-
Ξέρω πως όσοι με γνωρίζετε θα χαρείτε, σας αναφέρω λοιπόν με περηφάνεια και συγκίνηση πως σήμερα το πρωί
έκανα ένα (το;...) όνειρο της ζωής μου αληθινό: οδήγησα μία Ο302 για μία περίπου ώρα στους δρόμους κοντά στη
δυτική παραλία της Καλαμάτας.
(δε μπορώ να βάλω περισσότερα...)Και για να μην είμαι οφτόπικ, είχε αρ. κυκλοφορίας ΚΜΗ-6155, πρώην ΡΗ-6886, πρώην '20' του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.
Το γεγονός θα εορταστεί εδώ με αλλαγή του άβαταρ μετά από τόσα χρόνια: τέρμα οι νεκρολογίες, η κουκλίτσα που
ζει ακόμα και με άφησε να την οδηγήσω θα πάρει δικαιωματικά τη θέση της αδικοχαμένης της ξαδερφούλας.@mjr: πολύ καλή ιδέα!
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
... @thaliarque: Λόγω κατάργησης επιδόματος κινήτρου απόδοσης από την κυβέρνηση αποφάσισες να δουλεύεις πιο λίγο??? ΕΕΕ-1580 =?+ ΡΑΥ-3867 =? ,πέσαν στο βωμό των περικοπών? ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...Απίστευτη προσβολή!... ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ...
Ο Άγιος Νικόλαος δε φαίνεται να έχει προχωρήσει μετά το 1580, το 1581 δεν έχει ακόμα δοθεί. Είπαμε, πρέπει να
ζητήσουμε τη βοήθεια του τηλεφώνου, παίρνεις εσύ να μάθεις τι γίνεται εκεί;Στη δε Αταλάντη, 3868 και 3869 δεν έχουν ακόμα δοθεί αλλά εκεί τα κόκκινα δίνονται ανάκατα και υπάρχει περίπτωση
να δόθηκαν μετά το 3867 πιο μικρά νούμερα... -
ΙΝΧ-2625 νεο passat
-
Παραφράζοντας την παροιμία ότι 'ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο ... μήνα χαίρονται', ανακάλυψα προ ώρας:
ΕΡΤ-5893 σε μαύρο SMART 4,2 σταθμευμένο στο ΚΤΕΛ 'Μακεδονία' και να θυμίσω ότι :Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΕΡΤ-5893(χ) σε ποντικί (απαίσιο χρώμα) MITSUBISHI ASX στο αεροδρόμιο
(χ)= χαλάσαν κι οι Σερραίοι που ήταν ωραίοι ...ήταν ωραίοι!!!... και λόγω του ότι το σημερινό ήταν πινακιδωμένο,2 ενδεχόμενα υπάρχουν: 1)Ψεύτικη η χάρτινη(το πιο λογικό αφού οι Σερραίοι δεν δίνουν)πάντως είμαι σίγουρος ότι αυτό έγραφε η χάρτινη αφού ήμουν πίσω του!!! ή 2) Λάθος αριθμοδότηση από μηχ/κό ή λάθος αντιγραφή στην αντιπροσωπία (μου 'χει συμβεί κι εμένα παλαιότερα σε μηχανή-λάθους του μηχανολογικού)
Επίσης:
ΝΗΧ-2948 σε λευκό FIAT PANDA 4x4 στο Φοίνικα προ διώρου@thaliarque: Το να πραγματοποιείς τα όνειρα σου είναι η ουσία της ζωής, οπότε το να μοιράζεσαι την χαρά σου είναι σπάνιο δώρο για μας!!! Θα σου ευχηθώ και εις ανώτερα ... διόροφο ή γιατι όχι + διόροφο με μπαγκαζιέρα (ρυμουλκό)
thnx για Άγιο + Αταλάντη -
ΚΙΖ 9274 σε Corsa ecoflex μτχ
-
ΑΖΖ 3039 σε Mini Cooper
-
Ανομβρία βλέπω σε όλη την Ελλάδα (+ δε μ' αρέσει καθόλου), ευτυχώς εδώ ψιχαλίζει κάθε μέρα από καμιά πινακίδα κι έτσι παρηγορούμαι!!! Έστω και με το σταγονόμετρο καλές οι παρατηρήσεις απο Κομοτηνή + Πύργο, διότι θα έβλεπα τις καθημερινές μου δημοσιεύσεις να κολούν η μια την άλλη!!!
ΝΝΒ-479(χ) σε λευκό ... κινέζικο παπί 125 στον Εύοσμο το βραδάκι.
