-
Τι παπαρολογία είναι αυτη
-
Το βλέπω με πολλές διακοπές και δεν βγάζω νόημα.
Ο γκριζομάλης κύριος με την κόκκινη γραβάτα και το καφέ παπούτσι (δεν ξέρω ποιος είναι) που μιλάει τώρα ή είναι κοντός ή η FF είναι ψηλούτσικη.
ΥΓ. Ηθελα να ακούσω στα αγγλικά αλλά κολλάει. Το γύρισα στα ιταλικά και είναι εντάξει!
-
O Amedeo Felisa δεν ειναι και το πρωτο μποι.
Απο την αλλη δεν ξερω γιατι αλλα δεν τον χωνευω με τιποτα....
Πολυ parla parla parla....
tanto fumo niente arrosto....
απο την αλλη παντα νομιζα αυτο το ειδος αμαξιου δεν παει σε τοσο μακρυ καροτσα...
ειναι σαν μια Panamera μονο που η τελευταια ειναι 4θυρη.
Πιο ομορφη ελαχιστα η FFνατο και το Αμπου Νταμπι...
Ασχημη γενικα.
-
Το ενδιαφέρον στοιχείο που δεν ήξερα είναι πως η έξοδος ισχύος για τους εμπρός τροχούς είναι από το εμπρός μέρος του στροφάλου (και όχι πίσω παράλληλα με τον άξονα που πάει στο κιβώτιο). Δεν αλλάζει βέβαια κάτι επί της ουσίας, είναι λεπτομέρεια που έχει χωριταξικό όφελος και απλά περιπλέκει λίγο την κατασκευή του κινητήρα.
-
Χρώμα 'gray Abu-Dhabi'
-
Φερραρι με σινεμα πισω για να βλεπεις φιλμς;
ξεφυγαμε....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Φερραρι με σινεμα πισω για να βλεπεις φιλμς;ξεφυγαμε....
έλα ντε ΜΑ ότι θέλει ο πελάτης .....
-
Πάντως είναι φοβερό αυτοκίνητο, έχω κάποιες σχετικά μικρές ενστάσεις για τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και για το πόσο ομαλά θα λειτουργεί η τετρακίνηση* αλλά συνολικά είναι πιστεύω από τις καλύτερες Ferrari ever και μοντέλο χωρίς ανταγωνισμό.
*=Κάτι που δε νομίζω να μάθουμε ποτέ, οι δημοσιογράφοι είναι ψαρωμένοι και θα τα βρουν ούτως ή άλλως τέλεια και οδηγικές εντυπώσεις από ιδιοκτήτες κλπ είναι αναξιόπιστες αν δεν τους γνωρίζεις.
ΥΓ. Τι σας πειράζουν οι οθόνες? Τι *αφαιρούν *από την εμπειρία?
-
ζηλεψαν λίγο απο Panamera, βαλαν τη δικη τους πινελια, ονοματισαν πιθανους πελατες και ετοιμο το concept.
Μου αρεσει παντως! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πάντως είναι φοβερό αυτοκίνητο, έχω κάποιες σχετικά μικρές ενστάσεις για τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και για το πόσο ομαλά θα λειτουργεί η τετρακίνηση* αλλά συνολικά είναι πιστεύω από τις καλύτερες Ferrari ever και μοντέλο χωρίς ανταγωνισμό.*=Κάτι που δε νομίζω να μάθουμε ποτέ, οι δημοσιογράφοι είναι ψαρωμένοι και θα τα βρουν ούτως ή άλλως τέλεια και οδηγικές εντυπώσεις από ιδιοκτήτες κλπ είναι αναξιόπιστες αν δεν τους γνωρίζεις.
ΥΓ. Τι σας πειράζουν οι οθόνες? Τι *αφαιρούν *από την εμπειρία?
με πειραζουν γιατι τις εχω συνδεσει με το Phaethon(αναθεμα με αν γραφεται και ετσι.)
το αμαξι εχει καποιες λεπτομερειες ασχετες..
ειδικα οι εισαγωγες αερα στον μπροστα προφυλακτηρα και τα φωτα προς τα πανω,αλλα και το πως κοβεται η calandra στις ακρες ειναι χαλια.Απο το πλαι και πισω ειναι ομορφη.
Εχει και συμβατοτητα με το iPad 4... (ελα λαθακι εκανε....)Απο εκει και περα...
ποιος ο λογος να μην παρω την Porsche Cayenne +458 και να παρω αυτο το πραγμα....;Μονο ενας
απλα εχω τρελα χρηματα....
για πεταμα.... -
Τα τεχνικά τα αφήνω για τους ιθύνοντες, Αυτό που είδα όμως αισθητικά με ενθουσίασε. Υπέροχη!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ποιος ο λογος να μην παρω την Porsche Cayenne +458 και να παρω αυτο το πραγμα....;
Αυτό είναι το πιο άκυρο επιχείρημα και επανεμφανίζεται συνέχεια. Αν πας πχ ένα ταξίδι στις Άλπεις ποιο από τα δύο θα πάρεις?
Αλλιώς πάρε ένα GSXR-1000 και ένα Ford Transit και με 20.000 ευρώ τα νικάς όλα ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ποιος ο λογος να μην παρω την Porsche Cayenne +458 και να παρω αυτο το πραγμα....;
Αλλιώς πάρε ένα GSXR-1000 και ένα Ford Transit και με 20.000 ευρώ τα νικάς όλα ...
