-
-
Απ' ότι βλέπω ήρθε ο 1.3 TCe 130 hp στο Captur.
https://plamar.car.gr/cars/view/11761927/Στην ιστοσελίδα ακόμη δεν βλέπω τιμές/εκδόσεις για τον 1.3 TCe, αλλά με βάση την αγγελία η πιο πλούσια Dynamic έχει μείνει οριακά κάτω από τα 20.000 euro.
-
Στον αναλυτικό τιμοκατάλογο βενζίνης που μου έδωσαν σήμερα δεν υπάρχει έκδοση Dynamic-X.
Επίσης υπάρχει μια αοριστία σχετικά με δύο θέματα για την έκδοση 1.3 TCE 130 HP EXPRESSION.
Το ένα αφορά τα χρώματα των εσωτερικών επενδύσεων (ταμπλό, καθίσματα κλπ...).
Δεν κατάφερα να καταλάβω τι ακριβώς ισχύει.Και το δεύτερο αφορά το άνοιγμα/κλείσιμο θυρών του αυτοκινήτου. Στις άλλες εκδόσεις είναι στάνταρ μία 'κάρτα τηλεχειρισμού κλείδωμα/ξεκλείδωμα/ενεργοποίηση εσωτερικού φωτισμού'. Στην Expression δεν υπάρχει καμιά αναφορά. Έχει τηλεχειρισμό; Έχει κλειδί; Τι έχει;
Και τα φυλλάδια που μου έδωσαν τα γράφουν πολύ μπερδεμένα και πιθανά να έχουν και λάθη.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και το δεύτερο αφορά το άνοιγμα/κλείσιμο θυρών του αυτοκινήτου. Στις άλλες εκδόσεις είναι στάνταρ μία 'κάρτα τηλεχειρισμού κλείδωμα/ξεκλείδωμα/ενεργοποίηση εσωτερικού φωτισμού'. Στην Expression δεν υπάρχει καμιά αναφορά. Έχει τηλεχειρισμό; Έχει κλειδί; Τι έχει;
Εαν καταλαβαίνω σωστά έχει ότι και η Dynamic, δηλαδή:
'Κάρτα Renault 'Hands Free' για κλείδωμα, ξεκλείδωμα και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί' -
χε!χε! στην αναλυτική κατάσταση εξοπλισμού που μου έδωσαν αυτή η κάρτα είναι μόνο στον εξοπλισμό του Dynamic (πακέτο Pack Easy). Το πακέτο αυτό είναι προαιρετικό στην Expression και μάλιστα έχει σημείωση ότι μπορεί να επηρεάζει την φορολογική κλίμακα.
H 'φτωχή' έκδοση Authentic έχει την κάρτα αυτή χωρίς όμως εκκίνηση.
Συμπέρασμα: Η Expression δεν έχει τίποτα. Το αυτοκίνητο μένει ξεκλείδωτο, μπαίνεις μέσα, πατάς κουμπί και φεύγεις...
Πέρα από την πλάκα, μάλλον έχουν κάνει λάθος και έχει στάνταρ ότι και η Authentic.
-
Εεε τώρα και εσύ....μιλάμε για Γάλλους και Θεοχαράκη μαζί...τι περιμένεις...ζαμαμφού!! Ας πάμε να πιούμε κάνα Bordeaux και άσε τις λεπτομέρειες...όταν πάρεις το αυτοκίνητο θα μάθεις τι έχει!
-
-
Λογικά θα πρέπει να δημιουργηθεί νέο θέμα.
-
Δεν ξερω τιμες αλλα το υβριδικο μαλλον ειναι το καλυτερο suv στη κατηγορια.
Πααααρα πολυ ωραιο.
-
Δοκιμή του 1.3 TCe 130 hp από 4Τ:
https://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes ... -130-ippon -
Ενδιαφερομαι για compact διαστασεων suv, και μετα απο μια μικρη ερευνα 2 μου αρεσαν, το t-cross και το ηδη υπαρχων μοντελο capture.
λογω του οτι θα αντικατασταθει με το νεο εχουν προσφορες για το κινητηρα 900ρι 90 αλογα στα expession που με το πακετο αυτο με καλυβει σε ολα αυτα που ζηταω με τιμη στα 16.300 κλειδι στο χερι. ( τα 17.000 ηταν το ταβανι)
και η αναλογη εκδοση με κινητηρα 1300ρι 130 αλογα 18950. t-cross βασικη του που το πακετο με καλυβει 1000ρι 115 αλογα τιμη 20.000.
Η ερωτηση μου ειναι αν ο μικρος κινητηρας 900 στο capture με καλυψει σε ιποδυναμη για μεικτες διαδρομες σε επαρχια, συνηθως εθνικο και αποστασεις 100 χιλιομετρα 1 φορα την βδομαδα και 20 χιλιομετρα περιπου στην καθημερινοτητα.
το αμαξι δεν θα φορτωνεται και χρηση για 2 ατομα.
Η τιμη του μου φενεται δελεαστικη, και μου αρεσε οταν μπηκα μεσα σε θεση οδηγησης και ορατοτητα και αισθητικη.
Αν καποιος κατοχος το εχει ας μου πει την γνωμη του αν ειναι καλη επιλογη και αν ειναι γενικα ευχαριστημενος μιας και ειναι 5-6 χρονια στην αγορα το μοντελο αυτο, θα το εκτιμουσα γιατι δεν εχουν μεινει και πολλα στοκ χρωμα κ.τ.λ απο οτι μου ειπαν.
αν και ερχεται νεο δεν το κοιταω καν γιατι και πιο ακριβο αλλα και μεγαλυτερων διαστασεων, αν εχεται υποψη σας στην αγορα κατι καινουργιο που θα ερθει με διαστασεις μικρες το λετε. aircross, ecosport δεν...
καποιος κατοχος να μου πει την γνωμη του?
-
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος κάτοχος του captur 1.0 tce LPG?
Να μας πει τις εντυπώσεις του.?
Επιτάχυνση, τελική, κατανάλωση!
Γενικά οδηγική συμπεριφορά!
Ευχαριστώ
-
Το topic εδώ είναι για τη 1η γενιά Captur.
Για τη 2η νέα θα βρεις εδώ:
https://forum.4troxoi.gr/node/91133
Απλά δεν έχει μεταφερθεί από τους Admins στη σωστή κατηγορία ακόμα.
Renault CAPTUR