-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κινεζιά εσύ φίλε Φάνη;
Εννοείται...!! Γιατί και το iPhone κινέζικο δεν είναι?
Δεν έχω πρόβλημα με τους Κινέζους, ίσα ίσα το αντίθετο! Απλά λέω (προσωπική άποψη) ότι κινεζιές ως aftermarket σε αυτοκίνητα αξίας και τεχνολογίας (γιατί στο Panda κινεζιά νάβι θα έβαζα εάν έβαζα ποτέ) και ως καταναλωτική νοοτροπία είναι τσιπιά, τόσο απλά.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κινεζιά εσύ φίλε Φάνη;
Εννοείται...!! Γιατί και το iPhone κινέζικο δεν είναι?
Δεν έχω πρόβλημα με τους Κινέζους, ίσα ίσα το αντίθετο! Απλά λέω (προσωπική άποψη) ότι κινεζιές ως aftermarket σε αυτοκίνητα αξίας και τεχνολογίας (γιατί στο Panda κινεζιά νάβι θα έβαζα εάν έβαζα ποτέ) και ως καταναλωτική νοοτροπία είναι τσιπιά, τόσο απλά.Made in China, designed in California!
Anyway διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων γιατι και στο iphone X φαντάζομαι δεν θα έβαζες ποτέ θήκη no name σιλικόνης, αλλά όπως σου είπα και αλλού και η original οθονίτσα made in China είναι! -
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Εδώ ξεφεύγουμε από το θέμα μας, αλλά το android λαγκάρει μόνο σε βασικά μοντέλα, με μικρά SoCs ή/και λίγη ή/και αργή μνήμη. Άρα ξέρεις ότι πληρώνεις λίγα, και παίρνεις αναλογικά χαμηλά specs. Αλλά ειδικά με τους 'premium' κινέζους, στα 200-250€ μπορείς να βρεις πολύ δυνατό h/w με καλή ποιότητα κατασκευής και σχετικά καλά παραμετροποιημένο android. Που ακόμα και αυτά θα μπορούσα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν δεν έπρεπε να υποστηρίζουν το true-multitasking του android, αντί να κάνουν το ψευδο-multitasking (freeze background apps) του iOS.
Για τις custom επιλογές σε OS ή/και εφαρμογές του κάθε κατασκευαστή, υποθέτουμε ότι ο αγοραστής ξέρει τι πάει να αγοράσει, όχι το παίρνω στη τύχη επειδή νομίζω το α, αλλά μετά προκύπτει ότι είναι το β, και εγώ να βρίζω το κατασκευαστή για την δική μου μ@λ@κί@ επιλογήΑν και off topic πράγματι και παρότι παραβιάζω την απόφαση μου να γράφω εδώ, η άποψη μου βασίζεται στην πείρα πολλών ετών!
Και το τούμπανο One Plus και το Edge 7 που είχα και έχω από high end android στο εξάμηνο σέρνονταν, πράγμα που δεν έχω δει ποτε σε iOS, όπου πρακτικά χρησιμοποιώ το ίδιο backup από την εποχή του iphone 6 (και έβαλα σε 7, 6s Plus και τώρα Χ).
Κάθε εξάμηνο αναγκαστικά wipe και ξανά μανά επανεγκατάσταση των πάντων αν θες να έχεις την ίδια εμπειρία χρησης με το iOS. -
Σεβαστή η προσωπική σου εμπειρία, αλλά προφανώς κάτι έκανες λάθος, έχω αλλάξει δεκάδες κινητά, τελευταία φορά που είδα κάποιο πραγματικά να σέρνεται ήταν το πρώτο ZTE Blade...α και το HTC310 που είχα πάρει για τη γυναίκα μου πριν 4 χρόνια. Λόγω επαγγέλματος κάνω τα μύρια όσα στα κινητά μου, wipe έχω κάνει μόνο για να περάσω κάποια καινούρια stock ή custom ROM.
-
Μόλις με πήραν τηλ από Σφακιανάκη για τη λάμπα. Ηρθε το ανταλλακτικό αλλά λέει θα χρειαστούν χρόνο. Να το πάω 11:00 και να το πάρω 16:00.
