-
Peugeot 306,golf 5,κάπου και που audi a4 και μια corolla
-
Καλησπερα εχει κανεις kuga σε magnetic χρωμα;και εαν ναι μπορουμε να χουμε μια φωτογραφια;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Καλησπερα εχει κανεις kuga σε magnetic χρωμα;και εαν ναι μπορουμε να χουμε μια φωτογραφια;Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=46738&p=3174894#p3174894
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=46738&p=3175846#p3175846 -
Το magnetic πιστεύω ειναι απο τα χρώματα που του πανε πολυ του Kuga, μαζι με το λευκό και το Μπορντό που ειδα πρόσφατα σε test drive στην car center μου αρεσε πολυ.
-
Ο χρήστης nikos1 έγραψε:
Παραδεχονται οτι υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα,αλλα δεν ξερουν πως να το αντιμετωπισουν.
Εχουν μονωσει την πορτα,τα τζαμια,αεραγωγους,με ταινια αλλα δυστυχως τιποτα.Παίζει να λείπει κάποια τάπα στο πάτωμα; Πέρασε το μια με πλυστικό από κάτω αν δεν μπορείς να δεις κάτι. Πάντως σε φορντ συμπτωματικά δικός μου άνθρωπος λίγο μετά την αγορά του φόκους πέρασε από νερά και το αμάξι μέσα είχε γίνει πισίνα εξαιτίας μιας τάπας που έλλειπε.
-
μου κανει και εμενα εναν θορυβο μετα τα 100...μεχρι να παει εκει δεν ακουγεται τιποτα μετα ξεκιναει...εχω εντοπισει πως ειναι απο την μερια του συνοδηγου ...εβαλα αλλον να οδηγησει και εκατσα διπλα αλλα με τιποτα δεν μπορω να καταλαβω απο ερχεται...σε μια φαση εχοντας ανοιχτο το ντουλαπακι ειχα την εντιπωση οτι ισως να ειναι το κλαπετο που ανοιγοκλεινει αερα για να εισερχεται στο εσωτερικο...το πατησα μια 2 φορες ειχα την εντυπωση οτι σταματησε καποιο καιρο αλλα σημερα παλι ξανακουστηκε...τωρα μαλλον θα περιμενω στο πρωτο σερβισ αν βγαλουν ακρη αλλα πολυ φοβαμαι πως οχι
-
Η καλύτερη κατανάλωση που ειδα με το Kuga Ecoboost σε αστική διαδρομή!!
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Η καλύτερη κατανάλωση που ειδα με το Kuga Ecoboost σε αστική διαδρομή!!Πως το κατάφερες αυτό βρε θηρίο!?!?
Έτσι για να μην λέμε συνέχεια ότι καίει...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πως το κατάφερες αυτό βρε θηρίο!?!?Έτσι για να μην λέμε συνέχεια ότι καίει...
Όντως εκπληκτικό!!! 6.9 δεν έχω δει ούτε στην Ε.Ο. ....αλλά είπαμε, εγώ δεν είμαι τυπικός οδηγός
-
Κατεβαίνοντας απο Χαλάνδρι στο παλαιό φαληρο (μεσω κέντρου) βραδάκι γύρω στις 9.
Ενταξει το νορμαλ ειναι να βλέπω κατανάλωση 10 λίτρα με κινηση στην αθηνα, αλλα ομολογώ το νούμερο αυτο με εξέπληξε.
-
Εφαρμογή του traffic από το FordPass στο SYNC3, πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι δουλεύει
Βέβαια μου έκανε ένα ξαφνικό restart από μόνο του το FordPass, αλλά το ξαναξεκίνησε από μόνο του το SYNC. Δουλεύει πολύ καλά, και το refresh/update είναι ταχύτατο. Ογκομέτρηση δεν έκανα, πάντως θεωρητικά δεν είναι ούτε ένα MP3 ανά ώρα.
-
Μια και το ανέφερες, παρατήρησες ότι η υπηρεσία live traffic είναι συνδρομητική; Στο κάτω μέρος στην εφαρμογή αναφέρει ημερομηνία λήξης της συνδρομής, και είναι μάλλον 2 χρόνια από την 1η ενεργοποίηση. Αναρωτιέμαι μετά αν και τι χρέωση θα έχει.
