-
Πεζο 2. Αμα δεν τους αρεσει η υπηρεσια να μην την χρησιμοποιουν.
-
να μου δωσουν πισω τοτε τα λεφτα της κρατικης επιχορηγησης πρωτα και μετα
-
Το προβληνα μας ειναι οτι αν ακομα κ τωρα που οι συγκοινωνιες ειναι κρατικες υπαρχει θεμα για το κοστος δεν μπορω να φανταστω τι θα γινει σε μια πιθανη ιδιωτικοποιηση.
Επειδη χρησιμοποιω τον ΗΣΑΠ. Σε θεματα καθαριοτητας, τροχαιου υλικου κ οργανωσης σε σχεση με το Αττικο Μετρο ειναι σαν την ημερα με τη νυχτα. Ομως σε θεματα ποιοτητας κυλισης μετα κ την αποκατασταση της γραμμης τα πραγματα εχουν βελτιωθει αρδην. Ναι οι σταθμοι ειναι χαλια. Αλλα κ ο σταθμος στην Alexander Platz το ιδιο χαλι εχει.
Αυτο που κατα τη γνωμη μου χρειαζεται ειναι αστυνομευση για να εξαφανιστουν οι ζητιανοι μεσα στους συρμους κ να μειωθει κ η παραβατικοτητα (κλοπες, πορτοφολαδες κ.α.).
Απο εκει κ περα πιστευω οτι μια εννοποιηση του τροχαιου υλικου με το Μετρο θα πρεπει να γινει. Ή τουλαχιστον να βλετιωθει ο υπαρχων να παψουμε να βλεπουμε σπασμενα παραθυρα, πορτες που δεν ανοιγουν, ξηλωμενα καθισματα (σπανιο πια η αληθεια ειναι) και βρωμια. Για το θεμα της ταχυτητας δν ξερω τι ειναι αυτο που κρατα τις ταχυτητες καθηλωμενες χαμηλα αλλα οι τροχιες δεν ειναι.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αμα δεν ακυρωνει κανεις εισιτηριο, πως εχετε την απαιτηση να γινουν καλυτερες οι συγκοινωνιες?Δεν ξέρω αν αυτό το ερώτημα πήγαινε εμμέσως προς εμένα! Πάντως έκανα προσπάθειες 10 λεπτών για να ακυρώσω εισιτήριο και απέτυχα Μάλιστα στην επιστροφή αγόρασα εισιτήριο και το ακύρωσα, παρ'όλο που περίμενα 30' να επιβιβαστώ, παρ'όλο που σαρδελοποιήθηκα, παρ'ολο που το τρένο κόλλησε σε ένα σταθμό για ένα τέταρτο....
-
Προς τον/την ninja πηγαινε . Απλως απορω πως γινεται να θελουμε καλυτερες συγκοινωνιες οταν εμεις οι ιδιοι δεν πληρωνουμε το μεριδιο μας.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Προς τον/την ninja πηγαινε . Απλως απορω πως γινεται να θελουμε καλυτερες συγκοινωνιες οταν εμεις οι ιδιοι δεν πληρωνουμε το μεριδιο μας.Πριν σχολιάσω, να διευκρινίσω ότι πάντα χτυπάω εισιτήριο.
Και τώρα ο σχολιασμός...βλέπουμε και τόσα χρονια τη δραματική αύξηση ποιότητας των συγκοινωνιών μας, που ειναι αντίστοιχη των αυξήσεων που έχουν γίνει
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Για Αθήνα δεν γνωρίζω αλλά στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει αρκετά. Το ξαναλέω, σε όποιον δεν αρέσουν οι υπηρεσίες μπορεί να μην τις χρησιμοποιεί. Όχι όμως και να χρησιμοποιεί και να να μην πληρώνει γι'αυτές.
-
true τις φορές που είναι πίτα το λεωφορείο, παίρνεις τα ποδαράκια σου και γυρνάς τουμπα, το ίδιο μπορεί να κάνει και ένας στη δυτική no man's land
επίσης, τα ευρώ δε συνουσιάζονται μεταξύ τους για να γεννιούνται νέα...και καλό θα ήταν οι μέτοχοι του οασθ να ασχοληθούν και λίγο με το μη χτύπημα εισητηρίων
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Προς τον/την ninja πηγαινε . Απλως απορω πως γινεται να θελουμε καλυτερες συγκοινωνιες οταν εμεις οι ιδιοι δεν πληρωνουμε το μεριδιο μας.
Πριν σχολιάσω, να διευκρινίσω ότι πάντα χτυπάω εισιτήριο.
Και τώρα ο σχολιασμός...βλέπουμε και τόσα χρονια τη δραματική αύξηση ποιότητας των συγκοινωνιών μας, που ειναι αντίστοιχη των αυξήσεων που έχουν γίνει
Sent from my Neo V using Tapatalk
Οι αυξήσεις είναι άδικες. Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Με ένα όμως χρεοκοπημένο Δημόσιο που δεν υπάρχουν πια χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες των καρκινοπαθών, θεωρώ παρωνυχίδα να ασχολούμαστε με το αν το εισιτήριο κάνει 1.40 ή 1.75€.
Η ποιότητα όμως είμαστε και εμείς. Αν σταματήσουμε να αφήνουμε το εισιτήριο μας για να το χρησιμοποιήσει ο επόμενος, απαγορεύσουμε τοις πράγμασι να μετατρέπονται τα λεωφορεία και οι συρμοί σε καμβάδες γκράφιτι καταγγέλλοντας τις δολιοφθορές, απαιτήσουμε σεβασμό από τους υπαλλήλους και αντίστοιχα τους φερθούμε με ευγένεια, αγοράσουμε κάρτες μηνιαίες ή ετήσιες ώστε να μειώσουμε και το δικό μας κόστος, δεν επιτρέψουμε πράξεις μειωτικές από άλλους, καταγγείλουμε τους καπνίζοντες και παραβάτες, ως ποδηλάτες κατανοήσουμε ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Μετρό με ένα ποδήλατο που ζέχνει από τη βρώμα, ως απλοί πολίτες καταλάβουμε ότι το να αφήσουμε τους άλλους να κατέβουν πριν ανεβούμε δεν είναι δείγμα ηττοπάθειας αλλά δείγμα πολιτισμού, το να είμαστε ευγενείς και υπομονετικοί, το να απαιτούμε με ευγένεια πάντα τα μέσα να μην είναι στους τερματικούς σταθμούς αλλά στον δρόμο, το να απαιτήσουμε η διαθεσιμότητα των μέσων να φτάσει τον μ.ο. της Ευρώπης τότε θα δούμε και καλύτερες μεταφορές.
Δεν είναι θέμα νόμων. Είναι θέμα παιδείας. Και εκεί πάσχουμε. Από εκεί και πέρα όταν θα γίνουμε τυπικοί θα μπορούμε και να απαιτήσουμε. Αλλιώς αν δια φεύγουμε την πληρωμή του εισιτηρίου ενώ χρησιμοποιούμε τα μέσα είμαστε απλά υποκριτές που κατ ησυχάζουμε τη συνείδηση μας με το να πιστεύουμε ότι κάνουμε αντίσταση. Το μόνο που θα συμβεί αν συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό την αντίσταση θα είναι τα εισιτήρια να αυξάνουν και η ποιότητα των υπηρεσιών να πέφτει. Και μετά θα φωνάζουμε για τους κακούς ξένους.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πεζο 2. Αμα δεν τους αρεσει η υπηρεσια να μην την χρησιμοποιουν.Απο την στιγμή που η υπηρεσία ειναι ΦΥΤΕΥΤΗ, και δεν υπήρξε κανενας διαγωνισμος και καποιος αναδοχος για να αναλάβει την υπηρεσια υπο ορους, ουτε αυτο που λες μπορει ακριβώς να σταθεί.
Παντως ειμαι υπερ ιδιωτικοποιησης, διαγωνισμων και καμιας επιδοτησης... Ετσι ολα θα ισορροπήσουν ομορφα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πεζο 2. Αμα δεν τους αρεσει η υπηρεσια να μην την χρησιμοποιουν.
Απο την στιγμή που η υπηρεσία ειναι ΦΥΤΕΥΤΗ, και δεν υπήρξε κανενας διαγωνισμος και καποιος αναδοχος για να αναλάβει την υπηρεσια υπο ορους, ουτε αυτο που λες μπορει ακριβώς να σταθεί.
Παντως ειμαι υπερ ιδιωτικοποιησης, διαγωνισμων και καμιας επιδοτησης... Ετσι ολα θα ισορροπήσουν ομορφα...
ακριβως
μιλαμε για μονοπωλιο,κρατικο,επιδοτουμενο απο εμενα.
να κοψει το κωλο του να μου αρεσει και να ειναι προσβασιμο απ ολους. -
Εγώ πάλι προτιμώ ιδιωτικοποίηση των πάντων. Και θα κοπεί ο βήχας σε όλους τους αμόρφωτους βισματίες που κατάφεραν με τον μέσον τους να γίνουν οδηγοί και να πουλάνε μαγκιά (πουλάνε βέβαια μόνο εκεί που μπορούν, γιατί αλλιώς κάνουν τις κότες). Συχνά και τακτικά δρομολόγια, όχι ανά μία ώρα, και όλα πεντακάθαρα. Και φυσικά φύλαξη. Τότε και 1.40 θα πληρώνω, και 1.80 και 2Ε μη σας πω. Τώρα πληρώνω μονάχα εκεί που αξίζει, δηλαδή σε μετρό και ηλεκτρικό.
-
αν θες ιδιωτικοποιηση σε ολα,τοτε θα πληρωνω και 0 φορους.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν θες ιδιωτικοποιηση σε ολα,τοτε θα πληρωνω και 0 φορους.Τότε θα πληρώνουμε όλοι 0 φόρους. Σήμερα πολλοί δεν πληρώνουν φόρους και απολαμβάνουν υπηρεσίες ίδιες με τους άλλους που πληρώνουν!
