-
Πες μάς για το Racechip πέντε λόγια...τι έκανε ακριβός στο αμάξι σού;τι λένε οι ειδικοί,μπορεί να προκαλέσει κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο;κατεβάζει τόσο σοβαρά την κατανάλωση;
-
Ο χρήστης negro 1980 έγραψε:
Πες μάς για το Racechip πέντε λόγια...τι έκανε ακριβός στο αμάξι σού;τι λένε οι ειδικοί,μπορεί να προκαλέσει κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο;κατεβάζει τόσο σοβαρά την κατανάλωση;Οτι ζημια μπορει να προκαλεσει ενα ριμαπ μπορει να το κανει και αυτο και δεν υπαρχει κανενας ειδικος να σου πει ειναι το καλυτερο η ειναι το χειροτερο , ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη και ναι ριχνει αρκετα την καταναλωση εκτος πολης κυριως. Το συγκεκριμενο κοστιζει 300 ευρω και ειναι plug n play.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Πες μάς για το Racechip πέντε λόγια...τι έκανε ακριβός στο αμάξι σού;τι λένε οι ειδικοί,μπορεί να προκαλέσει κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο;κατεβάζει τόσο σοβαρά την κατανάλωση;
Οτι ζημια μπορει να προκαλεσει ενα ριμαπ μπορει να το κανει και αυτο και δεν υπαρχει κανενας ειδικος να σου πει ειναι το καλυτερο η ειναι το χειροτερο , ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη και ναι ριχνει αρκετα την καταναλωση εκτος πολης κυριως. Το συγκεκριμενο κοστιζει 300 ευρω και ειναι plug n play.
Το θέμα είναι αν χρειαστεί να μπορεί να βγαίνει χωρίς ίχνη. Σε diesel υπάρχει;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγαινει χωρις ιχνη και εχει και για 2λιτρο πετρελαιο οχι 1.5
-
Καλησπέρα σε όλους.
Εχω το KUGA ST LINE 1.5 BENZ 150HP αγορά ακριβώς πριν ένα χρόνο.
Σήμερα το πήγα για ετήσιο σέρβις με 10.000 χλμ μόνο.
Προς ενημέρωση όλων:
1)Λόγω λίγων χλμ. κόστισε με την κάρτα καυσαερίων 109΄ΕΥΡΩ αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού + εργασία, δεν χρειαζόταν αλλαγή ούτε φίλτρο καμπίνας ούτε κινητήρα ήταν πεντακάθαρα, έβαλα τον μηχανικό να τα βγάλει και να ελεγχθούν. (Έκαναν reset και στα χλμ. για το επόμενο service), μου έδειξε πως να το κάνω και μόνος μου αν χρειαστεί.
2)Ζήτησα να κλειδώνουν αυτόματα οι πόρτες κατά την εκκίνηση, πράγμα που δεν γίνεται ακόμα τουλάχιστον βάσει του προγράμματος on line με το εργοστάσιο της FORD. Μελλοντικά ίσως γίνει απάντηση του τεχνικού.
3)Ζήτησα αλλαγή στις λάμπες κάτω από τους καθρέπτες (βλέπουν έδαφος) σε άσπρο 'η led φωτισμό. Απάντηση τεχνικού δεν γίνεται γιατί δεν συγχρονίζουν με τα flash (απογοήτευση!!!).
4)και τέλος ζήτησα αναβάθμιση στο sync 3 (έχω την έκδοση 2.2) μπήκε ο τεχνικός πολύ πρόθυμα και μπράβο του να δει αλλά τίποτα κι εδώ, ενώ γνώριζε ότι έχει βγει η 3.0 παρ όλα αυτά για το δικό μου kuga δεν έδινε τίποτα η το επίσημο site αναβάθμισης της ford (κρίμα, πάλι για Ελλάδα πάτο πιάσαμε) σε άλλη χώρα γίνεται.
