-
Βασικά, καλύτερο είναι το φίδια, αλλά εκεί, ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, οπότε και πάλι δεν κολλάει, μιας και τα δικά μου είναι με αποδείξεις...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπάρχει κάλλιστα και το viewtopic.php?f=5&t=11179 . Δεν χρειάζεται νέο θέμα...Εδω θα λεμε αλήθειες
-
E βέβαια μόνο αλήθειες..... και με αποδείξεις φυσικά! Πλέον τώρα που φυλάμε και τα διόδια για την εφορία είναι πιο εύκολο!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
High flyin... low ridin...!!!Αν είσαι τυχερός, σε λίγο θα δεις και την απόδειξη σε βίντεο. Μετά, θα έχει ο κόσμος πολλά να πει. Ξαφνικά θα γεμίσει το youtube με υβριστικά σχόλια κτλ, αλλά εγώ θα γελάω με τα ψυχολογικά που κουβαλάει ο κόσμος.
Ευχαριστώ.
Μου χεις ζαλισει τα μπαλακια με το youtube και τα υβριστικα.. Βαλε το Κουγια ,το Λυκουρεζο, το θεο τον ιδιο να το ψαξει..
Απαντησε μου σε αυτο μονο.. τι νοημα εχει αυτο το οποιο κανεις? Κι επειδη το εκανες μιση ωρα νωριτερα τι? Στη τσιτα εφτασες, αλοιφη θα γινεις στη στραβη, αμαξι για τετοιες ταχυτητες δεν εχεις.Και δε το λεω μονο για εσενα.
Και φυσικα το εχω διαπιστωσει πριν το πω. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπάρχει κάλλιστα και το viewtopic.php?f=5&t=11179 . Δεν χρειάζεται νέο θέμα...
Εδω θα λεμε αλήθειες
-
Επαναλαμβάνω ότι: τα 3:45 έγιναν για διαδρομή Κερατσίνι - Πρέβεζα (~380 Km μέχρι το χωριό) και σε επανάληψη στη διαδρομή Πρέβεζα - Κερατσίνι (πάλι ~380 Km). Δεν έγιναν για τη διπλή διαδρομή και τέτοιος χρόνος ΔΕ γίνεται από ΚΑΝΕΝΑ ΙΧ που κυκλοφορεί σήμερα (προκαλώ τον οποιονδήποτε να το δοκιμάσει, θα έχει πλάκα). Ο χρόνος αυτός, σήμερα είναι απολύτως εφικτός*, και με άνεση μάλιστα, αλλά τότε, με το Ferry Boat ήταν πολύ δύσκολο και απολύτως εξαρτώμενο από αν προλάβεις το καράβι ή όχι. Μάλιστα, στο ανέβασμα, οι 3:45 έγιναν ΜΑΖΙ με το καράβι, ενώ στην κάθοδο, ο χρόνος διαδρομής ήταν 3:45, αλλά μαζί με το καράβι ήταν 4:15. Αυτά, για όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει τη δημοσίευση στο bloka για τον επαλήθευση του αν λέω την ίδια εκδοχή ή όχι.- Καλοκαίρι 2008 είμαι σε γάμο. Το επόμενο πρωί στις 7.30 πρέπει να προλάβω το καράβι για Παξούς. Ξεκινάμε 2 άτομα στις 2.30 από Κερατσίνι και φτάνουμε στο χωριό στις 6.00. Κατέβασμα κάποια πράγματα, επίσκεψη WC και φεύγουμε για Ηγουμενίτσα, όπου φτάνουμε στις 7.00. Λόγω γέφυρας και μόνο οι 3,5 ώρες έγιναν με άνεση και προσοχή: παράκαμψη διοδίων Ελευσίνας (κόντεψα να φύγω σε κάποια στροφή γιατί την είχα ξεχάσει τελείως), κίνηση μέχρι τα διόδια Ζευγολατιού με τελικές όσο ήμουν στην Ε.Ο. και μετά με 130 σταθερά μέχρι Ρίο και από εκεί και πάνω 100-120. Αν πήγαινα πιο γρήγορα, πλήρωνα διόδια και πίεζα μετά το Αντίρριο, σίγουρα ο χρόνος θα ήταν και κάτω από 3:15. Σήμερα, αυτό γίνεται εύκολα με την παράκαμψη Αγρινίου, αλλά θα κάψω ένα ρεζερβουάρ για χρόνο 3 h σε διαδρομή 380 Km με στροφές, ανηφόρες κτλ.
