-
NIT 3335 δόθηκε σε καινούργιο αυτοκίνητο ενός μέλους στο alfisti.gr
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
ΗΚΥ-5415 7/9 οριακή η εμφάνιση νέου κλάδου στις Μοίρες πριν κλείσει η χρονιά... μάλλον όχι, τι λέει ο dg57?
Θα συμφωνήσω ότι είναι οριακή η εμφάνιση νέου κλάδου... μάλλον ναί...ας το δούμε λίγο αισιόδοξα, 86 νούμερα σε 80 εργάσιμες πιστεύω ότι θα δοθούν, εκτός εάν επιβληθεί τέλος κατοχής οχήματος, τέλος κατανάλωσης καυσίμου..κλπ, τι να πώ.
Μην δίνεις ιδέες. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μας βλέπει
-
Σε λίγο αυτή η κυβέρνηση θα μας μετράει και τις ανάσες μας και θα φορολογούμαστε ανάλογα με τον αριθμό τους...
Πάντως φουντώσανε τα σενάρια ότι μέσα στα νέα μέτρα πάμε άμεσα για εξομοίωση κίνησης-θέρμανσης...το καλό είναι ότι μάλλον θα απελευθερωθεί το diesel. Το κακό είναι ότι θα παγώσουμε...
Τέλοςυ.γ: Αφού δεν έχουμε πινακίδες να αναφέρουμε, κουβέντα να γίνεται...χαχαχαχχαχα!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
PMT-8015 στην Αλεξανδρούπολη χθες,
Σήμερα το πιο πάνω όχημα ένα μαύρο αγροτικό NISSAN PICK UP (ίσως NAVARRA), σταθμευμένο έξω από τον Ναό (Τoumba stadium) 1 ώρα πριν την έναρξη με την TOTTENHAM HOTSPUR, μάλλον οπαδού
Ναι! Μαύρο Nissan, αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι επιβατικό, note
NOTE δεν ήταν σίγουρα,διότι είχε καρότσα!!!
Κακώς που δεν πρόσεξα χρήση και έδρα,αλλά μέσα στην πολυκοσμία πρόσεχα μην πατήσω κανέναν!!!ΝΟΥ-92 σε μαύρη μεγάλη YAMAHA στο αεροδρόμιο +
ΙΜΥ-8231 σε SEAT IBIZA λευκό,στα πέριξ της ΔΕΘ,πιστεύω ότι καλύτερο έστειλε η πρωτεύουσα στην συμπρωτεύουσα ... εκτός από φόρους!!!Υ.Γ.:Μοιάζει με Σαλονικιώτικο ανέκδοτο ... μετά από πολύ καιρό ένα AGILA που κυκλοφορεί στην πόλη δεν είναι εκτός σειράς... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ SMART ΤΩΡΑ!!!
-
ΙΜΥ 831*
ΡΡΒ 4307 η 4309@dg57 ναι αυτές ήταν, οι κανονικές, οι παραλληλόγραμμεσ. Μάλιστα τα γράμματα ήταν ΑΗΝ.
οφ τοπικ εχω πετύχει 2-3φορεσ στην παραλιακή μια ασημί Mustang ΚΙΖ 9484, τελευταίο μοντέλο. Τελευταία φορά πριν λίγο. Βέβαια ο οδηγός είναι ...
Sent from my GT-I5800
-
ΚΒΡ-9735 σε ένα από τα δύο νέα Neoplan N4411 Centroliner του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.
-
ΡΖΚ 1253 σε Golf
-
Ξέχασα να αναφέρω...
ΑΑΥ 311 8/9 Αίγιο, νέος κλάδος ξεκίνησε από ΑΑΥ 301 στις 26/8.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...Μάλιστα τα γράμματα ήταν ΑΗΝ...Ξανθιώτης που ζει στο Βέλγιο και ζήτησε custom?...
Θα συμφωνήσω ότι είναι οριακή η εμφάνιση νέου κλάδου... μάλλον ναί...ας το δούμε λίγο αισιόδοξα, 86 νούμερα σε 80 εργάσιμες πιστεύω ότι θα δοθούν, εκτός εάν επιβληθεί τέλος κατοχής οχήματος, τέλος κατανάλωσης καυσίμου..κλπ, τι να πώ.