α καταλαβα....
αν νομιζεις οτι θελω να παω σε αυτο το επιπεδο την συζητηση γελιεσαι.
απλα αναρωτιεμαι μιλαει για χωρους ειδα παιδικα καθισματακια και 450λιτρα χωρου αποσκευων (με απιστευτα ακανονιστο σχημα να παρουμε και τις schedoni μας.)
Καπου τους ξεφυγε.
Αφου δεν το εχεις αγαπητη μου Φερραρι να φτιαχνεις τετεια οχηματα...τι το θελεις;
κατσε στα αβγα σου κανε τα οπλα που κανεις (458 κ 599) και ασε τα αλλα...Οχι ομως...να πουλησουμε σε Αραβες (ακου γκρι αμπου νταμπι....τι το γκρι υπαρχει εκει ) και σε.......
τεσπα κανα φραγκο να βγαινει γιατι ποτε δεν ξερεις.
Ο Μαρκιονε ζηταει.... -
Πολύ ολοκληρωμένο πακέτο, τα κάνει όλα και (δεν) συμφέρει!
Έξυπνο το τμήμα μάρκετινγκ, νομίζω πως άκουσαν τις τάσεις τις εποχής και χωρίς να τολμήσουν 4/5θυρο ή SUV που θα έφερναν και γκρίνια από κάποιους, σκέφτηκαν ένα αυτοκίνητο για πραγματικά γενική χρήση, χωρίς να χάνει τις παραδοσιακές αρετές της μάρκας.
Σχεδιαστικά έγιναν κάποιοι συμβιβασμοί υπέρ της πρακτικότητας, αλλά no prob.
Το προφίλ με το μακρύ καπώ είναι εξαιρετικό.
Κάποιες λεπτομέρειες μόνο με χάλασαν, όπως τα μπροστά φώτα και οι αεραγωγοί δίπλα από τα πίσω φώτα.Εν ολίγοις, αν έψαχνα για αυτοκίνητο στην κατηγορία , θα πήγαινα πρώτα από αυτό το μαγαζί.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απλά υπέροχη....μακράν ότι καλύτερο θα κυκλοφορήσει .Ποια χρηση θα της εκανες;
Προσπαθω να καταλαβω πως μπορει να την χρησιμοποιουσα και ποιος ο λογος να μην χρησιμοποιω την 430/458 μια και κατα 90% αυτα τα αμαξια τα πας μονος η με παρεα ενος ατομου.Μην μου πεις καθημερινη γιατι απλα δεν το πιστευω.
Αρα...;
Ο,τι καλυτερο σε σχεση με τι;@ast ποια κατηγορια ειναι αυτη;
5μετρα κουπε με χωρους 4κινητα;
-
@pik. ποιός ο λόγος να πάρεις μία 458 και όχι Ariel Arom / Audi A8 ?
-
Ειστε ολοι ΛΟΛ !
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απλά υπέροχη....μακράν ότι καλύτερο θα κυκλοφορήσει .
Ποια χρηση θα της εκανες;
Προσπαθω να καταλαβω πως μπορει να την χρησιμοποιουσα και ποιος ο λογος να μην χρησιμοποιω την 430/458 μια και κατα 90% αυτα τα αμαξια τα πας μονος η με παρεα ενος ατομου.Μην μου πεις καθημερινη γιατι απλα δεν το πιστευω.
Αρα...;
Ο,τι καλυτερο σε σχεση με τι;@ast ποια κατηγορια ειναι αυτη;
5μετρα κουπε με χωρους 4κινητα;
Αντί για Panamera,Bentley GT, Aston Martin Rapide......
Να υπολογίσεις όμως ότι αυτός που θα πάρει FF έχει σίγουρα και μιά 458 ή 599 μιά Cayenne,μιά ανοιχτή Mercedes,απλά θα πάρει ΚΑΙ αυτήν και όχι και μιά Panamera.μα αυτο ειναι σιγουρο οτι εχει ΚΑΙ αυτα....το εγραψα εξαλλου
Τοτε ναι αν εχεις τοσα πολλα οχηματα κολλαει.Να κανουμε και λιγο πιο πλουσια την οικογενεια....
@ΙΚΕ γιατι θελεις να νιωσεις αυτο το κατι.
και μην συνεχιζεις σε αυτο το μοτιβο αλλα σε αλλο επιπεδο την συγκριση...Δεν ειναι πουθενα και ο RealZeus ....μου λειπει μονο να πει οτι του αρεσει
-
Και την FF τότενες την αγοράζεις για να νοιώσεις αυτό το κάτι. Neeeeeeeeeeext
-
Pik με φώναξες;
Θα προτιμούσα η Ferrari να έβγαζε τη νέα Enzo με ατμοσφαιρικό V12 1000 ίππων στις 10.000 στροφές (από την FXX Evoluzione) και βάρος 1000 κιλά και να αφήσει τις τετρακίνητες χαζομάρες για τη Bentley.
@ΙΚΕ: Το Atom δεν είναι αυτοκίνητο! Το ότι βγάζει άδεια δρόμου δε λέει τίποτα... ένα φορμουλάκι είναι και κάνει μόνο για track days. ΆΣε που δεν έχει και τελική για autobahn.
Ferrari FF [2012]