-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μ'αρέσει να βρίσκω καινούργιους κλάδους όπως συνέβει σήμερα. Δυστυχώς δεν είναι τα νέα ΕΕΕ της Δυτ.Θεσ/νικης,αλλά ο νέος κλάδος και μάλιστα λίγο προχωρημένος των επαγγελματικών Ανατ.Θεσ/νίκης ΝΗΧ-2301/2400(?).Η παρατήρηση ήταν:
ΝΗΧ-2322 σε μικρό Μ/Β λευκό ψυγείο 411D αν δεν κάνω λάθος στο μοντέλο!!!Και σε μας αρέσει να βρίσκεις καινούργιους κλάδους. Τι λες λοιπόν να μάθεις και να μας πεις τους νέους κλάδους στις
κόκκινες δυτικής Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσών και Καβάλας όπου οι παλιοί έχουν τελειώσει;Επίσης όπως φάνηκε από τα τελευταία νούμερα, σύντομα θα τελειώσουν οι κόκκινοι κλάδοι σε Γιάννενα, ανατολική Αθήνα,
ανατολική Αττική, Κοζάνη, Λάρισα και Δράμα.@thaliarque : πλακα εκανα , εννοειται καλοδεχουμενη η ενημερωση σου για να εχουμε και μια αξιοπιστη βαση
Ήμουν σίγουρος αλλά καλό είναι να το επιβεβαιώνουμε πότε-πότε. Έχε το νου σου, λογικά ως το τέλος του
μήνα θα φτάσετε στο ΧΑΙ-7999. Στοιχηματίζω (χωρίς να ξέρω κάτι, αλλιώς θα σας το είχα πει...) πως θα πάτε ΧΑΙ-8501.Επίσης ως το τέλος του μήνα θα πρέπει να φτάσουν τα επαγγελματικά νότιας Αθήνας στο ΙΟΕ-7450 οπότε θα έχουμε νέο
κλάδο, πχ από ΙΟΗ-6401.Κατά τα άλλα οι πολύ πεσμένοι ρυθμοί σημαίνουν πως τα ΡΖΚ, ΡΟΧ, ΚΤΖ και ΖΧΝ αργούν ακόμα:
- ΡΖΚ τέλη Απριλίου και αν...
- στην ανατολική Αττική τα επαγγελματικά θα τελειώσουν πιο πριν (μέσα στο δεύτερο 15θήμερο Απριλίου το κόβω) και
θα ξεκινήσουν εκείνα το ΖΧΝ, εκτός αν έχουμε κάποια έκπληξη εδώ... - ΚΤΖ λογικά Μάιο μαζί με τα πρώτα ΡΟΧ
Τέλος αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί ξεχνάμε τα (εντός σειράς...) ΚΙΗ και ΧΙΖ για φέτος ενώ και οι υπόλοιποι
αναμενόμενοι για το 2011 νέοι συνδυασμοί θα μας σκάσουν μέχρι να εμφανιστούν: ΙΜΥ, ΚΝΤ, ΝΙΤ, ΥΝΤ, ΙΟΙ, ΙΡΒ (λογικά),
ΚΒΤ, ΚΡΤ, ΒΟΟ, ΧΑΟ και ΑΝΜ.Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να δω κανα ΚΚΝ.
Γιώργο για την άλλη βδομάδα το βλέπω.
Κατά τα άλλα στα δίκυκλα περιμένουμε σύντομα τα πρώτα ΟΙΤ (τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου), ΟΚΧ ή ΟΙΚ στη νότια
Αθήνα, ΒΧΕ, ΚΑΧ (ή μήπως ΚΑΑ;...), αργότερα ΜΕΡ (Μεσολόγγι), ΜΖΕ, ΑΕΖ Ιεράπετρας, ΑΑΥ, ΡΖΝ, ΕΒΒ, ΑΡΟ, ΗΕΑ στον
Πύργο, ΡΒΖ, ΕΖΟ στη Σύρο, ΡΥΗ, ΤΥΖ, ΒΝΗ, ΝΟΤ, ΗΒΝ κλπ (τυχαία η σειρά, δε μελέτησα τους σχετικούς ρυθμούς). -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΡΥΖ 801 15/3 (γκουχ-γκουχ πάλι)
Ησυχία δεν έχεις κι εσύ, εκεί, να τσιγκλίζεις κοσμο
Ψιλοναμενόμενο αυτό, απλά λόγω χειμώνα δεν κυκλοφορούν πολύ τα δίκυκλα καθιστώντας το σποτινγκ δύσκολο.
