-
Σήμερα έκανα 2 σημαντικές ανακαλύψεις [emoji5].Πρώτον ότι ρυθμίζεται η κλίση στα προσκέφαλα οδηγού-συνοδηγού. Απλά θέλει ένα κολπάκι. Και δεύτερον ότι ρυθμίζεται η ένταση του κρυφού φωτισμού. Το ρύθμισα τέρμα φωτεινό και είναι πολύ καλύτερα!
Κατά τα λοιπά η κατανάλωση αποκλειστικά εντός πόλης δεν έχει ξεπεράσει τα 6.5 και το πάτημα του αυτοκινήτου εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει. Θεωρώ ότι το st line συνδυάζει ιδανικά άνεση (δεν κοπανάει ποτέ) και πολύ καλό έλεγχο αμαξώματος/κλίσεις/πλεύσεις. Εξαιρετική η δουλειά των μηχανικών. Θα ήθελα λιγότερο θόρυβο από τα λάστιχα όταν η άσφαλτος είναι 'άγρια' (δεν βοηθάνε οι 18αρες εδώ). Επίσης σχετικά μεγάλος κύκλος στροφής που δυσκολεύει τους επιτόπιους ελιγμούς/αναστροφές.
Overall το αυτοκίνητο έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου.Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σοβαρά ρυθμίζονται; Γιατί ο Ace ήταν ένα βήμα πριν παραγγείλει τα προσκέφαλα από το preface lift γι'αυτό ακριβώς τον λόγο. Για πες πως το κάνεις!
-
Είχα διαβάσει αυτό που είχε γράψει ο Ace και μέχρι χτες δεν είχα ασχοληθεί. Δες εδώ https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... KxNoRYxbuA, το εξηγεί μετά το 0:27. Λογικά θα το γράφει και στο manual το οποίο δεν έχω προλάβει να διαβάσω.
-
για το φωτισμο αν θυμαμαι καλα εκει που επιλεγεις χρωμα κανεις πανω-κατω τη μπαρα του χρωματος για την ενταση
-
Ποια ειναι η μπάρα του χρώματος;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εκει που διαλεγεις χρωματα...
-
Μπαίνετε στο μενού του κρυφού φωτισμού όπου βλέπετε στη σειρά τα διαθέσιμα χρώματα. Πατώντας το τετράγωνο με το χρώμα που θέλουμε (πχ κόκκινο) μπορούμε να το πάμε πάνω για αύξηση φωτεινότητας και κάτω για μείωση.
Δείτε εδώ μετά το 0:55 https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... yX3djgtABl -
Α Οκ. Νομίζω ότι το είχα στο φουλ ούτως ή άλλως.
-
Καλημερες..ερωτηση για περιοχες οπου υπαρχουν χιονια τι προτεινετε για τα λαστιχα αφου αλυσιδες μου ειπαν απο την Ford οτι δεν μπαινουν..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλημερες..ερωτηση για περιοχες οπου υπαρχουν χιονια τι προτεινετε για τα λαστιχα αφου αλυσιδες μου ειπαν απο την Ford οτι δεν μπαινουν..Ένα οποιοδήποτε καλό χειμερινό ελαστικό. Υπάρχουν πάρα πολλά πλέον.
-
Ευχαριστω πολυ το ιδιο ισχυει και αν θα πας για μια δυο μερες?
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Ευχαριστω πολυ το ιδιο ισχυει και αν θα πας για μια δυο μερες?Εάν πας για 1-2 ημέρες, προφανώς και δεν αξίζει να βάλεις χειμερινά ελαστικά! Η απάντησή μου αφορά εάν κινείσαι μόνιμα σε περιοχές που πιάνουν χιόνι ή γενικά περιοχές με θερμοκρασία κάτω από 7o C.
Για μερικές ημέρες κίνησης σε χιόνι, εφόσον αλυσίδες δεν μπαίνουν η λύση είναι είτε χιονοκουβέρτες ή κάποιο άλλο σύστημα (συνήθως όμως είναι ακριβά) βελτίωσης της πρόσφυσης.
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλημερες..ερωτηση για περιοχες οπου υπαρχουν χιονια τι προτεινετε για τα λαστιχα αφου αλυσιδες μου ειπαν απο την Ford οτι δεν μπαινουν..Καλησπέρα.
Γιατί δεν μπαίνουν αλυσίδες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Λογω ηλεκτρονικων συνηθως αν και εγω εχω δει μερικοι να βαζουν χωρις προβλημα
-
Νίκο τι εννοείς λόγω ηλεκτρονικών?
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλημερες..ερωτηση για περιοχες οπου υπαρχουν χιονια τι προτεινετε για τα λαστιχα αφου αλυσιδες μου ειπαν απο την Ford οτι δεν μπαινουν..Εξαιρετικές αν και ακριβές για το st line.
-
Με αλυσίδες πας πιο μακριά από τα περισσότερα 4χ4 με καλοκαιρινά λάστιχα.
-
Οφ τοπικ αλλα αυτες τις weissenfel ξερετε κανα καταστημα που να τις πουλαει;και επισης οντως δε γρατσουναν καθολου τη ζαντα;;
με μια γρηγορη αναζητηση δε τις βρηκα για 18αρια...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Οφ τοπικ αλλα αυτες τις weissenfel ξερετε κανα καταστημα που να τις πουλαει;και επισης οντως δε γρατσουναν καθολου τη ζαντα;;
με μια γρηγορη αναζητηση δε τις βρηκα για 18αρια...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pancar...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Pancar... [emoji106]
Ευχαριστω!
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga