-
Ένα τυπογραφικό λάθος έκανε ο άνθρωπος, γιατί τέτοια σκάλα;
-
.
-
Το έκανα δημοτική, το ύδωρ έγινε υγρό...
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Η τουρμπίνα μου παρέδωσε πνευμα. Τι μπορώ να τοποθετήσω? Η original ειναι πανάκριβη. τι υπάρχει σε aftermarket? τι μου προτείνετε? ευχαριστώ πολύ.Όσο μπορείς πιο μακρυά σε ορισμένα ανταλλακτικά όπως αυτό από τη FIAT.
Είχα δύο Punto Gt και κοιτούσα εκτός συνεργειου αντιπροσωπείας για ανταλλακτικά, τακάκια κάθε 10.000 χλμ κλπ.
Κάνε την έρευνα σου πρώτα. Η αντιπροσωπεία γενικώς και ειδικώς σφάζει. -
Στα πόσα χλμ παρουσιάστηκε το πρόβλημα και αν σου είπαν για πιό λόγο παρουσιάστηκε. Αν σου πουν ότι το σπας να τους σπάσεις τα κεφάλια.
-
διάβασες το θέμα ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
διάβασες το θέμα ;O τίτλος τα λέει όλα. Φίατ...
-
Ωπα ρε φιλε Xenos, εσύ δηλαδή τι οδηγας και εισαι τοσο καλύτερος?? Εξαλου το παιδι έπεσε σε νερα, ηταν δικια του βλακεία. Δεν μπορώ να καταλάβω που φταίει η Φιατ. Αλλά για να βαράς τέτοιες κομπλες, μάλλον καμιά γκολφο οδηγάς οπότε δεν συνεχίζω γιατι χάνω τα λογια μου...
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Ωπα ρε φιλε Xenos, εσύ δηλαδή τι οδηγας και εισαι τοσο καλύτερος??Άσε τι να σου λέω τώρα. Τον sv2 και την παρέα του όταν τους πετυχαίνω στο δρόμο τους ρίχνω φάπες. Έχω ένα pagani zonda για κάθε μέρα, ένα exige για το περίπτερο και ένα f1 περσινό μοντέλο όμως.
Εξαλου το παιδι έπεσε σε νερα, ηταν δικια του βλακεία. Δεν μπορώ να καταλάβω που φταίει η Φιατ.
Η φίατ πάντα κάπου φταίει.
Αλλά για να βαράς τέτοιες κομπλες, μάλλον καμιά γκολφο οδηγάς οπότε δεν συνεχίζω γιατι χάνω τα λογια μου...
Golf 1.4 dsg, the best, τι να λέμε τώρα.
υγ.το όποιος έχει τη μύγα το έχεις ακούσει φαντάζομαι.
υγ2.δεν πήρες καν μυρωδιά τι έγραψα γι αυτό σε συγχωρώ. -
Οτι να'ναι
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ωπα ρε φιλε Xenos, εσύ δηλαδή τι οδηγας και εισαι τοσο καλύτερος??
Άσε τι να σου λέω τώρα. Τον sv2 και την παρέα του όταν τους πετυχαίνω στο δρόμο τους ρίχνω φάπες. Έχω ένα pagani zonda για κάθε μέρα, ένα exige για το περίπτερο και ένα f1 περσινό μοντέλο όμως.
Εξαλου το παιδι έπεσε σε νερα, ηταν δικια του βλακεία. Δεν μπορώ να καταλάβω που φταίει η Φιατ.
Η φίατ πάντα κάπου φταίει.
Αλλά για να βαράς τέτοιες κομπλες, μάλλον καμιά γκολφο οδηγάς οπότε δεν συνεχίζω γιατι χάνω τα λογια μου...
Golf 1.4 dsg, the best, τι να λέμε τώρα.
υγ.το όποιος έχει τη μύγα το έχεις ακούσει φαντάζομαι.
υγ2.δεν πήρες καν μυρωδιά τι έγραψα γι αυτό σε συγχωρώ. -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Ωπα ρε φιλε Xenos, εσύ δηλαδή τι οδηγας και εισαι τοσο καλύτερος?? Εξαλου το παιδι έπεσε σε νερα, ηταν δικια του βλακεία. Δεν μπορώ να καταλάβω που φταίει η Φιατ. Αλλά για να βαράς τέτοιες κομπλες, μάλλον καμιά γκολφο οδηγάς οπότε δεν συνεχίζω γιατι χάνω τα λογια μου...Χιουμορ το λενε φιλε..
Τουρμπίνα για fiat bravo 150 tjet