ΡΟΤ δεν ρώτησες? Πρόλαβα το τλφ ή δεν θες να με κακοκαρδίσεις?Τα ΡΥΗ, αν και δεν έχω βάλει κάτω τους ρυθμούς, τα κόβω μάλλον ταυτόχρονα με τα ΡΟΧ.
Και, once again, ευχαριστούμε για το update και τις προβλεψούλες.
Τζίφος τελικά η απόσυρση δλδ. Δεν υπάρχει βελτίωση. Και φυσικό είναι, αν δεν μειωθεί η βενζίνη και όσο αυξάνεται, θα μειώνονται οι πωλήσεις φυσικά
Που να υπάρξει βελτίωση? Δεν υπάρχει σάλιο για σάλιο, ούτε για τα αυτονόητα ενίοτε, δυστυχώς. Έχω ακούσει γυναίκα να μου λέει ότι δεν της περισσεύουν πλέον φράγκο για βενζίνη κι έτσι τη βγάζει ποδαράτο...
-
Επρεπε να παραπονεθω για να δω νεα πινακιδα..
ΚΟΜ 5682 σε νεο CorsaThaliarque και να βγει το ΚΚΝ δεν θα το δω σε μια βδομαδα... Το τελευταιο ΚΚΜ που ειδα ηταν το 940
-
Μ'αρέσει να βρίσκω καινούργιους κλάδους όπως συνέβει σήμερα. Δυστυχώς δεν είναι τα νέα ΕΕΕ της Δυτ.Θεσ/νικης,αλλά ο νέος κλάδος και μάλιστα λίγο προχωρημένος των επαγγελματικών Ανατ.Θεσ/νίκης ΝΗΧ-2301/2400(?).Η παρατήρηση ήταν:
ΝΗΧ-2322 σε μικρό Μ/Β λευκό ψυγείο 411D αν δεν κάνω λάθος στο μοντέλο!!!Και σε μας αρέσει να βρίσκεις καινούργιους κλάδους. Τι λες λοιπόν να μάθεις και να μας πεις τους νέους κλάδους στις
κόκκινες δυτικής Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσών και Καβάλας όπου οι παλιοί έχουν τελειώσει;Δυτ.Θεσ/νίκη απάντησα σε προηγούμενο post τι κάνουν επί του παρόντος, μόλις βγει κλάδος θα μαθευτεί,όσο για Γιαννιτσά έχω κάποια άκρη θα μάθω τι παίζει κι εκεί(αφού είμαι σε στενή επαφή με τα γνωστά ΕΕΕ),όσο για Καβάλα νομίζω ότι είναι πιο κοντά σου και ίσως να δεις και πρώτος παρατήρηση από κει!!!!
-
και γω δεν το εννοουσα, γιατι ποτε δεν ειμαι σιγουρος που βρισκομαστε.. Προχτες πινακιδωνανε το 4895 και η σειρα ηταν στο 49++.. Το ΚΤΖ δεν το εχουμε δει ηδη απο Κοζάνη η κανω λαθος.?
-
@thaliarque: εννοούσα τουλάχιστον καμιά ημερομηνία ταξινόμησης, για να είμαστε πιο σίγουροι για το πότε δόθηκαν, αν και πιστεύω ότι δεν είναι πολύ μακρινές οι ημερομηνίες. Εν τούτοις πολύ καλή η ενημέρωση και πάλι, να 'σαι καλά
-
Η σημερινή βόλτα στο κέντρο επιφύλαξε 2 παρατηρήσεις, ενα ΡΟΤ-9607 σε ένα opel corsa και ένα POT-9612 σε ένα νέο VW passat.
-
Δυστυχώς τα μοντέλα που 'αντέχουν' στο χρόνο μειώθηκαν. Χάσαμε τα Micra και Swift.
-
AZZ 1112 citroen c3 αν ειδα καλα
-
ΤΡΗ-2801 σε Ford Focus καλαματιανό, σήμερα το απόγευμα στα διόδια της Ελευσίνας!
