-
οντως η τιμη ειναι εξαιρετικη για νεο μοντελο.
μενει να δουμε τι κανει και στο δρομο.
-
Την αλλη Παρασκευη το Autobild θα εχει συγκριση Insignia_A4-BMW 5. Αρα σιγουρα και οι νεοι 4Τ
Βγαλανε το Τζαζζζζ αυτοκινητο της χρονιας! Της χρονιας του...πετεινου σιγουρα! Αντε...
-
Καλησπέρες,
Μερικές φωτο από Insignia OPC Line Pack 1 (1.400 ευρώ στον τιμοκατάλογο των έξτρα, τον έχω αν τον θέλει κάποιος). Πλαϊνά μαρσπιέ, μπρός-πίσω spoiler, αεροτομή & απόληξη εξάτμισης.
Η ζάντα στις φωτο είναι 20'' και πάει έξτρα 1.200 ευρώ (μόνο στις εκδόσεις Sport & Cosmo), ενώ οι 19αρες (άλλο σχέδιο) έχουν + 600.
Soc
-
Και μερικές επιλογές για το εσωτερικό (δέρμα, ξύλο, αλουμίνιο), έτσι για να σας φτιάξω Κυριακάτικα.
Το πλήρες δερμάτινο σαλόνι έχει 1.650, 2.000 & 2.450 για εκδόσεις Cosmo, Sport & Edition αντίστοιχα (στην απλή Insignia δεν προσφέρεται).
Το ημιδερμάτινο έχει 1.200 & 1.700 για τις Cosmo & Edition αντίστοιχα (στις άλλες δεν προσφέρεται).
Στο πλήρες, τα καθίσματα είναι sport-εργονομικά (στάνταρ με ύφασμα στην έκδοση sport), ενώ σε όλα (ημι & πλήρες δέρμα) περιλαμβάνονται θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα (έχω στο δικό μου, είναι πραγματική απόλαυση το χειμώνα).Soc
-
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΡΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ OPEL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Μα φίλε μου, εδώ στην ελλάδα βγάζουμε COTY το ΚΙΑ Cee'd, που να χωρέσει το τιποτένιο Insignia?
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Την αλλη Παρασκευη το Autobild θα εχει συγκριση Insignia_A4-BMW 5. Αρα σιγουρα και οι νεοι 4ΤΠου κολλάνε αυτά τα 3 μεταξύ τους ρε παιδιά; Πάνε καλά; Για να βγάλουν τελευταίο το όπελ; Μια ζωή εμπάθεια;;;
Πραγματικά, εαν ποστάρει κάποιος συντακτης του περιοδικού εδώ να μου εξηγήσει με ποιά κριτίρια επέλεξαν αυτά τα τρία για σύγκριση,εάν στέκει η μεταξύ τους σύγκριση... Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσω τις όποιες απόψεις... -
Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Και μερικές επιλογές για το εσωτερικό (δέρμα, ξύλο, αλουμίνιο), έτσι για να σας φτιάξω Κυριακάτικα.
Το πλήρες δερμάτινο σαλόνι έχει 1.650, 2.000 & 2.450 για εκδόσεις Cosmo, Sport & Edition αντίστοιχα (στην απλή Insignia δεν προσφέρεται).
Το ημιδερμάτινο έχει 1.200 & 1.700 για τις Cosmo & Edition αντίστοιχα (στις άλλες δεν προσφέρεται).
Στο πλήρες, τα καθίσματα είναι sport-εργονομικά (στάνταρ με ύφασμα στην έκδοση sport), ενώ σε όλα (ημι & πλήρες δέρμα) περιλαμβάνονται θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα (έχω στο δικό μου, είναι πραγματική απόλαυση το χειμώνα).Soc
Ξεκινάς να πάρεις ένα αμαξάκι με έναν άλφα προϋπολογισμό και με τα δελεαστικά
έξτρα των εταιριών κινδυνεύεις με χρεοκωπία!!! -
έτσι είναι βλέπεις αρχική λες ωραία είμαστε...πας εκεί βάλε αυτό βάλε τ'αλλο
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Την αλλη Παρασκευη το Autobild θα εχει συγκριση Insignia_A4-BMW 5. Αρα σιγουρα και οι νεοι 4Τ
Που κολλάνε αυτά τα 3 μεταξύ τους ρε παιδιά; Πάνε καλά; Για να βγάλουν τελευταίο το όπελ; Μια ζωή εμπάθεια;;;
Ας ελπίσουμε η δοκιμή να αφορά εκδόσεις παρεμφερούς οικονομικού κόστους, ώστε να είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Καλησπέρες,
Μερικές φωτο από Insignia OPC Line Pack 1 (1.400 ευρώ στον τιμοκατάλογο των έξτρα, τον έχω αν τον θέλει κάποιος). Πλαϊνά μαρσπιέ, μπρός-πίσω spoiler, αεροτομή & απόληξη εξάτμισης.
Η ζάντα στις φωτο είναι 20'' και πάει έξτρα 1.200 ευρώ (μόνο στις εκδόσεις Sport & Cosmo), ενώ οι 19αρες (άλλο σχέδιο) έχουν + 600.
Soc
Μηχανικά δεν θα υπάρχει κάποια διαφοροποίηση?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:lol:
έτσι είναι βλέπεις αρχική λες ωραία είμαστε...πας εκεί βάλε αυτό βάλε τ'αλλοΜε τα έξτρα για παράδειγμα εάν το παρακάνεις μπορείς να πάρεις το 1600 πιο ακριβά απ'ότι το 2λιτρο!