Ευχαριστώ.
Δηλαδή σανίδωσες το γκάζι μέχρι το Ζευγολατιό, πηγαίνοντας με τελικές, και προφανώς ξεσκίστηκες στα προσπεράσματα μετα το Αντίρριο, για να πηγαίνεις σταθερά με 100-120. Έκαψες όλο το Βόσπορο δλδ, ωστόσο έκανες παράκαμψη στα διόδια της Ελευσίνας, χάνοντας χρόνο, μπας και γλιτώσεις ένα κλάσμα απ όσα έκαψες...Γλίτωσες έτσι κάτι λιγότερο από 3 ευρώ και έκαψες πολλαπλάσια...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου χεις ζαλισει τα μπαλακια με το youtube και τα υβριστικα.. Βαλε το Κουγια ,το Λυκουρεζο, το θεο τον ιδιο να το ψαξει..Δεν αναφερόταν σε εσένα αυτή τη φορά. Όχι πως είσαι άμοιρος ευθυνών, αλλά αυτή τη φορά δεν αναφερόμουν σε εσένα. Ήταν γενικό σχόλιο. Κάθε φορά που ανεβάζω κάτι στους 4Τροχούς, αμέσως θα βρεθούν κάποια καλά παιδιά να αρχίσουν τις επιθέσεις στο youtube.
Απαντησε μου σε αυτο μονο.. τι νοημα εχει αυτο το οποιο κανεις? Κι επειδη το εκανες μιση ωρα νωριτερα τι? Στη τσιτα εφτασες, αλοιφη θα γινεις στη στραβη, αμαξι για τετοιες ταχυτητες δεν εχεις.Και δε το λεω μονο για εσενα.
Και φυσικα το εχω διαπιστωσει πριν το πω.Καταρχάς, θα δεις ότι δεν πηγαίνω στην τσίτα. Ίσα ίσα, έκανα ένα από τα πιο ήρεμα ταξίδια μου γιατί δεν είχε καθόλου κίνηση. Ούτε στιγμή άγχους, φόβου ή κινδύνου. 1000 φορές να το κάνω αυτό άλλες 10 φορές, παρά να οδηγήσω σε επιστροφή το Υλίκη - Κερατσίνι μαζί με άλλους 10.000 οδηγούς που οι περισσότεροι δε βλέπουν μπροστά από τα πίσω φώτα του μπροστινού τους.
Το όλο ζήτημα όμως, δεν είναι ο χρόνος. Είναι θέμα τιμής και μόνο. Όταν γράφω σε ένα topic και λέω ότι ΑΚΟΜΑ και με το 1.4, αν πας γρήγορα Αθήνα - Θεσσαλονίκη θες καύσιμα στη διαδρομή (θα δεις το δείκτη πώς κατεβαίνει στο βίντεο που έρχεται), όπως το ίδιο γίνεται και αν πας γρήγορα σε πολύ μικρότερη, αλλά πιο δύσκολη διαδρομή (Αθήνα - Πρέβεζα), αμέσως εμφανίζονται κάποιοι περίεργοι που:
-
Θεωρούν πως είμαι ψεύτης, αλλά ΚΑΙ ηλίθιος και δηλώνω 3:45 για διαδρομή 750 Km. Το ότι είμαι Φυσικός, το ξεχνάνε και σου λένε, ΕΓΩ, ο 'μηχανικός' τον έπιασα να λέει ψέματα τον βλάκα που δεν μπορεί να υπολογίσει τη μέση ταχύτητα. Γράφουν δε μακροσκελείς απαντήσει για να μου αποδείξουν ότι χρόνος 3:45 για Κερατσίνι-Πρέβεζα-Κερατσίνι δε γίνεται. Κοιτάνε και το google για διαδρομή που ΔΕΝ έχουν κάνει ποτέ και θεωρούν τις 5:30 φυσιολογικό χρόνο για αυτή τη διαδρομή, όταν όλοι όσοι είναι από εκεί γνωρίζουν ότι πάνω από 4:30 ΣΗΜΕΡΑ σημαίνει ότι έπεσες σε Παρασκευή, Κυριακή ή γιορτινή ημέρα.
