-
Ότι βγάζει το σουπερμάρκετ σε μποξεράκι χαλαρό και 100% βαμβάκι, γιατί τα @@ είναι όπως τα δισκόφρενα, κρύα και στεγνά αποδίδουν καλύτερα.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ότι βγάζει το σουπερμάρκετ σε μποξεράκι χαλαρό και 100% βαμβάκι, γιατί τα @@ είναι όπως τα δισκόφρενα, κρύα και στεγνά αποδίδουν καλύτερα.να βάλεις αεριζόμενα για καλύτερη απόδοση...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ότι βγάζει το σουπερμάρκετ σε μποξεράκι χαλαρό και 100% βαμβάκι, γιατί τα @@ είναι όπως τα δισκόφρενα, κρύα και στεγνά αποδίδουν καλύτερα.Αν ήταν κάρμπον θα απέδιδαν ζεστά! Έχεις μείνει πίσω...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ότι βγάζει το σουπερμάρκετ σε μποξεράκι χαλαρό και 100% βαμβάκι, γιατί τα @@ είναι όπως τα δισκόφρενα, κρύα και στεγνά αποδίδουν καλύτερα.
Αν ήταν κάρμπον θα απέδιδαν ζεστά! Έχεις μείνει πίσω...
Θα εκαναν θορυβο ομως στις μετακινήσεις!!
-
Θα λέει όμως ότι είναι αγωνιστικά και μεγάλης αντοχής και απόδοσης!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ρε μλκ τι ειναι αυτα που γραφετε ! ελιωσα
Γουσταρω τοπικοΠερα απο την πλακα τα μποξερακια που αφηνουν τα @@ να κρέμονται και αυτα που τα ζουλανε ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , απλο εφαρμοστο μποξερακι ειναι οτι καλυτερο για τα φιλαρακια μας
-
Για να μιλήσω σοβαρα (for a change), την έχω καταβρεί με τα μοντέρνα ελαστικά σλιπς και τα εφαρμοστά-ελαστικά μπόξερς. Πολύ καλή αίσθηση αν και έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να φορέσεις και κάτι αλλο για να εμφανισθείς κάπου εντός σπιτιού. Δεν θα αποχωριστώ όμως και τα κλασσικά μποξεράκια-σορτσάκια που είναι πιο decent...
-
To εφαρμοστό μποξεράκι είναι ότι καλύτερο. Έχω κάτι calvin klein, κάτι med, κάτι celio κλπ όλα είναι μια χαρά.
Μετά έρχονται τα κλασσικά σλιπάκια της μινέρβα, επίσης ξεκούραστα και ανθεκτικά.
Αυτά που δεν μπορώ με τπτ είναι τα απλά μποξεράκια που αφήνουν τα καλαμπαλίκια να κρέμονται πέρα δώθε σαν τσαμπιά από σταφύλια.
Βέβαια το σημαντικότερο είναι να σου ταιριάζουν στο μέγεθος. Ένα νούμερο μικρότερο να είναι, θα σε κόβει στα μπούτια και στην κοιλιά (άσε που μπορεί μεσομακροπρόθεσμα να σου δημιουργήσει και άλλα προβλήματα). Ένα νούμερο μεγαλύτερο θα σου είναι χαλαρό και κάθε φορά που θα σηκώνεσαι θα το τραβάς (ελεεινή αίσθηση).Σαν υλικό τα βαμβακερά μου αφήνουν την καλύτερη αίσθηση. Ένα μεταξωτό που είχα (δώρο είναι, μη βαράτε ) είναι χειρότερο σε αίσθηση από το απλό βαμβακερό.
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σκελέα...
μακράν το πιο cult εσώρουχο
Καλά, όσοι την κοροϊδευουν, ας προσπαθήσουν να κάνουν τη διαδρομή Κηφησιά-Καλλιθέα με μηχανή στις 2 το βράδυ και με 4 βαθμούς και υγρασία φουλ με και χωρίς σκελέα από μέσα από το τζιν.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ είχα πάρει κάτι σώβρακα από το makro για το στρατό με την οκά. Εν τέλει αποδείχθηκαν αθάνατα και πολύ άνετα.