Μάλλον αυτοί θα κατεβάσουν μηχανή για να αλλάξουν τη λάμπα.
Έξω από την πλάκα τώρα, πολύ καλή εξυπηρέτηση, δεν έχω παράπονο. -
Λογικά θα κάνουν την ίδια -προβλεπόμενη- διαδικασία: αφαίρεση προφυλακτήρα, αφαίρεση φωτιστικού, αλλαγή, επανατοποθέτηση. Μπορεί να προβλέπει και 2 ανθρωποώρες η Ford για κάτι τέτοιο....
-
Αφού τη λάμπα την έβγαλαν χωρίς να κατεβάσουν προφυλακτήρα. Ρώτησα επίτηδες αν κατέβασαν προφυλακτήρα και μου είπαν όχι. Οι άλλοι είχαν κατεβάσει προφυλακτήρα για να κάνουν τράμπα/δοκιμή ολόκληρο το φανάρι.
Το πιο πιθανό είναι ότι είναι overbooked η μέρα και το θέλουν να το έχουν standby για μόλις βρουν κενό. Θα κάνουν προφανώς και αυτοί ευθυγράμμιση στα φώτα, οπότε δεν ξέρουν μαλλον πόση ώρα θα πάρει.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Anyway διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων γιατι και στο iphone X φαντάζομαι δεν θα έβαζες ποτέ θήκη no name σιλικόνης, αλλά όπως σου είπα και αλλού και η original οθονίτσα made in China είναι!
Φυσικά και θα έβαζα no name θήκη όπως και έχω κάνει! Αλλά ΔΕΝ θα έβαζα no name οθόνη (ή όποιο άλλο ανταλλακτικό) σε ένα κινητό €1.000 για να γλυτώσω €50.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Αφού τη λάμπα την έβγαλαν χωρίς να κατεβάσουν προφυλακτήρα. Ρώτησα επίτηδες αν κατέβασαν προφυλακτήρα και μου είπαν όχι. Οι άλλοι είχαν κατεβάσει προφυλακτήρα για να κάνουν τράμπα/δοκιμή ολόκληρο το φανάρι.Το πιο πιθανό είναι ότι είναι overbooked η μέρα και το θέλουν να το έχουν standby για μόλις βρουν κενό. Θα κάνουν προφανώς και αυτοί ευθυγράμμιση στα φώτα, οπότε δεν ξέρουν μαλλον πόση ώρα θα πάρει.
Ίσως. Πάντως εγώ όπως έχω δει εκεί μέσα στο χώρο του κινητήρα, ναι μεν πιο άνετο από Fiesta ή Focus, αλλά δεν ξέρω αν είναι και τόσο απλό και εύκολο να αλλάξεις τις HID από τα καπάκια, μπορεί και να γίνεται....
-
Στο fiesta οντως προβλέπεται να βγει το φανάρι για να γίνει αλλαγή της λάμπας, αλλά έχουν προνοήσει και όλες οι βίδες είναι από πάνω.
Fun fact. To ρολόι στο 0:38 είναι επίσημο προϊόν ford, το είδα και στην μπουτίκ του Σφακιανάκη.
Έκλεισα ραντεβού για την άλλη Παρασκευή. Προφυλακτήρας δεν κατεβαίνει μου είπε. -
παρατηρα οτι η εκδοση στο δικο μου syng ειναι η 2.2 ειναι κατασκευης ιουλιος του 2017 πατησα να κανει αναβαθμιση ηταν μιση ωρα στην αναζητηση και τιποτα...
κατι αλλο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι πως δεν βρισκει apps και συγκεκριμενα το sportify ενω παλια το εβρισκε μια χαρα ...
τωρα αν θελω να ακουσω μουσικι απο sportify μονο απο αν συνδεσω μεσω bluetooth το κινητο και το βρει απο εκει...
