-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δηλαδη την Τεταρτη που θα ειμαι Αθηνα να ψαξω για τα πρωτα ΙΜΧ?Δύσκολο Γιώργο, πόσο θα κάτσεις Αθήνα; Αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα να δεις κάποιο εκτός σειράς, αν
υπάρχει, τα πρώτα ΙΜΧ δε θα δοθούν πριν την Πέμπτη-Παρασκευή, ίσως ούτε καν και να πάνε για μεθεπόμενη
Δευτέρα ή Τρίτη. -
Παρατηρήσεις 8/10:
ΙΝΧ-2725 σε ολόλευκο VOLVO S40ή60? στο Ν.Ρύσιο το πρωί, πηγαίνοντας για εργασία+χαρά στην εγγύς Χαλκιδική.Το μόνο αξιομνημόνευτο από την ολοήμερη παραμονή εκεί:
ΧΚΝ-3007 σε κόκκινο FORD FIESTA ...(να'χαμε να λέγαμε...) + στην επιστοφή εν μέσω καταιγίδας:
ΚΖΧ-2979 σε μαύρο SEAT LEON (Β.Όλγας)πριν καμιά ωρίτσα -
χθες ΑΝΜ1056 σε i10 νοικιάρικο
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά δεν σας φαίνεται λίγο περίεργη η πινακίδα ΥΤΑ? εμένα όποτε βλέπω μία τέτοια λες και είναι ψεύτικια εντελώς μου φαίνεται, αν και δεν είναι άσχημη, αλλά είναι πολύ περίεργη
Έχεις δίκιο, κι εμένα μου φάνηκε περίεργη. Έδωσα όμως αμέσως εξήγηση: κάθε φορά που ξεκινά νέα σειρά
συνδυασμών μου φαίνεται παράξενη γιατί δεν έχω ακόμα συνηθίσει το συγκεκριμένο συνδυασμό γραμμάτων στην
αρχή. Ειδικά για τα ΥΤ* σκέψου πως είναι η τελευταία σειρά συνδυασμών Υ**, όλες οι άλλες έχουν εμφανιστεί εδώ
και πάρα πολλά χρόνια και μας είναι αηδιαστικά οικείες πλέον... Σου κάνει αυτό για εξήγηση; Επίσης το Τ ως μεσαίο
ή πρώτο γράμμα είναι γενικότερα πολύ σπάνιο, μιλώ για άσπρες πινακίδες βέβαια, μη μου πείτε για τα ταξί.Όντως σωστό αυτό που λες και θα το συνηθίσουμε, ούτως η άλλως ακόμα δεν έχουν βγει και πολλές άρα δεν την πολυβλέπουμε στον δρόμο. Πάντως σίγουρα το ΥΤ. γενικά θα αργήσει να τελειώσει (εκτός κι αν δωθεί και σε άλλους κλάδους λόγω έλλειψης που δεν το θεωρώ πολύ πιθανόν), οπότε θα βλέπουμε για αρκετά χρόνια ακόμα Υ..
-
Eγώ έχω δει εδώ και μέρες ΗΒΧ 275 και όλο το ξεχνάω. Απαράδεκτος
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Εντωμεταξύ... τα *01 και *51 είναι δικά μου και κανείς δε δικαιούται να τα αναφέρει εκτός από μένα.
Να μην επαναληφθεί! Τι χάπια είπαμε να πάρω;Σιγά Κόναν τα αίματα πρόσεχε...
ΗΑΝ 3924 σε μετάχειρη Corolla η οποία είχε πριν αθηνα'ι'κές πινακίδες.
edit άσχετο: http://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
AZZ 304* , δεν το θυμαμαμι το τελευταιο σε Λαγκουνα παλια...και το μινι το προηγουμενο παλιο πρεπει να ταν...ΑΖΖ 3081 σε Renault Megane 2 sedan...
3/3 απο 30κατι σε μεταχειρισμενο
-
ΡΡΒ 4593
ΡΖΚ 1297 σε ύλη των ονείρων
Εχω δει κ αλλά αυτεσ τισ μερεσ (οπωσ κ περίεργα ΑΙΥ, ΤΡΚ σε δίκυκλα) αλλά δεν θυμάμαι κάτι αξιόλογο.Sent from my GT-I5800
-
ΡΟΧ-2258 είχε δώσει ο Limited_one, εγώ το θυμόμουν ως 2285 και αποτέλεσμα μέρες τώρα να περνάω στο ντούκου ότι έβλεπα μικρότερο του 2285.
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο που είδα ήταν 2275 ή 227*, με κάθε επιφύλαξη...
-
XNI-6295 308cc προς παραδοση
6226 ειχα δει εντος σειρας πριν 15+ μερες
-
ΗΑΝ 3935 σε Fiesta.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΗΑΝ 3935 σε Fiesta.Tο είδα το απόγευμα , πήγαινε προς Πάτρα. Σήμερα το πρωί είδα ΗΑΝ-3932 πάλι Ford, αγροτικό ranger στην Καυκανιά.
Στην Πάτρα, ΕΕΕ-5567, στην επιστροφή για Πύργο ΑΖΖ-3103 κλουβάκι Citroen και ΚΕΖ-3247, ΚΕΖ-3652 επαγγελματικά. -
ΝΟΥ-358 σε ασημί KYMCO ACTIV 110 παπί +
ΝΙΤ-3760(χ) σε λευκό OPEL CORSA ... τουλάχιστον όχημα 7-8 ημερών + τα 2 στην Σταυρούπολη!!!
Για την 2η παρατήρηση να σημειώσω ότι πιθανών ο επόμενος κλάδος επ/κών θα είναι ΝΙΤ-3801/3900 ... αναμένω παρατήρηση από ΝΙΤ-3001/3100(τρέχων επαγ/κών) που ακόμα δεν είδα -
ΚΖΧ 3903 σε καινούριο Picanto. Λέει τίποτα;
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...Εχω δει κ αλλά αυτεσ τισ μερεσ (οπωσ κ περίεργα ΑΙΥ, ΤΡΚ σε δίκυκλα)...Τι εννοείς περίεργα;
ΚΖΧ 3903 σε καινούριο Picanto. Λέει τίποτα;
Είτε πως είδες λάθος και είναι 2903, είτε πως είναι εκτός σειράς, είτε πως άνοιξε διεύθυνση μεταφορών
στη Σιάτιστα. -
HAN-3938 σε mercedes
-
ΥΤΑ 15(απο 45 εως 55) διαφορα νουμερα σε κανα δυο αντιπροσωπειες της TOYOTA στο πολυαναμενομενο καινουργιο Yaris
-
ΤΡΖ 8100 σε λεωφορειο του Κτελ.Ισως ελαφρως εκτος σειρας;
-
ΙΜΥ 9898 σε 500αρακι στον Αγ. Στεφανο...
-
ΙΜΥ 95 κάτι σε tiguan και ΟΜΕ 857 αμφότερα στη Νίκαια.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΡΖ 8100 σε λεωφορειο του Κτελ.Ισως ελαφρως εκτος σειρας;Τα ΚΤΕΛ παίρνουν συχνά εκτός σειράς. Και το συγκεκριμένο μοιάζει να είναι και λόγω ρυθμών.
@thaliarque Περίεργα = μη συνηθισμένα. Όχι τίποτα περίεργο στη γραμματοσειρά
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011