Κατά τα άλλα έμεινα πολύ ευχαριστημένος με τη εξυπηρέτηση του προσωπικού, μόνο πρόβλημα η στενότητα χώρου του συνεργείου (ΑΦΟΙ ΛΙΑΠΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟ). -
- Καλώς, να το γνωρίζω και εγώ που θα πάω το δικό μου με ακόμα λιγότερα χιλιόμετρα στο μετρητή
- Γίνεται και μάλιστα εύκολα σε 10' με ένα καλωδιάκι και το FORScan, απλά δεν θέλουν (?), δεν ξέρουν (?), δεν μπορούν (?) με το επίσημο διαγνωστικό (αυτό δεν το πιστεύω)
- Γίνεται και σχετικά εύκολα, δεν έχω δει κανένα πρόβλημα κάποιου 'συγχρονισμού' με τα flashers, όλα δουλεύουν κανονικά
- Μπες στο αντίστοιχο site και τσέκαρε με το VIN σου, από εκεί θα δεις αν όντως δεν είναι διαθέσιμο για το δικό σου Kuga
-
Η έλλειψη αναβάθμισης δεν έχει να κάνει με τη χώρα, όλα τα Kuga με 2.2 και χρονολογία κατασκευής τέλος 16 αρχές 17 δεν βγάζουν διαθέσιμη την αναβάθμιση ούτε στο σύστημα της Ford ούτε στο αγγλικό site αναβάθμισης. Έχω δοκιμάσει με διάφορα vin από άλλες χώρες και κανένα δεν βγάζει την αναβάθμιση διαθέσιμη.
Μπορείς να το δεις και εσυ
https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/Το γεγονός όμως ότι προθυμοποιήθηκαν να το ελέγξουν και να το αναβαθμίσουν είναι σημαντικό. Στην Ford Σφακιανάκης πχ ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν κάνουν αναβάθμιση παρά μόνο αν υπάρχει πρόβλημα ΚΑΙ τους δοθεί εντολή από τα κεντρικά.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Η έλλειψη αναβάθμισης δεν έχει να κάνει με τη χώρα, όλα τα Kuga με 2.2 και χρονολογία κατασκευής τέλος 16 αρχές 17 δεν βγάζουν διαθέσιμη την αναβάθμιση ούτε στο σύστημα της Ford ούτε στο αγγλικό site αναβάθμισης. Έχω δοκιμάσει με διάφορα vin από άλλες χώρες και κανένα δεν βγάζει την αναβάθμιση διαθέσιμη.
Μπορείς να το δεις και εσυ
https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/Όντως, και εμένα που είναι κατασκευή Ιανουάριο 2017, δεν μου βγάζει την αναβάθμιση. Μου γράφει:
Your software is already up-to-date. No action is required. -
Έκανα πρόσφατα το πρώτο ετήσιο σέρβις με 11.000 χλμ. σε 1.5 ecoboost. Το manual γράφει ότι θέλει λάδια 5-30. Όταν είδα την απόδειξη του συνεργείου είχαν χρεώσει λάδια 5-20 και με διαβεβαίωσαν ότι η Ford προβλέπει αυτά τα λάδια για τους βενζινοκινητηρες, κάτι που όντως τσέκαρα και στο Ford.gr. Μου κάνει εντύπωση να έχει λάθος το manual. Εσείς τι λάδια βάζετε;
Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα κανω μια τελειως νουμπαδικη ερωτηση... Δεν θα πρεπε να βλεπω στο καντραν ποια ταχυτητα εχει μεσα το κιβωτιο ειτε ειμαι Drive ειτε ειμαι σε Serial???
-
Ο χρήστης Anty έγραψε:
Έκανα πρόσφατα το πρώτο ετήσιο σέρβις με 11.000 χλμ. σε 1.5 ecoboost. Το manual γράφει ότι θέλει λάδια 5-30. Όταν είδα την απόδειξη του συνεργείου είχαν χρεώσει λάδια 5-20 και με διαβεβαίωσαν ότι η Ford προβλέπει αυτά τα λάδια για τους βενζινοκινητηρες, κάτι που όντως τσέκαρα και στο Ford.gr. Μου κάνει εντύπωση να έχει λάθος το manual. Εσείς τι λάδια βάζετε;Εμένα 5w-20 γράφει το manual (θα το ξανακοιτάξω βέβαια, αλλά θυμάμαι ότι μου είχε κάνει εντύπωση). Βάζω αυτά που λέι η Ford, δηλαδή τα 5w-20 Castrol Magnatec.
Θα κανω μια τελειως νουμπαδικη ερωτηση... Δεν θα πρεπε να βλεπω στο καντραν ποια ταχυτητα εχει μεσα το κιβωτιο ειτε ειμαι Drive ειτε ειμαι σε Serial???
