-
Το θέμα είναι να σε φτιάχνει η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το θέμα είναι να σε φτιάχνει η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου...ΠΕΣ ΤΑ.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Παντως ορεστη αν μας πεις οτι μπαινεις στο Ibiza και σου φτιαχνει τη διαθεση το εσωτερικο του,respect
Ενω στην 4c πετας απο τη χαρα σου, απο τα φωτεινα χρωματα και τα πρωτοτυπα σχηματα ε?
Ειδες καμια οριστικη φωτο του τελικου προιοντος?Γιατι εγω δεν ειδα
Το θεμα ειναι τα λεφτα που σκας να πιανουν τοπο οσο γινεται σε μεγαλυτερο ευρος.Και καλη οδικη συμπεριφορα και ομορφο εσωτερικο.Αν ηταν ετσι,γιατι δε ξηλωνουμε ολοι τα ταμπλο τις επενδυσεις τα πισω καθισματα να γλιτωσουμε βαρος να χουμε καλυτερη συμπεριφορα?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Το θεμα ειναι τα λεφτα που σκας να πιανουν τοπο οσο γινεται σε μεγαλυτερο ευρος.Και καλη οδικη συμπεριφορα και ομορφο εσωτερικο.Αν ηταν ετσι,γιατι δε ξηλωνουμε ολοι τα ταμπλο τις επενδυσεις τα πισω καθισματα να γλιτωσουμε βαρος να χουμε καλυτερη συμπεριφορα?
Το τελευταίο που κοιτάω σε όποιο αυτοκίνητο αγοράζω είναι τα πλαστικούλια. Το μόνο που είχε καλά πλαστικά ήταν το Xedos 6 κι αυτό έτυχε... για τον σχεδιασμό του, τα 115 άλογα από 1600 κυβικά, τους πίσω υστερούντες με παθητική τετραδιεύθυνση, τα μπρος-πίσω δισκόφρενα, το ABS και τα πάντα όλα ηλεκτρικά (+ηλιοροφή) προτιμήθηκε. Το Land προτιμήθηκε για το σασί με 2 live axles και άρθρωση unimog μαζί με 3 διαφορικά και υποπολλαπλασιασμό 3:1 που έδινε 47 μοίρες αναρριχητική ικανότητα. Το Focus προτιμήθηκε για το σασί-μπετόν, το ψαγμένο τιμόνι και τους πίσω πολλαπλούς, πράγματα που μόνο η 147 ξεπερνούσαν τότε αλλά δεν ήθελα να φτάσω σε budget.
Πλαστικά θα κοιτάξω στον άλλο κόσμο...
-
Κρινοντας κ απο δω μεσα,εισαι απο τους λιγους,οχι οτι αυτο ειναι απαραιτητα κακο,αλλα πιστευω οτι πολυς κοσμος δε προτιμα π.χ το Ibiza λογω του εσωτερικου του.Παιζει σημαντικο ρολο μιας και δεν εισαι παντα σε αγωνιαρικη διαθεση στο αυτοκινητο,αλλα το τρως στη μαπα το εσωτερικο και στην κινηση και στην εθνικη και καθε πρωι που ξυπνας να πας στη δουλεια που λεει ο λογος.Kαι δε μιλαω για πλαστικα,αλλα εστω για μια αξιοπρεπη εμφανιση.Γουστα βεβαια
-
Δεν ξέρω να σου απαντήσω για όλους, αλλά προσωπικά έτσι ενεργώ. Επίσης όταν είσαι μποτιλιαρισμένος 7 το πρωί για να πας στη δουλειά (όταν είχαμε δουλειές στην Ελλάδα... δεν θα τις πρόλαβες αυτές τις εποχές δυστυχώς) δεν χαϊδεύεις το ταμπλό... ραδιόφωνο ακούς για την κίνηση και κοιτάς το ρολόι μην αργήσεις. Γιατί αν είσαι στρατιωτικός και αργήσεις (προσωπικό παράδειγμα) υπάρχει πειθαρχικός έλεγχος, αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος (πάλι προσωπικό) θα σου την πει το αφεντικό κι αν είσαι εσύ αφεντικό (ξανά μανά προσωπικό) μπορεί να χάσεις πελάτη ή ραντεβού. Οπότε πίστεψέ με... το μόνο που σε νοιάζει είναι να φτάσεις στην ώρα σου. Τα πλαστικά μόνο για να τα δείχνεις στους φίλους σου είναι μετά τα ούζα στην ταβέρνα... Ούτε η γκόμενα εντυπωσιάζεται από αυτά! Μεγαλεία θέλει (Ρέμο πρώτο τραπέζι) ή κανένα σποράμαξο* (370 και πάνω υπό κανονικές συνθήκες) ή άντε καμία λίμο (βολευόμαστε και με καμια 3άρα σκουρόχρωμη). Δεν θα πέσει για τα μαλακά πλαστικά της Γκόλφως ή του Πόλο!
*Μια χαρά σποράμαξα είναι και οι Ελίζ και οι 4C!!! Πολύ ψαγμένα κιόλας αρκεί η γκομενίτσα να μην θέλει πολλές ανέσεις... Για μόστρα όμως πρώτα κομμάτια, ποιος τα χε... τα πορσικά!