-
Η γκρίνια για την γκρίνια ...???
Δηλαδή τι λείπει απο το Cosmo ή το Sport ???
....μην μου πείτε ....... το βρήκα ..... η 20άρες και τα σπόιλερ . -
Κατι μου λεει οτι το Insignia στο συγκριτικο με Α4 και 530i
δεν ερχεται τελευταιο.
Οποιος γνωριζει Γερμανικα ας μας διαφωτισει...http://www.autobild.de/artikel/vergleic ... 15001.html' target='_blank
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Κατι μου λεει οτι το Insignia στο συγκριτικο με Α4 και 530i
δεν ερχεται τελευταιο.
Οποιος γνωριζει Γερμανικα ας μας διαφωτισει...http://www.autobild.de/artikel/vergleic ... 15001.html' target='_blank' target='_blank
οσο υπάρχει ο γουγλης δε φοβόμαστε τπτ..
http://translate.google.gr/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.autobild.de/artikel/vergleich-opel-insignia_audi-a4_bmw-5er_815001.html&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.autobild.de/artikel/vergleich-opel-insignia_audi-a4_bmw-5er_815001.html%26hl%3Den%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26hs%3DPFe -
petransfhp, το OPC Line Pack 1 είναι μια (έξτρα) επιλογή αισθητικού πακέτου που δίνει η Opel στα μοντέλα της (διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο) για πιο σπορ εμφάνιση. Δεν έχει σχέση με την εμφάνιση του OPC που θα βγει μέσα στο 2009.
sprsk, όντως οι εκδόσεις Cosmo & Sport είναι πλούσιες, πιο πλούσιες από αντίστοιχα μοντέλα του ανταγωνισμού.
Προσωπικά, αν έπαιρνα τώρα θα έβαζα:
Navi Pack (CD 500 + AFL) 1.500 (έγχρωμη οθόνη & bi-xenon)
Δέρμα 2.000 (το έχω και τώρα)
Τετρακίνηση 2.000 (άλλο πάτημα το αυτοκίνητο)
Rark pilot + συναγερμό 900Το όλο 30.600 (sport 2.0) + 6.400 έξτρα = 37.000 – 2.000 έκπτωση (λέω τώρα) = 35.000
Soc
-
Πολυ (και πολλη ) πλακα εχει αυτη η αυτοματη μεταφραση
Το συμπερασμα τους παντως ειναι οτι ερχεται ως αντιπαλος των Μοντεο και Πασσατ και οχι των Αουντι - οποτε ληξις παιγνιδιου!
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
petransfhp, το OPC Line Pack 1 είναι μια (έξτρα) επιλογή αισθητικού πακέτου που δίνει η Opel στα μοντέλα της (διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο) για πιο σπορ εμφάνιση. Δεν έχει σχέση με την εμφάνιση του OPC που θα βγει μέσα στο 2009.sprsk, όντως οι εκδόσεις Cosmo & Sport είναι πλούσιες, πιο πλούσιες από αντίστοιχα μοντέλα του ανταγωνισμού.
Προσωπικά, αν έπαιρνα τώρα θα έβαζα:
Navi Pack (CD 500 + AFL) 1.500 (έγχρωμη οθόνη & bi-xenon)
Δέρμα 2.000 (το έχω και τώρα)
Τετρακίνηση 2.000 (άλλο πάτημα το αυτοκίνητο)
Rark pilot + συναγερμό 900Το όλο 30.600 (sport 2.0) + 6.400 έξτρα = 37.000 – 2.000 έκπτωση (λέω τώρα) = 35.000
Soc
βγαινει το 2.0ltμε 4χ4;
αν ναι τοτε μιλαμε για πολυ σημαντικη προταση...
edit.ναι βγαινει....
θα παρει κεφαλια πολλα στα 30χιλιαρικα...το ειδα το Σαββατο και ηταν αλλου σε σχεση με Μοντεο Passat Avensis(και εννοω το νεο που το ειδα και αυτο απο κοντα...πηγα στην εκθεση τελικα...)
εσωτερικο πανεμορφο...γραμμες καταπληκτικες....αλλα πολυ μεγαλο και αν καποιος το παρει μονο 4χ4 αξιζει...
ειναι πολυ καλη προσπαθεια...και το λεω ενω γενικα δεν παω με τιποτα τα OPEL
η μεσαια ταξη ειναι εδω... -
pik όχι απλά τετρακίνητο (βασίζεται σε συμπλέκτη τύπου Haldex), αλλά στην έκδοση εξοπλισμού Sport συνδυάζεται και με eLSD, που είναι το ηλεκτρονικό αντίστοιχο ενός πίσω μπλοκέ διαφορικού.
Κατανομές μπρος-πίσω, αλλά & δεξια-αριστερά.Soc
(Off topic, by the way είμαστε στην ίδια πλευρά της Ελλάδας, Αργοστόλι Κεφαλονιάς εδώ...)
-
φιλε μου (και εν χριστω επτανησιε... )
δεν ειμαι φιλος της ΟΠΕΛ αρα μαλλον για αυτο αξιζει η αποψη μου...
πραγματικα εντυπωσιασμενος....πραγματικα....αξιζει να πετυχει...
Opel Insignia