-
φυσιολογικό
-
Δεν νομίζω πως μπορούμε να κρίνουμε από ένα βίντεο. Σαν να έμπαινε με πολλά μου φάνηκε όμως και μετά να το στραμπουλάει.
-
Εγώ κρίνω από αυτό που είδα. Η υποστροφή είναι ολοφάνερη. Να πω την αλήθεια δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα άρτια στημένο αυτοκίνητο. Από τα in car πλάνα δείχνει σκληρή(κοπανήματα) και φαντάσου αυτό εντός πίστας και από τα εξωτερικά πλάνα έχουμε understeer.
Ας υποθέσω ότι είναι μοντέλο προπαραγωγής και ακόμη γίνεται μόντα στο στήσιμο της.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
φυσιολογικό -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ας υποθέσω ότι είναι μοντέλο προπαραγωγής και ακόμη γίνεται μόντα στο στήσιμο της.
Ναι υποστρεφει,αλλα αυτο ειναι κατι φυσικο για mc
Moντελο παραγωγης δεν υπαρχει (ακομα)....... και το πως θα 'παταει' αυτο ακομα το δουλευουν..... -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ναι υποστρεφει,αλλα αυτο ειναι κατι φυσικο για mc
Moντελο παραγωγης δεν υπαρχει (ακομα)....... και το πως θα 'παταει' αυτο ακομα το δουλευουν.....Αν είναι ενα πράγμα που δεν πρέπει να σκατώσουν με αυτό το αμάξι είναι το στήσιμο.
-
Aναμφισβητητα....... αν και ενα στησιμο με μια ελαφρα ταση υποστροφης στην εισοδο, ισως και να μην ειναι κακη ιδεα στη βασικη εκδοση του αυτοκινητου (για ολους εκεινους που θα το πιασουν στα χερια τους χωρις να εχουν κανει τους λογαριασμους τους με την πραγματικοτητα),με την προυποθεση αυτη να μπορει να εξαλειφθει με την αναλογη επεμβαση στην αναρτηση. Παντα βεβαια μιλαμε για ενα κεντρομηχανο .... με μικρο βαρος μπροστα και ο,τι αυτο συνεπαγεται .Το σημαντικο ειναι να μπορει να κλεισει τροχια αμεσως με το γκαζι...
Το video βεβαια προβληματιζει και δεν καταλαβαινω γιατι το σκηνοθετησαν ετσι.....εκτος πια και αν υποστρεφει υπερβολικα.Με δεδομενο ποιος οδηγει και με ποια ευκολια περναει απο την υπο στην υπερστροφη, θα μπορουσε ανετα να το πιλοταρει κατα τροπο ωστε να μην προδιδεται η υποστροφη.
Εμπιστοσυνη εχω σε αυτους που το στηνουν (δεν θα εβγαζαν ποτε στην παραγωγη ενα σπορ διθεσιο υπερβολικα υποστορφικο),αλλα επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου....κραταω μια πισινη (η 8c κατα τη διαρκεια εξελιξης της στο Balocco εγραφε χρονους πολυ κοντα στην F131EVO...... αλλα αυτο δεν αρεσε στο Montezemolo,ο οποιος παρενεβη....και μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους)
-
ΟΛΑ τα αυτοκίνητα παραγωγής είναι στημένα ώστε (αρχικά έστω και με νορμάλ χειρισμούς) να υποστρέφουν.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΟΛΑ τα αυτοκίνητα παραγωγής είναι στημένα ώστε (αρχικά έστω και με νορμάλ χειρισμούς) να υποστρέφουν.BTW Εχει κανείς κανα λυνξ σχετικά με το τι είναι αυτό που αισθάνεται ο οδηγός για υποστροφή ουδετερότητα κλπ.? Σαν να θυμάμαι οτι το πόσο αισθάνεται ενα αυτοκίνητο υποστροφικό ή 'ουδέτερο' είχε να κάνει με το ρυθμό μεταβολής της υποστοφής/g αλλα δεν είμαι σίγουρος.
-
-
Ελπιζω απλα να 'brakes a lot' και οχι να 'breaks a lot'...
-
Εχμ μια σελιδα πίσω έχει ξαναμπεί
-
-
Παιδια ειχαν κυκλοφορησει καποιες φωτογραφιες,επισημες, απο την αλφα για την 4c σε τεραστια αναλυση οταν ειχε παρουσιαστει,αν θυμαμαι καλα σε 4280χ2000κατι...αλλα ψαχνω και δεν τις βρισκω πουθενα...μονο μεχρι 2000κατιΧ1600κατι εχω βρει...υπαρχουν καπου?
-
-
να σαι καλα αρχοντα! σε ευχαριστω!
-
-
-
γαμώ τη μερκελ και τα μνεμόνια.
-
55χιλ στην Ιταλια...
Alfa Romeo 4C