-
Καλησπερα υπαρχουν εντυπωσεις για το 1.5 150 αλογα ecoboost?το σκεφτομαι για το st line..
-
Καλορίζικο ''Ζαχαρία'' Αναμένουμε φωτογραφίες!
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Σε ευχαριστώ Γιώργο. Το πρώτο αρνητικό που διαπίστωσα είναι ότι το usb δε σηκώνει 64gb φλασακι. Καταναλώνει πολύ ρεύμα λέει. Θα δοκιμάσω να αδειάσω 4-5 gb μπας και γίνει κάτι.Δεν ισχύει αυτό, ούτε δουλεύει έτσι το USB stick. Ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο stick το πιθανότερο, μήπως δεν σηκώνει NTFS το SYNC ? Εξαιρετικά απίθανο, αλλά με τις αρχαιολογίες της Ford ποτέ μη λες ποτέ....
-
Δε θυμάμαι σε τι φορματ το έχω. Πάντως στο i30 δούλευε απροβληματιστα. Θα του κάνω ένα φορματ και θα ξαναδοκιμάσω. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ένα τόσο σύγχρονο τεχνολογικά σύστημα, θα σκοντάφτει σε κάτι τέτοιο.
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι πρώτες πρόχειρες φώτος. Συνεχίζουμε...
-
Αυτο το ατιμο το μαυρο..πολυ ομορφο..
-
Αχχ,μυρίζει καινουργίλαα!
Έχεις βάλει μεμβράνες στα πίσω τζάμια ε; -
Τα πίσω είναι βαμμένα από το εργοστάσιο (έκδοση st line). Εγώ έβαλα μπροστά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο και καλα χιλιόμετρα sugarman! Ειναι πανέμορφο! Πρόλαβες παραλαβή και για στρώσιμο Πρωτομαγιάς! Να το χαρείς σου ευχομαι!!!
-
Μερικές ακόμη
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Καλοτάξιδο και καλα χιλιόμετρα sugarman! Ειναι πανέμορφο! Πρόλαβες παραλαβή και για στρώσιμο Πρωτομαγιάς! Να το χαρείς σου ευχομαι!!!Σε ευχαριστώ φίλε μου.
-
Άντε καλορίζικο.
Τώρα που πήρες ένα σοβαρό αυτοκίνητο
θα δεις και τα διαφορά από τα ασιάτικα που σε έκαναν επί τόσο καιρό να υποβιβάζεις τα στάνταρντ σου.
Άντε με γεια. -
Όμορφο αμάξι και επιβλητικό. Για τα χρωμα στα έχω πει. Τώρα δείχνει σούπερ. Μετά το πρώτο ταξίδι ταλαιπωρία
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μάλλον προβληματικό USB stick...γιατί η άλλη επιλογή είναι προβληματικό USB port ή/και καλωδίωση, που θα είναι κρίμα σε καινούριο αυτοκίνητο....
-
Διάβασα σε forums ότι το usb3 έχει θέματα στο sync. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα καλώδια του usb που συνδέονται με το σύστημα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Όμορφο αμάξι και επιβλητικό. Για τα χρωμα στα έχω πει. Τώρα δείχνει σούπερ. Μετά το πρώτο ταξίδι ταλαιπωρίαΤο μαύρο έχει πολύ κόπο αλλά και η ομορφιά του είναι απαράμιλλη. Μόνο με το magnetic θα το άλλαζα αλλά κι αυτό σκούρο είναι.
-
Εγώ μια φορα έκανα το λάθος με μαύρο και ευτυχώς και για αλλους λόγους δοθηκε
-
+1
Δύσκολο χρώμα. Ωραίο όμως σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων. -
Θα συμφωνήσω και εγω για το μαύρο. Όμορφο και επιβλητικό χρωμα αλλα θέλει πολύ προσοχή και φροντίδα. Και εμένα το προηγούμενο μου αυτοκίνητο ήταν μαύρο για αυτο τώρα πήγα στο άλλο άκρο- λευκό. Ακόμα βέβαια αναμένω παραλαβή...
-
Σύντομη εξόρμηση απο το εξοχικό μέχρι αγ. Αποστόλους Εύβοιας. Λόγω δύσκολου χωματόδρομου πήγαμε με το kuga, 4 ενήλικες, 1 πιτσιρικι και ενα μωρό. Κανένα πρόβλημα, ακόμα και σε ιδιαίτερα απότομους χωματόδρομους με μεγάλα νεροφαγωματα. Αρκεί οι στροφές να μένουν πάνω απο 1500. Λίγο χασοσπινιαρισμα χωρίς να ενεργοποιείτε του esp. Μιλάμε για δρόμο που συμβατικά (golf, lancer κτλ) βρίσκουν κάτω. Το μωρό πίσω νανουριστηκε [emoji1]. Τριγμοι 0. Btw στον ερχομό Παρασκευή βράδυ εθνική (2 ατομα) είπα να το πατήσω λίγο. 180 α-νε-τα. Δε γράφω άλλα γιατί δε μαρεσει να ευλογω τα γένια μου
Sent from my A0001 using Tapatalk
Ford Kuga