-
ANM 1055 απο την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ξέχασα να το αναφέρω παρόλο που το ειχα σημειώσει στο κινητό.
Εσείς όταν βλέπετε πολλά νούμερα τί κάνετε>- Τα θυμάστε όλα
- Τα σημειώνετε στο κινητό
- Τα σημειώνεται σε ένα μπλοκάκι που έχετε στο αμάξι μόνιμα
- Επιβάλετε στους τυχόν συνοδηγούς σας να σας τα υπενθυμίσουν όταν φτάσετε στον προορισμό σας
- Άλλο
-
1 Τα σημειώνω στο κινητό πάντα, αν και δεν βλέπω σχεδόν κανένα έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση
2 Έχω και την κοπέλα μου να παρακολουθεί κυρίως τα ΥΝΤ και ΙΚΤ -
ΧΝΙ-6262 στην νεα bmw 1 test drive μαλλον εκτος
XNI-6226 avensis εντος -
HKY 6231 Opel, πιθανόν Corsa.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ANM 1055 απο την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ξέχασα να το αναφέρω παρόλο που το ειχα σημειώσει στο κινητό.
- Επιβάλετε στους τυχόν συνοδηγούς σας να σας τα υπενθυμίσουν όταν φτάσετε στον προορισμό σας
- Άλλο
Κινητό γιατί πάντα θα το έχω πάνω μου
-
Καιρού επιτρέποντως ίσως επιχειρήσω για αύριο ένα διήμερο ταξίδι στην Δυτ.Μακεδονία και στα πάτρια εδάφη,ελπίζοντας για αρκετές παρατηρήσεις,καθότι έχω να πάρω ρεπό από 20/8!!!
Στα σημερινά τώρα:
ΝΗΧ-3159 σε μτχ.λευκό VW GOLF IV CABRIO +
NIT-3346(χ) σε μαύρο OPEL ASTRA,έταιρα στον περιφεριακό προ διώρου ,
Επίσης μου φαίνετε ότι είδα ΝΙΤ-34**(χ)σε λευκό γιαπωνέζικο ή NISSAN ALMERA ή TOYOTA COROLLA στο αεροδρόμιο,η απόσταση ήταν αρκετά μεγάλη για να είμαι σίγουρος!!!
Το σίγουρο είναι ότι το ΝΗΧ-3100 είναι μια μαύρη M/B SLK 500 εντυπωσιακή, (αεροδρόμιο)!!!@Megane98hp:
Megane98hp έγραψε:Εσείς όταν βλέπετε πολλά νούμερα τί κάνετε>
- Τα θυμάστε όλα ==> 50% καθότι οδηγώ μηχανή
- Τα σημειώνετε στο κινητό ==> 0% αν το κάνω κάπου θα καρφωθώ
- Τα σημειώνεται σε ένα μπλοκάκι που έχετε στο αμάξι μόνιμα ==> 50% φροντίζω να σταματώ και να τα σημειώνω καθότι έρχεται alzheimer η ηλικία βλέπεις!!!
- Επιβάλετε στους τυχόν συνοδηγούς σας να σας τα υπενθυμίσουν όταν φτάσετε στον προορισμό σας ==> 0% συνήθως ταξιδεύω μόνος!!!
- Άλλο
-
Τις γραφω στο κινητο!
-
Ταξίδι αναβλήθηκε λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων,τα οποία ... λούστικα εντός πόλεως , σ' αυτήν την οδύσσεια είδα το:
ΡΑΖ-1846 σε σιέλ OPEL CORSA στα Σφαγεία
ΕΕΕ-5043 ... το εντυπωσιακό σ' αυτό δεν είναι ο αριθμός,καθότι τον έχουμε ξεπεράσει αλλά το πανέμορφο όχημα ένα λευκό CHEVROLET ORLANDO που είναι το πρώτο που βλέπω live εκτός εντύπων!!! -
ΗΑΝ 3910 σε Ssangyong Musso,πως το λένε αυτό το πράγμα τέλος πάντων.
-
YTA 1172 σε Honda Jazz:
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
YTA 1172 σε Honda Jazz:Το ειδα και γω αυτο το αρθρο... Ωραιουτσικη φαινεται η πινακιδα..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
YTA 1172 σε Honda Jazz:
Το ειδα και γω αυτο το αρθρο... Ωραιουτσικη φαινεται η πινακιδα..
Συμφωνώ. Eίναι το πρώτο μου YTA, στο δρόμο δεν έχω ακόμα δει. Ευχαριστούμε samatistas!
-
Εδώ και 4-5 μέρες ΙΚΤ 5594, ΡΡΒ 4415 και ένα ΧΑΙ 8315 σε bmw πετυχαίνω συχνά τελευταία.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
- Άλλο
Κι εγώ πλέον τα περνάω στο κινητό, αν και τελευταία έχει αραχνιάσει
Να ζητήσω και τα φώτα σας σε κάτι. Σήμερα είδα φευγαλέα κάτι σαν κλούβα-ταξί που είχε στην οροφή 'καπέλο' (δεν είδα αν έγραφε και ταξί) και φορούσε τις παλιές πινακίδες των ταξί (Κ-κάτι). Αυτές οι πινακίδες δεν αποσύρθηκαν? Και επιπλέον κλούβα λευκή ταξί????
-
Είναι Ταξι για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.νομίζω έχει 2 τέτοια εδω!
-
Στην Καβάλα? Αν ναι είναι ενα fiat jumpy ή μήπως ειναι peugeot? ,τεσπα ίδιο αυτοκίνητο ειναι,το οποιο ειναι με μηχανισμό στο πίσω μέρος για την μεταφορά ανπηρικού καροτσιού.Νομιζω πρέπει να υπάρχει και ενα sprinter στην Ξανθη ?Καποιος απο βορεια θα μας ενημερώσει σωστά και ναι, ειναι κανονικό ταξί με τις ανάλογες χρεώσεις.
-
Για ρόδο λέει ο DrHouse.
-
ΕΒΜ 3215 σε επαναταξινομηση
-
ΧΑΟ 1276 και ΡΡΒ 4460
-
HAM-5738 σε μεταχειρισμένο avensis προ ολίγου.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011