργωντας με το motto 'Οτι εχω δει ειναι πραγματικοτητα, οτι δεν εχω δει ειναι ψεμα', λογικο να μη πας πολυ μακρια. Ελευθερωσου.Εγινε καταληψη περιπου μια εβδομαδα, σε ενα απο τα λυκεια ενος τυχαιου Δημου, ετσι γιατι τους σηκωθηκε, τοσο απλα, για τις τριγωνες τυροπιτες. Ουτε ξερω ποια ηταν 'η αιτια',
Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? Μιλαμε για καπριτσιο μιας ομαδας σε ενα Λυκειο, οχι για γενικευμενη καταληψη οπως την εποχη του Αλεξιου.
Για να σε κατατοπισω για τα μεγεθη που παιζουν εδω: Πλυθυσμος 2001: 75.000 ατομα, 3 Λυκεια, 3 Γυμνασια, πανω απο 25 Δημοτικα. Για να παμε στο 'κεντρο' θελουμε μια ώρα με τα ΜΜΜ, ακομα και με κατευθειαν λεωφορειο, ('αστικο' αν δεν καταλαβες). Ειμαστε προάτιο με αρκετο κοσμο...
Τι πληροφορηση θα μπορουσες να εχεις για κατι που συνεβη το 1986-1987 για ~μια εβδομαδα σε ενα απο ολα τα Λυκεια ενος προαστιου του Πειραια βρε κακομοιρη που διατεινεσαι με στομφο οτι 'δεν υπηρχαν καταληψεις'?
Για πες μας τα στοιχεια που βασιζεις τη σιγουρια σου?Αμα θες σου λεω και με ΠΜ το ονομα του Κνιτη στο 15μελες που καποια στιγμη λιγο μετα (πιθανα μαζι με το Γραψα) διαγραφηκε απο το κομμα. Ψαξε εκει αν εχετε online φακελωμα με τα κεντρικα της KGB εδω να δεις αν υπηρχε τετοιο ονομα.
-
Παιδες μην τσακωνεστε,η ζωη ειναι γλυκια για οσους ξερουν να την ζησουν.
-
μιλάμε για θρησκείες.....χριστιανισμός...κομμουνισμός.... εκκλησία...περισσός....
-
2ο Γυμνάσιο Αχαρνών
-
Allahu Akbar!!!
-
Καλυτερα τετοια εικονα παρα γκραφιτι..
-
Διεγράφη flame bait [Mod]
-
Ντροπη σου μεγαλοβδομαδιατικα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διεγράφη flame bait [Mod]χαχχαχα. ΝΟΤ
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλυτερα τετοια εικονα παρα γκραφιτι..τα γκραφιτι που ακριβως σε πειραζουν και δεν σε πειραζει αυτο το αισχος δηλαδη?
-
τι ηθελα να μπω εστω για βολτα στο τοπικ...
εγω φταιω...
Περί εκκλησίας [#3]