-
Πανέμορφη...αλλά από πλευράς τιμής θα είναι απλησίαστη.
-
Αν ήταν φθηνό ένα κουπέ με 4 κιλά ανά ίππο, θα ήταν απάτη.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πανέμορφη...αλλά από πλευράς τιμής θα είναι απλησίαστη.γιατί απλησίαστη?
πόσο έχει ένα tt-rs?
μια ζ4m? -
Πωωωωω παλι θα κλεισουν σπιτια....
-
Μπλιαχ μΜπροστα δεν μου αρεσει , μου θυμιζει κατι σαν εντομο
το υπολοιπο σωμα της ειναι πολυ ομορφο με αποκορυφωμα τα οπισθια της ! βεβαια μεχρι να την δουμε απο κοντα μπορει να εχω αλλαξει γνωμη
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να μείνουν σε ένα και καλό μοτέρ.
Βέβαια τους έχω ικανούς αργότερα να του βάλουν και κανά ντίζελ π.χ. σαν τον 1.900άρι της GT, έτσι 'επειδή υπάρχει δυνατότητα παραγωγής' φερειπείν.Ελεος με τη προληπτικη γκρινια
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί απλησίαστη?
πόσο έχει ένα tt-rs?
μια ζ4m?Ζ4Μ δεν υπάρχει (ακόμα)...αλλά κι αυτά απλησίαστα είναι ρε συ...
Λίγα είναι τα 80Κ?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
γιατί απλησίαστη?
πόσο έχει ένα tt-rs?
μια ζ4m?Ζ4Μ δεν υπάρχει (ακόμα)...αλλά κι αυτά απλησίαστα είναι ρε συ...
Λίγα είναι τα 80Κ?
για την προηγούμενη λέω...
για εμένα προφανώς και είναι απλησίαστο αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο? τόσα ττ-ρς βλέπω στους δρόμους -
Τα'χαν αγοράσει πριν πάει στα 80 μάλλον
Η προηγούμενη τέλος...δε διαφωνώ, απλά 80Κ είναι για το γενικό κοινό απλησίαστα...τώρα γι'αυτον που έχει να τα δώσει, είναι peanuts.
-
Πολύ όμορφη! επιτέλους ανοιξε το μάτι μας από τα vw που μας παρουσιαζαν τελευταια Αλλά απορία:ο κινητήρας είναι πίσω? γιατι μπροστά καπό δεν βλέπω!! κι αν είναι πίσω είναι και προσθιοκίνητο? Εντάξει concept είναι αλλά τα βασικά να τα έχει.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Πολύ όμορφη! επιτέλους ανοιξε το μάτι μας από τα vw που μας παρουσιαζαν τελευταια Αλλά απορία:ο κινητήρας είναι πίσω? γιατι μπροστά καπό δεν βλέπω!! κι αν είναι πίσω είναι και προσθιοκίνητο? Εντάξει concept είναι αλλά τα βασικά να τα έχει.Κεντρομήχανο πισωκίνητο είναι.
-
ω ρε Γ υλα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ όμορφη! επιτέλους ανοιξε το μάτι μας από τα vw που μας παρουσιαζαν τελευταια Αλλά απορία:ο κινητήρας είναι πίσω? γιατι μπροστά καπό δεν βλέπω!! κι αν είναι πίσω είναι και προσθιοκίνητο? Εντάξει concept είναι αλλά τα βασικά να τα έχει.
Κεντρομήχανο πισωκίνητο είναι.
Πισωκίνητο δεν είναι ,το γράφουν οι 4Τροχοι.Αν είναι κεντρομήχανο και μπροστά δεν υπάρχει καπό , δεν υπάρχει χώρος για αποσκευές.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Πισωκίνητο δεν είναι ,το γράφουν οι 4Τροχοι.
Έτσι... Πες του τα...
Τι και αν η εταιρεία λέει ότι είναι πισωκίνητο. Αφού οι 4Τροχοί έγραψαν ότι δεν είναι, πάει τελείωσε.
-
Ακριβώς!Λαθος κάνει η alfa!Πάντως αφου είναι πισοκίνητο και μηχανη στο κέντρο και μπροστά δεν έχει καπό ουσιαστικά δεν υπάρχει χώρος αποσκευών.
-
Είστε αλήτες...
-
Τέλεια η Ferarri του λαού τέλος , ας την βγάλουν και με μικρότερα μοτέρ 1,4 mair δεν πέφτει το κύρος αλλά η τιμή μήπως την φτάσουμε και οι κοινοί θνητοί .
-
Με 1.4 αντί για 1.75 ίσως να είναι 2-3χιλ φθηνότερη, δηλαδή αντί για 110χιλ να κάνει 107χιλ.
-
πόσο επικίνδυνοι είναι οι ίνες άνθρακα σε καθημερινό όχημα...?
διαλέγουν τον πιο δύσκολο δρόμο οι ιταλοί, και οι θα διακαιωθούν ή θα...
Alfa Romeo 4C