-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι η συζήτηση πρέπει να μεταφερθεί εδώ:http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=14951Όταν βλέπω τα σε κάτι τέτοια πόστ θέλω να απαντήσω με πραγματικά τρόπο αλλά ας συγκρατηθώ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η διαφορά Κώστα είναι ότι η Ferrari είναι hype luxury και όχι ταπεινή premium.Και οι hyper luxury πρέπει να έχουν δικαιώματα σ' αυτή τη ζωή επιτέλους!
Γιατί πρέπει μια Ferrari να χωράει μόνο δύο και τις οδοντόβουρτσες τους? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όταν βλέπω τα σε κάτι τέτοια πόστ θέλω να απαντήσω με πραγματικά τρόπο αλλά ας συγκρατηθώΒλέπεις ότι η συζήτηση είναι σε επίπεδο χάιπ λούξαρι, γιατί πετάγεσαι ωσάν τσουτσέκι και χαλάς το flow?
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι η συζήτηση πρέπει να μεταφερθεί εδώ:http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=14951
Όταν βλέπω τα σε κάτι τέτοια πόστ θέλω να απαντήσω με πραγματικά τρόπο αλλά ας συγκρατηθώ
Μίλα ελεύθερα...
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι η συζήτηση πρέπει να μεταφερθεί εδώ:http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=14951
Υπερβολικό θα έλεγα! 4θεσια είναι που πρέπει να έχει και τους ανάλογους χωρους και κρατάει πολλά από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας. Φαντάζομαι τι θα γραφόταν αν βλέπαμε αντι-Cayenne ή αντι-Panamera!
Παρόλο που με λυπεί το τέλος της Scaglietti, χαίρομαι που στην Ferrari τόλμησαν και έβγαλαν στην παραγωγή shooting break την στιγμή που όλοι οι premium ατα καιρούς αρκέστηκαν σε εκθεσιακά δείγματα που πιθανότερο θαφτηκαν μετά σε αποθήκες.Κοίτα...Μπορεί στη Ferrari νά ''τόλμησαν''και στο τέλος να δικαιωθούν στό εμπορικό κομμάτι.Αυτό ομως δέν θά μέ κάνει να μου αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο,που το θεωρώ οτι ειναι σχεδιαστηκά,το λιγότερο χάλια.
Σέ άλλους μπορεί νά αρέσει..... .... -
Οι επιδέξιοι κώλοι, θέλουν και hype luxury βρακιά.
-
Το αστείο είναι πως υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν (σχεδιαστικά πάντα) 'χάλια' την FF και αριστούργημα την F430
-
Ειδικά η 430 είναι Θεά (πολύ καλύτερη απο την πιο 'flat' σχεδιαστικά 360)!
-
Μιλώντας πάντα γιά τόν σχεδιασμό,εγώ θεωρώ την FF ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει η ferrari,και ακολουθεί αμέσως μετά η 599.
Αλλά βέβαια ακόμα και αυτές ΕΙΝΑΙ ferrari.... -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Μιλώντας πάντα γιά τόν σχεδιασμό,εγώ θεωρώ την FF ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει η ferrari,και ακολουθεί αμέσως μετά η 599.
Αλλά βέβαια ακόμα και αυτές ΕΙΝΑΙ ferrari....Το ξέρεις φαντάζομαι ότι μόλις υπεγράφη συμβόλαιο θανάτου από τον pik, με το όνομα σου στην θέση του παραλήπτη...
-
Όχι μόνο από τον pik
-
Μπείτε στή σειρά ,μήν σπρώχνεστε.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το αστείο είναι πως υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν (σχεδιαστικά πάντα) 'χάλια' την FF και αριστούργημα την F430
Και τις δύο κουκλάρες τις βλέπω.....
+1
Εφοσον υπαρχει ιστορικο προηγουμενων εκδοσεων εστω και απο ανεξαρτητους καροσεριστες για μενα υφιασταται να υπαρχει και στη γκαμα ως κανονικο μοντελο. Δηλ θα ηταν καλυτερα να βγει αλλη μια Scaglieti;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το αστείο είναι πως υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν (σχεδιαστικά πάντα) 'χάλια' την FF και αριστούργημα την F430Και οι 2 σκ@α ειναι
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Και οι 2 σκ@α ειναι
Και η Μονικα Μπελουτσι πατσαβουρα
-
-
απόρω με ορισμένους πως αντέχουν να τρώνε μακαρόνια...
-
Σε λιγάκι στης 19:00 Ferrari FF World Premiere.
Ferrari FF [2012]