-
Καλησπέρα
Σημερινές παρατηρήσεις: ΙΜΤ 6200, ΙΟΧ 2493, ΤΥΕ 867 -
** ΝΙΡ-7013**(χ) σε ολοκαίνουργιο μαύρο NISSAN MICRA στο βροχερό κέντρο!!!
-
ΡΟΤ-9617 σε λευκό τζιπ VW
-
Ταξίδι στο Μπάνσκο (Βουλγαρία) με το εξαιρετικό ΜΑΝ με αριθμό ΚΟΜ-5644 που πρωτοανέφερε ο Focusman91 στις 9/3.
Το μόνο που έχω να αναφέρω είναι ΡΜΤ-7363 στη Δράμα.Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πριν μια βδομαδα εγραψα οτι ειδα ενα λεωφορειο που ειχε ΥΡΧ 2815 και τωρα εχει ΚΟΜ 5644
Το 2815 λοιπον πηγε σε αλλο λεωφορειο (της ιδιας εταιριας)!! Δεν ειναι παρανομο αυτο?Γιώργο αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα, έμαθα πως οι πινακίδες του ΜΑΝ (ΥΡΧ-2813) εκλάπησαν και για το λόγο αυτό
άλλαξε πινακίδες. ΥΡΧ-2815 έχει το άλλο ΜΑΝ του γραφείου, ένα άσπρο 422.ΡΥΖ 801 15/3 (γκουχ-γκουχ πάλι)
Ησυχία δεν έχεις κι εσύ, εκεί, να τσιγκλίζεις κοσμο
Ψιλοναμενόμενο αυτό, απλά λόγω χειμώνα δεν κυκλοφορούν πολύ τα δίκυκλα καθιστώντας το σποτινγκ δύσκολο.
ΡΟΤ δεν ρώτησες? Πρόλαβα το τλφ ή δεν θες να με κακοκαρδίσεις?Θέλετε να ρωτήσω κάποια στιγμή ΡΟΤ; Έλεγα να το αφήσω να πλησιάσουμε πιο κοντά στα πρώτα ΡΟΧ...
Τα ΡΥΗ, αν και δεν έχω βάλει κάτω τους ρυθμούς, τα κόβω μάλλον ταυτόχρονα με τα ΡΟΧ.
Και, once again, ευχαριστούμε για το update και τις προβλεψούλες.
Παρακαλώ, όπως πάντα η ευχαρίστηση είναι πρωτίστως δική μου και αυτό δεν είναι τρόπος του λέγειν.
Για τα ΡΥΗ δε μπορώ να πω, ας δούμε πρώτα πώς θα ξεκινήσει η σεζόν με τα νοικιάρικα......Thaliarque και να βγει το ΚΚΝ δεν θα το δω σε μια βδομαδα... Το τελευταιο ΚΚΜ που ειδα ηταν το 940
Ποτέ δεν ξέρεις!
...όσο για Καβάλα νομίζω ότι είναι πιο κοντά σου και ίσως να δεις και πρώτος παρατήρηση από κει!!!
Δεν αποκλείεται, ιδίως μάλιστα αν συνεχίσω πολύ ακόμη να πηγαίνω τρις την εβδομάδα στο εκεί κολυμβητήριο...
Περιμένουμε νέα σου από Γιαννιτσά!και γω δεν το εννοουσα, γιατι ποτε δεν ειμαι σιγουρος που βρισκομαστε.. Προχτες πινακιδωνανε το 4895 και η σειρα ηταν στο 49++.. Το ΚΤΖ δεν το εχουμε δει ηδη απο Κοζάνη η κανω λαθος.?
Ποτέ δεν είναι κανείς σίγουρος για τα Χανιά... Δεν κάνεις λάθος, απλώς ανέφερα το ΚΤΖ ως νεοεμφανιζόμενο
συνδυασμό στην κανονική του περιοχή, την Καστοριά.@thaliarque: εννοούσα τουλάχιστον καμιά ημερομηνία ταξινόμησης, για να είμαστε πιο σίγουροι για το πότε δόθηκαν, αν και πιστεύω ότι δεν είναι πολύ μακρινές οι ημερομηνίες. Εν τούτοις πολύ καλή η ενημέρωση και πάλι, να 'σαι καλά
Ελπίζω ακόμα πως για τον Πειραιά μπορούμε να έχουμε από άλλη πηγή ιδιαίτερη και αξιόπιστη ενημέρωση.
Δυστυχώς τα μοντέλα που 'αντέχουν' στο χρόνο μειώθηκαν. Χάσαμε τα Micra και Swift.
Σωστός! Υπάρχουν όμως ακόμα τα Jimny, A3, BMW 1, Mercedes A, VW Beetle...
