-
Καλησπέρα και από εμένα. Εδώ και 3 βδομάδες έκανα παραγγελία το st line με τα 182 άλογα σε μαύρο. Τώρα περιμένω την άφιξη του. Μου είπαν Δεκέμβριο θα έρθει αλλά λόγω του ότι λείπω εκτός Ελλάδος και το Δεκέμβριο δεν θα έχω γυρίσει έτσι και αλλιώς συν οτι κρίμα να του φορτώσω ένα χρόνο για λίγες μέρες θα το παραλάβω Γενάρη με το καλο. Πιστεύω να μην μετανιωσω την αγορά του μιας κ εχω διαβάσει καλά σχόλια γενικότερα. Από δώρα αυτά τα λίγα κλασσικά που κάνουν και 1200€ κάτω από την αρχική τιμή που αυτό το κόβουν έτσι κ αλλιως απ ότι έχω δει. Εσείς τι τιμές πήρατε περίπου;
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Είναι ωραίοι αλλά να δω αν θα στερεωθουν γιατί χλωμό το βλέπω.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά κάθονται και στηρίζονται, ακριβώς αυτό πουλάει η συγκεκριμένη εταιρεία, το ότι είναι τόσο άκαμπτοι και καλοσχεδιασμένοι, που στηρίζονται χωρίς clips και μόνο με 3-4 αυτοκολλητάκια διπλής.
-
Ο χρήστης silver-panostt έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα. Εδώ και 3 βδομάδες έκανα παραγγελία το st line με τα 182 άλογα σε μαύρο. Τώρα περιμένω την άφιξη του. Μου είπαν Δεκέμβριο θα έρθει αλλά λόγω του ότι λείπω εκτός Ελλάδος και το Δεκέμβριο δεν θα έχω γυρίσει έτσι και αλλιώς συν οτι κρίμα να του φορτώσω ένα χρόνο για λίγες μέρες θα το παραλάβω Γενάρη με το καλο. Πιστεύω να μην μετανιωσω την αγορά του μιας κ εχω διαβάσει καλά σχόλια γενικότερα. Από δώρα αυτά τα λίγα κλασσικά που κάνουν και 1200€ κάτω από την αρχική τιμή που αυτό το κόβουν έτσι κ αλλιως απ ότι έχω δει. Εσείς τι τιμές πήρατε περίπου;Καλησπέρα. Αρχικά και εγώ ήθελα από Γενάρη το αμάξι (για άδεια 2018, τέλη κυκλοφορίας συν του ότι έχω αμάξι να κινούμαι ) αλλά μου είπαν ότι δεν θα μπορούν να μου κάνουν την ίδια έκπτωση μετά κτλ. Το St line πήρα και εγώ στα 150 άλογα. Στην αρχή μου έκαναν έκπτωση 800 (όσα και στο business line) αλλά με λίγα παζάρια το πήγα στα 1000
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι αρχική τιμή είχε;
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Για να μην ευλογάμε τα γένια μας, και καθώς πρέπει να είμαστε συνεπείς στο ότι λέμε και γράφουμε, εξακολουθώ να θεωρώ το S-Cross ως το καλύτερο VFM, καθώς στα 22Κ ή στα 25Κ, παίρνεις ανεκτούς χώρους, επιδόσεις, 4κίνηση, εξοπλισμό και -αν θες- αυτόματο κιβώτιο. Έχει κάποια 'ιαπωνικά' κολληματάκια και ο σχεδιασμός και η απτή ποιότητα υλικών είναι ελαφρώς κατώτερη των ανταγωνιστών, αλλά σαν συνολικό πακέτο είναι σίγουρα top VFM.Από την άλλη, θεωρώ ότι για όποιον θέλει τους μέγιστους χώρους, στα 22Κ το Kodiaq παίζει χωρίς αντίπαλο, πραγματικά δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο αυτής ή της μεγάλης κατηγορίας, ακόμα και στα διπλά λεφτά, που να μπορεί να το χτυπήσει. Πρέπει είτε να πας σε κάποιο πολυμορφικό (π.χ. η Ford αυτή την εποχή κάνει πολύ καλές προσφορές) ή να ανέβεις κατηγορία. Και υποθέτω ότι και το Karoq θα παίξει πολύ δυνατά το ίδιο χαρτί, σε μάλλον χαμηλότερες τιμές.
