Feb 8, 2011, 5:01 PM

Ο χρήστης el-em έγραψε:

ΕΓΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ,ΑΡΚΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΩΛΟΥ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Καλώς ή κακώς, οι ασκοί θα ανοίξουν... Και βέβαια αυτό είναι ενα πρόβλημα που αφορά τα TURBO... Η διαφορά στα ατμοσφαιρικά είναι πολύ μικρή...
Αν οντως το μηχάνημα το εχουν, οπως εμαθα, και ξέρουν να το χρησιμοποιούν, τότε θα γίνει δουλειά.Το θέμα είναι αν πραγματικά γνωρίζουν να το χρησιμοποιούν και δεν νομίζουν οτι γνωρίζουν...Γιατι φανταστήτε τι θα γίνει τότε με τους νόμιμους και τους παράνομους.

Και επειδή κύριε Χρήστο, αυτό με τον βενζινά δεν το δέχομαι, αφού η ουσία είναι οτι την ευθύνη ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, την εχει εξολοκλήρου ο οδηγός του.Αρα Ας πρόσεχε... Και επειδή εχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν τέτοιες δικαιολογίες, πχ Ζιακας με ΖΧ, το μυθικό: 'πηγαίνοντας για το χωριό μου εχει στον δρόμο ενα πήδημα και απο το πηγαινε-ελα στράβωσε η καρότσα', αφού το ΖΧ είχε αποκτήσει 5 μοίρες καμπερ εμπρός - πισω και καμιά 10αρια μοίρες καστερ απο το πρεσσάρισμα...

Αρα λοιπόν θέλω να πω οτι υπεύθυνος είναι καθαρά ο οδηγός, ακόμα και για το καύσιμο που επιλέγει.Ακόμα και για το βενζινάδικο.
Και είμαι σίγουρος οτι θα προκύψουν θέματα απο συγκεκριμένους ανθρώπους...
Το πιο σοβαρό ομως είναι το κατα πόσο ο ελεγκτής θα γνωρίζει την λειτουργία του μηχανήματος.Διοτι αν κρίνω απο μερικούς ΤΕ, κάποιοι δεν καταφέρνουν ουτε κυβισμό να κάνουν.
Σαφώς ομως δεν είναι λύση, η ελευθερία!