-
Λοιπόν, μερικά νέα για το Sync 3 (ξέρω, σας έχω πρήξει)
- Άνοιξε σελίδα στο Αγγλικό site για να κατεβάσεις μόνος σου τις αναβαθμίσεις !!!
https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/
προς το παρόν βέβαια είναι ότι τουλάχιστον σε μένα λέει 'Κάτι πήγε στραβά'. Δεν ξέρω αν φταίει το vin που είναι Ελληνικό, οι Γερμανοί όμως κατεβάζουν κανονικά το 3.0 σύμφωνα με ένα γερμανικό φόρουμ. Στην χειρότερη βάζουμε generic vin και το κατεβάζουμε.
Επίσης στο Etis ξαφνικά εξαφανίστηκε η σημείωση ότι είχα update για το APIM. Έχουν μείνει μόνο 3 άλλες ενημερώσεις. Και στο ιστορικό λέει ότι τελευταίος έλεγχος ολοκληρώθηκε 17/3, δλδ το Σάββατο που το έβγαλα για βόλτα!!!
Ξεμπούκωσαν δλδ οι servers?Στο Αγγλικό κανάλι της Ford έχουν ανεβάσει καινούργια video για το sync που δείχνει ότι δουλεύει πια το fordpass. Σιγά την εφαρμογή θα πει κάποιος, αλλά αυτό που δεν ήξερα είναι ότι μέσω του Fordpass κατεβάζεις traffic updates τα οποία χρησιμοποιεί μετά το ενσωματωμένο Navigation
Λέτε να έρθει και Ελλάδα;
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
To ΣΚ που μας πέρασε (βασικά Παρασκευή-Σάββατο) πήγα μια μίνι εκδρομή στην Αγόριανη, Παύλιανη και επιστροφή Αθήνα. Συνολικά έκανα 510χλμ και είχα μέση κατανάλωση 8.9λτ/100χλμ. Πολύ καλά με τόσες ορεινές διαδρομές και κίνηση στην Ε.Ο. με ταχύτητες 130-160χ.α.ω (το Kuga καίει αρκετά στην Εθνική μετά τα 130 χ.α.ω περίπου, μέχρι τα 120 είναι πολύ οικονομικό).
@Binary: Όχι εμένα δεν κάνει κανένα τέτοιο θόρυβο.
Φάνη επειδή έχεις μεγάλη εμπειρία από BMW οι καταναλώσεις που αναφέρεις μοιάζουν πολύ με το Χ3 που έχω (που είναι και 1,7 τόνους). Άρα μάλλον απογοητευτικά τα νούμερα του kuga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και το Kuga κάπου τοσο ζυγίζει 1,5-1,6 τόνους
-
Έχει και στο Mall ένα Vignale. Δεν μου αρέσει καθόλου η μάσκα του...προτιμώ την κλασσική με τις γραμμές, αυτές οι κυψέλες δεν μου αρέσουν καθόλου.
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
...ενώ μέσα -προς το τέλος- στο 2019 θα βγει το νέο Focus, το οποίο θα έχει και μια έκδοση Active (αντίστοιχο με τα διάφορα Cross του VAG, τα CrossCountry της Volvo κλπ). Από ότι φαίνεται το νέο Kuga θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου Focus, και θα έχουν την ίδια σχεδιαστική γραμμή.Εννοείς το Active Αντώνη, γιατί το νέο Focus βγαίνει τώρα, μέχρι το καλοκαίρι θα είναι στις εκθέσεις.
Φάνη επειδή έχεις μεγάλη εμπειρία από BMW οι καταναλώσεις που αναφέρεις μοιάζουν πολύ με το Χ3 που έχω (που είναι και 1,7 τόνους). Άρα μάλλον απογοητευτικά τα νούμερα του kuga
Καθόλου απογοητευτικά Σπύρο, γιατί:
- Και το Kuga 1.7 τόνους είναι!
- Συγκρίνεις αυτοκίνητα ίδιας ιπποδύναμης
- Μετράει πολύ ο τρόπος οδήγησης (δεν ξέρω εάν οδηγείς οικονομικά η όχι...π.χ. με την 116i σε ίδια διαδρομή ήμουν σκάρτο λίτρο κάτω, δεν είχα μεγάλη διαφορά δηλαδή).
- Οι BMW είναι πολύ οικονομικές, στην κατηγορία τους πάντα.
-
Καλησπέρα σε όλους,
μια ερώτηση αν γμωρίζετε, στην Business έκδοση υπάρχει το Active City Stop;
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Λοιπόν, μερικά νέα για το Sync 3 (ξέρω, σας έχω πρήξει)- Άνοιξε σελίδα στο Αγγλικό site για να κατεβάσεις μόνος σου τις αναβαθμίσεις !!!
https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/
προς το παρόν βέβαια είναι ότι τουλάχιστον σε μένα λέει 'Κάτι πήγε στραβά'.