Θα δείξει, σίγουρα πάντως είναι οριακό...
@thaliarque,160th SOAR: Παιδιά συγχαρητήρια και να φροντίζετε κάθε Παρασκευή να μας δίνετε τη δόση μας...
Ευχαριστώ, ελπίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα!
Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση μια πινακιδα ΙΚΖ να δοθηκε το 2008?
Μια πινακίδα ΙΚΖ υπάρχει περίπτωση να δόθηκε μόνο εκτός σειράς το 2008 (συνήθως εύκολο νούμερο). Ακόμα και οι τελευταίοι μήνες του 2008 είχαν πινακίδες ΙΚΕ και για επιβατικά και για επαγγελματικά. Ψάχνοντας στο φόρουμ είδα ότι τα πρώτα κανονικά ΙΚΖ δόθηκαν μετά τις 15/1/2009.
Στις 30/12/08 ανέφερα το εξής:'...Έχω ξεχάσει εδώ και καιρό να αναφέρω ΙΚΖ-1000 που σχεδόν
σίγουρα είδα 13/12 βράδυ σε 911, προφανώς εκτός σειράς...'Και εμένα με πρόλαβε κάποιος και έκανα πολλά χλμ χθες που είχαν αποδώσει . Ας τα αναφέρω να μην πάνε άδικα...
Τίποτα δεν πάει χαμένο, κάθε παρατήρηση μπορεί σε κάτι κάποιον κάποτε να βοηθήσει...
Τέλος, χθες επιστρέφοντας από το αεροδρόμιο άκουσα ότι θα ανοίξει το επάγγελμα των ταξί, νέες άδειες κλπ κλπ. Νέες άδειες = νέοι αριθμοί κυκλοφορίας, σωστά ; Γνωρίζουμε (ή μπορούμε να μαντέψουμε) τι θα πάρουν; Κίτρινα ΤΑ* ή επιτέλους θα παίρνουν από τις κανονικές; Ακόμα και ΤΑ* να είναι ελπίζω, να είναι ευρωπαϊκού τύπου. Υπάρχει απόθεμα σε ΤΑ* παλιού τύπου;
Κάθε υπηρεσία πρέπει να έχει λογικά κάποια μικρά αποθέματα αφού τυπώθηκαν και τους δόθηκαν ολόκληρες 50άδες
και όχι μόνο όσες πινακίδες χρειάζονταν τότε για να αλλαχτούν οι παλιές. Δεν ξέρω τι θα πάρουν αλλά μου φαίνεται
πιο πιθανό να τυπωθούν και να δοθούν ξανά κίτρινες ΤΑ*, πχ από ΤΑΗ-1801 και μετά, ευρωπαϊκού τύπου ίσως από τη
στιγμή που ένα ταξί επιτρέπεται να κυκλοφορεί εκτός Ελλάδας, όχι; -
Γιατι, πραγματι, τα taxi εχουν ακομα τις παλαιου τυπου πινακιδες? (Εδω αλλαξαν οι κοκκινες, αυτες δεν θα αλλαξουν καποτε?)
-
Πολλά χλμ. + σήμερα,μέχρι εγγύς Χαλκιδική, αλλά παρατήρηση καμία,τελικά το απόγευμα:
ΝΟΥ-169 σε μαύρο HONDA SΗ + σε delivery boy ε,που αλλού στο ... τρίγωνο που επανακάμπτει -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γιατι, πραγματι, τα taxi εχουν ακομα τις παλαιου τυπου πινακιδες? (Εδω αλλαξαν οι κοκκινες, αυτες δεν θα αλλαξουν καποτε?)Οι πινακίδες που έχουν είναι απ' το 2001, άρα λογικό είναι να μην είναι νέου τύπου και από τότε δεν νομίζω να έχουν παραλάβει άλλη παρτίδα. Πάντως παλαιότερα είχε αναφερθεί για ταξί που είχε ευρωπαϊκές πινακίδες και μάλιστα το είχα δει το συγκεκριμένο και εγώ, αλλά δεν ξέρω αν ήταν παραλαβή με νέες ή ήταν aftermarket (νομίζω έτσι λέγονται αυτές που δεν έχουν την σφραγίδα του υπουργείου)
-
Ένα ΡΟΧ-2200 σε fl tiguan.
