-
Βασικά το θέμα ειναι καθαρά οικονομικό.... Αν σε βγάζει οικονομικά η συντήρηση (όχι η αγορά) τότε προχώρα. Οικογένεια και άλλους περιορισμους δεν έχεις. Αν χαιρεσαι που την οδηγάς τότε παραμερίζεις και τα μειονεκτήματα που πολύ άνετα τα θεωρείς χαρακτήρα. Αλλα είπαμε , το οικονομικό πλέον ειναι μεγάλος παράγοντας , ειδικά με την αναποφάσιστη (εκάστοτε ) κυβέρνηση που αλλάζει τα πράγματα ανα εξάμηνο....
-
Supercar my ass... ένα musclecar της δεκαετιας του 90 είναι... δεν είναι και Diablo...
Προκλητικό ναι... -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Οικογένεια και άλλους περιορισμους δεν έχεις.Αυτο πως το συμπερανες;
-
Από την στιγμή που κοιτάει τέτοι αμάξι σαφώς και δεν έχει..... Αν πχ κοίταγε Xsara Picasso θα έλεγα ότι 'εχει άλλες αναγκες, πχ οικογένεια σκυλιά γατιά , σουπερμαρκετ , μεγαλα ταξίδια. Σου κάνει?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Από την στιγμή που κοιτάει τέτοι αμάξι σαφώς και δεν έχει..... Αν πχ κοίταγε Xsara Picasso θα έλεγα ότι 'εχει άλλες αναγκες, πχ οικογένεια σκυλιά γατιά , σουπερμαρκετ , μεγαλα ταξίδια. Σου κάνει?Οχι δεν μου κανει.Σε αλλο θεμα μας λεει για το αμαξι που αγορασε για την γυναικα του (206cc) και εχει αναφερθει πολλες φορες στον γιο του.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Από την στιγμή που κοιτάει τέτοι αμάξι σαφώς και δεν έχει..... Αν πχ κοίταγε Xsara Picasso θα έλεγα ότι 'εχει άλλες αναγκες, πχ οικογένεια σκυλιά γατιά , σουπερμαρκετ , μεγαλα ταξίδια. Σου κάνει?Οπως ο kyr80.
-
Άρα έχει 2ο όχημα να καλύψει τις τρέχουσς ανάγκες...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Άρα έχει 2ο όχημα να καλύψει τις τρέχουσς ανάγκες...Αρα μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα
-
τι να την κανει την κορβετα ρε παιδια
παρα ειναι τοο ματσ
renault megane rs με ημισλικς και το λυσας ολη μερα χωρις φοβο και παθοςαλλιως ενα 1098
ωραια διλημματα παντως
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Από την στιγμή που κοιτάει τέτοι αμάξι σαφώς και δεν έχει..... Αν πχ κοίταγε Xsara Picasso θα έλεγα ότι 'εχει άλλες αναγκες, πχ οικογένεια σκυλιά γατιά , σουπερμαρκετ , μεγαλα ταξίδια. Σου κάνει?
Οχι δεν μου κανει.Σε αλλο θεμα μας λεει για το αμαξι που αγορασε για την γυναικα του (206cc) και εχει αναφερθει πολλες φορες στον γιο του.
Γουστάρω λογική! Και ο SV2 πρέπει να πουλήσει την ιταλίδα! Ακους εκεί οικογενειάρχης άνθρωπος με ζούπερκαρ, που ακούστηκε;
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Supercar my ass... ένα musclecar της δεκαετιας του 90 είναι... δεν είναι και Diablo...
Προκλητικό ναι...Η Corvette δεν είναι μουσκουλόκαρο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η Corvette είναι απ΄όλα.....επιμένω σ΄αυτήν..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1030206/
+1
Με 28-29 χιλιάρικα πιστεύω τη δίνει άνετα! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η Corvette είναι απ΄όλα.....επιμένω σ΄αυτήν..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1030206/
ΥΓ: Γιώργο η C6 βγαίνει μόνο τάργκα και κάμπριο; Δεν έχει σκέτη κουπε; (εκτός φυσικά από τις Z06 και ZR1).
-
Μια χαρά την βρίσκω με εξαίρεση το pampers στην μάσκα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Musclecar δεν είναι, ούτε καν στην Αμερική.
-
Ότι και να ναι έχει σίγουρα τη χάρη της και κατ' εμέ είναι μακράν πιο ποθητή από οποιοδήποτε boxer σκαραβαίο πχ...
-
Παιδιά αγόρασα το 206cc με χρήματα της γυναίκας μου που είναι οικονομικά ανεξάρτητη.Εγώ έχω κουπέ φιατ .Μαζί μας ένα πεντάχρονο αγόρι.
΄Κατά την παραμονή μου στο κατάστημα δελεάστηκα απο την τιμή και το αυτοκίνητο που κουβεντιάζουμε.Ανοίγματα οικονομικά δεν έχω, εισόδημα extra υπάρχει(νομιμο) και η ζωή στην επαρχία ήσυχη.Το αυτοκίνητο θα κάνει 5χιλ την μέρα και αυτά σε ανάγκη αφού όλα τα έχω δίπλα μου και η κίνηση μου θα γίνεται στα 100 με 200 μέτρα.Το κέντρο της πολης είναι 300 μέτρα.
Όπως είπε και ο ινφινιτι το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον παιζει το ρόλο του σε τέτοιες αγορές.
Μιλάω για το οικογενειακό μου κυκλο.Και ο λογος που δεν θα το πάρω θα είναι αυτός.Τέτοιο αμάξι δεν κρύβεται και ούτε περίμενα τέτοια αντίδραση και λυπάμαι..Υπάρχουν και άλλα προβλήματα που δεν μπορώ να πω.
Δεν το αφήνω όμως.Αυριο είναι καινούρια εργάσιμη μέρα....... -
Την SL τη σκέφτεσαι καθόλου;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Την SL τη σκέφτεσαι καθόλου;Α μπραβο υπαρχει και η SL που τα εχει ολα ειτε δεκαετιας '90 που ειναι και η αγαπημενη μου R129 ή την R230 απο το 2001 μεχρι τωρα . Δεν πιστευω να λεει τιποτα ο οικογενειακος περιγυρος μιας και ειναι λιγο ποιο διακριτικο
-
Δεν παίρνω γερμανό Εντυ. Είναι ζήτημα ''τιμής''.
Corvette C5 Z51 του '03.Αξίζει?