-
Όχι, αλλά έτσι και αλλιώς αν και όταν μου ζητηθεί το παραμικρό ποσό για ανανέωση χαρτών ή traffic ή software update ή δεν ξέρω γω τι άλλο, το Sygic Car έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι δουλεύει, άρα κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Εφαρμογή του traffic από το FordPass στο SYNC3, πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι δουλεύειΒέβαια μου έκανε ένα ξαφνικό restart από μόνο του το FordPass, αλλά το ξαναξεκίνησε από μόνο του το SYNC. Δουλεύει πολύ καλά, και το refresh/update είναι ταχύτατο. Ογκομέτρηση δεν έκανα, πάντως θεωρητικά δεν είναι ούτε ένα MP3 ανά ώρα.
Καλησπέρα,
Εμείς οι σχετικά αδαείς θα μπορούσαμε να έχουμε τα φώτα σας για το πως ενεργοποιείται το traffic?Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης emitrou έγραψε:
Εφαρμογή του traffic από το FordPass στο SYNC3, πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι δουλεύει
Βέβαια μου έκανε ένα ξαφνικό restart από μόνο του το FordPass, αλλά το ξαναξεκίνησε από μόνο του το SYNC. Δουλεύει πολύ καλά, και το refresh/update είναι ταχύτατο. Ογκομέτρηση δεν έκανα, πάντως θεωρητικά δεν είναι ούτε ένα MP3 ανά ώρα.
Καλησπέρα,
Εμείς οι σχετικά αδαείς θα μπορούσαμε να έχουμε τα φώτα σας για το πως ενεργοποιείται το traffic?Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=46738&p=3231649#p3231649
-
Γεια σας είναι σε αναζήτησή οικογενειακού αυτοκινήτου .Σημερα είδα το kuga με τα 150ps και είδα την ποιο ολοκληρωμένη πρόταση από θέμα τιμής εξοπλισμού και χωρών και εγγυησης .Εχω μερικές ερωτήσεις πραγματική κατανάλωση μέσα στην Αθήνα ποσό έχει ;
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας είναι σε αναζήτησή οικογενειακού αυτοκινήτου .Σημερα είδα το kuga με τα 150ps και είδα την ποιο ολοκληρωμένη πρόταση από θέμα τιμής εξοπλισμού και χωρών και εγγυησης .Εχω μερικές ερωτήσεις πραγματική κατανάλωση μέσα στην Αθήνα ποσό έχει ;5 posts πιο πάνω από το δικό σου, στην ίδια σελίδα κιόλας
Πολύ χοντρικά, τα μέγιστα είναι 9 εκτός, 11 εντός, το 10 εντός είναι εφικτό, όπως και το 8 εκτός.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Γεια σας είναι σε αναζήτησή οικογενειακού αυτοκινήτου .Σημερα είδα το kuga με τα 150ps και είδα την ποιο ολοκληρωμένη πρόταση από θέμα τιμής εξοπλισμού και χωρών και εγγυησης .Εχω μερικές ερωτήσεις πραγματική κατανάλωση μέσα στην Αθήνα ποσό έχει ;
5 posts πιο πάνω από το δικό σου, στην ίδια σελίδα κιόλας
Πολύ χοντρικά, τα μέγιστα είναι 9 εκτός, 11 εντός, το 10 εντός είναι εφικτό, όπως και το 8 εκτός.
ευχαριστω και συγγνώμη 10 καίω τώρα μέσα στη πόλη
-
Είδα ότι υποστηρίζει Apple CarPlay υπάρχει τρόπος για AirPlay και αν ναι γίνεται εν κινήσει ;
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας είναι σε αναζήτησή οικογενειακού αυτοκινήτου .Σημερα είδα το kuga με τα 150ps και είδα την ποιο ολοκληρωμένη πρόταση από θέμα τιμής εξοπλισμού και χωρών και εγγυησης .Θα συμπληρώσω ότι είναι μαζί με το S Cross οι πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στα €22.000, αφού το S Cross σε αυτά τα χρήματα προσφέρει επιπλέον 4κίνηση ή αυτόματο κιβώτιο, και έχει και φώτα full led.
Για κατανάλωση έχουν γραφεί πολλά, σου απάντησε και ο Αντώνης. Εγώ μετά από 19.000 χλμ. μικτή οδήγηση (το 80% εντός πόλης) έχω Μ.Ο 10.5λτ/100χλμ. Εάν το οδηγούσα μόνο εγώ θα είχα κάτω από 10 (οριακά), αλλά το οδηγεί κυρίως η γυναίκα μου.
Πάντως, εάν ψάχνεις ένα οικονομικό αυτοκίνητο για κίνηση εντός πόλης (όπως έχεις γράψει κατά καιρούς), το Kuga δεν είναι τέτοιο!
Ford Kuga