-
Καλησπέρα και καλό μήνα!
Σημερινές παρατηρήσεις ΙΟΧ-1569, ΖΧΜ-8648 -
NIP-6520 (χάρτινο) σε Sprinter
PZH-9866 σε καινούριο Micra -
Μετα απο πολυ καιρο..
ΚΟΜ 5646 σε pickup μεταχειρισμενο... -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νέα παρατήρηση μετά από 11 μέρες!!!! Κι αυτή η παρατήρηση ήρθε πρωτομηνία και με παίδεψε απ το πρωί μέχρι να βγάλω άκρη,τι συμβαίνει με τα κοκκινογράμματα Θεσ/νικης.Έχουμε ανακατανομή λογικά στην Ανατ.Θεσ/νικη δίνοντας της την 50άδα ΕΕΕ-2651/2700 από Δ.Θεσ/νικη,δεν γνωρίζω αν δώθηκε η 50άδα ΚΧΧ-2801/2850 . Όλο αυτό το προκάλεσε το ΕΕΕ-2650 σε χάρτινη,λευκό OPEL INSIGNIA, αυτοκίνητο που μόλις είχε βγει από αντιπροσωπία με τις ζελατίνες στα καθίσματα κ.ο.κ. Άρχισα να ψάχνω τι συμβαίνει αφού γνώριζα ότι είμαστε στο ΕΕΕ-2681, πριν λίγο γνωστός μου,μου έστειλε sms με την άνωθεν πληροφόρια περί ανακατανομής,τον θεωρώ όμως persona non grata διότι κι άλλες φορές μου έλεγε μ@λ@κίες.Αλήθεια δεν ξέρω τι συμβαίνει και το θεωρώ πιθανό σενάριο,όποιος ξέρει κάτι παραπάνω για τα κοκκινογράμματα ας μας πει!!!
Υ.Γ. : ΔΕΝ γνωρίζω αν συνβαίνει κάτι ανάλογο σε άλλο νομό αλλά τις τελευταίες 10 μέρες (που δεν είχα σταυρώσει παρατήρηση) είδα γύρω στα 15 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης χωρίς καν χάρτινες πινακίδες (μην πω για μηχανάκια είδα πάνω απο 20 αλλά αυτό είναι σύνηθισμένο). 2 τινά συμβαίνουν σ'άυτην την πόλη,ή βγαίνουν πια γρήγορα οι πινακίδες ή λόγω οικον. κρίσης δεν δίνουν πια χάρτινες οι αντιπροσωπίες!!!!Τι άλλο να υποθέσω;
Καλό μήνα!!! -
Καλημέρα!
μια παρατήρηση δικη μου ΚΖΧ-1549 σε ένα ολοκαίνουργιο megane εδω στη Ρόδο.Μάλλον είναι παλιά ταξινόμηση αλλα το αυτοκίνητο δείχνει να είναι ημερών...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΝΙΡ-6632(χ)σε σιέλ FORD KA. Κάλιο μια την ημέρα παρά 10 και καρτέρι ... παραφράζοντας την λαϊκή ρήση ...καλά μας μπήκε ο Μάρτης!!!
-
ΙΟΧ 1665 και ΗΒΙ 476
@EEE333 στην Αθήνα, τα ελάχιστα καινούρια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν έχουν πινακίδες. Πάντως μάλλον οι πωλήσεις της απόσυρσης δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, γιατί οι ρυθμοί μοιάζουν χειρότεροι σε σχέση με πριν από 1 μήνα. -
Παιδια μια ερωτηση...
Οι πινακιδες με αριθμο ΙΕΑ 6*** τι χρονολογιας -περιπου- ειναι?? Αν γνωριζει καποιος φυσικα, και ευχαριστω προκαταβολικα!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση...Οι πινακιδες με αριθμο ΙΕΑ 6*** τι χρονολογιας -περιπου- ειναι?? Αν γνωριζει καποιος φυσικα, και ευχαριστω προκαταβολικα!!
2005 από ανατολική αθήνα
-
Τοσο γρηγορη απαντηση δεν περιμενα ευχαριστω πολυ!!!
Βρηκες και την περιοχη, φοβερος!!!
-
Τοσο γρηγορη απαντηση δεν περιμενα ευχαριστω πολυ!!!Βρηκες και την περιοχη, φοβερος!!!
Eγώ είμαι ο λιγότερο ειδικός εδώ μέσα. Από λίστες που μου 'χουν δώσει τα βρίσκω.
-
XAI 8888 σε μτχ Polo χθες
Ξεκίνησαν και εδώ μου φαίνεται τις -
IMT-5569
-
EΕΡ 1968 σε opel corsa!
-
ΧΝΙ-4893 corsa fl
ΧΝΙ-5252 rav4
XNI-5001 panda μτχ -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ΧΝΙ-4893 corsa fl
ΧΝΙ-5252 rav4
XNI-5001 panda μτχΔεν βάζουν μυαλό εκεί πέρα μου φαίνεται. Στο τέλος δεν θα 'χουν νούμερα να δώσουν εντός σειράς έτσι όπως το πάνε (άσε που δεν θα ξέρουμε ποιο είναι εντός και ποιο εκτός)
-
HAM-5480 στον Πύργο.
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
EΕΡ 1968 σε opel corsa!Σωστός
-
ΜΙΤ 5539 σε Hilux (οχι και πολυ συνηθισμενη πινακιδα εδω πανω)
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Eγώ είμαι ο λιγότερο ειδικός εδώ μέσα. Από λίστες που μου 'χουν δώσει τα βρίσκω.
Ευχαριστω πολυ οπως και να'χει
-
Ευχαριστω πολυ οπως και να'χει
Kαι όποια απορία έχεις και μπορούμε να στην λύσουμε, εδώ είμαστε
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011