κατα τα αλλα το αμαξι στα 11000 ειναι αξογο σαν την πρωτη μερα που το παρελαβα -
Δοκίμασα σήμερα τις εφαρμογές μιας και ταξιδευα, όντως το spotify δε το έβρισκε. Τις υπόλοιπες τις έβρισκε κανονικά. Ίσως στο τελευταιο update του spotify να χάλασε κάτι. Εγώ δουλεύω iHeartRadio περισσότερο. Όσο για την αναβάθμιση του sync, αυτό που έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα είναι ότι έχει 'ξεκλειδώσει' στο επίσημο site μόνο για αυτούς που είναι στην 2.3. Βέβαια το ίδιο update κανει αναβάθμιση και απο 2.2. Μέσω wifi δεν έχω διαβάσει να το έχει κάνει κανείς. Ίσως λόγω μεγέθους να μην το έχουν κανει διαθέσιμο με αυτον τον τρόπο. Δοκίμαζε που και που στο αγγλικό site με τον αριθμό πλαισίου σου, κάποια στιγμή θα το βγάλουν και για εμας που είμαστε στην 2.2.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δοκίμασα σήμερα τις εφαρμογές μιας και ταξιδευα, όντως το spotify δε το έβρισκε. Τις υπόλοιπες τις έβρισκε κανονικά. Ίσως στο τελευταιο update του spotify να χάλασε κάτι. Εγώ δουλεύω iHeartRadio περισσότερο. Όσο για την αναβάθμιση του sync, αυτό που έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα είναι ότι έχει 'ξεκλειδώσει' στο επίσημο site μόνο για αυτούς που είναι στην 2.3. Βέβαια το ίδιο update κανει αναβάθμιση και απο 2.2. Μέσω wifi δεν έχω διαβάσει να το έχει κάνει κανείς. Ίσως λόγω μεγέθους να μην το έχουν κανει διαθέσιμο με αυτον τον τρόπο. Δοκίμαζε που και που στο αγγλικό site με τον αριθμό πλαισίου σου, κάποια στιγμή θα το βγάλουν και για εμας που είμαστε στην 2.2.σε ευχαριστω για την κατατοπιστικη σου απαντηση για την αναβαθμιση το εψαξα ειναι ακριβως ετσι οπως το λες! θα κοιταξω στο αγγλικο site ,οσο για το spotify απλα ειχα ανισηχησει μηπως εφταιγε το syn αλλα σημερα δοκιμασα να κατεβασω το ford pass και το βρισκει μια χαρα θα δοκιμασω το iHeartRadio που αναφερεις
-
Έχει τίποτα καινούργιο το V.3.0 σε αντίθεση με τα προηγούμενα;
-
Λιγα πράγματα. Λίγο πιο καθαρή/μεγάλη γραμματοσειρά στα μενού, βελτίωση στην αλλαγή φωτισμού μέρα νύχτα, βελτίωση στον κωδικα android auto, κάτι με τις φωτογραφιες στα τραγούδια mp3, εμφάνιση emoticons στα sms. Το πιο σημαντικό ίσως είναι η επερχόμενη υποστήριξη waze (Απρίλιο). Αν είσαι στο 2.2 νομίζω οτι στο 2.3 έφτιαξαν ένα πρόβλημα με το car play για το τελευταίο ios
-
χτες παρέλαβα το st line.παρατηρησα κάνοντας 100 χλμ με βροχή πως μαζεύει χώμα και χαλικακια στα σκαλοπατια στις ΠΙΣΩ πόρτες. το έχει δει κάποιος άλλος Αυτό?
-
Ναι, το έχω δει και εγώ
-
υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?
-
Ρε παιδιά για να δεις τις εφαρμογές μέσω sync με Bluetooth δε συνδέεσαι; Είχα καιρό να το κάνω και τώρα προσπάθησα αλλά τίποτα. Έχω Spotify και waze και δε δείχνει τίποτα. Με το Android auto δεν υπάρχει πρόβλημα
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το waze μόνο με android auto. Σαν applink τον άλλο μήνα μονο με iphone και sync 3.0. Το spotify μάλλον έχει θέμα η τελευταία έκδοση
Ford Kuga