...Σημερινές παρατηρήσεις: ΙΜΤ 6200, ΙΟΧ 2493, ΤΥΕ 867
Το ΙΟΧ μου φαίνεται κάπως πρόωρο (θυμίζω 2001 3/3, 2281 15/3), το ΙΜΤ ίσως ελαφρότατα εκτός σειράς, το ΤΥΕ
πιθανότατα εκτός σειράς... -
Ταξίδι στο Μπάνσκο (Βουλγαρία) με το εξαιρετικό ΜΑΝ με αριθμό ΚΟΜ-5644 που πρωτοανέφερε ο Focusman91 στις 9/3.
Το μόνο που έχω να αναφέρω είναι ΡΜΤ-7363 στη Δράμα.Πριν μια βδομαδα εγραψα οτι ειδα ενα λεωφορειο που ειχε ΥΡΧ 2815 και τωρα εχει ΚΟΜ 5644
Το 2815 λοιπον πηγε σε αλλο λεωφορειο (της ιδιας εταιριας)!! Δεν ειναι παρανομο αυτο?Γιώργο αυτό που λες δεν παίζει με τίποτα, έμαθα πως οι πινακίδες του ΜΑΝ (ΥΡΧ-2813) εκλάπησαν και για το λόγο αυτό
άλλαξε πινακίδες. ΥΡΧ-2815 έχει το άλλο ΜΑΝ του γραφείου, ένα άσπρο 422.Καλα λες!! Ξεχασα να το αναφερω οτι τα εχω δει και τα 2 λεωφορεια οποτε ακυρη η παρατηρηση μου... (Ε τωρα μοιαζανε λιγο το 2815 με το 2813, μη με )
-
ΕΕΡ-3926 σε λευκό OPEL CORSA ECO εντός πόλεως!!!
Υ.Γ.: Να προτείνω κάτι για όσους δεν θέλουν για χ ή ψ λόγους να αναφέρουν τον τελευταίο αριθμό τις πινακίδας κι ανταυτού χρησιμοποιούν το *. Δημιουργεί πρόβλημα για κάποιον που δει στην ίδια δεκάδα παρατήρηση. Προτείνω λοιπόν αντι του * να αναφέρουν με τα 2 πρώτα γράμματα τον αριθμό που θέλουν,με εξαίρεση το 9 συμπίπτει με το 1!!!
Παράδειγμα στην ως άνω παρατήρηση: ΕΕΡ-392ΕΞ*1=ΕΝ,*2=ΔΥ,*3=ΤΡ,*4=ΤΕ,*5=ΠΕ,*6=ΕΞ,*7=ΕΦ,*8=ΟΧ,*9=ΕΑ,*0=ΜΗ
Ευχαριστώ για την κατανόηση -
Και γιατι να το κανουν ετσι και να μην το γραψουν κανονικα; φανταζομαι αυτοι που το κανουν, το κανουν για να μην καρφωνουν που ειδαν τι...
-
Ταξινομήσεις
ΙΜΤ-6401 18/3
ΙΟΗ-6401 21/3 (σημερινό!) επαγγελματικό, νέος κλάδος
ΙΟΧ-2501 18/3Άρα εντός σειράς τα ΙΜΤ και ΙΟΧ του dg57. Κάπως απότομη αύξηση στους ρυθμούς σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή, θα
δείξει αν είναι τυχαίο και παροδικό ή καθολικό και συνεχές φαινόμενο...@Focusman91: no problem! Οι αριθμοί μοιάζουν, τα λεωφορεία καθόλου...
-
HAN-3519 σε opel τη στιγμή της παράδοσης.
Ταξινομήσεις
ΕΕΕ-2863 1/3 (γκουχ-γκουχ...)Κρύωσες; Καμιά γρίπη θα είναι...
Τι να πω, δύο εβδομάδες και δεν το είχα δει πουθενά -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
HAN-3519 σε opel τη στιγμή της παράδοσης.Ταξινομήσεις
ΕΕΕ-2863 1/3 (γκουχ-γκουχ...)Κρύωσες; Καμιά γρίπη θα είναι...
Τι να πω, δύο εβδομάδες και δεν το είχα δει πουθενάΜου πέρασε. Ποιες δυο βδομάδες;... Εδώ στις 24/3 κλείνουν δύο μήνες που δεν έχεις δει το -* της Αμαλιάδας.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011