Στην αυτόματη λειτουργία (drive) όχι, σε κανένα αυτόματο δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη. Στην χειροκίνητη λειτουργία ναι θα έπρεπε να σου δείχνει την σχέση που έχεις....δεν στην δείχνει?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έκανα πρόσφατα το πρώτο ετήσιο σέρβις με 11.000 χλμ. σε 1.5 ecoboost. Το manual γράφει ότι θέλει λάδια 5-30. Όταν είδα την απόδειξη του συνεργείου είχαν χρεώσει λάδια 5-20 και με διαβεβαίωσαν ότι η Ford προβλέπει αυτά τα λάδια για τους βενζινοκινητηρες, κάτι που όντως τσέκαρα και στο Ford.gr. Μου κάνει εντύπωση να έχει λάθος το manual. Εσείς τι λάδια βάζετε;
Εμένα 5w-20 γράφει το manual (θα το ξανακοιτάξω βέβαια, αλλά θυμάμαι ότι μου είχε κάνει εντύπωση). Βάζω αυτά που λέι η Ford, δηλαδή τα 5w-20 Castrol Magnatec.
Στην αυτόματη λειτουργία (drive) όχι, σε κανένα αυτόματο δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη. Στην χειροκίνητη λειτουργία ναι θα έπρεπε να σου δείχνει την σχέση που έχεις....δεν στην δείχνει?
Δεν την δειχνει... Δειχνει μονο κατι γραμματα δεξια S, WE, SE,E κλπ... Θα παω απο βελμαρ να το δουν. Φανταζομαι οτι οταν ειμαι σε drive mode δεν μπορω να κατεβασω και με τα παντλς.
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Δεν την δειχνει... Δειχνει μονο κατι γραμματα δεξια S, WE, SE,E κλπ... Θα παω απο βελμαρ να το δουν. Φανταζομαι οτι οταν ειμαι σε drive mode δεν μπορω να κατεβασω και με τα παντλς.
Αυτά είναι η πυξίδα. South, SoutEast κτλ
Νομίζω μπορείς να τα κρύψεις από το μενού, ίσως να έχει και επιλογή να δείχνει την ταχύτητα του κιβωτίουΣτο προηγούμενο φαίνεται ότι το έδειχνε
-
Πω πω είχα σπάσει το κεφάλι μού για να καταλάβω τι είναι αυτά τα γράμματα δίπλα από τα χιλιόμετρα...Και στο manual δεν το έβρισκα...Εντάξει μού λυσατε αυτήν την απορία...Θα αρχίσω να ψάχνω για την επόμενη
-
Απλώς για ενημέρωση των απανταχού Fordάκηδων. Την Κυριακή 22-4-2018 στις 11:00π.μ. το CFH δίνει ραντεβού στο πάρκινγκ του Σείριου στο ρεύμα προς Αθήνα, όποιος θέλει έρχεται για να γνωριστούμε
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Απλώς για ενημέρωση των απανταχού Fordάκηδων. Την Κυριακή 22-4-2018 στις 11:00π.μ. το CFH δίνει ραντεβού στο πάρκινγκ του Σείριου στο ρεύμα προς Αθήνα, όποιος θέλει έρχεται για να γνωριστούμεΠαίζει να περάσει κανα κομβοι από Χ1 από δίπλα ! Κερνάμε [emoji12]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παίζει να περάσει κανα κομβοι από Χ1 από δίπλα ! Κερνάμε [emoji12]Φιλαράκι, ψήνεσαι για καμιά ψιλοκοντρίτσα μέχρι τα διόδια ?
Αν θέτε και μπορείτε, σταματάτε να πούμε ένα γεια βρε αδερφέ....
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Παίζει να περάσει κανα κομβοι από Χ1 από δίπλα ! Κερνάμε [emoji12]
Φιλαράκι, ψήνεσαι για καμιά ψιλοκοντρίτσα μέχρι τα διόδια ?
Αν θέτε και μπορείτε, σταματάτε να πούμε ένα γεια βρε αδερφέ....
Θα ενημερώσω απευθείας με μήνυμα Αντώνη [emoji41]
-
ρε τι εθνικες οδοι και τζαμπο και αμφιφυλλα...
ημεις απο την αλλη τη μερια, στον πατερα, εχει Εκκλησια ψηλα εκει...φανη χανς...
βεβαια για κοντριτσα, μισο να αλλαξω τα αλφα ταυ με ασφαλτινα και ερχομαι...Αρ.Ες.
γκάις ποτε μια ψιλοργανωμενη? για σουβια και μη? -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ρε τι εθνικες οδοι και τζαμπο και αμφιφυλλα...
ημεις απο την αλλη τη μερια, στον πατερα, εχει Εκκλησια ψηλα εκει...φανη χανς...Αυτά γράφεις και με βάζεις σε σκέψεις να αλλάξω την δικούνα με 4κούνα Βασιλειάδου (είπαμε εμένα μου αρέσει!)...
Ford Kuga