Η αλήθεια είναι ότι η χάρτινη έγραφε 'ΝΝΖ-479' , αλλά μόλις είδα τον ανήλικο (15-16) αναβάτη κατάλαβα τον λόγο του 'λάθους' της πινακίδας... -
Φίλα Δημήτρη χαίρομαι που πραγματοποίησες το όνειρο σου σαν να ήταν δικό μου!!!
Μακάρι να γίνονται όλων μας τα όνειρα πραγματικότητα!!!Χθες το βράδυ ΗΚΥ 6298 μαύρο suv πιθανόν Kyron, Rexton ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντον
-
ΗΑΝ 3917 και ΗΕΑ 115.
Μπράβο thaliarque ,όταν βέβαια οδηγήσεις και μια Ο303 θα νιώσεις πιο καλά..... -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
όταν βέβαια οδηγήσεις και μια Ο303 θα νιώσεις πιο καλά.....Να σε ακούσει κάποιος εδώ μέσα θα βγάλει καντήλες, μην τα λες ανοιχτά αυτά
Πάντως η Ο302 μου αρέσει πιο πολύ απ' την Ο303 και μένα -
HKY 6316 corsa
-
IMY 9344 Aygo
-
Παρατηρήσεις του ... τριγώνου σήμερα, δλδ. τριγωνικές :
ΝΙΤ-2690(X) σε λευκό CITROEN NEMO, πολύ φρέσκο ... χθεσινό ή σημερινό!!!
ΕΕΕ-5750 ...ξεπερασμένο αλλά ολόιδιο με κάποιο που μου είχε προκαλέσει εντύπωση!!!Προσπαθόντας να επεξεργαστώ το χρώμα θα 'λεγα ότι είναι κάτι μεταξύ χακί,καφέ,γκρι+μολυβί, κοινώς ποντικί!!! Λέτε να είναι το ίδιο(?),δεν έχω ματαξαναδεί ολόιδιο σε ASX ή σε άλλο SUV. Αυτό εννοώ:Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΕΡΤ-5893(χ) σε ποντικί (απαίσιο χρώμα) MITSUBISHI ASX στο αεροδρόμιο
(χ)= χαλάσαν κι οι Σερραίοι που ήταν ωραίοι ...ήταν ωραίοι!!!Το οποίο αποδείχτηκε πλαστό ... όπως έχω προαναφέρει!!!
-
AZZ 304* , δεν το θυμαμαμι το τελευταιο σε Λαγκουνα παλια...και το μινι το προηγουμενο παλιο πρεπει να ταν...
-
-
ΤΡΖ-8051 urban cruiser
-
ΙΜΥ 9516 Clio III 1.2 Energy μάλλον χτεσινή άδεια κυκλοφορίας
-
Χθεσινό ΗΚΥ 6351 Fiesta και σημερινό ΗΚΥ 6355 αν θυμάμαι καλά μια παλιά επαγγελματική κλούβα
-
ΗΚΥ 6366 hilux
και
ΗΗΧ 558 honda cbr 250 -
Ας γράψω και ένα άσχετο πόστ επειδή ψιλοβαριέμαι. Είχα ανεβάσει - με λίγη βοήθεια - πρίν λίγο καιρό μια φωτό του ΑΝΜ 1001 το οποίο είναι μια παλιά λευκή κλούβα επαγγελματική VW. Πρίν 2-3 μέρες είδα και το ΑΝΜ 1002 το οποίο είναι επίσης λευκή παλιά επαγγελματική κλούβα μάρκας Citroen. Τέλος να αναφέρω ότι έχω δεί δεκάδες φορές και σε άσχετα μέρη του Ηρακλείου άλλη μια λευκή επαγγελματική κλούβα VW αλλά καινούργια με αριθμό ΑΝΜ 1006. Την τελευταία πρέπει να τονίσω ότι την τελευταία τη βλέπω σχεδόν μέρα παρά μέρα. Βέβαια κάτι μου λέει ότι απο σήμερα που το έγραψα θα αργήσω να την ξαναδώ γιατί απλά είναι απο εκείνες τις σατανικές συμπτώσεις που μόλις της πείς κάπου σταματάνε να επαναλαμβάνονται.
Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε τις πιο πάνω πληροφορίες πολύ ενδιαφέρουσες!!!(ίσως να πηγαίνει και σε ένα άλλο θέμα με τίτλο 'Η άσχετη πληροφορία της ημέρας' )
-
IOI 4141 Audi A4
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011