-
Άλλοι, θεωρούν πως χρόνοι της τάξης των 3:30-3:45 δεν μπορούν να γίνουν για Θεσσαλονίκη (σήμερα, με τα διόδια δυσκολεύει βέβαια) γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να κρατήσουν σταθερό ρυθμό ή για διάφορους άλλους λόγους που δε με ενδιαφέρουν.
-
Εμφανίζονται άλλοι και απλά βρίζουν, πετάγοντας φλόκ(ια)afe, έτσι, γιατί ανήκουν σε διαφορετική ομάδα ή έχουν διαφορετικές συμπάθειες.
Κατάλαβες γιατί τα σχολιάζω και μάλιστα ανεβάζω και τις αποδείξεις; Γιατί πάνω από όλα, μετράει η ειλικρίνειά μου και η αξιοπιστία μου.
Ευχαριστώ.
-
-
Με λίγη προσπάθεια το Αθήνα-Θεσ/νίκη γίνεται και σε 2:30 ώρες.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δηλαδή σανίδωσες το γκάζι μέχρι το Ζευγολατιό, πηγαίνοντας με τελικές, και προφανώς ξεσκίστηκες στα προσπεράσματα μετα το Αντίρριο, για να πηγαίνεις σταθερά με 100-120. Έκαψες όλο το Βόσπορο δλδ, ωστόσο έκανες παράκαμψη στα διόδια της Ελευσίνας, χάνοντας χρόνο, μπας και γλιτώσεις ένα κλάσμα απ όσα έκαψες...Γλίτωσες έτσι κάτι λιγότερο από 3 ευρώ και έκαψες πολλαπλάσια...Σου λείπει ΜΙΑ παράμετρος που δεν πρόσεξες. Η ώρα του ταξιδιού. Τέτοια ώρα ΔΕΝ είχε προσπεράσματα πουθενά. Τύχαινε 1 καθε 10 Km στο Αντίρριο και στην Πάτρα τότε, ο δρόμος ήταν στην παλιά μορφή, άρα μπορούσα να προσπεράσω χωρίς να κόψω πουθενά. Έτσι, με το γκάζι στο πάτωμα, ήρθα ίσα βάρκα - ίσα γυαλό στο Ελευσίνα - Ζευγολατιό και μετά, δεν έκαψα και πολλά για να διατηρήσω αυτή την ταχύτητα. Αν θυμάμαι καλά, η κατανάλωση πρέπει να ήταν ~35 L για τα 380 Km, μέχρι το χωριό δηλαδή.
Ευχαριστώ.
-
Μια χαρά γίνεται κάτω από τετράωρο το Θεσσ.-Αθήνα. Εξαρτάται βέβαια και από τα ακριβή σημεία αναχώρησης και τερματισμού.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Μου χεις ζαλισει τα μπαλακια με το youtube και τα υβριστικα.. Βαλε το Κουγια ,το Λυκουρεζο, το θεο τον ιδιο να το ψαξει..
Δεν αναφερόταν σε εσένα αυτή τη φορά. Όχι πως είσαι άμοιρος ευθυνών, αλλά αυτή τη φορά δεν αναφερόμουν σε εσένα. Ήταν γενικό σχόλιο. Κάθε φορά που ανεβάζω κάτι στους 4Τροχούς, αμέσως θα βρεθούν κάποια καλά παιδιά να αρχίσουν τις επιθέσεις στο youtube.
Και φυσικα το εχω διαπιστωσει πριν το πω.Καταρχάς, θα δεις ότι δεν πηγαίνω στην τσίτα. Ίσα ίσα, έκανα ένα από τα πιο ήρεμα ταξίδια μου γιατί δεν είχε καθόλου κίνηση. Ούτε στιγμή άγχους, φόβου ή κινδύνου. 1000 φορές να το κάνω αυτό άλλες 10 φορές, παρά να οδηγήσω σε επιστροφή το Υλίκη - Κερατσίνι μαζί με άλλους 10.000 οδηγούς που οι περισσότεροι δε βλέπουν μπροστά από τα πίσω φώτα του μπροστινού τους.