Μόλις μπήκα και τσέκαρα, και εμένα μου έβγαζε Error μέχρι και σήμερα περίπου στις 3μμ, τώρα που μιλάμε κατεβάζει 2.8GB, πιθανότατα είναι το 3.0
-
Εμένα αν και είμαι στο 2.2 μου βγάζει οτι είμαι ενήμερος. Ααα, και ο έλεγχος ενημερώσεων απο το αυτοκινητο μεσω wifi ολοκληρώνει τώρα κανονικά.
-
SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.13 - Only for Nav/EU assemblies.
Το κατέβασα αλλά έχω όλα τα στικάκια στην δουλειά...
-
Λοιπόν, όλα τα .lst αρχεία έχουν λάθος LF χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να μην βλέπει σωστά τις γραμμές, και άρα να μην μπορεί να κάνει το update (ούτε το Kuga, ούτε το Fiesta).
Πρέπει να ανοίξετε τα .lst με έναν editor (το Notepad είναι μια χαρά), να 'φάτε' τα line breaks μεταξύ των γραμμών και να τις φτιάξετε σωστά πατώντας μια φορά στο τέλος κάθε γραμμής. Το αρχείο πρέπει να φαίνεται έτσι; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.13 - Only for Nav/EU assemblies.
[SYNCGen3.0_3.0.18025]
Item1 = HB5T-14G386-THA
Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-THA.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-TCB
Open2 = SyncMyRide\HB5T-14G386-TCB.tar.gz
Item3 = HB5T-14G386-AHH
Open3 = SyncMyRide\HB5T-14G386-AHH.tar.gz
Item4 = JR3T-14G391-AD
Open4 = SyncMyRide\JR3T-14G391-AD.tar.gz
Item5 = JR3T-14G381-AL
Open5 = SyncMyRide\JR3T-14G381-AL.tar.gz
Item6 = JR3T-14G423-AA
Open6 = SyncMyRide\JR3T-14G423-AA.tar.gz
Item7 = HB5T-14G387-AAB
Open7 = SyncMyRide\HB5T-14G387-AAB.tar.gz
Item8 = GB5T-14G386-AA
Open8 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AA.tar.gz
Options = Delay,Include,TransactionΕίναι απίστευτο πόση βλακεία ? απειρία ? ασχετοσύνη ? βιασύνη ? υπάρχει σε τέτοια πράγματα από τη Ford....
-
Στο φιεστα πια έκδοση είχες πριν την αναβάθμιση; 2.2 η ποιό παλιά; Κατεβασες 2η φορα το update με το vin του φιεστα η χρησιμοποιήσες κατευθείαν το update από το kuga; Όπως καταλαβαίνεις με τρώει ο κωλος μου να το κάνω και θέλω να δω αν το update είναι ίδιο για όλα.
-
Στο φιεστα πια έκδοση είχες πριν την αναβάθμιση; 2.2 η ποιό παλιά; Κατεβασες 2η φορα το update με το vin του φιεστα η χρησιμοποιήσες κατευθείαν το update από το kuga; Όπως καταλαβαίνεις με τρώει ο κωλος μου να το κάνω και θέλω να δω αν το update είναι ίδιο για όλα.Καμία σχέση στο Fiesta έχω SYNC1.1, είναι διαφορετικό αρχείο και διαφορετικό update. Και τα δύο τα κατέβασα από το site αυτό στο UK, με τα αντίστοιχα VIN. Νομίζω ότι στο Fiesta μου κατεβάζει αρχείο με ίδια έκδοση με αυτή που έχω, οπότε αφού τελικά κατάφερα να το κάνω να δουλέψει, έκανε μάλλον έναν έλεγχο για 30-40' (όχι δηλαδή update) και μου λέει completed.
Για το Kuga, επειδή θέλει κανά 45λεπτο στο νερό, σκέφτομαι να το κάνω το ΣΚ...
-
Ο χρήστης Mansell έγραψε:
μια ερώτηση αν γμωρίζετε, στην Business έκδοση υπάρχει το Active City Stop;Ναι υπάρχει και λειτουργεί μια χαρά.
-
Η διαδικασια θα μπορουσε να γινει εκ κινησει αραγε???
Επειδη 30-40 λεπτα να δουλευει στο ρελαντι το θεωρω υπερβολικο εγω.. σε ενα ταξιδακι ομως δεν θα με χαλαγε να πω την αληθεια... ή εστω ενα 20-30λεπτο ταξιδακι και μετα να περιμενεις λιγο ρελαντι μεχρι να ολοκληρωθει..Εβαλα και για το Fiesta να τσεκαρω αν εχει και οντως εχει ενα update 2,8 GB... Το εβαλα να κατεβει (δειχνει να ειναι 2,6 GB εν τω μεταξυ) αλλα εχει κολλησει-σταματησει το download στα 2,1.... πφφφφφ
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Επειδη 30-40 λεπτα να δουλευει στο ρελαντι το θεωρω υπερβολικο εγω.. σε ενα ταξιδακι ομως δεν θα με χαλαγε να πω την αληθεια... ή εστω ενα 20-30λεπτο ταξιδακι και μετα να περιμενεις λιγο ρελαντι μεχρι να ολοκληρωθει..Εβαλα και για το Fiesta να τσεκαρω αν εχει και οντως εχει ενα update 2,8 GB... Το εβαλα να κατεβει (δειχνει να ειναι 2,6 GB εν τω μεταξυ) αλλα εχει κολλησει-σταματησει το download στα 2,1.... πφφφφφ
Σχεδόν υποχρεωτικά θα το κάνεις εν κινήσει, με το Start-Stop απενεργοποιημένο και γενικά με χαλαρή οδήγηση, ώστε να μπορείς να βλέπεις τι κάνει. Ειδικά το SYNC3 θα σου πετάξει 2-3 μηνύματα, στα οποία πρέπει να απαντήσεις. Έχε και τις οδηγίες δίπλα σου, μια σελίδα είναι.