-
συμφωνω,ολα ιδιωτικα.0 φοροι.να δω μετα τα λαμογια απο που θα παιρνουν μιζες για τα δημοσια εργα
-
Τα εισητήρια είναι ήδη πολύ ακριβά.
Να βρούνε τρόπο να μην έχουν ζημίες χωρίς αύξηση τιμών ή μείωση παρεχόμενων υπηρεσιών.Ας αρχίσουν από τους μισθούς τους που είναι σε επίπεδα γενικών διευθυντών και πάνω.
Μετά μια χαρά θα περιορίσουν τις σπατάλες και τις ζημίες. -
Δείτε εδώ πόσο μεγάλα είναι τα έξοδα μισθοδοσίας για ΕΘΕΛ και ΟΑΣΘ σε σχέση με τα συνολικά έξοδά τους. Για έσοδα δε...
-
Πρόχειρα κάνω τους κάτωθι υπολογισμούς. Με δεδομένο ότι τα έσοδα της ΕΘΕΛ είναι περίπου 20-25% των συνολικών της εξόδων, τότε σημαίνει ότι για να μην έχει ελλείματα στο μέλλον πρέπει το αντίτιμο του εισητηρίου να 4πλασιαστεί.
Ήτοι να πάει στα 6 ευρώ χοντρικά.Νταξ' για τον ΟΑΣΘ τα πράματα είναι καλύτερα, με κανά 4,5 ευρώ καθάρισε.
-
ναι αλλα ετσι η ζητηση εισιτηριων θα πεσει 16 φορες κατω, αν αυξηθει η τιμη στο εισιτηριο, οποτε τα ελειματα θα 4πλασιασθουν...μηπως καλυτερα να κοβανε τις σπαταλες και τις μισθαρες και τους αργοσχολους..?...και να μειωνανε την τιμη του εισιτηριου (η φτηνεια τρωει τον παρα, παροιμια)
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
αν θες ιδιωτικοποιηση σε ολα,τοτε θα πληρωνω και 0 φορους.
Τότε θα πληρώνουμε όλοι 0 φόρους. Σήμερα πολλοί δεν πληρώνουν φόρους και απολαμβάνουν υπηρεσίες ίδιες με τους άλλους που πληρώνουν!
Έχετε εν μέρη δίκιο.
Αρχικά το 0 φόροι δεν γίνεται. Γιατί δεν μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν κάποια βασικά πράγματα, όπως η κυβέρνηση, η Βουλή, η αστυνομία, ο στρατός κτλ. Καλώς ή κακώς αυτά αναγκαστηκά τα θα παραμείνουν 'δημόσια' και για έναν περίεργο λόγο θα θέλουν να πληρώνονται αυτοί που τα ασκούν.
Φυσικά τελικά τα συνολικά έξοδα θα είναι ελάχιστα ανά άτομο.Από την άλλη γιατί να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση σε ένα νοσοκομείο για παράδειγμα εγώ που πληρώνω φόρους και εισφορές κανονικά, και ένας γύφτος ή λαθρομετανάστης που δεν έχει δώσει Ευρώ. Πείτε με κακό αλλά έτσι είναι. Σε εμένα, μετά από τροχαίο που πήγα στο ΚΑΤ με σπασμένο αστράγαλο με βγάλανε με διάστρεμμα. Μετά από 4 γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία και τρία νοσοκομεία (και κάτι ψηλές) πήγα σε ιδιωτικό γιατρό, σε ιδιωτικό νοσοκομείο, μου έκαναν μαγνητική (που στο δημόσιο αρνιόντουσταν) και είδανε ότι επί ένα μήνα περπάταγα με σπασμένο αστράγαλο. Γιατί λοιπόν να πληρώνω εισφορές για δημόσια υγεία (που είναι για τον ******* καβάλα) και να μην τα κρατάω και όταν χρειαστώ κάτι να πάω κατευθείαν εκεί που θέλω εγώ.
Το ίδιο και για όλα τα άλλα. Για παράδειγμα πλέον δεν υπάρχει λαθρομετανάστης που να ακυρώνει εισητήριο. Για ποιο λόγο να πληρώνω εγώ?
Και αυτό ισχύει στα πάντα.
ναι αλλα ετσι η ζητηση εισιτηριων θα πεσει 16 φορες κατω, αν αυξηθει η τιμη στο εισιτηριο, οποτε τα ελειματα θα 4πλασιασθουν...μηπως καλυτερα να κοβανε τις σπαταλες και τις μισθαρες και τους αργοσχολους..?...και να μειωνανε την τιμη του εισιτηριου (η φτηνεια τρωει τον παρα, παροιμια)
Και να μειωθούν των παιδιών οι μισθοί που με τόσο κόπο έχουν κερδίσει? Ξέρεις τι δύσκολο είναι να δουλεύεις στα ΜΜΜ. Ξέρεις τι γνώσεις και τι σπουδές χρειάζεται? Ειδικά το να είσαι αγενής θέλει τρελή προπόνηση.
Περι εισιτηρίων λεωφορείων