-
Το θέμα είναι να σε φτιάχνει η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου...παω να παρω τοτε Elise SC /S και τελος...
καλο μηνα Προεδρα....
ΥΓ με προλαβες....
-
Καλό μήνα ρε Δημητρό!
Αν η Ελίζ είναι καλύτερη, αυτή να πάρουμε... Για μένα πάντως η κόντρα είναι μεταξύ Cayman και 4C. Και μέσα μου κερδίζει η ατμόσφαιρα...
-
Πρόεδρε,δεν πειράζει αν δε σου κάθονται.Πήγαινε σε κανα στούντιο να ξελαμπικάρεις.........
-
-
Καλό μήνα ρε Δημητρό!Αν η Ελίζ είναι καλύτερη, αυτή να πάρουμε... Για μένα πάντως η κόντρα είναι μεταξύ Cayman και 4C. Και μέσα μου κερδίζει η ατμόσφαιρα...
μα πλεον κανει θραυση η 4C cani e porci την θελουν!
εγω θελω να την δω απο κοντα πρωτα και μετα βλεπουμε...
-
Εσύ άσε τις χαζομάρες και πήγαινε την Τρίτη στο Museo Ferrari να δεις την νέα F150!!! Και περιμένω φωτό...
-
Καλό μήνα ρε Δημητρό!Αν η Ελίζ είναι καλύτερη, αυτή να πάρουμε... Για μένα πάντως η κόντρα είναι μεταξύ Cayman και 4C. Και μέσα μου κερδίζει η ατμόσφαιρα...
Μην αμφιβάλλεις, η 4C θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι ποιος θα έχει τα @@ να το γράψει.
Και να αφήσουμε στην άκρη τα πλαστικούλια και τους αεραγωγούς. Το μηχανολογικό υπόβαθρο της ιταλίδας είναι ασύγκριτο. Πιστεύω πολύ στα οδηγικά χαρίσματα της 4C. Δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση τύπου 8C Competizione, μιας και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ένα καθαρό GT όσο κι αν οι στόκοι το ήθελαν αντίπαλο της F430.
H 4C είναι ένα καθαρόαιμο supercar με 4cyl engine. -
Beppe δεν ξέρω τι θα είναι. Ξέρω μόνο ότι δεν θα έχει ουρλιαχτό στις 7500...
Ιταλόφιλος από τα γενοφάσκια μου ρε γμτ είμαι αλλά με πειράζει το τουρμπιγιόν. Βέβαια βοηθάει στην Ελλάδα!!!
-
Απ'ότι έχω δει μέχρι στιγμής πάντως (interior wise, γιατί εξωτερικά μ'αρέσει πολύ) κάποια πράγματα τα βρίσκω αδιάφορα... κάποια άλλα με φτιάχνουν... αλλά γενικά δεν μπορώ να πω πως με χαλάει κάτι, δεδομένου του χαρακτήρα (?) που θα έχει το αυτοκίνητο. (και είμαι απο αυτούς που θεωρουν πολύ σημαντικό το εσωτερικό)
Βέβαια η λέξη 'αδιάφορο' μάλλον δεν τιμάει μια τέτοια κατασκευή, αλλά imho αν είναι στον δρόμο αντίστοιχα πολεμική των προσδοκιών που γεννά το σπαρτιάτικο εσωτερικό, χαλάλι της δε πα να είχε και εσωτερικό απο ritmo...
Το πρόβλημα θα το έχει στην αντίθετη περίπτωση... και γνωρίζοντας πως η AR έχει πάντα έναν τρόπο να τα σκατώνει, κρατάω μικρό καλάθι...
-
http://img195.imageshack.us/img195/9396 ... 659452.jpg
http://www.autopareri.com/Alfa-Romeo-al ... -1519.html
http://www.autopareri.com/local/cache-v ... -a7744.jpg
http://www.autopareri.com/local/cache-v ... -2f3bd.jpg
http://www.autopareri.com/local/cache-v ... -cd2ba.jpg -
Τα φώτα είναι τα τελικά?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τα φώτα είναι τα τελικά?https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9228_o.jpg
Ω ναι.........
η λευκη ματ είναι η launch (=πιασεκολέ) edition........ -
Πολύ όμορφο μου φαίνεται.
Αν αυτά είναι τα φώτα που θα μπουν στο παραγωγής, ευτυχώς που δεν βγαίνει από ΚΙΑ, Νταεγού ή Χιουντάι. Τι θα γραφόταν ούτε να το σκέφτομαι...
-
Τα φώτα είναι for the dick to ride. Επίσης οι αναλογίες της δεν έχουν καμία σχέση με αυτές των πρόσφατων φώτος. Ειδικά μπροστά φαίνεται πολύ λεπτή η μούρη και μετά τεράστιο το παρμπρίζ. Γενικώς είχαν δεν είχαν πάλι την έκαναν τη μαλακία τους.
To ασημί γαμιστερό btw.
Alfa Romeo 4C