Το όλο ζήτημα όμως, δεν είναι ο χρόνος. Είναι θέμα τιμής και μόνο. Όταν γράφω σε ένα topic και λέω ότι ΑΚΟΜΑ και με το 1.4, αν πας γρήγορα Αθήνα - Θεσσαλονίκη θες καύσιμα στη διαδρομή (θα δεις το δείκτη πώς κατεβαίνει στο βίντεο που έρχεται), όπως το ίδιο γίνεται και αν πας γρήγορα σε πολύ μικρότερη, αλλά πιο δύσκολη διαδρομή (Αθήνα - Πρέβεζα), αμέσως εμφανίζονται κάποιοι περίεργοι που:
-
Θεωρούν πως είμαι ψεύτης, αλλά ΚΑΙ ηλίθιος και δηλώνω 3:45 για διαδρομή 750 Km. Το ότι είμαι Φυσικός, το ξεχνάνε και σου λένε, ΕΓΩ, ο 'μηχανικός' τον έπιασα να λέει ψέματα τον βλάκα που δεν μπορεί να υπολογίσει τη μέση ταχύτητα. Γράφουν δε μακροσκελείς απαντήσει για να μου αποδείξουν ότι χρόνος 3:45 για Κερατσίνι-Πρέβεζα-Κερατσίνι δε γίνεται. Κοιτάνε και το google για διαδρομή που ΔΕΝ έχουν κάνει ποτέ και θεωρούν τις 5:30 φυσιολογικό χρόνο για αυτή τη διαδρομή, όταν όλοι όσοι είναι από εκεί γνωρίζουν ότι πάνω από 4:30 ΣΗΜΕΡΑ σημαίνει ότι έπεσες σε Παρασκευή, Κυριακή ή γιορτινή ημέρα.
-
Άλλοι, θεωρούν πως χρόνοι της τάξης των 3:30-3:45 δεν μπορούν να γίνουν για Θεσσαλονίκη (σήμερα, με τα διόδια δυσκολεύει βέβαια) γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να κρατήσουν σταθερό ρυθμό ή για διάφορους άλλους λόγους που δε με ενδιαφέρουν.
-
Εμφανίζονται άλλοι και απλά βρίζουν, πετάγοντας φλόκ(ια)afe, έτσι, γιατί ανήκουν σε διαφορετική ομάδα ή έχουν διαφορετικές συμπάθειες.
Κατάλαβες γιατί τα σχολιάζω και μάλιστα ανεβάζω και τις αποδείξεις; Γιατί πάνω από όλα, μετράει η ειλικρίνειά μου και η αξιοπιστία μου.
Ευχαριστώ.
Σχετικα με το bold..Οπως βλεπεις σε εμενα αναφερεσαι... Σου ξαναλεω καντο σκοπο της ζωης σου..αλλα με πικρα θα διαπιστωσεις οτι δεν εχω λογαριασμο στο youtube..Τι αλλο θες ρε παιδακι μου για να το καταλαβεις..?
Με τους μηχανικους γιατι εχεις τοσο προβλημα? Κομπλεξ μαθητη που ηθελε πολυτεχνειο αλλα μπηκε στο φυσικο μου θυμιζει.. Οπου σταθεις και οπου βρεθεις τα βαζεις μαζι τους λες και σου χρωστανε.. Γιατι? Ειλικρινα..Δε σε ειρωνευομαι τωρα..
-
-
Δηλαδή σανίδωσες το γκάζι μέχρι το Ζευγολατιό, πηγαίνοντας με τελικές, και προφανώς ξεσκίστηκες στα προσπεράσματα μετα το Αντίρριο, για να πηγαίνεις σταθερά με 100-120. Έκαψες όλο το Βόσπορο δλδ, ωστόσο έκανες παράκαμψη στα διόδια της Ελευσίνας, χάνοντας χρόνο, μπας και γλιτώσεις ένα κλάσμα απ όσα έκαψες...Γλίτωσες έτσι κάτι λιγότερο από 3 ευρώ και έκαψες πολλαπλάσια...