-
EEE 4500
-
Με 2.800 ταξινομήσεις στο 1ο 15νθήμερο του Σεπτ. λογικό είναι να μην βλέπουμε τπτ! Κατάρρευση!
-
Και που είσαι ακόμα.Εκείνο το ΗΑΝ που έγραψε ο thaliarque το είδα την Πέμπτη λίγο πριν την Ανδρίτσαινα όπου είχα πάει για κάποιες δουλειές.Από τότε δεν έχω δει τίποτα....
-
Ταξινομήσεις
ΕΕΕ-4023 2/9
ΕΕΕ-2835 11/8
ΕΕΕ-4852 9/9
ΕΕΕ-4529 13/9
ΜΗΟ-7464 7/7
ΕΕΕ-5751 5/9
ΚΧΧ-4366 9/9
ΕΕΕ-4318 5/9
ΡΑΟ-9031 18/8
ΕΕΕ-3547 30/8 σύντομα νέος κλάδος εδώ
ΕΕΕ-3345 7/9
ΕΕΕ-2952 28/7
ΜΟΙ-4735 14/4
ΜΟΙ-4641 14/6
ΕΕΕ-2870 10/8
ΕΕΕ-4105 11/8
ΚΧΧ-6168 8/9
ΜΟΟ-5315 1/8
ΚΧΧ-7992 20/4
ΕΕΕ-1565 11/7 Ιεράπετρα
ΕΕΕ-5480 15/9
ΚΧΧ-7643 15/9
ΜΗΟ-5779 24/8
ΜΗΟ-4037 16/9
ΜΗΟ-9098 19/8Και ένα ΗΟΕ 141 στο δρόμο αν και λήγει σε 1.
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Οι πινακίδες που έχουν είναι απ' το 2001, άρα λογικό είναι να μην είναι νέου τύπου και από τότε δεν νομίζω να έχουν παραλάβει άλλη παρτίδα. Πάντως παλαιότερα είχε αναφερθεί για ταξί που είχε ευρωπαϊκές πινακίδες και μάλιστα το είχα δει το συγκεκριμένο και εγώ, αλλά δεν ξέρω αν ήταν παραλαβή με νέες ή ήταν aftermarket (νομίζω έτσι λέγονται αυτές που δεν έχουν την σφραγίδα του υπουργείου)Δε λέγονται aftermarket, παράνομες λέγονται. Μετά την παρτίδα του 2001 (στην ουσία δύο παρτίδες ήταν, πρώτα
5200 νούμερα μόνο για την Αθήνα και μετά οι υπόλοιπες ως ΤΑΗ-1750) φαίνεται πως ακολούθησε μίνι παρτίδα
συμπλήρωμα για τη Δράμα, ΤΑΗ-1751 ως 1800 το λιγότερο, αν και κανείς μας δεν έχει αναφέρει από 1801 και πάνω.
Αυτές ήταν πανομοιότυπες με τις πρώτες, νόμιμες ευρωπαϊκού τύπου απ'όσο ξέρω δεν έχουν τυπωθεί.Και που είσαι ακόμα.Εκείνο το ΗΑΝ που έγραψε ο thaliarque το είδα την Πέμπτη λίγο πριν την Ανδρίτσαινα όπου είχα πάει για κάποιες δουλειές.Από τότε δεν έχω δει τίποτα....
Δύσκολα τα πράγματα γενικώς. Τα νούμερα που αναφέρω είναι μία παρηγοριά για να ξεχνιόμαστε, αν και όταν
βλέπεις περιοχές να μην έχουν δώσει επί σειρά μηνών ούτε μία κόκκινη δεν ξεχνιέσαι και ιδιαίτερα...Με 2.800 ταξινομήσεις στο 1ο 15νθήμερο του Σεπτ. λογικό είναι να μην βλέπουμε τπτ! Κατάρρευση!