Πώς και δεν περίμενες το Karoq, Ace? Βιαζόσουν?
-
Για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι, κρίνοντας από το Kodiaq, δεν περιμένω το Karoq να έχει διαφορετικό στήσιμο, αίσθηση, γενικά οδηγησιμότητα, οπότε δεν θα άλλαζε κάτι στο ότι θεωρώ το Kuga το πιο καλοστημένο/οδηγοκεντρικό μεσαίο SUV (ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να αλλάξω τη C5). Άλλος βασικός λόγος είναι ότι, από τις τιμές που βλέπω, το Karoq με τον 1.5 δεν θα είναι φθηνότερο από το Business με τον 1.5, άρα δεν υπάρχει και σοβαρό οικονομικό κίνητρο. Τρίτον ότι, ειδικά το ST-Line έχει την όψη μέσα-έξω και τον εξοπλισμό που πιθανότατα δεν πρόκειται καν να προσφέρει το Karoq, και αν τον προσφέρει θα είναι ακόμα ακριβότερο. Τέταρτον ότι, όπως πουλήθηκε η C5 τελικά μέσα σε 2 μέρες, επειδή χρειάζομαι αυτοκίνητο εντός του χειμώνα, άρα θα μου ήταν δύσκολο να περιμένω είτε παραγγελία Kuga/Kodiaq, ή το πότε θα έρθει το Karoq.
-
Απηύδησα με τους ανεμοθραύστες. Δε μπαίνουν με τίποτα.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήγαινε σε ένα μαγαζί με αξεσουάρ. Κάτι δεν κάνεις καλά.
-
Τους έβαλε αρχικά ο πωλητής της βελμαρ. Τους άφησα 24 ώρες και τίποτα. Ίσως να περάσω από μια autoplus.
-
Τους έβαλε αρχικά ο πωλητής της βελμαρ. Τους άφησα 24 ώρες και τίποτα. Ίσως να περάσω από μια autoplus.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρήκες και εσυ κατάστηματα τώρα. Έχει πολλά κατάστηματα αξεσουάρ που τους πουλάνε δες εκεί και πήγαινε ή τώρα τον πωλητή από που τους πήρε. Αυτό που χρειάζονται βασικά είναι μερικά κομμάτια διπλής αυτοκόλλητης 3Μ στα άκρα που μπαίνουν μέσα στο πλαίσιο να κάτσουν σωστά. Απλά να θυμηθείς για 48 βρες μετά να μην ανοίξεις παράθυρο. Τα ίδια λίγο πολύ συμβαίνουν και με τους πολωνικούς heko που βαζω στα αμάξια μου από το 2007.
-
Πάντως χωρίς κάποιου είδους αυτοκόλλητα δεν είναι δυνατόν να σταθούν. Αν πάω σε συνεργείο της βελμαρ δε θα ξέρουν λες;
-
Πολύ πιθανόν να ξέρουν ειδικά αν τους δίνουν δώρο.
-
Έβαλα ανεμοθράυστες της climair. Καλά δεν έχουν κάποια αυτοκόλλητη ταινία για να μπουν. Μου φαίνεται δύσκολο να κάτσουν έτσι χωρίς τίποτα. Δεν ξέρω.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πάντως στο youtube δεν είδα να βάζουν κάποιο αυτοκόλλητο, ούτε κλιπ.
-
Εγω που εχω στο i10 μου εβαλε κατι σιδερενια κλιπσακια. Παντως ανοιγοντας το παραθυρο και πηγαινοντας με 100 κανει παραπανω θορυβο απ οτι πριν που δεν ειχα. Εχω βαλει της heko. Καλη φαση αλλα ειναι μοκο για μεσα στη πολη μεχρι τα 50-60χλμ
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι Heko έρχονται με μεταλλικά 'Π' που κρατάνε τους ανεμοθραύστες στη θέση τους. Οι ClimAir, που έχω βάλει ήδη στο Fiesta, είναι εξαιρετικά άκαμπτοι και σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε η φυσική καμπυλότητά τους να τους κρατάει στη θέση τους με ελάχιστη (ως μηδενική) μετατόπιση. Για παν ενδεχόμενο έχουν μικρά διπλά αυτοκόλλητα στο πάνω μέρος τους, στο χείλος που εφαρμόζει από τη μέσα πλευρά του λάστιχου στεγανοποίησης.
