-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Στα δικά μας τώρα: παρατήρηση από garvanitis: Ρ 42006
Κι εγώ μπήκα να γράψω Ρ 41505
Eίδα και ένα τρομεράο ΗΚΥ 6623 Amarok
-
XNI-6490 σε altea προς παραδοση, τωρα αν ειναι σημερινο το νουμμερο, δεν ξερω.
-
ΙΟΙ 5900
-
IPB 4002 Renault Kangoo I λευκό επαγγελματικό
νέος κλάδος επαγγελματικών;
-
Παιδία , έτοιμο προς παραδοση ενα ΧΙΕ 9644 (το ποιο προχωρημένο νούμερο που είδα). Άντε να ανεβαίνει η Χίος
-
Ο χρήστης porche7 έγραψε:
Παιδία , έτοιμο προς παραδοση ενα ΧΙΕ 9644 (το ποιο προχωρημένο νούμερο που είδα). Άντε να ανεβαίνει η ΧίοςΝα ανεβαίνει φυσικά Μήπως γνωρίζεις τι γίνεται με τα ΜΗΟ και με τα ΧΟΕ στα δίκυκλα ?
-
Τηλεφωνική επικοινωνία με Μοίρες, πολύ εξυπηρετική υπάλληλος (ή διευθύντρια;... ) μου είπε πως πήραν
από το Ηράκλειο τα ΗΚΥ-7001/7500 που θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα να δίνουν. Στα δίκυκλα έχουν τα ΗΗΜ 401/999 και
πρόσφατα έδωσαν το 826.Ο χρήστης samatistas έγραψε:
IPB 4002 Renault Kangoo I λευκό επαγγελματικόνέος κλάδος επαγγελματικών;
Προφανώς! Μπράβο και για το πρώτο τετράγωνο ΙΡΖ, ελπίζω να μάθουμε πότε δόθηκε και από που
(υποψιάζομαι Χολαργό ή Αγία Παρασκευή). Ο λόγος που οι τετράγωνες είναι με ΙΡΖ είναι γιατί τυπώθηκαν με την
τελευταία παρτίδα που έδινε στην Αγία Παρασκευή όλα τα ΙΡΒ, ΙΡΕ και τα ΙΡΖ από 1000 ως 2899 και αποφάσισαν τα
τελευταία χίλια νούμερα να φτιαχτούν τετράγωνα και να διατεθούν από την Αγία Παρασκευή στις διάφορες διευθύνσεις.Παιδία , έτοιμο προς παραδοση ενα ΧΙΕ 9644 (το ποιο προχωρημένο νούμερο που είδα). Άντε να ανεβαίνει η Χίος
Πολύ καλός! Μείνε στην παρέα μας, ίσως αναφέρεις πρώτος το πρώτο ΧΙΖ μέσα στο 2012.
...Το 4001 δεν είναι απαγορευμένος αριθμός;
Είναι, αλλά από την άλλη και τα ΗΑΝ είναι απαγορευμένα σε μένα οπότε...
...>...
- Ιωάννινα: ΙΝΟ 501 (06/10/11), επόμενοι συνδυασμοί: ΙΝΥ, ΙΝΧ, ΙΙΑ, ΙΙΒ, ΙΙΕ, ΙΙΖ
Επόμενοι συνδυασμοί προς εκτύπωση: ΙΙΗ, ΙΙΙ (Ζουμπουλία),
ποιός θεούλης το έγραψε αυτό;
Έλα ντε!...
- Ιωάννινα: ΙΝΟ 501 (06/10/11), επόμενοι συνδυασμοί: ΙΝΥ, ΙΝΧ, ΙΙΑ, ΙΙΒ, ΙΙΕ, ΙΙΖ
-
Χθεσινοβραδυνή παρατήρηση το ΡΟΧ-2403 σε nissan Pickup.
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Παιδία , έτοιμο προς παραδοση ενα ΧΙΕ 9644 (το ποιο προχωρημένο νούμερο που είδα). Άντε να ανεβαίνει η Χίος
Να ανεβαίνει φυσικά Μήπως γνωρίζεις τι γίνεται με τα ΜΗΟ και με τα ΧΟΕ στα δίκυκλα ?
Φίλε μου απ όσο θυμάμαι τα ΧΟΕ είναι σε τριψήφιο αριθμό πλέον. Πιθανολογώ ότι είναι 123 το τελευταίο που είδα.Ότι νεότερο δω θα σε ενημερώσω.Όσο αφορά τα ΜΗΟ δεν έχω ιδέα δυστυχώς
-
Χθες είδα ΜΗΥ 2717 σε avensis ασημί και το πρώτο ΚΡΤ 1026 σε clio μαύρο!
Δυστυχώς και τα 2 σε 'δύσκολες' στιγμές οπότε no photoΟ χρήστης thaliarque έγραψε:
Ανέφερα κάτι τελείως απαγορευμένο; Θα ψάξω να βρω το ΗΑΝ 4051
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Aπ' ότι φαίνεται και σε μένα τα ΗΑΝ απαγορευμένα είναι! Μόνο ένα ΗΑΜ-5820 σε opel corsa.
-
ΚΟΜ 6346 σε c3
-
ΙΜΧ-3239 στο 'τραπέζι των διεκπεραιωτών' στην υπηρεσία του κεντρικού τομέα στο Χολαργό.
ΤΡΖ-8170 σε απαστράπτον Α1 που έμοιαζε του κουτιού.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...>...Το 4001 δεν είναι απαγορευμένος αριθμός;
Ανέφερα κάτι τελείως απαγορευμένο; Θα ψάξω να βρω το ΗΑΝ 4051
Aπ' ότι φαίνεται και σε μένα τα ΗΑΝ απαγορευμένα είναι! Μόνο ένα ΗΑΜ-5820 σε opel corsa.
Δεν ψάχνετε και οι δυο καλύτερα που θα δοθεί το ΕΕΕ-4050;
-
ΗΑΝ 4036 σε C1,χθεσινό.
αγαπητέ thaliarque αν τολμάς ανάφερε ΗΑΝ...
Οι υπόλοιποι μπορείτε να αναφέρετε ΗΑΝ ελεύθερα. -
ΙΟΧ-92** (το 3ο ψηφίο ή 5 ή6 δε θυμάμαι) σε KIA Sportage leasing. Δε ξέρω αν είναι καλό πάντως μου φάνηκε πολύ καινούργιο.
-
Εχω ξεχασει να αναφερω ενα ΚΖΧ 3293 που ειδα αυτην την εβδομαδα...
-
ΧΑΟ 1550 Suzuki Splash
-
ΑΖΖ 3321 σε Smart.
-
Είδα ΗΚΥ 665* Dacia κάτι, με το τέταρτο ψηδίο ήταν χωρίς να είμαι σίγουρος 6.
Πίκρα!!! -
ΥΝΤ 2097
ΚΑΜ 6459Sent from my ST18i
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011