Το περίμενα να σου πω την αλήθεια βλέποντας τους ρυθμούς σε ανατ. Αθήνα και Πειραιά, ο Χολαργός και ο Άλιμος
μάλλον δίνουν (ακόμα...) κάποια εταιρικά και κινούνται κάπως αξιοπρεπώς. Είναι προφανές πως όλες οι προβλέψεις,
ακόμα και οι πιο απαισιόδοξες, θα πρέπει να αναθεωρηθούν προς τα κάτω.Γιατι, πραγματι, τα taxi εχουν ακομα τις παλαιου τυπου πινακιδες? (Εδω αλλαξαν οι κοκκινες, αυτες δεν θα αλλαξουν καποτε?)
Οι κόκκινες άλλαξαν γιατί τελείωσαν (ή τους φάνηκε πως τελειώνουν... για δείτε τι έχουν ακόμα Ηράκλειο, νησιά
κλπ να δώσουν) τα παλιότερα αποθέματα. Επίσης τα αυτοκίνητα με κόκκινες μπορούν να κυκλοφορήσουν στο
εξωτερικό, για τα ταξί δεν το ξέρω, αν και υποθέτω πως ναι, βλέποντας βουλγάρικα ταξί εδώ. Να μου πεις τα
φορτηγά διεθνών μεταφορών (ΙΑΕ-****) μάλιστα, αυτά έπρεπε να έχουν αλλάξει εδώ και καιρό, αλλά τα ταξί δε
βλέπω γιατί να αλλάξουν. -
βλεποντας βουλγαρικα ταξι, νομιζεις πως βρισκονται και νομιμα εδω?
τα διεθνων γιατι να αλλαξουν? ισχυει (και καλα) οτι για να βγει καποιο αμαξι εκτος συνορων πρεπει να εχει τις νεου τυπου πινακιδες?ΙΜΥ 8525 σε Aygo
-
ΙΜΥ-85ΧΧ άλλα δεν ξέρω πόσο πρόσφατο είναι
-
ΝΝΒ-419 σε μπλε σκούρο PIAGGIO FLY 125 στο Βαρδάρι + πολλά πολλά απινακίδωτα, έλεος πια...
και μια διόρθωση το ΝΟΥ-169 του ντελιβερά δεν ήταν HONDA SH αλλά FALCON(???) -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Οι πινακίδες που έχουν είναι απ' το 2001, άρα λογικό είναι να μην είναι νέου τύπου και από τότε δεν νομίζω να έχουν παραλάβει άλλη παρτίδα. Πάντως παλαιότερα είχε αναφερθεί για ταξί που είχε ευρωπαϊκές πινακίδες και μάλιστα το είχα δει το συγκεκριμένο και εγώ, αλλά δεν ξέρω αν ήταν παραλαβή με νέες ή ήταν aftermarket (νομίζω έτσι λέγονται αυτές που δεν έχουν την σφραγίδα του υπουργείου)
Δε λέγονται aftermarket, παράνομες λέγονται. Μετά την παρτίδα του 2001 (στην ουσία δύο παρτίδες ήταν, πρώτα
5200 νούμερα μόνο για την Αθήνα και μετά οι υπόλοιπες ως ΤΑΗ-1750) φαίνεται πως ακολούθησε μίνι παρτίδα
συμπλήρωμα για τη Δράμα, ΤΑΗ-1751 ως 1800 το λιγότερο, αν και κανείς μας δεν έχει αναφέρει από 1801 και πάνω.
Αυτές ήταν πανομοιότυπες με τις πρώτες, νόμιμες ευρωπαϊκού τύπου απ'όσο ξέρω δεν έχουν τυπωθεί.Ευχαριστώ για την απάντηση thaliarque. Το πιο πιθανόν πάντως είναι εκείνο το ταξί να ήταν μαϊμού και να είχε ευρωπαϊκές πινακίδες χωρίς σφραγίδα υπουργείου (δλδ παράνομες). Αν πάντως μπορούσες να το ψάξεις μια που είσαι μέσα στα πράγματα καλά θα 'ταν. Όσο για την ένημέρωση
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011