Αν σε σφίγγουν πάρε κάτι χωρίς latex. Τόσο απλό...
Είθισται τα επώνυμα να μην έχουν αντίστοιχα καλή ποιότητα.
Σε ένα παλιό τεύχος του men's health είχα διαβάσει ότι τα πλέον άνετα είναι τα string και ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με taboo από τον αντρικό πληθυσμό και ότι είναι μια χαρά επιλογή αρκεί να ξυρίσει κάποιος τον κώλο του. Ε μετά δεν το ξαναπήρα... Τι άλλο να σου πώ;ψυχραιμία, δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιο υπονοούμενο για 'σένα
Εννοείται πως όχι. Πλάκα κάνουμε.
Αυτο περιμενες να διαβασεις για να καταλαβεις οτι το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι το 'αντρικο' cosmopolitan
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σκελέα...
Καλά, όσοι την κοροϊδευουν, ας προσπαθήσουν να κάνουν τη διαδρομή Κηφησιά-Καλλιθέα με μηχανή στις 2 το βράδυ και με 4 βαθμούς και υγρασία φουλ με και χωρίς σκελέα από μέσα από το τζιν.
Φυσικά και respect στη σκελέα
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει uber-cult! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μπας και ειναι τσιγκινα και δεν το εχεις καταλαβει?
-
το σωστό εσώρουχο πρέπει να είναι κίτρινο μπροστά και καφέ πίσω
-
Από τα καλύτερα θέματα εβερ.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το σωστό *αντρικο *εσώρουχο πρέπει να είναι κίτρινο μπροστά και καφέ πίσωEdit
-
Γενικά στο θέμα σώβρακο παραδέχομαι τον κύριο από κάτω...
Φόραγε τη στρινγκάρα του, καραγούσταρε και στην τελική άντε να πάει να του πει κανείς ότι είναι ντιντής...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ είχα πάρει κάτι σώβρακα από το makro για το στρατό με την οκά. Εν τέλει αποδείχθηκαν αθάνατα και πολύ άνετα.
Αν σε σφίγγουν πάρε κάτι χωρίς latex. Τόσο απλό...
Είθισται τα επώνυμα να μην έχουν αντίστοιχα καλή ποιότητα.
Σε ένα παλιό τεύχος του men's health είχα διαβάσει ότι τα πλέον άνετα είναι τα string και ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με taboo από τον αντρικό πληθυσμό και ότι είναι μια χαρά επιλογή αρκεί να ξυρίσει κάποιος τον κώλο του. Ε μετά δεν το ξαναπήρα... Τι άλλο να σου πώ;E, αναμενόμενο ήταν μετά τα 'φρύδια' μας, θα έπαιρνε σειρά ο λοκώς μας...!!
Σκελέα...
Φυσικά και respect στη σκελέα
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει uber-cult!Oι σκελέες με την παραδοσιακή έννοια μπορεί να ηταν ζεστές για το χειμώνα, ηταν όμως εξαιρετικά άβολες. Με τα ισοθερμικά εσωρουχα που εχουν βγει εδω και καιρό όμως, τα πράγματα ως προς την άνεση έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Προσωπικά, χρησιμοποιώ όταν εχει πολύ κρυο (φέτος όταν είχε -9 το πρωί), μιας και με το μηχανάκι το κρυο δεν παλεύεται εύκολα. Πάντως ακόμη κι ετσι, ως αντρικό καλτσόν, παραμένει cult...!
-
Αν και βρίσκω σαφώς πιο ενδιαφέρον να μιλήσουμε για γυναικεία εσώρουχα (με υποχρεωτική φωτό σε κάθε ποστ... ), ας πω κι εγώ την @@ρια μου:
-Τα αντρικά εσώρουχα πρέπει να είναι πρακτικά πάνω απ' όλα, να πλένονται εύκολα, να είναι άνετα όταν τα φοράς και να βγαίνουν και εύκολα (όταν πρέπει να τα βγάλεις για να ... ).