Αν είναι το τελευταίο update, τότε είναι η έκδοση 3.0.13, θεωρητικά πιο πλήρης και με λυμένα κάποια προβληματάκια.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Σχεδόν υποχρεωτικά θα το κάνεις εν κινήσει, με το Start-Stop απενεργοποιημένο και γενικά με χαλαρή οδήγηση, ώστε να μπορείς να βλέπεις τι κάνει. Ειδικά το SYNC3 θα σου πετάξει 2-3 μηνύματα, στα οποία πρέπει να απαντήσεις. Έχε και τις οδηγίες δίπλα σου, μια σελίδα είναι.
Αν είναι το τελευταίο update, τότε είναι η έκδοση 3.0.3, θεωρητικά πιο πλήρης και με λυμένα κάποια προβληματάκια.
Ααα μια χαρα τοτε.. η καθημερινη μου μετακινηση ειναι γυρω στο 25λεπτο οποτε μια χαρα θα μου βγει..
Το θεμα ειναι να κατεβει.. ακομα κολλημενο ειναι.. θα το ακυρωσω και θα προσπαθησω απο το σπιτι παλι να δω τι θα γινει..
Οσο για τις οδηγιες τις εχω τυπωσει ηδη.. χεχεχε... ενα 3-σελιδο ειναι, που η τριτη σελιδα ειναι πως να κανεις φορματ το USB stick.. -
Εμένα μου βγάζει ότι είναι updated το software....είναι δυνατόν, με ημερομηνία κατασκευής Ιανουάριο 2017?
-
Φανη εχεις τσεκαρει στο Etis αν εχεις οντως update? Γιατι μετα απο ενα Check for updates στο αυτοκινητο και ενα refresh στο Etis ενημερωνεται..
Παραξενο μου φαινεται να μην εχεις. Εδω εμενα το Fiesta παραγωγη Οκτωβριο 2017 και μου εβγαλε.
-
Μια παρένθεση για το θέμα που είχα με το φανάρι. Long story short, κατά τη διάρκεια του service τον Ιανουάριο διαπιστώθηκε ότι στο αριστερό φανάρι η μεσαία και μεγάλη σκάλα δεν δούλευε. Αφού δοκίμασαν άλλη λάμπα (99% αυτή από το δεξί φανάρι), έβαλαν παραγγελία για νέο φανάρι. Το φανάρι μπήκε αλλά ο πατέρας παραπονέθηκε ότι το αμάξι δεν φώτιζε καθόλου στο δρόμο. Ξαναμπήκε στο service για ρύθμιση δέσμης. Μετά από τη ρύθμιση τσέκαρα εγώ το βράδυ τα φώτα. Αυτό που είδα ήταν ότι το δεξί είχε τώρα περίεργη δέσμη.
Έκλεισα ραντεβού σε άλλο συνεργείο (Σφακιανάκης Βουλιαγμένης) και μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι η λάμπα στο δεξί φανάρι ήταν σπασμένη.
Οπότε μπήκε παραγγελία για νέα λάμπα η οποία θα καλυφθεί σε εγγύηση φυσικα.
FYI Η λάμπα μου είπαν ότι κοστίζει περίπου 200 ευρώΌσων αφορά το 1ο συνεργείο, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως δεν θα ξαναπάω από εκεί.
-
Αναφερεσαι στο CAR CENTER αν θυμαμαι καλα...?
-
...Μετά από τη ρύθμιση τσέκαρα εγώ το βράδυ τα φώτα. Αυτό που είδα ήταν ότι το δεξί είχε τώρα περίεργη δέσμη...Δεν είναι ακριβώς σπασμένη (πως θα μπορούσε, αφού φωτίζει ?), αλλά την πιάσανε με γυμνά χέρια κατά την τράμπα μεταξύ των φαναριών, οπότε έχει κάνει 'κηλίδες' στην επιφάνειά της. Και αργά ή γρήγορα θα καεί, οπότε καλώς την αλλάζουν από τώρα....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εμένα μου βγάζει ότι είναι updated το software....είναι δυνατόν, με ημερομηνία κατασκευής Ιανουάριο 2017?Και σε εμένα το ίδιο βγάζει... μπήκα και στο etis και είδα ότι δεν υπάρχει ενημέρωση λογισμικού για το Sync για το Kuga μου - υπάρχει βέβαια διαθέσιμο λογισμικό για τα PCM/IPC/ACM/BCM/HVAC!!!Το έκαναν update στο πρόσφατο service το Sync και άφησαν τα υπόλοιπα???
Ford Kuga