-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μπορώ να έχω μια μαύρη με ρίγες italia στην οροφή αλά Ferrari 360 CS και κίτρινες δαγκάνες?οχι γιατί είσαι κακόγουστος.
-
-
-
-
Πλυστικά δεν βλέπω και αγχώνομαι. Δεν πιστεύω να έχουν κάνει καμιά πατατιά και να μην έχει ξένον...
-
Δεν μπορούσα να αποφύγω τον συνειρμό...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πλυστικά δεν βλέπω και αγχώνομαι. Δεν πιστεύω να έχουν κάνει καμιά πατατιά και να μην έχει ξένον...Τα ξένον προσθέτουν βάρος...
-
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πλυστικά δεν βλέπω και αγχώνομαι. Δεν πιστεύω να έχουν κάνει καμιά πατατιά και να μην έχει ξένον...
Τα ξένον προσθέτουν βάρος...
Και η Lotus πως βάζει? Είναι πιο μάγκες? Δεν ακούω τίποτα...θα φάμε τα μουστάκια μας έτσι και δεν έχει έστω και ως optional...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Μόνο τα ξενον είναι το πρόβλημα εδώ δεν έχουν προβλέψει θέση για την μπροστινή πινακίδα
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πλυστικά δεν βλέπω και αγχώνομαι. Δεν πιστεύω να έχουν κάνει καμιά πατατιά και να μην έχει ξένον...έχει τα νέα bi-xeno 'οικονομικά' των 25W που δεν χρειάζονται σύστημα πλύσης και ρύθμισης της δέσμης.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
έχει τα νέα bi-xeno 'οικονομικά' των 25W που δεν χρειάζονται σύστημα πλύσης και ρύθμισης της δέσμης.
Χώρο αποσκευών έχει και μπροστά?
-
ομορφο αμαξι...αν μη τι αλλο σε γαργαλαει...
-
σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το 'ταμπλό yaris γκρι', τα φώτα παλεύονται
-
Εμένα τα φώτα μου θυμίζουν αυτό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
έχει τα νέα bi-xeno 'οικονομικά' των 25W που δεν χρειάζονται σύστημα πλύσης και ρύθμισης της δέσμης.
Χώρο αποσκευών έχει και μπροστά?
μπρος και πίσω (ο μπροστά 'θεωρητικής' χρήσης)......
-
4c is watching youuuuu
-
Τα φώτα φέρνουν λίγο και σε smart roadster χωρίς τα led όμως!
-
Ο χρήστης option d έγραψε:
Τα φώτα φέρνουν λίγο και σε smart roadster χωρίς τα led όμως!...να ειχε και ολη η κατασκευη, εστω μεχρι το διπλασιο κοστος ενος Smart roadster, καλα θα ηταν...
Alfa Romeo 4C