Η τοποθέτησή τους είναι όντως αρκετά ιδιαίτερη, καθώς μπαίνουν μόνο με ένα τρόπο (λόγω ακαμψίας), ειδικά οι μπροστινοί. Εμένα μου πήρε κανά 5λεπτο μέχρι να καταλάβω τη γωνία που πρέπει να τους τοποθετήσω. Πάντως μπαίνουν και κάθονται -σχεδόν- τέλεια, δύο χρόνια τώρα στο Fiesta δεν έχω αντιληφθεί μετακίνηση.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Έβαλα ανεμοθράυστες της climair. Καλά δεν έχουν κάποια αυτοκόλλητη ταινία για να μπουν. Μου φαίνεται δύσκολο να κάτσουν έτσι χωρίς τίποτα. Δεν ξέρω.
πάντως στο youtube δεν είδα να βάζουν κάποιο αυτοκόλλητο, ούτε κλιπ.
Ιδανικά δεν θα χρειάζονταν αλλά στην πράξη σε πολλά αυτοκίνητα μπαίνουν και κλιπς και εξτρα αυτοκόλλητο!
Οι ΗΕΚΟ στο 108 ξεκόλλησαν και τους βάλαμε τόσο αυτοκόλλητο στην ΠΑΝΚΑΡ που δεν δεν νομίζω να μπορέσω να τους βγάλω ποτέ (και δεν θέλω να τους δώσω πίσω όταν το επιστρέψω στην εταιρεία leasing)
Στα Yaris ειχαν/έχουν κουμπώσει άψογα!
Στο QQ κλασσικά δεν έμεναν στη θέση τους και χρειάστηκε να ξαναπάω 2 φορές
Στο RAV είχαν μπει εξαρχής με έξτρα κόλλα σιλικόνης...
Με αυτά και με εκείνα, και όσο βολικοί και να είναι (ειδικά εντός πόλης) στην Χ1 δεν έβαλα ακόμα και ούτε πρόκειται (προτιμώ να αναβω το κλίμα).... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με αυτά και με εκείνα, και όσο βολικοί και να είναι (ειδικά εντός πόλης) στην Χ1 δεν έβαλα ακόμα και ούτε πρόκειται (προτιμώ να αναβω το κλίμα)....Γιατί αυτό;
-
Σημειώστε ότι οι ανεμοθραύστες, ΟΣΟ καλοσχεδιασμένοι και αν είναι, προκαλούν αεροδυναμικούς θορύβους, ενώ με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν και τρίζουν λόγω στρέβλωσης. Για παράδειγμα στο CX7 τους έβγαλα μετά από 3-4 χρόνια, γιατί έκαναν αρκετό θόρυβο σε ταξίδι και μου ψιλοέσπαγαν τα νεύρα.
Στο Fiesta που κινείται 95% εντός πόλης με αστικές ταχύτητες, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αλλά για το Kuga θα το σκεφτώ διπλά, λόγω του ότι ακριβώς θα κινείται κατά 95% σε Ε.Ο. με υψηλές μ.ω.τ. (αν και οι μαύροι πάνω στο άσπρο χρώμα και το μαύρο πλαίσιο των παραθύρων θα είναι στυλιστικά super )
-
Κλείστηκε το ραντεβού στη Βελμαρ για τοποθέτηση γιατί αυτοί της climair στο συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς ταινία ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Με αυτά και με εκείνα, και όσο βολικοί και να είναι (ειδικά εντός πόλης) στην Χ1 δεν έβαλα ακόμα και ούτε πρόκειται (προτιμώ να αναβω το κλίμα)....
Γιατί αυτό;
Την Χ1 θα την πάω 'μαμά' όσο πάει!
Ειδικά δε για τους ανεμοθραύστες με εκνευρίζει που ζορίζουν τα πλαίσια, γρατσουνάνε τις μεμβράνες στο πανω μέρος τοςυ (εκεί που πέφτει το ζόρισμα) και ισως κάνουν και κάποιο θόρυβο στο δρόμο και δεν έχω καμία όρεξη να χαλάσω την ησυχία που επικρατει ακόμα και με μεγάλες ταχύτητες στη μπέμπα
Ford Kuga