-
Πάντως δεν τα έχω δεί να πολυ πουλάνε
-
Ποια πόλη της Ελλάδας έχει γαλαζιο με άσπρη οροφή στα ταξί της?
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως δεν τα έχω δεί να πολυ πουλάνεΕ κύριος? Ουτε και το '3άστερο' Mercedes αντι-Kangoo θα δεις ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποια πόλη της Ελλάδας έχει γαλαζιο με άσπρη οροφή στα ταξί της?Πάντως δεν τα έχω δεί να πολυ πουλάνε
Ε κύριος? Ουτε και το '3άστερο' Mercedes αντι-Kangoo θα δεις ...
Δεν χρειάζεται να πουλάει το citan. Καλύτερα να πατώσει, ώστε να δεί η Μέρκ ότι η συνεργασία δεν είναι αποδεχτή
-
Φημες λενε ότι ειναι υπερευχαριστημενοι απο πωλησεις diesel Α + πολυ καλες πωλησεις Citan
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Φημες λενε ότι ειναι υπερευχαριστημενοι απο πωλησεις diesel Α + πολυ καλες πωλησεις CitanΔεν ασχολούμαι με την ισχνή αγορά της ελλάδος πλέον . Ελβετία rulles
-
Δεν ειναι πωλησεις Ελλαδος όμως
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν ειναι πωλησεις Ελλαδος όμωςΒγαίνουμε και θα μας την πούν . Υπάρχει πίεση άνωθεν
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως δεν τα έχω δεί να πολυ πουλάνεΜια χαρα πουλαει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποια πόλη της Ελλάδας έχει γαλαζιο με άσπρη οροφή στα ταξί της?Πάντως δεν τα έχω δεί να πολυ πουλάνε
Ε κύριος? Ουτε και το '3άστερο' Mercedes αντι-Kangoo θα δεις ...
Λες να το περάσουν για ταξί;
-
Στην Κωνσταντινούπολη που πολλά καινούρια Kangoo υπάρχουν σαν ταξί (και περιπολικά) τίποτα δεν είναι δύσκολο γι' αυτούς να αλλάξουν την μάσκα ... ή μονο το σήμα!
-
off topic: εντυπωση μου κανει που το citan βγηκε τριαστερο, γιατι το Kangoo εχει 4 αστερια..
-
Στο νετ έλεγαν οτι λόγω της διαφοροποιησης της βαθμολόγισης του NCAP υποβιβάστηκε.
Δεν χειροτέρεψε το αμάξι. Τα κριτήρια έγιναν πιο αυστηρά και η βαθμολογίες. -
-
Τα πρώτα Captur στην Ελλάδα:
http://www.zougla.gr/automoto/article/i ... ra-900-kek
-
Θέλω να δω συγκριτικό 900 κ.εκ. βενζίνας με 1.200 κ.εκ. πετρελαίου. Αλλά να είναι σοβαρό, όχι τίποτα βίους αγίων για τον πετρελαιοκινητήρα.
-
επειδή υποθέτω θα υπάρχει μια σεβαστή διαφορά στην τιμη, 'ακυρώνεται' πριν καν γεννηθεί το ερώτημα...
εκτός αν πχ ειναι 900άρι με αυτοματο και φουλ έξτρα VS ντιζελίδι με χειροκίνητο και φτώχια.
αλλά κι εκεί σιγά το ερώτημα που τίθεται
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θέλω να δω συγκριτικό 900 κ.εκ. βενζίνας με 1.200 κ.εκ. πετρελαίου. Αλλά να είναι σοβαρό, όχι τίποτα βίους αγίων για τον πετρελαιοκινητήρα.Μετα τις αγιογραφιες του πρωτου ετους πετρελαιοκινησης, αρχισαν να σοβαρευονται. Στους 4Τ Ιουλιου το Λεον 1,2 βενζινης κερδισε το 1,6 μαζουτ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τα πρώτα Captur στην Ελλάδα:http://www.zougla.gr/automoto/article/i ... ra-900-kek
Πολύ όμορφο. Προβλέπω πολύ καλές πωλήσεις.
-
αν το δεις από κοντα σε μπλεδάκι ή περτικαλί θα πάθεις.
αν δε έχει και διχρωμίες και άλλες πινελιές (μπλέ-άσπρο πχ) ειναι που θα το ερωτευθείς ακαριαία
-
Περιμένουμε να κυκλοφορήσει να το δούμε και από κοντά, να το περιεργαστούμε...
Πάντως ρε παιδί μου, το 2006 που ήθελα ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν υπήρχε καμιά πρόταση.
Και τώρα 'βρώμησε' ο τόπος από μικρά suv/crossover.
Renault CAPTUR