Μετά από ενδελεχή έρευνα, κατέληξα στα κάτωθι συμπεράσματα:
Υλικό: Βαμβάκι ελαστικό. Τα συνθετικά είναι χάλια μετά από κάποια ώρα. Lycra κλπ εννοώ.
Σχήμα: Μποξεράκι (σε small factor μορφή)
Χρώμα: Σκούρο, μαύρο, γκρι , μπλε άντε και καφέ, τα άσπρα γίνονται χάλια μετά από μερικά πλυσίματα και πρέπει να τα πλένεις και με άσπρα ρούχα και έχω ελάχιστα από δαύτα...
Μάρκα: Έχω διάφορες, οι ακριβές δεν θεωρώ πως αξίζουν τα λεφτά τους. Οι ελληνικές κάνουν δευτεροκλασάτα πράγματα πια, τα φτηνά του Zara (Intimissimi κλπ) είναι όλα συνθετικά, οπότε πλέον τα λεφτάκια (της μαμάς μου... , αλίμονο, οι πραγματικοί άντρες στέλνουν την μαμά τους ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ να τους ψωνίσει εσώρουχα, μόνον οι gay πάνε μόνοι τους! ) τα παίρνουν οι Ιταλοί της Benetton εδώ και κάνα χρόνο, που είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει.Είναι και φτηνά και πολύ καλά, ενώ δεν χαμπαριάζουν ούτε από τα πολλά πλυσίματα. Κάποια έχουν πλυθεί πλέον αρκετές δεκάδες φορές και δεν έχουν πάθει τίποτε.
Να τονίσω εδώ πάλι (επειδή μου προκαλεί ευχαρίστηση, παρότι είναι ), πως μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του ανθρώπινου είδους είναι το στριγκάκι, όταν συνδυάζεται όμως με γυναικείο κ λαράκι , άνευ περιττής τριχοφυΪας δηλαδή... Ευτυχώς που σε αντίθεση μ' αυτό που πιστεύουν κάποιοι, τα ωραία μωράκια το φοράνε πάντα όταν είναι...διαθέσιμα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χρώμα: Σκούρο, μαύρο, γκρι , μπλε άντε και καφέ, τα άσπρα γίνονται χάλια μετά από μερικά πλυσίματα και πρέπει να τα πλένεις και με άσπρα ρούχα και έχω ελάχιστα από δαύτα...Γιατί τα λευκά γίνονται χάλια μετά απο μερικά πλυσίματα....;; Το αντίθετο συμβαίνει μάλιστα! Τα χρωματιστά είναι αυτά που είναι πιο επιρρεπή στη φθορά γιατί τα χρώματα αλλοιώνονται εύκολα. Απλά, μάλλον επειδή τα λευκά μπορέις να τα πλυνεις στους 70-80 βαθμούς (όπου να σημειώσω είναι η ιδανική θερμοκρασία για να σκοτωθούν όλα τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί απο τα εσώρουχα, γενονός σημαντικό για την υγιεινή του... λατρευτού σημείου του σώματός μας) ίσως να φθείρονται σχετικά πιο γρηγορα απο τά χρωματιστά, που αν θες δοκίμασε να τα πλύνεις σε τετοια θερμοκρασία..!
Το ιδανικό είναι να φοράμε λευκά εσώρουχα, αλλα εχουν κάποια μειονεκτήματα...
-
Φαίνεται πιο εύκολα η βρωμιά τους (και δεν λερώνουν πιο εύκολα, όπως λένε κάποιοι πελάτες μου, θελοντας να ρίξουν το φταίξιμο στο εσώρουχο...! )
-
Η ταση θέλει τα χρωματιστά πιο trendy, πιο sexy κλπ...
Στα πλεονεκτήματα είναι...
-
Πλενονται καλύτερα και λόγω υψηλότερης θερμοκρασίας.
-
Περιέχουν λιγότερα σχετικά χημικά , μιας και απουσιάζει η βαφή.
-
ανδρικα εσωρουχα