Σου λείπει ΜΙΑ παράμετρος που δεν πρόσεξες. Η ώρα του ταξιδιού. Τέτοια ώρα ΔΕΝ είχε προσπεράσματα πουθενά. Τύχαινε 1 καθε 10 Km στο Αντίρριο και στην Πάτρα τότε, ο δρόμος ήταν στην παλιά μορφή, άρα μπορούσα να προσπεράσω χωρίς να κόψω πουθενά. Έτσι, με το γκάζι στο πάτωμα, ήρθα ίσα βάρκα - ίσα γυαλό στο Ελευσίνα - Ζευγολατιό και μετά, δεν έκαψα και πολλά για να διατηρήσω αυτή την ταχύτητα. Αν θυμάμαι καλά, η κατανάλωση πρέπει να ήταν ~35 L για τα 380 Km, μέχρι το χωριό δηλαδή.
Ευχαριστώ.
Αυτό έλειπε...να έκανες αυτόν τον χρόνο με τα έργα μέχρι το Ρίο...
Δεν αναφέρθηκα σε προσπεράσματα στο κομμάτι Ζευγολατιού-Ρίου. Εκεί γίνονται πολύ εύκολα.
Αλλά στο κομμάτι Αντίρριο-Πρέβεζα, για να κινείσαι με πάνω από 100χλμ (μέση εννοείς ή απλώς τη συνηθέστερη του ταξιδιού; ) , θα πρέπει να προσπερνάς και να καταφεύγεις συνεχώς στο κιβώτιο. Αν βάλουμε μάλιστα και τη διέλευση από Αγρίνιο και Αμφιλοχία, τότε οι ταχύτητες σε αυτό το σκέλος της διαδρομής θα πρέπει να ήταν πολύ υψηλότερες....
'Σκοτώθηκες' συνεπώς στο δρόμο και έκαψες κοντά στα 10 λίτρα/100χλμ, αλλά επέλεξες να κάνεις παράκαμψη...
Δεν είναι λογικό.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με λίγη προσπάθεια το Αθήνα-Θεσ/νίκη γίνεται και σε 2:30 ώρες.Η πρόσκλησή σου δεν είναι δημόσια, αν επιμένεις να την κάνεις με ΡΜ [Mod]
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αυτό έλειπε...να έκανες αυτόν τον χρόνο με τα έργα μέχρι το Ρίο...Δεν αναφέρθηκα σε προσπεράσματα στο κομμάτι Ζευγολατιού-Ρίου. Εκεί γίνονται πολύ εύκολα.
Αλλά στο κομμάτι Αντίρριο-Πρέβεζα, για να κινείσαι με πάνω από 100χλμ (μέση εννοείς ή απλώς τη συνηθέστερη του ταξιδιού; ) , θα πρέπει να προσπερνάς και να καταφεύγεις συνεχώς στο κιβώτιο. Αν βάλουμε μάλιστα και τη διέλευση από Αγρίνιο και Αμφιλοχία, τότε οι ταχύτητες σε αυτό το σκέλος της διαδρομής θα πρέπει να ήταν πολύ υψηλότερες....
'Σκοτώθηκες' συνεπώς στο δρόμο και έκαψες κοντά στα 10 λίτρα/100χλμ, αλλά επέλεξες να κάνεις παράκαμψη...
Δεν είναι λογικό.
Μα σου λέω ότι στο Αντίρριο - Άρτα, δεν υπήρχαν αυτοκίνητα στο δρόμο. Αν έκανα 1 προσπέρασμα κάθε 10 Km είναι ζήτημα. Μιλάμε δηλαδή για 10-15 προσπεράσματα το πολύ εκ των οποίων δεν ήταν όλα σε δύσκολα σημεία. Με ταχύτητα 100-120 Km/h, εκτός κατοικημένων περιοχών δηλαδή, έχεις μια μέση ταχύτητα της τάξης των 90 Km/h και κατανάλωση ~8 L / 100 Km. Πιο πολύ έκαψα πηγαίνοντας με 120+ στο Κόρινθος - Πάτρα και φυσικά περισσότερο μέχρι Ζευγολατιό. Εκεί έτρεξα και έκαψα περισσότερο του φυσιολογικού τόσο, όσο κόστιζαν τα διόδια, οπότε μικρή η ζημιά. Αν πήγαινα χαλαρά και πλήρωνα διόδια, θα έκανα ίδιο χρόνο περίπου (με την τότε παράκαμψη, κέρδισα σε χρόνο με το τρέξιμο) και θα πλήρωνα τα ίδια.
Ευχαριστώ.
- Υπομονή, είμαι στο 25% για το upload. Έρχεται το βίντεο επιτέλους.
-
Tην προηγούμενη εβδομάδα μέτρησα τη διαδρομή Διόδια Αφιδνών - έξοδο Λαμίας (κινήθηκα δηλαδή στον άξονα Νότου-Βορρά) στη μία ώρα και δεκαέξι λεπτά για 182 χιλιόμετρα , με μέση ταχύτητα 145km/h.
Αν μπορούσα να συνεχίσω μ αυτό το ρυθμό , ποιος θα ήταν ο χρόνος για Θεσ/κη
Καλά , για κατανάλωση δεν συζητάμε...θα έτσουζε -
Θα έχανες πολύ χρόνο σε ανεφοδιασμό και διόδια. Επίσης μετά τη Λαμία μέχρι Ράχες έχει έργα και στα Τέμπη έως μετά τον Πλαταμώνα, τα γνωστά. Αθήνα-Θεσσαλονίκη (πόλη-πόλη, όχι διόδια Αφιδνών-διόδια Μαλγάρων) κατεβαίνει δύσκολα κάτω από 3:30.
-
3:40 Πειραιώς (4) ως τα φανάρια της λαχαναγοράς το 1995 με Punto GT ελαφρώς ανεβασμένο (165 bhp)
Κατανάλωση κοντά 80 λίτρα. (άουτς)
Φυσικά ξημερώματα και καθημερινή.
Από την άλλη πλευρά όμως η φυσιολογική διαδρομή (με τα όρια +15 χλμ/ω) γίνεται σε 4:40 - 5:00 με το σημερινό οδικό δίκτυο.
Φυσικά σήμερα είμαι 40+.
Και με άλλο τουτού!Προς SV2
Με ποιο αν επιτρέπεται;Προς pipinos1976
Ωραίο θέμα -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα έχανες πολύ χρόνο σε ανεφοδιασμό και διόδια. Επίσης μετά τη Λαμία μέχρι Ράχες έχει έργα και στα Τέμπη έως μετά τον Πλαταμώνα, τα γνωστά. Αθήνα-Θεσσαλονίκη (πόλη-πόλη, όχι διόδια Αφιδνών-διόδια Μαλγάρων) κατεβαίνει δύσκολα κάτω από 3:30.Αυτή την αίσθηση έχω και εγω.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα έχανες πολύ χρόνο σε ανεφοδιασμό και διόδια. Επίσης μετά τη Λαμία μέχρι Ράχες έχει έργα και στα Τέμπη έως μετά τον Πλαταμώνα, τα γνωστά. Αθήνα-Θεσσαλονίκη (πόλη-πόλη, όχι διόδια Αφιδνών-διόδια Μαλγάρων) κατεβαίνει δύσκολα κάτω από 3:30.Εσύ έχεις την υποδομή για καλή μουαγιέν αλλά δεν έχεις το ρεζερβουάρ.
Απορία μου είναι ένα GT-R τι μπορεί να κάνει...
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης tankerman έγραψε:
3:40 Πειραιώς (4) ως τα φανάρια της λαχαναγοράς το 1995 με Punto GT ελαφρώς ανεβασμένο (165 bhp)
Κατανάλωση κοντά 80 λίτρα. (άουτς)3:45 από το Λαχαναγορά μέχρι το τότε σπίτι μου στο Πολύγωνο με Punto GT επίσης , το 1994 ή 1995 ένα άσχετο καλοκαιρινό πρωινό (ούτε καν ξημερώματα, κατά τις 7 το πρωί έφυγα).
Το είχα ξαναγράψει σε άλλο θέμα, είναι σπαστικό ότι μετά από 15 χρόνια και με πολύ καλύτερους δρόμους, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βελτιωθεί αυτός ο χρόνος.
Αλλά το 4:00 έξοδος Αθήνας-είσοδος Θεσσαλονίκης είναι απόλυτα εφικτό.
Το πιο γρηγορο ταξιδι σας και αλλες ιστοριες